Hoeveel onzin wordt er verkocht over het klimaat?

Screenshot_46

(Door: Edwin Timmer)

AMSTERDAM – Alarmerende klimaatberichten buitelen over elkaar heen. Van uitgehongerde ijsberen en krimpende vogeltjes tot te dikke paarden en verzwolgen kuststeden.

Telkens rond een klimaattop, zoals in Madrid, vullen kranten en beeldbuizen zich met naargeestige effecten en voorspellingen over een opwarmende aarde. Hoeveel onzin wordt er verkocht, en door wie? Een begin om het kaf van het koren te scheiden.

Lees verder>>>
(h/t “Tistochwat”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Nuttige idioten", belangenverstrengeling, Censuur, Desinformatie, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, klimaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, Marxisme, meningsdictatuur, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Hoeveel onzin wordt er verkocht over het klimaat?

 1. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Ziedaar de reden dat Links de Telegraaf zo haat, wat denken ze wel, even het hele klimaatsprookje onderuit schoffelen ?!

  Mooi verhaaltje van Hans Hillen (CDA) in de Elsevier.

  “Op een stormachtige avond in november ; met een zwiepende noordwester werd een vracht Noordzeewater het Kanaal in geblazen. Het peil steeg meters boven normaal. De televisie toonde beelden uit Engeland. Grote aantallen van de Home Guard, kapitein Mainwaring voorop, sjouwden zandzakken naar waar de kust bedreigd werd.
  Dat was op heel veel plekken.
  We zagen beelden uit België.
  Ook al mannen in oliejassen, verbeten vechtend tegen de elementen.
  We kregen Nederland te zien.
  De 9 kilometer lange waterkering in de Oosterschelde sloot haar schuiven.
  Nóg indrukwekkender waren de lange armen van de Maeslantkering in de Nieuwe Waterweg bij Hoek van Holland die rustig en solide de haven van Rotterdam op slot deden tegen de beukende golven.
  Nederland sloot zijn luiken voor het wassende water en ging daarna rustig slapen…..
  De beelden gingen de hele wereld over.” (einde citaat)

  Je zou het haast vergeten maar ook wij wonen in een rivierdelta maar wij hebben in tegenstelling tot andere bewoonde rivierdelta’s in de wereld wél onze verantwoordelijkheid genomen en ons gewapend tegen het water. En zodra er weer ergens een overstroming plaatsvind haalt men ons erbij want wij hebben wel geleerd hoe ons te wapenen.
  New Orleans overstroomd ? Hé boys haal die Hollanders eens even om een plan van aanpak te maken! En geef ze gelijk maar opdracht want zij weten tenslotte hoe het moet !

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Tja, ze hebben die Hollanders erbij gehaald. Maar geen opdracht gegeven, ze konden het zelf wel. Met als resultaat, dat aan paar (veel te weinig) dijkjes zijn verhoogd, maar niet hoog genoeg. Zodat ze keer op keer hetzelfde probleem hebben en dan maar janken, daar in New Orleans.

   Like

   • renato zegt:

    De meren Lake Pontchartrain en Lake Borgne zijn inderdaad deels bedijkt. Het is een gecompliceerd gebied met veel waterlopen. Wat ik er aan bedijking heb gezien is magertjes. De weg vanuit Bay St Louis kruist een paar maal een dijk die, dmv zware balken zoals we hier in NL zien, kunnen worden afgesloten. Tegen een monster als Katrina valt niet te vechten. Nu zijn nog steeds de sporen te zien van de verwoestingen die deze dame heeft aangericht. Maar de heerlijke muziek sterft er nooit uit.

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Die heerlijke muziek kwam juist van de mensen uit die wijk, die door Katherina totaal is verwoest en ook nooit meer zal worden hersteld.
    Het is inderdaad een gecompliceerd gebied met al die waterlopen. Maar als ze eens beter naar die Hollanders hadden geluisterd en gedaan wat die voorgesteld hadden te doen, dan had het er heel wat beter uit gezien.
    Het prijskaartje wat er aan hing was te hoog. Dat er mensenlevens weer op het spel konden staan, werd en wordt op de koop toegenomen, want renato, in die gebieden wonen immers geen elites.

    Like

 2. de NASA voorspelt een nieuwe ijstijd en bewees dat de aarde afkoelt vanaf 2016; dus zinloos klimaatbeleid van Frans Timmermans ad 1000 miljard euro, zonder enig effect op klimaat

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Gaf ik ook al aan. De energie van de zon neemt op het ogenblik steeds meer af, met als gevolg, heel veel minder zon, hoewel het tegendeel beweerd, dus gelogen wordt, Zoals dit jaar hadden we de warmste zomer ooit gemeten, huhhh?? Die nog geen hele week dat het een beetje warmer was en iedereen dacht dat ie dood ging bij amper 25° en bij 5 graden meer een paar enkele dagen (3 of 4 ?), zo ongeveer wereldondergangstemming heerste en een dikke code bloedrood werd afgegeven.

   Dit waarschijnlijk ook om het feit te verdoezelen, dat de zonnepanelen te weinig leverden, dus een dikke verliespost waren. En dames en heren, dat zal voorlopig wel vaker het geval zijn. Wat gaat Frenske daaraan nu doen? De zon bedreigen en beschieten met, ja met wat eigenlijk. Maar het gaat ons nog meer geld kosten denk ik maar zo.

   Like

 3. Nemesis zegt:

  Niet mee gerekend de flink aantal mensen met nog hun verstand, zou ik zeggen, er wordt alleen nog maar de grootste onzin en de vetste leugens verkocht, verspreid en geindoctrineerd (met 2 puntjes op de eerste i), allemaal vooraan de VN, EU, de respectievelijke regeringen, alle andere overheden en vooral TV en media (en enkele journalist uitgezonderd)

  Like

 4. Jan zegt:

  Weer een ‘crisis’ op komst, magnerische noordpool schuift op naar Siberie

  Earlier this year, US National Oceanic and Atmospheric Administration and the British Geological Survey (BGS) were forced to update the World Magnetic Model a year ahead of schedule due to the speed with which the magnetic north pole is shifting out of the Canadian Arctic and toward Russia’s Siberia.
  …..
  https://sputniknews.com/science/201912131077566386-earth-enters-unknown-as-magnetic-north-pole-continues-push-toward-russia-crosses-greenwich-meridian/

  Like

 5. Jan zegt:

  Klimaatneutraal Lyon en Parijs doorkruisen

  Video (niet voor iemand met zwakke zenuwen)

  Geliked door 1 persoon

 6. Tja Jan totdat we in de krant lezen dat hij na een trap genomen te hebben op de straat terecht kwam waar op dat moment net een vrachtwagen zijn pad kruiste.

  Like

 7. Vreemd eigenlijk dat dit in de Telegraaf staat want daar zijn ze over het algemeen niet vies van de linkse leugens.
  Niet vergeten dat ook diezelfde Telegraaf in linkse Belgische handen is waar Ook bijvoorbeeld een Nu.nl uit hangt.

  Like

 8. BigLJohn zegt:

  Kleine kinderen geloven in Sinterklaas. Grote kinderen geloven in de klimaatleugen. Grote mensen (grote kinderen) die nog naiever zijn als kleine kinderen, want die gaan op een zekere leeftijd hun hersens gebruiken. Veel grote mensen geloven niet meer in Sinterklaas, wel in klimaatpaus Timmermans. Ook hij strooit als een Sinterklaas met kadootjes, zijnde onbetaalbare belastingen op velerlei gebieden, die iedereen aan de bedelstaf helpen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s