DE DAG DAT IK VROUW WERD… Ik was pas 9 jaar oud

Screenshot_53

(Vertaling: “delamontagne”)

Het einde van mijn kinderjaren op de leeftijd van 9 jaar. Het leven van jonge Iraanse meisjes in de 21ste eeuw. Laat ik U Anni Cyrys voorstellen.  Zij woont tegenwoordig in de Verenigde Staten. Ik laat haar aan ’t woord:

De dag waarop ik vrouw werd volgens de islam! Hallo, ik heet Anni Cyrus. Ik zou met een foto willen beginnen.

Screenshot_1

Dat ben ik. Ik was 9 jaar en dat wat ik draag is een kledingstuk dat speciaal voor mij is gemaakt.

En niet alleen voor mij, maar voor alle kleine meisjes die op dezelfde dag 9 jaar werden. We waren er “klaar” voor om die speciale dag te vieren, een dag die de “DAG van de TOEWIJZING” wordt genoemd. In Farsi (de taal van Iran): JASHNE TAKLIF. Dat zich laat vertalen als “hetgeen vereist is” en ik zal ’t uitleggen om verwarring te voorkomen. Ik zal de betekenis voorlezen: een klein meisjes dat de leeftijd van verantwoordelijkheid bereikt, moet de  religieuze aanwijzingen, voorschriften volgen en hieraan voldoen en alles vermijden wat Allah heeft verboden. (en een kleine opmerking hierover: deze leeftijd is voor jongens 16 jaar in Iran )

En wat gebeurt er op deze dag? Op die dag zijn we allemaal bij elkaar in een heel grote zaal. Ik weet niet wie daar voor zorgt en deze uitkiest, maar als we daar aankomen en gaan zitten, komen de volwassenen binnen en beginnen tegen ons te praten. Dit is wat ze zeggen:Jullie, kleine meisjes, zijn nu volgens de islam wetten volwassen geworden en jullie moeten de verantwoordelijkheden inzien die jullie worden opgelegd. En wat zijn die? Jullie zullen Allah moeten volgen,  de regels door de islam opgelegd volgen en voor de profeet Mohammed strijden. Jullie zullen moeten trouwen wanneer men je dit zegt en kinderen krijgen, want jullie moeten voor volgende generaties zorgen.

Vergeet niet, ik was 9 (negen!) jaar oud en al die andere meisjes ook. Niet ouder dan 9 en we moesten stil zitten, luisteren en alles begrijpen. Gisteren was ik nog een klein meisje dat kon spelen, rennen en me met niets anders bezighield dan naar school gaan, me met mijn vriendinnetjes amuseren, eten met vader en moeder en NU? Vandaag ben ik ineens volwassen. Ik moet klaar staan om te doen wat me opgedragen wordt en ik was bang. Want vanaf nu kon iedereen voor me beslissen om te trouwen met wie dan ook en de leeftijd speelt ook geen rol.

*  *  *

Op de leeftijd van 13 jaar werd zij gedwongen te trouwen met een onbekende die 30 jaar was (in feite verkocht aan haar toekomstige man voor het equivalent van 50 dollar). Als ze niet deed wat hij wilde, sloeg hij haar. Op de leeftijd van 15 jaar ontsnapte zij naar Turkije en ging 3 jaar later naar de Verenigde Staten. Tegenwoordig is zij Amerikaans staatsburger en een militant voorvechtster voor mensenrechten. Ze geeft spreekbeurten en schrijft om anderen te helpen, andere vrouwen en meisjes zoals zij. In haar laatste toespraak prees zij de Iraanse vrouwen die in opstand komen tegen het repressieve Iraanse bewind in haar geboorteland. Zij prees de vrouwen die heldhaftig hun hidjab uit deden en daardoor gevangenis of zelfs de dood riskeerden.

Zij heeft van de Iraanse religieuze leiders een Fatwa gekregen, die haar de doodstraf oplegden. Ze kiest steeds andere adressen en spreekt alleen onder strenge beveiliging. Toen zij 14 jaar was, werd zij al eens gearresteerd en kreeg ze 100 zweepslagen.

De slagen bedekten m’n lichaam van nek tot enkels en werden 15 tot 25 keer toegediend per keer. Na de vijfde viel ik meestal flauw, dus de andere voelde ik niet. Zij was 18 maanden getrouwd  toen haar grootmoeder van moeders kant een manier vond om haar te laten vluchten uit Iran naar Turkije.

