“Ongehoord Nederland” actueel

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op “Ongehoord Nederland” actueel

  1. Tistochwat zegt:

    Hm, het gaat wél steeds langzamer.

    Je ziet dat vaker bij dergelijke initiatieven/petities, enz.
    De eerste dagen loopt het storm en daarna bloedt het dood.

    WAAR BLIJVEN DIE 1,5 MILJOEN PVV-STEMMERS?

    Geliked door 6 people

  2. ruud beijer zegt:

    Prima hoor. Als de PVVers en de Fvders allemaal ON steunen dan wordt het de grootste omroep .Daarom beste PVVers en FvD ‘ers wordt lid van ON.
    WEG met de huichelaars en wegkijkers van de NPO. De verraders van Nederland!!

    Geliked door 3 people

  3. Dries Bovenkamp zegt:

    Ik ben al lid.Hoe wist u dat ik PVV stem?

    Geliked door 2 people

  4. Hovawart zegt:

    Voor de prijs van één pakje shag met vloei, een heleboel Linkse Looneys op de kast en vele slapeloze nachten op zoek naar een mogelijkheid om dit initiatief te kunnen dwarsbomen of zelfs te verbieden………ik zeg laat maar komen die OrkaaN, Nederland is al twintig jaar toe aan een nieuw geluid……..

    Geliked door 3 people

  5. Frans Brassens zegt:

    Wat opvalt is dat, naarmate ON! glansrijk opstoomt naar de benodigde eerste 50.000, er steeds meer angstige lieden onder hun stenen vandaan kruipen om Ongehoord Nederland te ‘bashen’. Insinuaties, beledigingen, verdachtmakingen, ze zijn meer en meer te vinden.
    Er is een evenredigheid met de groei van het aantal ON! leden. ‘Links’ raakt een beetje in paniek naar mijn mening.

    Geliked door 1 persoon

  6. voorziener zegt:

    Dit is op voorzieners herblogden reageerde:
    Dat gaat goed dus!

    Geliked door 1 persoon

  7. bigljohn zegt:

    ON, mijn sympathie heb je en gefeliciteerd met de 40.000 leden, maar; Wat nog eens gauw vergeten word, is dat ON geen eigen zender gaat bestieren, maar plaats krijgt in de bestaande radiokanalen. Dat betekent dat de omroepbazen de tijden gaan bepalen wanneer uitgezonden mag worden. Dat kan dus ook net voor en net na de nacht zijn. En als het teveel tegen de schenen van de linkse NPO is, loopt ON het risico van de NPO zender afgedonderd te worden, gelijk als Jensen op een smerige manier uit RTL 5 geknikkerd werd. Jensen doet nu goede zaken op het internet; Jensen.nl. Of het moet zijn dat ON een eigen zee-zender start in de internationale wateren, compleet met reclame uitzendingen. Desnoods via de korte golf, ergens op een veilige plek in de wereld. Of gewoon op internet, net als Robert Jensen.

    Geliked door 5 people

  8. Orelius zegt:

    Potverdorrie wat zijn die Nederlanders toch sloom.
    Nou is er een heel goed alternatief ,
    die het goede geluid willen laten horen , laten ze het weer afweten .
    We hadden al honderdduizenden leden behoren te hebben . Ze weten niet wat belangrijk voor hen is. De kosten kunnen het niet zijn . Oooo
    wat zijn ze toch ingekakt.
    Hier schijten de gevestigde partijen voor in hun broek , dit hebben we nodig . Dus word aub allemaal lid ,
    dit moet lukken , word nou eens wakker. DIT IS ZO BELANGRIJK.
    Ronsel u vrienden , kennisen , collega,s en familie dat doe ik ook en heb er al verschillende overgehaald , die lid zijn geworden.
    DOE MEE.

    Geliked door 1 persoon

  9. Vanmorgen bericht van Joost Niemöller gekregen over dat verhaal dat iemand zo maar meerdere keren zich kan aanmelden als lid.

    Antwoord van Joost:

    Dank je Henk. Ja, ik weet nog wie je bent. Dat was een bijzondere tijd.
    Wat in dit stukje staat klopt niet. Wanneer iemand de moeite neemt om te
    betalen alleen om te zieken word er uitgevist.
    Je bent pas echt lid als je hebt betaald.

