Het cultuur-marxisme en de islam slopen West-Europa

Screenshot_49

(Door: “Balkanske priče”)

Het communisme is niet verdwenen met de val van de Sovjet-Unie, het heeft alleen een nieuw jasje gekregen. Leden van de communistische partijen verspreidden zich over diverse socialistische partijen en de Marxistische heilsleer werd sindsdien met parlementair-democratische middelen verspreid en in praktijk gebracht. De verhalen van vele Sovjet-spionnen en inlichtingenfunctionarissen en vrijgegeven documenten uit de Koude Oorlog suggereren dat infiltratietactieken de drijvende kracht waren achter de ‘tegencultuur’ beweging in de jaren ‘60. Deze mensen dienen het communisme als een vijfde kolom van zogenaamde “bruikbare idioten” in de westerse samenleving. Ze dragen bij aan de vernietiging van de cultuur, zaaien moreel verval en ondermijnen een legitieme overheid. Ze moedigen jongeren aan een sfeer van chaos te creëren, nemen deel aan aanvallen, vandalisme, diefstal, brandstichting, bomaanslagen en moord om hun vijanden lastig te vallen en te intimideren…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Communisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, dictatuur, Eurabië, gezond realisme, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, West-Europa. Bookmark de permalink .

6 reacties op Het cultuur-marxisme en de islam slopen West-Europa

 1. karton zegt:

  Het cultuur-marxisme én de islam KÚNNEN Europa slopen door enthousiaste medewerking van incompetente en buitengewoon laffe “politici” in Europa. “Politici” die meer waarde hechten aan hun eigen welzijn en welvaart, als voor de bevolking die zij “vertegenwoordigen”.
  De huidige zooi moet rap verdwijnen.

  Geliked door 4 people

 2. koosv8 zegt:

  De huidige MACHTHEBBERS lijken laf en dat zijn ze waarschijnlijk ook wel, maar dat is niet wat hen drijft. Het grote globalistische PLAN, dat is de drijfveer MERKEL blijft maar zitten , Rutte, MACRON, Salvini aan de kant gezet. En de immigratie gaat maar door. Wat een hoog opgeleide harde werkers zijn het toch. Maar u raakt alles kwijt, uw geld, een thuis, uw cultuur, uw vrijheid, ja uw leven, of die van een andere landgenoot. Elke dag messteken opzettelijke aanrijdingen, autobranden, geweld. En intimidatie, IN DE SCHOLEN EN OP STRAAT.
  WIE DE STRAAT HEEFT, HEEFT DE MACHT……
  HAHA WIJ NIET, EN DE POLITIE OOK NIET.
  Wat gaat het toch schoftig goed, hoe kort nog?

  Geliked door 1 persoon

 3. John van antwerpen zegt:

  Geert Wilders gaat de cartoonwedstrijd alsnog doorzetten vanwege een fatwa over hem.
  Hij zal bakken kritiek krijgen vanuit politiek correcte hoek. Gerard Reve werd in de jaren 60
  vervolgd vanwege blasfemie, en hij werd vrijgesproken. Laat die politiek correcte kliek
  het laatste als voorbeeld stellen. Vrijheid van meningsuiting zonder grenzen, no way.
  En als je je beledigd voelt over cartoons dan kijk je toch niet.

  Like

 4. kampersrene zegt:

  Ik vraag mij af waarom Wilders zo weinig stemmen krijgt…..met het gevaar voor ogen die de islamneukers vertegenwoordigen ,de traditie ,leefgewoonte enz had hij al lang minister-president moeten zijn Nederlanders worden wakker geschud als het kalf verzopen is

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s