Mijn grootmoeder was ongeveer 40 jaar toen de islamitische revolutie in Iran uitbrak. Zij wist dus nog hoe het leven in Iran voor die revolutie was, voordat de sharia werd ingevoerd. Haar grootmoeder vertelde tegen haar echtgenoot dat Anni ziek was en dat haar kleinkind haar hulp nodig had. Die nacht had zij geregeld dat mensensmokkelaars haar meenamen en zorgden dat ze in Turkije kwam. We deden er 3 dagen en drie nachten over voordat we daar aankwamen. Ze was een vluchteling van 15 jaar toen ze in Turkije aankwam. Ze nam allerlei baantjes aan om te overleven. Ik moest tot mijn achttiende wachten voordat ik als sociaal vluchteling naar de VS kon emigreren.

Met behulp van een immigratieagentschap kwam zij in Chicago terecht. Ze werd Amerikaans staatsburger in 2010 en zei: “IK HAD HET IDEE DAT DIT HET BEGIN VAN M’N LEVEN WAS”. Ze werd door haar familie verstoten en heeft er geen enkel contact meer mee. Volgens de sharia staat op het verlaten van de islam de doodstraf. Zodra haar adres bekend is geraakt,verhuist ze. Ze is sinds 2015 al 10 keer verhuisd. Ze staat in contact met een ondergrondse Iraanse verzetsorganisatie genaamd “Live-Up-to-Freedom” om te helpen bij vluchtpogingen.

UIT DE KORAN: U moet Uw man gehoorzamen en hij heeft het recht om U te slaan.

Er zijn op dit moment geen hervormers in Iran en alle grote islamitische organisaties willen mijn dood.

CAIR, (Council on American Islamic Relations ), geaffilieerd aan de Moslimbroederschap, probeert haar het spreken in  Amerika te ontzeggen.

www.jewishboston.com

Bron:
https://resistancerepublicaine.com

Vertaald uit het Frans door:
“delamontagne”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", achterlijkheid, Barbarisme, Iran, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, koran, Mensenrechten, Rotzakken, sharia, Verzet. Bookmark de permalink .

27 reacties op DE DAG DAT IK VROUW WERD… Ik was pas 9 jaar oud

 1. henk verhoef zegt:

  het interessseert de meeste mensen geen zak dan wel zijn ze voor het systeem van geloof
  Idioterie is nu eenmaal des mens eigen en het zal ons een ” zorrug” zijn

  Ik heb er toch geen last van
  Mannen de schuld geven ( in dit gevAL) is ook makkelijke uitweg( de besnijdenissen van vrouwen wordt door vrouwen gedaan)

  Zou lilian marijnesen of Yassertje eikeltjes pyama eva nu echt geloven wat ze uitkrAMEN dan wel denkt de kiezer na als hij stemt
  of een linkse ( leugenaar) journalist zijn eigen mening verkondigen dan wel wat zijn abonnee /zijn baas wil horen

  Geliked door 4 people

 2. verwardeman zegt:

  En ik hoor al vanaf begin jaren tachtig dat wij beter aan geboortebeperking kunnen doen
  daar wij een veel te grote FOOTPRINT zouden hebben , slecht voor millieu en zo !
  Maar die vuile moSSelstront mag er op los fokken godverdomme !
  Kan die topadvocaat – die Spong – hier geen zaak van maken tegen de staat?
  Ik eis een vergoeding van tenminste 1 miljoen daar mij de vreugde van het hebben van
  kinderen is ontnomen door pure PROPAGANDA van de staat , ik voel mij op een gruwelijk
  smerige wijze belazerd . Spong , mijn ” kinderen ” zijn me ontnomen , ik eis een milioen Euro smartegeld godverdomme !
  HOOR JE ME SPONG !!!!!!!!

  Geliked door 2 people

  • M. zegt:

   De oproep om vijf kinderen of meer te maken deden de nazi’s ook.

   Like

   • ScheitLeister zegt:

    Ja , en dus?????

    Zij bedachten ook dat verkeer van rechts voorrang heeft. Betaalde vrije dagen voor arbeiders, ziekenfonds… Begin daar dan ook even over..

    Like

  • Harry zegt:

   Nou die Spong is een valse nicht van het ergste soort !
   Reken maar nergens op , tenzij je bereid bent om zo’n 450 euro per uur te betalen voor een fractie van de geclaimde tijd !
   Die vent is een van de walgelijkste advocaten die ik ken !
   Een rasechte gluiperd .

   Je hoort ook nooit meer dat ie met iets spectaculairs bezig is .
   Slechts de kleintjes afpersen ?