    Geliked door 2 people

  10. rob van marle zegt:

    Aan Arnold Karskens
    Posted on 25 november 2019 by Jan Dijkgraaf

    Beste Arnold,
    Jij presenteert vandaag je plannen voor een nieuwe publieke omroep, Ongehoord Nederland.
    Ik snap dat wel.
    Heimwee.
    Jarenlang was je als oorlogsverslaggever niet van Nederland 1 en 2 af te slaan en opeens hield dat op. Vooral omdat jouw oplossing voor het vluchtelingenprobleem (het Australische model) niet aansloot bij de oplossing waar Hilversum in opdracht van Den Haag en Brussel promotie voor moest maken (het ‘welkom, welkom in mijn land’-model).
    De eisen die de wet stelt aan nieuwe omroepen zijn niet zo hoog. Je moet om een voorlopige erkenning te krijgen 50.000 mensen bereid vinden om 5,72 euro te betalen en je moet je onderscheiden van de andere omroepen, waardoor je iets toevoegt aan de bestaande programmering.
    Gezien het feit dat jij en je kornuiten televisie- en radioprogramma’s willen gaan maken over onder meer de bezorgdheid om migratie, ‘de zin en onzin’ van klimaatverandering, de Zwarte Pieten-discussie en een kritisch geluid naar de Europese Unie willen laten horen, sta je diametraal tegenover álles wat er al is.
    Het klinkt mij als muziek in de oren, dat een deel van de 800 miljoen euro belastinggeld die jaarlijks naar de Staatsomroep gaat, eindelijk besteed zou worden aan programma’s waarin mensen met gezond verstand de ruimte krijgen. Niet als curiositeit, als ‘neger omdat het moet’ of als door een kwantitatieve overmacht af te pissen object van walging, maar als gezichten van een serieuze stroming in de maatschappij.

    Verrekte jammer dat PowNed zichzelf gemarginaliseerd heeft tot een YouTube-omroep en dat WNL inmiddels niet meer is dan een loops teefje dat in ruil voor programma’s (en dus euro’s) bereid is zich in alle mogelijke gaten door de NPO-leiding en de Haagse geldschieters te laten nemen. Willen ze een kritiekloos interview door A.J. Boekestijn en Rob de Wijk met oorlogshitser Guy Verhofstadt of met Palestijnenknuffelaar Sigrid Kaag? Dan gééft Bert Huisjes ze een kritiekloos interview door A.J. Boekestijn en Rob de Wijk met oorlogshitser Guy Verhofstadt of met Palestijnenknuffelaar Sigrid Kaag.
    Daar hoeven we bij jou niet bang voor te zijn; je bent niet te koop.
    Er is verder natuurlijk genoeg af te dingen op het initiatief en sommige van de initiatiefnemers voor en achter de schermen – maar ik ben er vrij zeker van dat anderen dat aspect uitgebreid gaan belichten.
    Ik wens je alle succes van de wereld en ben natuurlijk uit solidariteit met jou meteen lid geworden.
    En ik wens je sterkte.
    Met de vijanden in Den Haag en Hilversum, die walgen van een dergelijke omroep en die er alles aan zullen doen om te voorkomen dat-ie er komt.
    En misschien nog wel meer met de ‘vrienden’, de treurwilgen en vervelio’s die de komende tijd allemaal ‘koffie met je willen drinken’ om jou uit te leggen wat je hoe moet gaan doen of om zichzelf aan te bieden als onmisbare schakel in jouw ketting.
    Je bent wat dat betreft niet te benijden.
    Groet,
    JanD

    Like

  11. Jan zegt:

    Nog niet van de grond of het geziek begint al, nu dooreen van de oprichters

    Ongehoord Nederland-oprichter Haye van der Heyden volhardt: Holocaust-ontkennen moet kunnen

    ‘Ik heb niks teruggenomen’
    …..
    https://tpo.nl/2019/12/02/ongehoord-nederland-oprichter-haye-van-der-heyden-volhardt-holocaust-ontkennen-moet-kunnen/

    CIDI stapt naar TV-waakhond als Ongehoord Nederland Holocaust gaat ontkennenMogelijke nieuwe NPO-omroep trekt keutel inmiddels weer in
    https://tpo.nl/2019/12/02/cidi-stapt-naar-tv-waakhond-als-ongehoord-nederland-holocaust-gaat-ontkennen/

    Like

Plaats een reactie