Zogenaamde groene klimaatideeën zijn slecht voor de het klimaat en de mensheid!

Screenshot_41

(Door: “Elise Nijmegen”)

Europa heeft 50 miljoen immigranten nodig, zo zei Jean-Paul Delevoye, hoge commissaris voor pensioenen in Frankrijk tijdens een meeting met jongeren in het Franse Créteil. Dat zou nodig zijn om de economische machine in stand te houden, de werkende bevolking in 2050… Mijns inziens doelende op de Europeanen die hier geboren zijn, want het overgrote deel van al dat volk dat hierheen gebracht wordt door de VN en de EU wil of kan niet gaan werken en zal leven op kosten van de staat, op kosten van de hardwerkende blanke Europeaan.
www.bladna.nl

Windmolens, één van de zogenaamde duurzame groene ideeën die doorgaans slecht zijn voor de mens, lekken een giftig gas, SF6 genaamd. Dat geldt ook voor de schakelstations. Jaarlijks lekken alleen al in ons land honderden kilo’s van dat schadelijke gif, zwafelhexafluoride, de atmosfeer in. De Nederlandse netwerkbedrijven en drie grootste internationale bouwers van transmissieapparatuur, ABB, Siemens en General Electric bevestigen het gebruik van het broeigas.

Een SF6-molecuul heeft 23.000 maal zo’n groot broeikaseffect als een CO2-molecuul en blijft duizenden jaren actief. SF6 komt niet voor in het VN-klimaatakkoord, terwijl het in 1992 in Kyoto al werd benoemd als een extreem moeilijk te bestrijden broeikasgas. Het gebruik van SF6 is bij de Nederlandse netwerkbedrijven gestegen van 133.500 kilo in 2007 tot 212.000 kilo in 2018.

Mijns inziens zou er geen enkele windmolen meer gebouwd moeten worden. Ze vergiftigen de atmosfeer en ons en zijn bijna niet te recyclen. De regering zou een noodwet in moeten voeren tegen verdere bouw van windmolens, maar ja, zoveel gezond verstand zit er tegenwoordig niet meer in Den Haag.
www.telegraaf.nl

In Lancaster worden meisjes gedwongen tot besnijdenis, want meisjes/vrouwen mogen niet van seks genieten, het “geloof” staat dat niet toe. Het National FGM-center waarschuwt dat meer meisjes naar het buitenland worden gevlogen tijdens de kerstvakanties om illegale procedures te ondergaan zoals het veranderen van geslachtsdelen. In heel Engeland waren er bij de NHS-diensten meer dan 8.600 afspraken voor meisjes en vrouwen met FGM/besnijdenis gedurende een periode van negen maanden. Bijna 3000 hadden hun verwondingen voor het eerst geregistreerd. Het uitvoeren van de “besnijdenis” procedure of het assisteren bij de uitvoering daarvan, hetzij in Engeland of daarbuiten, kan worden bestraft met maximaal 14 jaar gevangenisstraf in Engeland.
www.lancasterguardian.co.uk

Is klimaatmanipulatie echt? Zoals in vele sectoren gebeurt, zijn er bij de klimaatwetenschap en meteorologische gemeenschappen (samen met de reguliere media en talloze andere instituten) ook individuen die allang zijn uitverkocht aan de machtsstructuur en zich hebben gecommitteerd aan wat niets minder is dan een totaal verraad aan alle populaties over de hele wereld, zo laat onderstaand artikel weten.

Radiofrequentie transmitters worden gebruikt voor het manipuleren van weer-systemen, wolkenformaties en jetset-patronen. De elektrische geleidende zware metalen nano-deeltjes (die constant in de atmosfeer worden gespoten door geo-ingeneers) worden gemanipuleerd met het wereldwijde netwerk van radiofrequentiezenders.

Vierkante wolkenformaties zijn niet de enige indicatie van de waanzin van de klimaattechniek, lege ruimtes in wolkenluifels zijn ook een teken van voortdurende manipulatie. Klimaattechniek is de grootste aanval op de biosfeer die ooit door de geïndustrialiseerde beschaving is gelanceerd. Een interessant artikel dat de waanzin van de klimaatgekte nog eens onderstreept. En dan hebben ze wat te drammen in Den Haag over de boeren? Echt hé? Krankzinnig!
www.geoengineeringwatch.org

Satellietbeelden van NASA laten schokkende beelden zien van klimaattechniek, geo-engineering en zonnestraling beheer. Deze beelden leveren een schokkend en onmiskenbaar bewijs van de voortdurende wereldwijde aanval op onze planeet en haar levens ondersteunende systemen. Zeer giftige zware metalen en chemicaliën die systematisch in onze atmosfeer worden gespoten vanuit straalvliegtuigen.