   Like

 3. Blaffertje zegt:

  En wij zijn hier blind voor, niet de lezers van E.J.Bron, maar links Nederland.
  Welkom, welkom allemaal staan die blinden te roepen met hun spandoekjes.
  Nou ik wil ze nog wel eens horen als hun dochters of kleindochters door zo’n muzelman op haar zesde verkracht word of op haar negende uitgehuwelijkt en mishandeld, misschien zien die achterlijke koeien dan wat ze welkom hebben geheten.
  Zum kotsen dat achterlijk volk, want dit verhaal is regel in die cultuur en geen uitzondering en ze schuwen het niet nog veel ergere dingen te doen met meisjes en vrouwen uit naam van dat achterlijke geloof.
  Brrrrrrrr.

  Geliked door 9 people

 4. Meine zegt:

  Ook in NL komt dit voor. Zo’n 20 jaar geleden een Iranier met academische opleiding aan een baan geholpen. Hij was afvallig, wilde niets meer met godsdienst te maken hebben. Uitgebreide gesprekken gehad. Hij vertelde dat zijn familie hem dood wilde hebben. Zo’n 15 jaar geleden was hij plotseling “verdwenen”, zijn werk belde mij om te vragen of ik wist waar hij was. Blijkbaar was zijn familie achter zijn adres gekomen……

  Een 2 jaar later werd ik gebeld door iemand die slecht NL sprak, en op een slijmerige manier info probeerde te krijgen. Dat gaf mij hoop, hij was nog steeds “zoek”.

  Voor als Skanderi dit leest, ik heb nog steeds hetzelfde nummer.

  Geliked door 3 people

 5. Bob Fleumer zegt:

  En dat halen wij binnen en noemen dar verrijking?
  Kapitein Rutte dit gebeurt onder uw verantwoordelijkheid, wordt soekaboemi Wakker!

  Geliked door 1 persoon

 6. karton zegt:

  Op 9-jarige leeftijd “vrouw” worden ? Ik dacht dat ’t een record was, maar na ff denken bleek het géén record; het record is én blijft stevig in handen van Mohammed die een 6 of 7-jarig meisje tot zijn vrouw maakte. De pedofiel !!!

  Geliked door 4 people

 7. Paul zegt:

  Ik ben niet voor geweld (lost niets op), maar als ik dit lees (en het is helaas géén NIEUWS (Mohamed heeft het “voorbeeld” gegeven door een 9-jarig meisje als vrouw te nemen), krijg ik het gevoel, dat ik zou instemmen mét- en deelnemen aan een arrestatieteam, dat, desnoods met gewapend geweld, alle voorstanders van dit systeem (heeft namelijk NIETS met godsdienst(vrijheid) te maken), voor een een internationaal tribunaal te brengen en veroordeeld te worden tot een levenslange gevangenisstraf (water en brood)!

  Geliked door 4 people

  • koosv8 zegt:

   Met geweld breiden zij zich uit, en het verdwijnt alleen MET geweld, het is niet anders. Met alles wat men te lang laat door etteren zal de ingreep om het op te lossen desastreuze vormen aan nemen. Het is niet anders. Wie kaatst kan de bal verwachten.

   Geliked door 3 people

   • karton zegt:

    @ koosv8.
    Het is in principe hetzelfde als met die z.g. “vreugdevuren” in den Haag/Scheveningen.
    Werd al járen de hand mee gelicht i.c. niet voldaan a.d. eisen, werd altijd gedoogd tot en met 2018, door o.a. Krikke, die vervolgens opstapte vanwege de chaos die ZIJ had veroorzaakt. De maatregelen die nú genomen moeten worden om alles weer in de klauw te krijgen zullen héél erg hard en verrijkend blijken.Heeft de overheid ook veel te lang laten voort etteren; zij is als eerste de schuldige, hoewel de incidenten van de laatste dagen, absoluut niet hadden mogen gebeuren.

    Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ Paul.
   Ook ik ben niet voor geweld maar huldig wél het principe : Oog om oog tand om tand.
   Eigenlijk zoals Nederland deed met de treinkapers van Wijster en de Punt ; zij, Molukkers, schoten onschuldige mensen dood daarop werd een aantal van die moordenaars door Nederlandse én Engelse scherpschutters dood geschoten. Ik ben helemaal vóór dat principe. Voor een tribunaal brengen brengt ook nog eens hoge kosten met zich mee en dat is dat soort niet waard.

