Delingpole: Climategate 10 jaar later – de smeerlappen komen ermee weg!

Screenshot_173.png

(Door: James DelingpoleVertaling: Martien de Wit)

Climategate was het grootste schandaal in de geschiedenis van de klimaatwetenschap. Bescheidenheid belet me de naam te noemen van de man die – deze maand tien jaar geleden – het verhaal in de reguliere media heeft gebracht, het viraal liet gaan op internet en het wereldwijd bekend maakte.

Sorry, maar ik weiger om de knappe, dappere, geestige, intelligente, grappige, slimme, spectaculair begiftigde, bravoure-schrijver, geliefde ouder, aanbeden echtgenoot en geschoolde ruiter die verantwoordelijk is voor deze echte ‘Scoop of the Century‘, zo niet het millennium, te noemen. Nee, absoluut niet. Alleen uit mijn koude, dode handen zul je deze geheime informatie ooit ontfutselen. Tenzij je misschien een klein beetje meer aan mijn arm draait en …

Ja oké. Ik geef het toe. Die goddelijke held was ik.

Natuurlijk, als je de mainstream media gelooft, was Climategate weinig meer dan een nepnieuws-verhaal verzonnen door een kleine kliek van verdorven ontkenners teneinde het nobele doel van de klimaatwetenschap in diskrediet te brengen. Dit is een leugen en een bijzonder gevaarlijke leugen bovendien. Als we zouden toestaan dat deze leugen zou overheersen, dan hebben de slechteriken gewonnen, want ze staan ​​al op het punt dat te doen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Censuur, Communisme, Desinformatie, dictatuur, gezond realisme, Graaien, klimaatfascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op Delingpole: Climategate 10 jaar later – de smeerlappen komen ermee weg!

  1. Klaas zegt:

    Like

  2. Drs.E.N.Schilder zegt:

    Klimaatangst werkt als religies. Net als de gedwongen kerstening van Europa en nu de Islamisering. Alles van daarvoor wordt verkettert en herschreven, weggelogen en ‘positief’ aangepast. Tegenstanders en critici worden geneutraliseerd, met geweld gedwongen of eenvoudig uitgeschakeld. Exact dezelfde methoden, exact dezelfde werkwijze! Te beginnen in de vroege jeugd. Net zolang tot iedereen de totaal bij elkaar verzonnen onzin ‘geloofd’, uitdraagt en zich daardoor een ‘goed’ mens en verheven boven anderen voelt. Donald Duck is hierin inmiddels een instrument geworden van de EU. Indoctrinatie ten top!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s