Stem VVD . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Rotzakken, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

20 reacties op Stem VVD . . .

 1. koosv8 zegt:

  Het mag leije dat die lappen aan haar vast groeien, geplamuurde domme muts.

  Geliked door 1 persoon

 2. Scarface zegt:

  Inmiddels is wel pijnlijk duidelijk geworden wat VVD nu echt betekent: Volk Val Dood

  Geliked door 4 people

 3. karton zegt:

  “Stem VVD” ? Is dat een vraag of een bevel ?
  Ik kijk ff terug naar de afgelopen jaren, mét de VVD in de “regering”, om te bezien wat ze hebben aangericht in dit eens zo mooie en welvarende landje. Dat is om in huilen uit te barsten. Er zijn nog nóóit zoveel Kleding- en Voedselbanken in dit landje geweest, nog nóóit zoveel gezinnen ónder de armoedegrens, nog nóóit zoveel ouderen zónder de benodigde zorg, nog nóóit regelmatig 10-duizenden protesterenden op ’t Malieveld.
  Maar “den Haag” is toch zó gelukkig met een z.g. Pensioenakkoord, Koolmees piest er van in z’n broek, als Rutte wordt geïnterviewd lult hij als een kip zonder kop zonder dat iemand anders de kans krijgt om vragen te stellen. Een stelletje nietsnutten van de bovenste plank. We worden al jaááááren lang door die zooi bedonderd en voorgelogen.

  Geliked door 5 people

  • guusvelraeds zegt:

   Het wordt nog veel erger. We zijn pas aan het begin van de race too the bottom. De ECB gaat geld bijdrukken om de klimaat waanzin en de vluchtelingen waanzin te betalen. De projecten moeten doorgaan al krepeert het volk. Het zal aan het volk liggen of ze hiermee afrekenen. Van de elite zal geen millimeter bijgegeven worden want dan stort hun ideologie van klimaat en open grenzen wereld in. Forget it, gaan ze nooit doen.

   Like

 4. Tineke zegt:

  Van Schoeversmeisje verworden tot kruipslavin van het Midden Oosten!
  Baantje in Irak toegeschoven gekregen van Mark,inruil om hem uit de wind te houden wat betreft de burgerdoden.
  Kijk,zo doen ze dat bij de Vereniging Van Desinformatie !

  Geliked door 5 people

 5. Rensk. zegt:

  Had het dus toch goed gezien. Volgespoten lippen. Ranzig.Als ik een vent zou zijn zou ik echt niks moeten hebben van zulke vrouwen. Jesus alles is nep. Is enkel met haar uiterlijk bezig op een vrij bizarre wijze. Zoals zoveel van al die hersenloze BNers. Kennelijk doen de hersens niet mee.. Daar hebben ze geen tijd voor.

  Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  VVD weg ermee !!

  Like

 7. voorziener zegt:

  Dit is op voorzieners herblogden reageerde:
  Wat kan de wereld veranderen hè?

  Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Voor het lopen met een hakenkruis band om je bovenarm wordt je gearresteerd (terrecht daar niet van) maar met dit symbool van massa genocide en totale mensverachting ga je vrijuit. Sterker wordt onderdanig door de verraderlijke elite gedragen. Elk volk krijgt die elite die het verdiend.

  Like

 9. Hovawart zegt:

  Een Geschiedenisleraar die als MP onze geschiedenis om zeep helpt, Groen-Linksch fascisme dat ons vandaag terroriseert met hun klimaatgekte, en de instroom van islamietjes snijd onze toekomst de kop af…….

  Like

 10. guusvelraeds zegt:

  Wat mij betreft mag deze politieke hoer in een Taharrush situatie terrecht komen. Meen ik dat? Ja dat meen ik. Want voor het vrijwillig omdoen van een hoofddoek het symbool van absolute onderdrukking is nooit een excuus.

  https://www.billionbibles.org/sharia/taharrush.html

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Een stem op de VVD is een stem op links en op islamisering !!!!

  Like

 12. Jan zegt:

  Sprekend, Belphegor, het spook van het Louvre

  Like

 13. BigLJohn zegt:

  Stemmen op de VVD ? Niet doen, maar het is ook niet nodig. Terwijl Rutte al vanaf Rutte 1 iedereen aan het bedonderen en voorliegen is, kwam er toch een Rutte 2 en Rutte 3. En iedere keer werden ze de grootste politieke partij. Dit alles is toch wel zeer merkwaardig te noemen, niet ? Daarom verwacht ik ook voor 2021 weer van hetzelfde laken een pak. Mensen geloof het of niet; er is allang sprake van stembusfraude. Dat was ook te merken bij de Euro-parlementsverkiezingen. Het was alles of niets voor de PVV stemmer. De PVV verdween uit het Europarlement omdat, wat ze ons wijsmaakten, de kiezers allemaal thuis gebleven waren. Als die kiezers dan zo weinig op zouden hebben met de PVV, wat dus niet waar is, kan die maar beter opgeheven gaan worden zou je dan zeggen. Vandaar dat het risico bestaat dat de PVV in 2021 ook opeens uit de tweede kamer verdwenen zal zijn. Het FVD is dan de volgende op rij die gebasht kan gaan worden, en op termijn ook verwijderd gaat worden door die linkse smeerlapperij….

  Like

 14. Hovawart zegt:

  Hoe kun je een prijskaartje of budget aan het verbeteren van het klimaat hangen?
  En Rutte brengt het geld voor kadootjes terug naar Spanje en speelt in Madrid voor Sinterklaas voor de gehele wereld met zijn klimaatmoraal.

  Like

  • karton zegt:

   @ Hovawart.
   Rutte in Madrid ! Wat doet de dwaas daar eigenlijk ? Oh ik weet ’t al…………hij wil natuurlijk dat Zwoele Zweedse kind van de boot afhalen; zij is toch onderweg naar Madrid ? Hij gedraagt zich als Mohammed met zijn 7-jarige echtgenote.
   Ik zeg maar zo : zónder Greta T. géén klimaat !!

   Like

 15. karton zegt:

  Als een “vrouw” zich laat nemen, fotografisch !!, zoals dit wereldvreemde creatuur heeft gedaan, dan is er vast een steekje los aan dat mens. Kan alleen nog dienen als vogelverschrikker. Dat zij keer op keer weer ergens een baantje krijgt ligt vast niet aan haar geestelijke vermogens of kennis of kunde.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s