Doorgesnoven cocaïne-snuivers van D66 willen harddrugs legaliseren

Screenshot_9

(Door: “JDreport”)

Als het aan de doorgesnoven “liberale” D66´ers ligt, gaan we binnenkort allemaal legaal cocaïne snuiven of heroïne spuiten. Moet allemaal kunnen, aldus de onverantwoordelijke pro-verslavingspartij van Rob Jetten. Om dat punt zo krachtig mogelijk te maken, wil de partij zelfs BN´ers inzetten als spreekbuis. Binnenkort in de supermarkt, in de schappen tussen de halfvolle melk en de rollen toiletpapier wellicht ook een paar grammetjes speed? Wie weet. Als het aan D66 ligt, zou het heel goed wel eens kunnen gebeuren:

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, D66, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, liberalen, Linkse Kerk, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

20 reacties op Doorgesnoven cocaïne-snuivers van D66 willen harddrugs legaliseren

 1. Rensk. zegt:

  Ik denk wel degelijk dat er in die partij flink gebruikt word. Ook Ollongren. Vraag me af wat er met haar aan de knikker is trouwens. Is ook vaak het geval met alcoholisten. Die willen dat de mensen om hun heen ook gaat drinken en kunnen net zo gek in de kop zijn als die gasten van D66 (Pechtold en al die idioten) Enge duistere partij dat D66 en zij niet alleen trouwens.

  Like

  • Wolf zegt:

   Ongelooflijk wat een gore misbaksels. Dat d66 gespuis kunnen we het beste allen een overdosis wensen en dan direct daarna resomeren zodat er niks maar dan ook nix van overblijft.

   Like

 2. karton zegt:

  Wat een gááf plan van dat D66-zootje.
  Maar kan dan tegelijkertijd ook diefstal, inbraak, doodslag én moord óók ff gelegaliseerd worden, want van dat soort delicten heeft de burger héél veel last.
  Of iemand zich wil dood-spuiten of -snuiven interesseert mij helemaal niks, een normale burger heeft daar weinig last van maar van die andere “dingetjes” ligt de burger wakker !!
  Dus……D66 doe je best. Doodspuiten die zooi !

  Like

  • Richard zegt:

   Diefsal, inbraak, doodslag en moord zijn al legaal. Ten eerste is de staat de grootste dief doormiddel van belastingheffing. En inbreken doen ze als je niet betaald. Dan jatten ze je spullen. En doodslag en moord zijn door d66 mogelijk gemaakt doormiddel van voortijdige levensbeeindiging en door het nemen van jou organen. Organen kun je namelijk aleen nemen als zij nog niet afgestorven zijn, dus nog levend. Tja, en dat heeft de staat ook nog het monopolie op geweld. Dus geweldpleging is in feite ook legaal.
   Eigenlijk maakt de staat zich schuldig aan alle zaken die voor ons verboden zijn.

   Like

 3. Mary zegt:

  D66 die zichzelf een regeringspartij noemt maar inplaats van voor de veiligheid in de samenleving te zorgen de samenleving werkelijk op alle manieren naar de afgrond helpt, wat een ziek volk is het toch!!!

  Like

  • fleckie zegt:

   Daarbij. O O K. nog via hun D66 – lid, madam KAAG. ( als: minister van zog .ontwikkelingssamenwerking, van de door ons opgebrachte ….geinde. …
   belastingcenten , MILJOENEN. en. MILJOENEN euro’s. wegsluist naar o.a. de. Palestijnen, die. OOK. nog voorzien worden van euro’s door ontelbare. andere landen.,( een Palestijnse. ‘GOUDMIJN’. dus )<~<~<~<~<~<~>>>>>>>>>>>>>>>>>>fleckie:
   P.s er is nog een naam bekendgemaakt van een afrikaanse multimiljonair ::Bashir, op 14.12.2019, teletekst,Nos. 127. ……. op internet ejbron 3.9.2016, onder ‘de acht rijkste heersers van Africa en hun bankrekeningen’erbij. vermeld, no. 9, dus, ( wanneer volgen er nog meer?!’)………<~<~<~<~<~<~<

   Like

 4. Rensk. zegt:

  Dat stemmetje van die DIlan lijkt met op een heliumstemmetje na lachgasgebruik. Dat zal ze denk ik niet gebruiken, maar het klinkt wel heel raar in mijn oren. Gelukkig heeft ze getwittert dat Nederland na de vangst van Taghi weer een stuk veiliger is. Iedereen kan nu weer fijn inslapen. Alsof die hele handel nu opgerolt is. Staan weer tig klaar om de baas te worden van die handel.