   Like

 8. Rensk. zegt:

  Het systeem Islam is in en in ziek plus de opvoeding die bij dit systeem gepaard gaat is in en in ziek. Het is net als het nazisysteem een fascistisch systeem. Het zegt al voldoende dat als er cartoons van ¨Christus¨ worden gemaakt je niemand hoort, ook de gelovigen niet. Zodra er een cartoon van de ¨profeet¨ word gemaakt voelen miljoenen moslims zich zwaar beledigd. Hoe gestoord kun je verder nog zijn als je ziet wat dit systeem al 1400 jaar doet. Het is meer dan krankzinnig dat we dit systeem hier in het Westen tolereren. Dankzij de lammen (journalisten), die de blinden (de politici) leiden. Dat er zelfs mensen in het parlement zitten, die onderdeel zijn van dat in en in zieke systeem. Schande. Meer dan schofterig. Wij worden geregeerd door een koppel van zware NSBers. Weg er mee. Ik ruik een inmense putlucht uit hun hypocriete monden als ik ze hoor op tv. Snel zappen.

  Geliked door 6 people

 9. Oeps zegt:

  Dames en Heren.

  Iran is een Islamitische staat. De Islam is een hele starre ideologie met veel regels en voorschriften, die ons tegen de borst stuiten. Over die regels valt met de Islamitische leiders niet te soebatten. Ze zijn gewoon niet voor rede vatbaar. Het heeft dus absoluut geen zin, om er hier over te gaan wauwelen en ach en wee te roepen. Het is immers hun land, hun cultuur, hun ideologie, hun regels en hun manier van leven. Wij wonen hier en hebben ginderwijd niets verloren. Laat ze in Iran maar lekker in hun vet gaar smoren. Ze klagen, maar ze willen toch niet anders. Dus ….. Laten wij vooral blij zijn voor onze kinderen, dat zij niet zo worden opgevoed.

  Geliked door 2 people

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Dat is in grote lijnen wat ik ook wilde zeggen.
   Het is hun land, het is aan hen dat te beheren zoals het hen goeddunkt, daar hebben wij niks mee te maken.
   Iets anders is dat wij het wel zouden moeten veroordelen, niet alleen in woord maar ook in daad.
   Dat betekent het volledig links laten liggen, geen handel mee drijven, geen import en geen export, geen ambassades, gewoon helemaal niks.
   En hetzelfde zou moeten gelden voor alle landen die ervoor kiezen te leven onder de sharia zoals bijvoorbeeld Saoedi-Arabië of de Verenigde Arabische Emiraten.
   Maak van het hele Arabische schiereiland een reservaat, laat ze in hun vet gaar smoren.
   Maar nee, we organiseren een F1 race in Abu Dabi, in de aangrenzende jachthaven lagen enkele tientallen miljoenenjachten van de Arabische elite die letterlijk van gekkigheid niet weten wat te doen met hun miljarden.
   Miljarden “verdiend” door anderen olie uit hun grond te laten halen, ze hebben er zelf nog nooit een vinger naar uitgestoken.
   Ze hebben geen landbouw, geen veeteelt, ze maken niks, hun enige verdienste is dat er olie onder hun land ligt.

   Geliked door 2 people

 10. kampersrene zegt:

  9 jaar is dat niet al een beetje te oud voor een islamneuker ?

  Geliked door 3 people

 11. M. zegt:

  Hier in dit land vinden heel veel Nederlanders kindermisbruik op zeer grote schaal blijkbaar geen enkel probleem gezien hun heulen met en zwijgen over.
  Men laat liever de kindjes knoeien en kapot maken dan dat men de laffe bek opentrekt voor de kinderen.

  Geliked door 5 people

 12. Lot zegt:

  Totaal dogma. Alsof in een land en in een volk, een mens zich laat slaan zonder zich te verdedigen!
  Daar heb je religie voor nodig, die je zegt en te gehoorzamen. Geloven in blind vertrouwen dat dat de wil van GOd is.

  Geliked door 1 persoon

 13. Hovawart zegt:

  Mijn grootmoeder werd op haar negende al bij welgestelde mensen in de huishouding geplaatst om dag en nacht te werken, voor kost en inwoning en een zakcentje dat aan haar moeder werd gegeven…….en dat is een eeuw geleden.
  De vele veranderingen die er hebben plaatsgevonden en nog steeds plaatsvinden, de technologie, bevolkingsgroei, mogelijkheden, zekerheden en kansen, maar ook verplichtingen en verwachtingen zijn nog nooit zó ingrijpend geweest voor de mens als in deze eeuw………het is toch niet moeilijk te verklaren dat er hordes mensen “tussen wal en schip vallen’ en de toekomst vrezen……en het vertrouwen verliezen.
  De politiek geeft immers het goede voorbeeld,….smartphones for dumb people.,geen greintje empathie meer…….stelletje

  Like

 14. Silky Boxer zegt:

  Goed hoor de vertaling ter hand te nemen! Hier is ze te zien:

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Het is duidelijk, in Islam mag je geen vragen stellen.
   En vrouwen al helemaal niet.
   Het was haar dus al vroeg duidelijk, Jongens/ MANNEN hebben meer rechten gekregen………van allah, danvrouwen.
   Dat men zulke vuiligheid in NL / EU toelaat, is voor mij al 10-tallen jaren een verbijsterend iets.