De wereldwijde machtsstructuur heeft lang gelden de keuze gemaakt om onze planeet (en het hele levensweb dat ze  ondersteunt, inclusief het menselijke ras) te onderwerpen aan een onvoorstelbaar massale en destructieve klimaatinterventie/weer-oorlogsaanval. Deze beslissing werd genomen zonder medeweten of toestemming van de wereldbevolking. Wie heeft daar eigenlijk toestemming voor gegeven in Nederland? Of horen dit soort krankzinnigheden bij het lidmaatschap van de VN?
www.geoengineeringwatch.org

Er zijn grote zorgen over de hele wereld over de uitrol van 5G. Het is niet bewezen dat het veilig is en er zijn stapels peer-reviewde onderzoeken van onafhankelijke wetenschappers die laten zien dat het schadelijk is voor mens, flora en fauna. Deze wetenschappers hebben dat bij de VN en de EU kenbaar gemaakt, maar blijkbaar gaat geld en macht boven de gezondheid van mens en dier en het voortbestaan van flora en fauna.

De gemeenteraad van Laois heeft bezorgdheid geuit over het feit dat bij nieuwe LED-straatlantaarns rondom Laois 5G-telefoonantennes zijn geïnstalleerd.  Cllr Aisling Moran heeft een verzoek ingediend bij de minister van Communicatie, Klimaat en Milieu, Richard Bruton, om de 5G-uitrol in Ierland te stoppen vanwege het ontbreken van een onafhankelijk onderzoek naar mogelijke gezondheidseffecten. Ik zou willen dat de gemeentes in Nederland ook zelfstandig gingen nadenken en 5G weigeren! Cllr Moran zei: wij als raad en publieke vertegenwoordigers hebben een morele en ethische verantwoordelijkheid om de gezondheid en het welzijn van onze burgers te beschermen. Er is een reden waarom verzekeringsmaatschappijen 5G niet zullen verzekeren.
www.leinsterexpress.ie

De VN handelt net zo dictatoriaal als de EU. Het zijn instituten die we niet nodig hebben om ons te vertellen hoe we moeten leven, ons allerlei maatregelen opleggen, ons financieel uitkleden om het klimaat te redden, terwijl ze zelf het klimaat ondertussen vernietigen met windmolens, klimaat engineering, het blokkeren van de zon, 5G dat ongetest, net zoals met vaccinaties, op ons wordt losgelaten en ondertussen worden de boeren in het verdomhoekje gezet. Waanzin is het!!! Het Nederlandse politieke kartel is duidelijk lid van het internationale politieke waanzinnige klimaatkartel dat Agenda 21/20130 nastreeft.

Steun de boeren in hun protesten, ze hebben gelijk en zijn de dupe van politiek wanbeleid dat iedereen in Nederland op de één of andere manier raakt. Of u nu visser, bouwer, politieagent, zorgmedewerker of gepensioneerd bent. Of u nu een student bent, een motorrijder, iemand uit Groningen, iemand die het meten met twee maten zat is, iemand die Zwarte Piet wil behouden, iemand die door het wanbeleid in financiële problemen is gekomen of iemand ie zijn vrijheid wil behouden, steun de hoognodige protesten van de boeren bouwers en andere sympathisanten!!! Met zijn allen kunnen we zorgen voor een positieve verandering! Dit is ons land, het land van de Nederlanders, net zoals Hongarije van de Hongaren is en Polen van de Polen!

Tijd voor een ethisch kabinet zonder VVD, D66, GroenLinks, PVDA en de zogenaamde christelijke partijen die hun achterban hebben laten vallen door niet op te staan tegen de islamitische veroveringsideologie.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Zogenaamde groene klimaatideeën zijn slecht voor de het klimaat en de mensheid!

