Nederland stopt begrotingssteun aan Palestijnen vanwege terroristenbeloningen

Screenshot_135

(Door: Likoed Nederland)

Nederland stopt met ingang van het komende jaar met de begrotingssteun aan de Palestijnse Autoriteit. Dit vanwege de riante beloningen die zij uitbetaalt aan Palestijnse (zelfmoord)terroristen. Bij die beloningen geldt: hoe meer Israëli’s vermoord zijn, hoe hoger de beloning is.

Vorig jaar had de Tweede Kamer een motie aangenomen dat de regering nog een jaar de tijd kreeg om de Palestijnse Autoriteit te overtuigen om te stoppen met deze perverse beloningen voor moord en terreur. Er hebben circa 20 gesprekken plaats gevonden.

Zoals te verwachten was, is dit de Nederlandse regering niet gelukt. Want terreur en terroristen zijn de trots van de Palestijnse Autoriteit.

Lees verder>>>
(h/t Peter Rissing)
LIKOED

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Moslims, Nederland, Terrorisme. Bookmark de permalink .

12 reacties op Nederland stopt begrotingssteun aan Palestijnen vanwege terroristenbeloningen

 1. roheline1 zegt:

  Timmermans en Koenders, de financiers van de terreur met ons belastinggeld, Timmermans is 2e man in Brussel, kan je nagaan wat voor een verzameling absolute incapabele gevaarlijke gekken daar zitten. Ze zijn wel in de positie om ons Europa naar de haaien te helpen.

  Geliked door 2 people

 2. Harry zegt:

  Hier blijkt toch maar weer glashelder dat er met die moslims niet te dealen valt !
  WEL ons geld aanpakken , maar je mag niet stellen dat het aan moordenaars uitgegeven wordt .
  Wat een verdomde arrogantie van lui die eigenlijk niks anders kunnen dan moorden , stelen en de boel verzieken .
  Als we al dat geld aan bommen hadden besteed , was er wellicht helemaal geen palestijnenprobleem .

  En zo’n Koenders en die moddervette asbak van een Timmermans , waarom kan die niet aangepakt worden om toch maar ons geld uit te blijven geven ?

  Blijkbaar hebben we niks in te brengen behalve lege briefjes .

  Geliked door 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  Eindelijk worden ze wakker in Den Haag.

  Like

 4. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Hè, hè, hè, wat ging de Nederlandse politieke correctheid toch weer lekker door de bocht. Zouden die extreem linkse idioten nou echt geloven, dat de Palestijnse Autoriteit gevoelig is voor wel of geen support uit Nederland ??? Als we geld sturen zeggen ze hooguit dankjewel en lachen zich vervolgens kriek om dat domme Polderlandse klootjesvolk, dat het geld over de balk smijt. En 20 keer gaan praten heeft ook geen in. Ginderwijd liggen de prioriteiten nu eenmaal anders dan bij ons. Voor terroristen tellen mensenlevens niet. En ze zijn ook niet voor rede vatbaar. De Tweede Kamer had er beter aan gedaan vorig jaar de betalingen al te stoppen. Ze hadden er nooit toestemming voor moeten geven. Typisch iets voor extreem links, om met ons belastinggeld in Verweglanden voor Sinterklaas te gaan spelen.

  Like

 5. vangie1206j zegt:

  Het is toch van de zotte dat Nederlands belastinggeld naar de terroristen familie van Sigrid Kaag gaat.
  Den Haag verzuipt in het geroofd belasting Geld en heeft geen € over soort de autochtone bevolking.

  Geliked door 1 persoon

 6. guusvelraeds zegt:

  Eindelijk dat werd tijd. Nu ook alles stop zetten. Of Kaag voorstander van deze regeling is valt te betwijfelen. Het weigeren van Koenders en die EU vetzak uit Heerlen om ondanks de motie toch door te gaan met betalingen kan niet anders uitgelegd worden als een verholen vorm van antisemitisme. Bij de P.v.d.A zitten er niet weinig van dit soort. Ik ken mijn pappenheimers van vroeger nog met hun Palestijnen sjalen.

  Geliked door 1 persoon

 7. rensk. zegt:

  Of het echt niet meer gebeurd? Bonnetjes laten verdwijnen Veel vertrouwen zit er bij mij niet in met de wetenschap dat Kaag er nog steeds zit. Gooi Kaag er maar uit en die kenau Ploumen erbij. Die domme lui kosten bakken met geld met hun reisjes naar corrupte landen met tassen vol geld. Jarenlang misdadigers als Hamas en PLO geld toeschuiven en dan beginnen over pensioenskortingen? Giftig word ik er van. Heel giftig. Die lui daar houden meer van de dood dan dat ze goed willen voor hun kinderen. Met hun martelaren. Achterlijke schlemielen.

  Like

 8. bobzelf zegt:

  ja en de FVD gaat samen met ALDE , dus D’66 en guy de tandenfee

  in brussel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  MET DE ISLAM PRATEN , wanneer ze dachten op te houden met dat kop afhakken stenigen , en moorden na 1400 jaar !!!!!!!!!!!!!!!

  ZE DENKEN SNEL SUCCES TE KUNEN BOEKEN

  WAAROM SLUIT GEERT ZICH NIET AAN , WHAHAHAHAHA

  BEFREEP ONZE RUUDJE NIET , BETER EEN HALVE LUL DAN EEN HELE KLEINE

  ALDUS DOMBO RUUD IK STEM PVV WHAHAHAHAHAHA

  Like

 9. Taljaard zegt:

  Er is vast en zeker een verborgen alternatieve constructie via de EU gevonden om het Nederlandse geld via dat kanaal naar de PLO en Fatah door te sluizen. Anders zouden de Israelhaters van GL, D’66 en de rest hier NOOIT mee akkoord zijn gegaan.

  Like

 10. jantjeuitnl zegt:

  Het zou me niet verbazen als minister Jaag, een moslima, Ik herhaal dit nog maar eens, onderhands de Gazaanse terroristenbende, toch extra geld toesteekt.
  Net zoals ze heeft gedaan bij de dictator (ook een moslim)van Niger.

  Like

 11. Awi Cohen zegt:

  Waarschijnlijk vinden de ambtenaren en Kaag inderdaad wel een andere weg om het geld toch aan de Palestijnen te geven. Niettemin is het een sterk signaal van de Tweede Kamer en Nederland.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s