   Geliked door 1 persoon

 15. fleckie zegt:

  Ja, ik heb eens zo’n ‘kind vrouwtje’ opgemerkt, gekleed als een volwassen vrouw, gekleed precies als een volwassene , met hoge hakjes, als. een volwassene, maar wist toen nog niet, wat zich bij het moslimvolk afspeelde, op dat gebied. …….Iedereen keek stomverbaasd naar dat kind, in haar ‘volwassen- kledij, ( men denktin in eerste instantie’ een. ‘verkleedpartij’, en kijkt dan naar de vent die haar begeleidt, terwijl het kind. NET. als een volwassene. de boodschappen in de winkelwagen legt. ….( …naar anderen kijkend kon men de verbijstering waarnemen op ieders gezicht!!!)
  Dit is de walgelijkheid ten top!!! BAH…….wat een. volk!!…….<~<~<~<~<~<~<

  Geliked door 1 persoon

 16. BigLJohn zegt:

  Satanisten en Islamieten zouden zo een verbond kunnen sluiten. Allebei vereren ze de Duivel. Een – god – die opdracht geeft al degenen (de zogenaamde ongelovigen) te onthoofden die niet in hem geloven. Hij die pedofilie aanbeveelt alsmede het slaan van vrouwen. Hij die opdracht geeft om andersdenkenden of overspeligen te stenigen, te martelen, dan wel lichaamsdelen af te hakken. Een – god – die opdracht geeft om met onderdrukking, en metmoord en doodslag andere volkeren te knechten, hun vrouwen en kinderen te verkrachten. Echter; de meest gewetenloze figuren zitten in Den Haag en Brussel. Zij weten donders goed waar zij mee bezig zijn, maar willen Europa en zijn cultuur vernietigen door middel van een omvolking met moslims. Al schijnen zij vergeten te zijn dat na de omvolking hun kop als eerste gaat rollen, letterlijk !

  Like

 17. jack black zegt:

  Iedere Debiel van Phedophil
  Snip,snap, pech, piemel weg !

  Like

 18. Jules Vismale zegt:

  In een bepaald Nederlands sprookje wist niettemin een prinses, Atalanta, wel te ontsnappen aan een soortgelijke “slavernij” aan het vreselijke hof van haar vader en dat verhaal ging ongeveer zo:

  In Atlantis heerste ooit een koning die wars bleek van gezelligheid, humor en vrolijkheid, waar alles volgens protocollen moest verlopen en de mensen in zwarte rouwkleding moesten lopen! Atalanta, zijn dochter, was zelf gek op hardlopen, bloemen, bomen en vlinders maar toen zij de huwbare leeftijd bereikte wilde haar vader natuurlijk dat ze zou trouwen en het liefste met een prins die harder kon lopen dan zijzelf daar hij haar liefhebberij verachtte.
  Vele prinsen waagden een poging om van Atalanta te winnen maar omdat de koning bang was dat ze te inhalig zouden worden over zijn dochter werd er ook gewaarschuwd dat wie de wedstrijd verloor hierna onthoofd werd!
  Dat gebeurde dan ook met velen van hen maar een sluwe prins, zelf geen atleet, probeerde met een list alsnog te winnen door Atalanta met kleurige steentjes, waar ze gek op was, af te leiden tijdens de wedstrijd waardoor hij ook won!
  Helaas werd ze toen zo kwaad op zichzelf, haar vader, de sluwe prins e.a. dat ze vroeg of haar overleden moeder haar kon verlossen uit die droefgeestige en wrede omgeving! En dat gebeurde dan ook want Atalanta veranderde hierna in een vlinder die over de bomen, bloemen en velden wegvloog, ver weg van het koninkrijk waar alleen strenge regels, somberheid en terreur hadden geheerst!
  En er zijn genoeg moslim-meisjes overal ter wereld die, gelijk aan Atalanta, verlost willen worden van die ziekmakende en wrede islam-maatschappij waar vrolijkheid, vreugde, vrijheid en vrouwenemancipatie evenmin zijn gewenst!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s