 1. henk verhoef zegt:

  TJA — Gaat oielijk worden mensen met verstand te laten kiezen
  \
  We denken wel even klimaat te kunnen veranderen want we zijn zo KNAP– maar een beetje regering kiezen– schier onmogelijk omdat we te dom zijn en in leugens geloven

  Waar we goed in zijn– zeiken en klagen en alles beter weten
  maar poepen zonder pilletje– dat is moeilijk

  Gelukkig ” voorspelt” de mens al het einde/verrgaan van de wereld sinds we wc papier zijn gaan gebruiken–
  en hoe vaak hoor ik nu niet
  Mijn wereld verging toen mijn jonge dochter, door een door mij verwelkomde moslim verrijker werd verkracht– nou ja gelukkig werkt de jeugd zorrug en justitie ook niet even min als uwv
  maar zeiken over de g5– toen de 1e auto kwam en toen de elec hoogspanning kabels toen we pret echo,s gingen doen om te weten of het rose of blauw werd en noem maar op
  we gebruiken allemaal de gsm–misschien zijn we daardoor wel allemaal gek geworden( ik gebruik zo,n ding niet want praten via 55 jaar roken — vergeet het)

  Geliked door 1 persoon

 2. D zegt:

  “Deze beelden leveren een schokkend en onmiskenbaar bewijs van de voortdurende wereldwijde aanval op onze planeet en haar levens ondersteunende systemen”
  Waaruit blijkt dan het “onmiskenbaar” bewijs? Zijn er vliegtuigen waargenomen? Zijn er metingen gedaan zodat er stoffen zijn aangetoond?
  Het enige bewijs dat we zien op geo engineering is een foto nota bene uit 2014 die honderden keren is overgenomen op internet sites en waarop wolken straten te zien zijn. Een waarneming interpreteren is alleen maar het presenteren van een theorie zonder onderbouwing, meer niet.

  Geliked door 1 persoon

 3. M. zegt:

  Men wil duidelijk van het blanke volk af want nooit werd gevraagd of we meer kinderen wilden maken en nooit is dit gestimuleerd.
  Integendeel, want alleen blanke kindjes schijnen CO2 uit te stoten en daar moesten er maar minder van geboren worden om de intolerante en onverdraagzame ideologie met hun oproep tot het nemen van 5 kinderen niet in de weg te lopen.
  Dat we immigranten nodig hebben om de economie omhoog te houden is de grootst mogelijke onzin want het merendeel, speciaal uitgeselecteerd op haat tegen het westen, mag niet integreren van hun intolerante en onverdraagzame ideologie die aanstoot neemt aan het land dat ze opvangt.
  Om even hun intolerantie en onverdraagzaamheid van hun nepvrede te tonen waar u tolerant en verdraagzaam voor moet zijn.

  Like

 4. M.A.L. Sion zegt:

  Dit is alarmering maar voorzichtigheid is geboden. Is dit echt of is dit een hoax????
  Als dit echt is dan moeten we dit met alle macht ontmaskeren en bestrijden.
  Dat klimaatverandering bedrog is, is voor steeds meer mensen duidelijk maar dit gaat wel erg ver.
  Ik vraag me af wat erger is voor de mensheid, de islamisering of deze klimaatwaanzin? Wie het weet mag het zeggen.
  In ieder geval is het zaak om wakker te worden !!!

  Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Klimaatwaanzin; eindigt in bittere armoede, honger en daarna de dood.
   Islamisering ; eindigt in onderdrukking,mishandelingen,verkrachtingen,,geen vrijheid en uiteindelijk moord en doodslag.

   Like

 5. Lucky zegt:

  https://www.boerenbusiness.nl/financieel/artikel/10884975/farmers-defence-force-kondigt-datum-actie-aan

  Farmers Defence Force kondigt ‘keiharde actie’ aan

  De grootschalige boerenactie van Farmers Defence Force (FDF) vindt plaats op woensdag 18 december. Volgens de boeren-organisatie wordt dit de ‘Landelijke Actiedag van 2019’. Over de inhoud van de acties is nog niets bekendgemaakt, al gaf FDF-voorman Mark van den Oever eerder aan ‘een kinkje in de kabel’ van de Nederlandse voedselvoorziening te willen leggen.

  Volgens Van den Oever gaan door een massale opkomst van boeren de acties van ‘1, 16, 17 en 30 oktober verbleken bij wat er nu op touw is gezet’. Op 1 en 16 oktober stond onder meer het Malieveld in Den Haag en de straten eromheen vol met trekkers

  Like

 6. Bob Fleumer zegt:

  Gaat Elise Greta achterna? Wat een kretologie nou weer, zullen al die mensen die de aangekondigde rampen veroorzaken op termijn zelfmoord plegen?

