Clinton Foundation en de Postcode loterij . . .

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Klaas”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Krankzinnigheid, Naïviteit, onwetendheid, propaganda, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

21 reacties op Clinton Foundation en de Postcode loterij . . .

 1. Cathja zegt:

  De Clinton Foundation bestaat alleen maar ter meerdere eer en glorie van de bankrekening(en) van de familie Clinton. Al het andere is leugen, want……..verbeter de wereld, begin bij jezelf. Dat kunnen we van de Clintons helaas niet zeggen. Die hebben een uiterst duistere reputatie.

  Geliked door 3 people

 2. wauso zegt:

  De Postcode loterij steunt een ‘pijpbeurt’ voor Wilde Bill Clinton. Goed bezig, die Postcode loterij ! Waar kan ik ergens mijn rekeningnummer afgeven. Ook ik, net als Wilde Bill, we hebben het nodig !!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Blaffertje zegt:

  De postcode loterij krijgt van mij geen cent.
  Heb dat altijd al een dubieuze organisatie gevonden en ik bepaal zelf graag war ik geld aan doneer, dat hoeven zij voor mij niet te bepalen.

  Geliked door 3 people

  • Steven zegt:

   Al die zogenaamde ‘goede doelen’ kunnen van mij de pest krijgen. Ik heb er nog nooit een cent aan gegeven. Grootste gedeelte wordt verspilt aan ONZIN.
   En de meeste sponsor acties zijn voor onze toekomstige verkrachters en moordenaars uit Afrika!
   Financier je eigen dood maar….

   Geliked door 3 people

 4. henk verhoef zegt:

  miljoenen nedelranders lid van de postcode lotterij
  Miljoenen nederlanders in de schuldhulpverlening
  miljoenen nederlanders geen negels om aan kont te krabben|
  miljoenen slimme nedelranders bedondert door de pensioenfondsen
  miljoenen nederlanders vinden ook nog dat ze hoogopgeleid zijn en lijden onder de werkdruk
  Maar we zijn gelukkig want wat hebben we het goed want we hebben van alles het beste ter wereld-

  lekker slapen he – al dan niet met pilletje
  En 25000 mensen gaan in Madrid lekker over klimaat ZWAMMEN ( en de restaurants en bordelen bezoeken)
  want met zoveel zwamneuzen en zweedse autisten greetjes krijg je natuurlijk een goed onderbouwd juristen punten en komma neuk plan
  Het plan zal voornamelijk bestaan uit– alles wordt – veel- duurder en u mag dat betalen

  Geliked door 2 people

  • Lot zegt:

   ../en komt dan in de portemonnaie terecht van hunzelf! Hebben ze weer geld verdiend om hun hypotheken te betalen.
   Gaan we de kant uit van Amerika? In mijn korte leven nog maar. Hoe kunnen ze collectieve goederen commercieel maken en daar geld aan verdienen? In mijn leven is het commercieel gemaakt, terwijl wij al meer als duizend jaar het collectief doen, door geld bijelkaar te leggen voor een wateraanleg, dijkaanleg, wegaanleg etc. En nu wordt er overal geld uit gepeutert. Wie bepaalt dat in fascistisch Nederland, een klein clubje, namelijk het clubje wat datzelfde geld als zelfverrijking in eigen zak steekt, eigen salaris, buurvrouw baantje geven, hypotheek weer te betalen voor een groter huis, een huis wat gewone ondernemers niet hebben.

   Like

  • Lot zegt:

   En wat ik ook steeds vergeet….WIJ zijn het die daaraan meedoen. Het begint met een klein clubje rondom downton abbey, een maakt zichzelf koning, anderen ondersteunen en richten legertje op, die worden betaald met geld uit een geldsysteem die zijzelf persen.
   En wij, wat doen wij, wij accepteren dat geld. Vroeger waren wij een eigen volk met een eigen Germaanse wet, de saksische wet, de friese wet. Daar zijn die anderen tussengekropen. Zij bepalen nu alles. Zij hebben een hele kluwen met meelopers om zich heen, hoewel bij elkaar genomen zouden zij lange tijd in de minderheid moeten zijn gewezen. Totdat in de jaren 70 de lonen en belastingen verdrievoudigden, waar mijn grootvader in de jaren 50 nog 10% belasting betaalde.
   Als wij willen dat het stopt, en de mensen met makkelijke banen veel geld, makkelijk te herkennen, dan hun geld accepteren wij niet meer. Jij een kasteel willen bouwen, wij bouwen voor jou in je downton abbey niet meer. Dat geld wat jij namelijk betaald wordt door de meerderheid niet meer als geld geaccepteerd. Weg geldsysteem.

   Like

 5. Tineke zegt:

  Ik wist het al lang.maar schandalig vind ik het.
  Zou Eva Jinek ambassadeur zijn?
  Ze slaapt immers met een foto van het stel op haar nachtkastje……

  Geliked door 3 people

 6. Thomasson zegt:

  Bill Clinton, en zijn wijf Hillary, gebruiken hun Foundation niet voor een betere wereld …maar vooral voor zichzelf. Voor welke vrouwen en meisjes komen ze op? Voor de meisjes op de eiland van Geffery Epstein? Kinderen waarvan sommige 12 – 13 jaar oud waren? In zijn optreden lijkt deze duo op roofvogels. Zij verschijnen, net als twee gieren, overal ter wereld waar een natuurcatastrofe ontstaat. Bijvoorbeeld: net als destijds in Haïti. Zij spreken vol pathos om potentiële donateurs te lijmen en de “zak van Sinterklaas” is weer vol te krijgen. Als de Postcode Loterij doneert zuurverdiend NL geld aan deze bandieten, kunnen de mensen beter hun poen in eigen portemonnee houden, of stappen naar een andere loterij.

