Het herverdelen van de welvaart door middel van de klimaatwaanzin

Screenshot_17

(Door: “Elise Nijmegen”)

De PVV en het FVD willen dat de provincie Overijssel een onderzoek doet naar de financiële gevolgen van de klimaatmaatregelen voor huishoudens in de Provincie, aangezien nu al veel huishoudens, ruim 650.000 in heel Nederland, moeite hebben om de energierekening te betalen en veel mensen door alle hoge rekeningen afhankelijk worden van de voedselbank. Helaas en ook schandelijk in mijn ogen kreeg het voorstel geen steun van de andere partijen in de provincie.
www.rtvoost.nl

De consequenties van deze VN/EU-klimaatwaanzin, het redden van de aarde die niet gered hoeft te worden (Agenda 21/2030), treft de boeren hard. De boeren moeten plaats maken om te voldoen aan het mondiale “verduurzaamheidsplan” plan dat vanuit de VN komt, en in Europa door de EU wordt uitgevoerd, iets dat de regering in Nederland uitvoert.

Een bestuursrechter in Groningen heeft woensdag als verwacht opnieuw tientallen eerder aan boeren verleende vergunningen vernietigd. Je werkt jarenlang keihard, misschien al generaties lang en wilt dat blijven doen, maar ineens mag je niet meer omdat dat op hoger niveau is besloten. Het is krankzinnig wat er gebeurt… Diep triest.

In Friesland zijn door het besluit 9 veehouders de klos, in Groningen gaat het om 5 en in Drenthe om 15 boeren. De verwachting is dat de rest van de 117 afgegeven vergunningen ook zullen worden vernietigd…
www.lc.nl

Extreemlinks is aan de macht en leidt ons mijns inziens naar een communistische klimaatdictatuur, waarin het overgrote deel van de mensen straks financieel afhankelijk is van de staat. De kosten van deze klimaatwaanzin, zo laat onderstaand artikel ons weten, zullen voor een gezin ongeveer € 5100,- per jaar gaan bedragen, per persoon een bedrag van ± € 1280,-  De bevolking wordt systematisch armer, stapsgewijs wordt ons land afgebroken en de welvaart en onze vrijheid verdwijnen als sneeuw voor de zon en ondertussen worden de multinationals en andere rijke globalisten rijker.

De Europese Unie wil namelijk per jaar, en dat mag de hardwerkende Europese bevolking betalen, € 575 miljard uitgeven om de hele samenleving op zijn kop te zetten en “klimaatneutraal” te maken. Het negatieve rentebeleid van de ECB helpt mee met het verarmen van de bevolking, aangezien mensen daardoor in 10 jaar tijd een derde van hun vermogen zullen verliezen.
https://ejbron.wordpress.com

In India hebben ze een nieuwe maatregel getroffen. Het parlement daar heeft een immigranten-wet aangenomen die moslims anders behandelt dan mensen met een ander geloof. Illegale boeddhisten, christenen, hindoes en sikhs, die voor 2015 gevlucht waren naar India, kunnen staatsburger worden. Moslims niet. De regering zegt dat er geen sprake is van discriminatie, de wet is bedoeld om niet-moslims te helpen die uit moslimlanden zijn gevlucht, niemand neemt Indiase moslims hun staatsburgerschap af, de wet gaat over het toekennen van staatsburgerschap, niet over het afpakken daarvan.
https://amp.nos.nl

Een topman van Wall Street, Zoltan Poszar, verwacht deze maand nog een financiële megacrisis. Deze zal erger worden dan de crisis in 2008-2009, aangezien de Centrale Banken hun kruit inmiddels hebben verschoten, geen geld meer hebben en daarom niet nog een keer de banken kunnen redden met miljarden. Nu brengt de klimaatwaanzin natuurlijk wel weer geld in het laatje…

Onafhankelijke analisten beschuldigen de Fed en de ECB ervan dat ze jarenlang schatkistpapieren hebben opgekocht als een verkapte vorm van “quantitative easing” en ze feitelijk belastinggeld hebben gebruikt om de banken niet alleen overeind te houden, maar indirect zelfs nog rijker te maken. Het is nu overduidelijk dat ook deze complottheorie werkelijkheid is. De gewone bevolking in het Westen heeft dankzij besluiten van politieke leiders wel degelijk de prijs moeten betalen om de rijkste top 1% zijn vermogens niet te laten verliezen.

De verwachte verliezen zullen volgens top-econoom Martin Armstrong voor de (financiële) instituten tussen de 40 en 60% liggen en ze kunnen niet nog eens gered worden… De jacht op het geld van de burgers is in volle gang, de niet bestaande “klimaatcrisis” trekt het geld weg van de Europese bevolking en dat geld zal via via weer naar de banken gaan.
www.xandernieuws.net

Een imam zegt, geheel terecht, dat de islam gewelddadig is.
http://islamexposedblog.blogspot.com

Minister-president Orbán van Hongarije zei tijdens de tweede Internationale Conferentie over christelijke vervolgingen “dat de enige oplossing voor de problemen van de wereld de terugkeer naar het christendom is”.  Hongaren geloven dat christelijke waarden leiden tot vrede en geluk, en dit is de reden waarom onze grondwet stelt dat bescherming van het christendom een verplichting is voor de Hongaarse staat, zo zei Orbán. Het verplicht ons om christelijke gemeenschappen over de hele wereld te beschermen die aan vervolging lijden.