  Like

 7. Hovawart zegt:

  Milieu-gedeputeerde PvdA’er Adnan Tekin, (door Natuurmonumenten nog uitgekozen tot Groenste Politicus van 2018). heeft met onmiddellijke ingang zijn ontslag ingediend bij de Commissaris van de Koning. Reden voor zijn vertrek is “Tekin heeft geen vat gekregen op het hoofdpijndossier rondom Tata Steel IJmuiden”. en “Tekin heeft de afgelopen periode (drie jaar) getracht een goede balans te vinden tussen de volksgezondheid van de omwonenden en het economisch belang van Tata”, zo schrijft de PvdA in het persbericht…….de Linksche Looney Brigade gaat op de loop om hun gezicht te redden, en straks de bevolking ook……..op de loop om hun gezondheid te redden.
  De PvdA maakt meer stuk dan u voor mogelijk houd, nu zelfs binnen de eigen gelederen.

  Like

 8. Jean zegt:

  De waarheid heeft zijn rechten: De Europeanen zelf zijn verantwoordelijk voor de ondergang van Europa want ze blijven de lafaards en verraders van dat EU gedrocht en politiekers op binnenlands vlak steunen wetende dat die alles aan ’t vernietigen zijn door die misdadige import van die achterlijke perverse barbaren..
  A.s nu zoveel mogelijk Europeanen enkel hun stem en steun zouden geven aan dePVV, VB, AfD, FN, LEGA, enz. enz. dan zal Europa heel snel een heel veilig welvarend leefbaar Europa worden waarin enkel nog gesproken zal worden in de verleden tijd betreffende die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij idem dito EU misdaadorganisatie volgepropt met uitgerangeerde leeglopers/zakkenvullers die eigenlijk thuishoren in een isoleercel voor de rest van hun smerig leven.
  Het ligt in onze handen.

  Like

 9. Lucky zegt:

  Dom
  https://www.breitbart.com/europe/2019/12/10/war-christmas-majority-germans-favour-ditching-christmas-lights-climate-change/

  Majority of Germans Support Ditching Christmas Lights, Because Climate Change
  Meerderheid van Duitsers steunt Dumpen Kerstverlichting , vanwege klimaatverandering

  A poll has found that a majority of people in Germany would scale back or scrap their festive Christmas lights altogether to combat climate change.

  A majority of Germans said that because of environmental concerns, they would consider taking down their Christmas lights. Some 57 per cent said that they would decrease their use of Christmas lights or even abandon them entirely in the future

  Nl:
  Uit een peiling is gebleken dat een meerderheid van de mensen in Duitsland hun feestelijke kerstverlichting helemaal zou schrappen of weggooien om klimaatverandering tegen te gaan.

  Een meerderheid van de Duitsers zei dat ze vanwege milieuoverwegingen zouden overwegen hun kerstverlichting neer te halen. Ongeveer 57 procent zei dat ze hun gebruik van kerstverlichting zouden verminderen of zelfs helemaal in de toekomst zouden achterlaten

  Like

 10. Lucky zegt:

  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/met-deze-ambitieuze-plannen-moet-europa-het-eerste-klimaatneutrale-continent-ter-wereld-worden~bf2271ac/

  Met deze ambitieuze plannen moet Europa het eerste klimaatneutrale continent ter wereld worden

  Brussel gaat honderden miljarden investeren om van Europa het eerste klimaatneutrale continent te maken. Er moeten onder meer 2 miljard bomen worden geplant en 1 miljoen laadpalen voor elektrische auto’s worden neergezet.

  Vrijwel de gehele Europese wet­geving gaat op de schop om van Europa in 2050 het eerste klimaatneutrale continent van de wereld te maken. Het pakket maatregelen dat Europese Commissievoorzitter Ursula von der Leyen en Commissaris Frans Timmermans daartoe woensdag zullen presenteren, heeft grote gevolgen voor de industrie, de transport- en energiesector en de landbouw. Het varieert van de renovatie van miljoenen huizen tot de aanplant van 2 miljard bomen.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Stop de klimaatidioten !!

  Like

 12. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  Christelijke Syriers krijgen GÉÉN hulp van VN- mozzlims

  Like

 13. Wachteres zegt:

  Sheila and Keean [from REBELNEWS] are on the ground in Madrid for the United Nations Climate Change Conference

  Like

 14. Klaas zegt:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s