Stop de jihad-oorlog van het Turkse regime in Noord-Syrië en Noord-Cyprus

Screenshot_4

(Door: “Balkanske priče”)

De dagen van het Ottomaanse Rijk zijn voorbij, maar de gebeurtenissen in Noord-Syrië laten zien dat islamfascist Erdoğan deze mening niet deelt. De nieuwe Turkse jihad-invasie heeft niets te maken met het bestrijden van ‘terroristen’, maar alles met Erdoğan´s droom om het Ottomaanse Rijk nieuw leven in te blazen. Dit is iets dat de Turkse dictator vaker in het openbaar heeft laten doorschemeren. Erdoğan beweerde dat de Syrische Koerden al jaren Turkije terroriseren. Dit is pertinent onjuist. Het zijn de Turkse Koerden van de PKK die door Erdoğan bevochten worden en die tot een illegale terroristische organisatie werden bestempeld door zowel de VS als de EU, na Turkse druk. De Koerden en Assyrische christenen die in deze regio’s wonen, moeten eerst verdreven worden om ruimte te scheppen. Een demografische wijziging dus, die feitelijk een etnische zuivering is, net als in het noordelijk deel van Cyprus…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Religie van de vrede", Barbarisme, Cyprus, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamofascisme, Jihad, Koerden, kwaadaardige opzet, Rotzakken, Terrorisme, Turken, Turkije. Bookmark de permalink .

3 reacties op Stop de jihad-oorlog van het Turkse regime in Noord-Syrië en Noord-Cyprus

 1. Hovawart zegt:

  Stop de jihad-oorlog van het Turkse regime in Noord-Syrië en Noord-Cyprus, en verlies niet uit het oog hoe Turkije zich in de lidstaten van de EU aan het ingraven is, de grote steden als bruggenhoofden voor de ‘Final Push’ in de Turkse jihad.

  Geliked door 2 people

 2. Hovawart zegt:

  De demonstratie van de Turkse troepen op zestien juli in 2016 richting de Erasmusbrug met hun rode vlaggen en vaandels was slechts een generale repetitie, ook elders werden de repetities onaangekondigd en bleven de reacties ook uit, de wapens liggen nog veilig opgeslagen onder de moskeeën……..totdat…..

  Geliked door 2 people

 3. ruud beijer zegt:

  En de Nederlanders gaan gewoon naar dat schijtland op vakantie
  Dat vrouwen in dat kutland niets te zeggen hebben en dat er meer dan 220.000 Turken gevangen zitten dat maakt voor de Nederlandse huichelaars en wegkijkers niets uit. Prettige vakantie,hopelijk rijden jullie een ravijn in.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s