Vier van de vijf mensen die vervolgd worden voor hun geloof zijn christenen en dat zijn er wereldwijd 245 miljoen en toch blijft de EU zwijgen. En ook zei hij dat de willekeurige acceptatie van massamigratie in West-Europa een tijdbom voor de toekomst is.

In april van dit jaar heeft de Hongaarse regering ongeveer $ 26.200.752 gegeven aan christenen die in hun thuisland wonen en werken, waaronder vijf landen in het Midden-Oosten en twee landen ten zuiden van de Sahara.

De Nederlandse regering kan een voorbeeld nemen aan Hongarije, die heel moedig in deze globalistische islam-gepromote tijden vasthoudt aan zijn normen en waarden en de bevolking beschermt tegen de islaminvasie die is georkestreerd door de VN en de EU.
https://thewashingtonstandard.com

Het is in de meeste landen van Europa een grote chaos. Frankrijk staat al bijna een week op zijn kop; chaos, stakingen en veel politiegeweld, maar daar hoor je natuurlijk niets over op het NOS-nieuws (Nepnieuws Onder Staattoezicht), want alles (Marrakesh verdrag) wat politiek gezien nodig is voor het grotere plan moet verplicht positief belicht worden. Volgende week staat Nederland op zijn kop, en terecht vind ik, aangezien de Nederlandse regering mondiale plannen, de NWO, en de belangen van multinationals belangrijker vindt dan het welzijn, de gezondheid en de veiligheid van de Nederlanders.

Uit de EU stappen is noodzakelijk voor het voortbestaan van Nederland, voor het behouden van onze boeren die nu door “klimaatwaanzin” hun hebben en houden verliezen en datzelfde geldt voor meerdere zelfstandige ondernemers en hun personeel, voor het behouden van ons pensioen, voor het behouden van onze identiteit, welvaart en normen en waarden.

Steun de boeren en de bouwers in hun protest, dit gaat ook u aan. Dit extreemlinkse communistische beleid dat het Nederlandse politieke kartel en de EU over ons heen willen gooien, zal ook uw rekeningen verdubbelen, omdat de welvaart, zo zegt Agenda 21/2030, opnieuw verdeeld moet worden… En die “welvaart” zal dan terechtkomen bij die 1%.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Het herverdelen van de welvaart door middel van de klimaatwaanzin

 1. delamontagne zegt:

  De Regering “besprenkelt” de polygame gezinnen van de muzulmannen.
  Een pessimistische overdenking van een Fransman over de voorgestelde hervormingen in het Franse pensioen-stelsel.

  De hervormingen van de Pensioenen:
  De Moslim-gemeenschap bedankt Eduard Philippe [ Minister Binnenlandse Zalen ! ].
  bonus van 5% per kind voor de vader
  extra bonus van 2% voor het 3e kind en erop volgende voor de vader
  Minimum AoW van Euro 1000 voor elke vrouw van een polygaam (moslim )
  / * / *
  De hervormingen van de pensioenen in Frankistan; “Het is elke keer weer hetzelfde, extra poen voor de binnendringende islammers.

  Het klopt, de Regering belooft nu 5% per kind plus een bonus van 2% voor elke 3e en erop volgende kind.
  De ouder kan kiezen wie van de 2 [ of 4 bij moslims ! ], profiteert van de bonus voor zijn/haar toekomstig AoW.
  En dan is er nog een klein addertje onder ’t gras ! voor de AUTOCHTONE Fransen die willen gaan scheiden, daar is niets over voorgesteld.

  Laten we kijken naar dit voorbeeld van een Malinees uit Afrika, vader van 15 kinderen die hij heeft geproduceerd bij zijn 3 vrouwen die hij in Mali heeft gekocht.
  Hij werkt momenteel als vuilnisophaler in Parijs.
  Hij zal gaan profiteren van de pensioen bonus voor “talrijk-gezin” van 5% keer 15 plus 2% maal 13, dat is dan een bonus van 101% !!!

  En Eh; ja, hij gaat zijn pensioen verdubbelen !
  Nadat hij de Fransen heeft laten betalen voor z’n 15 kinderen en 3 vrouwen gaat hij ons ook nog het dubbele aan pensioen kosten, meer dan een Fransman van origine ontvangt.
  En van zijn 15 kinderen zullen tenminste de helft van z’n zonen in de gevangenis terecht komen en de andere kinderen zullen later een leven hebben op sociaal minimum met hun ook talrijke kinderen.

  Like

 2. vangie1206j zegt:

  De mens de aarde redden laat me niet lachen daar zijn ze te stom voor.
  Hun eigen hachje redden daar zijn ze goed in die blaaskaken zoals F. Timmermans.
  De jeugd en jong volwassenen die opgegroeid zijn in door ons gecreëerde welvaart met hun IPhone 11 of Samsung note 10 die weinig tot niets heeft bijgedragen in deze in hun ogen verrotte wereld.
  Het enige wat zij hebben is een grote muil en onze en straks hun wereld verzieken.
  Ik wens die omhoog gevallen brulboeien veel succes met hun wereld destructie.
  Mijn tijd zal het wel duren ik heb goed gezorgd voor mij en mijn dierbare en al die grootsmoelen wentelen zich maar lekker in hun zelf gemaakte schulden.

  Liked by 1 persoon

 3. de NASA bewees dat de aarde afkoelt vanaf 2016, dus zinloos en extreem duur klimaatbeleid

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s