Dictator Erdoğan wil met Syrische vluchtelingen en IS-terroristen Europa destabiliseren

 

(Door: “Balkanske priče”)

Islamofascist Recep Tayyip Erdoğan probeert ons continent door middel van terreur en islamisering te ondermijnen en te doen instorten. Koning Abdullah waarschuwde Europa al in 2013 dat “Turkije met opzet terroristen exporteert naar Europa”. Volgens de Jordaanse koning is de Europese vluchtelingencrisis geen toeval: “Het is deel van het Turkse beleid en Turkije wordt daar wel eens voor op de vingers getikt, maar meer niet”. De Jordaanse minister van Buitenlandse Zaken, Nasser Judeh, heeft ook soortgelijke uitspraken gedaan. En het door Brussel gewilde EU-lidmaatschap van Turkije zal die door Erdoğan geplande verovering/islamisering van onze EU-landen onomkeerbaar maken…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", asielwaanzin, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Elite, establishment, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Dictator Erdoğan wil met Syrische vluchtelingen en IS-terroristen Europa destabiliseren

 1. Hovawart zegt:

  Daar zijn de Turkse en Marokkaanse uitzuigers al jaren bezig…….en dan nu met geweld om het proces wat daadkracht en momentum te geven.

  Geliked door 2 people

 2. Richard zegt:

  Het maakt deel uit van de bewuste vernietiging van Europa en het vernietigen van de westerse samenleving en het blanke ras door de linkse blankenhaters. De EU, de euro, immgratie, het klimaat, heeft maar één doel: De vernietiging van het westen en het uitroeien van het blanke ras. Wij staan aan de vooravond van een diepe economische crisis, met daarop volgend een burgeroorlog van ongekende omvang. En wanneer Europa in diepe ellende gestort is, dan lopen de Turken binnen om hun islamitische broeders te helpen waarna het kalifaat hersteld wordt. En dan rest ons Europeanen nog maar één hoop: Dat de Russen ons nogmaals uit de rotzooi willen halen. Dit omdat Rusland niet zit te wachten op nog een islamitische staat aan haar grenzen. En ook Turkije en Rusland hebben historisch gezien nog een aantal appeltjes met elkaar te schillen. Dus als Rusland verstandig is, dan slaat het toe zolang de vijand nog zwak is. En op de VS hoeven wij niet te rekenen als het zover is. Ook de VS zal ten onder gaan aan immigratie en crimminaliteit, zware economische crisis doordat de petrodollar inzakt, en een burgeroorlog met een ontzettend aantal wapens aanwezig onder de burgers van het land. De chaos zal ongekend zijn. Het westen zal ten onder gaan aan totale anarchie. En onze leiders weten dat. Het is precies hun bedoeling.
  Baba Richard, (collega van baba Jensen), voorziet gitzwarte tijden als dat tuig niet op tijd gestopt wordt. In mijn glazen bol schijnt geen licht.

  Geliked door 2 people

  • Zina Kooren zegt:

   Helemaal waar wat jij schrijft, dat is al in 1954,beklonken door de Bilderberger groep waaronder onze vorige Qween Beatrix die daar een grote vinger in de pap heeft, wat hield ze toch veel van haar bevolking👺ja om ze te laten afslachten als de tijd daarvoor rijp was, en die tijd komt steeds dichterbij, en wij doen niks😠😠

   Like

 3. voorziener zegt:

  Dit is op voorzieners herblogd.

  Like

 4. jack black zegt:

  Laat ze maar komen !
  Om zo sneller kunnen we met de vloerzuivering beginnen !
  Dan gaat het kiezen ook eenvoudiger ! Dan is het wij of zij !

  Like

 5. Fons zegt:

  Wij burgers weten dat maar de macht wellustelingen en zakken vullers denken in tijd van nood staan de vliegtuigen klaar om naar betere oorden te gaan, maar eerst de burgers in de EU dwingende wetten opleggen kijk wat er gecreëerd is door ongekozen ( leiders) ze maken onze levens onleefbaar.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s