  Like

 7. Hovawart zegt:

  Als de banken voorheen hun clientèle vonden met spaarbankboekjes en zilvervlootrekeningen, het opbouwen van pensioenen, is er tegenwoordig slechts nog oog voor leningen, het “sparen met een negatief saldo” is de doodsteek voor elke economie.

  Like

 8. Lot zegt:

  Al die ontwikkelingshulp heeft geen zin, Afrika is er nog nooit beter op geworden, weggegooid geld……., maar wacht het GELD gaat nooit naar Afrika, daarom zie je er ook nooit wat van terug. 90% blijft aan de strijkstok hangen van personeel van organisaties HIER in Nederland. Die linkse criminelen vullen hun eigen salarissen en hypotheken. WIE wil er nog stemmen op linkse partijen? voordat je weer op linkse partijen gaat stemmen is het goed hier aan te denken.

  Like

 9. Lot zegt:

  Meneer Pronk waar gaat al het geld naar toe? meneer Prrooonk waar gaat het geld naar toe? waar is ermee gedaan? waar is het geld gebleven? Prrroooonk waar gaat het geld nu nou naar toe? Zal ik het dan eindelijk vertellen zegt Pronk, na 20 jaren vragen in talk shows, net als die feministe voorzitster die ook nooit wat te vertellen had in talk shows, het geld dragen wij af aan 10-tal organisaties die hulp geven in Afrika! Ander onderzoek, blijkt dat 90% aan de strijkstok van de organisatie zelf blijkt plakken, alleen zal dat niet uit jouw mond komen.

  Like

 10. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  De Clinton Foundation is een hele dubieuze satanische organisatie die banden heeft met criminele activiteiten. Deze organisatie heeft helemaal niets te maken met weldoenerij. Via de postcodeloterij is ook Nederland een grote sponsor van allerlei zaken, die het daglicht niet kunnen verdragen. Daartoe behoort niet in het minst ”pizza gate”. Die pizza gate is een dekmantel voor het ontvoeren en sexueel misbruiken en eventueel slachten van kinderen voor satanische rituelen. Sedert de ”zelfmoord” van Epstein drogen de inkomsten van de Clinton Foundation op.

  https://www.ninefornews.nl/niemand-doneren-clinton-foundation/

  https://www.postcodeloterij.nl/goede-doelen/overzicht/clinton-foundation

  https://nl.express.live/schenkingen-aan-clinton-foundation-met-90-gedaald-sinds-hillary-geen-staatssecretaris-meer-is-hoe-zou-dat-komen/

  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/helft-donaties-clinton-foundation-van-zakenlieden-die-ze-kende-als-minister~bffc07be/

  https://revolutionaironline.com/this-sums-it-all-up-epstein-gate-pizza-gate-clinton-foundation-gate-demmink-gate/

  Like

 11. Anna zegt:

  Dan heeft de postcode loterij dus zeker de bruiloft van Chelsea Clinton betaald. Deze foundation schijnt een grote frauduleuze bende te zijn ter verrijking van de Clintons zelf. Op You tube zijn er gesprekken van onderzoeken naar deze foundation te vinden en dan komt de foundation heel slecht uit. De Clintons zijn zeer corrupt.

  Geliked door 1 persoon

 12. fleckie zegt:

  Was Hilary niet voorstander( tijdens de Obama- regering) voorstander van een bepaalde.
  bommen-Soort!! te laten ‘droppen’??!!op een niet zo.door haar. . geliefd land?!…….<~<~<~<~<~<~<

  Like

 13. BigLJohn zegt:

  De Clintons die mee-snoepen van de opbrengsten van de Postcodeloterij….Dat heb ik nog nooit geweten en daarom; zo zout hebben we het nog nooit gegeten ! De Postcodeloterij is op zich al nep, nep, nep. De kans dat de Postcodeloterij in jouw straat komt is EEN op het Miljard. Dat maak je in je leven echt niet meer mee. Al die honderdduizenden Postcodegebieden….En als de Postcodeloterij al ergens komt, moet de hoofdprijs verdeeld worden over veel mensen in dat Postcodegebied, en natuurlijk alleen voor de personen die meededen. Bouwen aan een betere wereld ? Dat kun je doen door nooit met de Postcodeloterij mee te doen !

  Geliked door 1 persoon

 14. Als ik hier uitleg wat de Clinton Foundation eigenlijk is dan denk ik dat ik 2021 niet haal. Dus laat maar zitten.

  Geliked door 1 persoon

 15. Hovawart zegt:

  De PostcodeLoterij heeft hun verloting uitgebreid in diverse lidstaten, Ik kom ze overal tegen, en steeds meer,.we spreken niet over een nationale loterij maar een EU-brede opzet,……of afzet(terij).

  Like

 16. Oma Kate zegt:

  Die ga ik dus opzeggen!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s