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  En een glaasje alcohol mag niet meer?

  Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Mag waar zijn Tis maar deze jongen drinkt al sinds dertig jaar elke avond zijn pint en zo ver Ik me kan herinneren heb Ik nooit een dag over geslagen.
   Moet Ik er wel bij zeggen ’s avonds na een uur of acht want dan kan de auto op stal blijven.
   Wie me daar van af gaat proberen te houden gaat tegen problemen aan lopen.
   Verder, wat anderen daar van vinden interesseert me dus 0,0 omdat Ik dat namelijk uite mijn eigen zak betaal en er niemand enig kwaad mee doe.
   Geen bloedverdunners nodig en zo dus ook nog eens goed voor mijzelf omdat Ik niet veel geef om een hoop farmacie in mijn lichaam te pompen.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Henk der Niederlánder 17 december 2019 om 20:14

    Je hebt groot gelijk!
    Het is gewoon schofterig dat de hypocriete ‘elite’ in Den Haag een neut zo duur maakt.
    Ons verbieden om een glaasje te drinken, maar wél wagonladingen belastinggeld via de drankgebruikers binnenharken.
    TUIG!

    Like

 6. Tuurlijk, met zo’n massa manipulatie kunnen ze nóg makkelijker doen wat ze willen…

  Like

 7. Kuu zegt:

  Cocaine? De overheid moet dan zeker de kwaliteit garanderen?
  Rob Jetten moet eens Brave New World van Aldous Huxley lezen, dan weet hij de consequenties van zijn prietpraat. Moeten we ook allemaal verplicht homo worden, of bi?

  Like

 8. voorziener zegt:

  Dit is op voorzieners herblogden reageerde:
  Van Mierlo draait zich om zijn graf denk ik

  Like

 9. kampersrene zegt:

  Dat zal de reden zijn voor hunne zeverende onozele politiek het zijn allemaal drugverslaafden ze willen drugs legaliseren opdat je ze beter zou begrijpen

  Like

 10. Lucky zegt:

  Maar wél totale hysterie om het roken van een sigaretje, heeft de horeca eerst flink geïnvesteerd in rookruimtes, worden ze vervolgens weer verboden.

  https://nos.nl/artikel/2303538-rookruimtes-in-horeca-definitief-verboden.html

  Rookruimtes in horeca definitief verboden

  Alle rookruimtes in de Nederlandse horeca moeten dicht. Dat is het gevolg van een uitspraak van de Hoge Raad.

  Sinds 1 juli 2008 geldt in Nederland een rookverbod in de horeca, maar er werd een uitzondering gemaakt voor speciaal aangewezen rookruimtes. Antirookvereniging Clear Air Nederland (CAN) stapte naar de rechter, omdat de uitzondering in strijd zou zijn met een verdrag van de Wereldgezondheidsorganisatie WHO dat ook door Nederland ondertekend is.

  Het gerechtshof in Den Haag stelde CAN eerder al in het gelijk, maar de Staat ging daarop in cassatie bij de Hoge Raad. De Hoge Raad verwerpt dat cassatieberoep en zegt dat rookruimtes niet wettig zijn. Het verbod op rookruimtes geldt per direct, maar het wordt niet meteen gehandhaafd, zegt staatssecretaris Blokhuis. Hij wil eerst met alle betrokken partijen om de tafel.

  Like

 11. de sluwe vos zegt:

  Gebruiken of niet gebruiken is een persoonlijk recht en een persoonlijke keuze voor zover men niemand anders schade of last berokkent. Niemand heeft het recht om voor een ander te oordelen en de moralist uit te hangen. Het is ook niet de taak van de overheid om de mensen te betuttelen en in hun plaats beslissingen te nemen. Aangezien er een aanzienlijk aantal mensen zijn die willen gebruiken, zal er dan ook altijd een markt zijn waar zij aan hun gerief kunnen komen. Momenteel is dat (nog altijd) de zwarte markt waar criminelen rijk worden en minderwaardig of zelfs gevaarlijk spul aanbieden tegen woekerprijzen. Daarom is het beter dat het gelegaliseerd wordt en de klant weet wat hij koopt en zo ook beter de eventuele gevaren kan inschatten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s