De politiek-correcte opvattingen over immigratie en multiculturalisme zijn in feite een bedreiging van onze samenleving

Screenshot_68.png

(Door: “Balkanske priče”)

Alle westerse tradities moeten weg. De cultuur van het Westen staat onder druk. Onze cultuur met joods-christelijke en humanistische wortels  – de cultuur van het Avondland noemen wij het wel de cultuur van het vrije denken, van individuele verantwoordelijkheid en van vrijheid, welvaart en welzijn staat onder druk. De politiek-correcten en multiculturalisten willen Nederland veranderen in een intolerant land,een culturele eenheidsworst, gezuiverd van ‘westerse’ etnische, religieuze en culturele elementen. Het is regelrechte eigen-volk-haat, oikofobie, waar deze mensen aan lijden…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Weg met ons!", achterlijkheid, Algemeen, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, cultuurrelativisme, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Multiculti, Naïviteit, political correctness, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op De politiek-correcte opvattingen over immigratie en multiculturalisme zijn in feite een bedreiging van onze samenleving

 1. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  Eens en wordt hier perfect verwoord door deze sympathieke dame uit Minnesota: https://www.youtube.com/watch?v=oUwldLqG3Os&t=172s

  Like

 2. Monalisa zegt:

  Las net in de krant in usa is ook weer joden aangevallen met een mes.

  Like

 3. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  Hier spreekt nog een vrouw naar mijn hart :D: “Throw political correctness in the garbage where it belongs!” https://www.youtube.com/watch?v=_Z_RAbOJcu0

  Geliked door 1 persoon

 4. A. de Koning zegt:

  Geert Wilders heeft groot gelijk, hier valt verder niets aan toe te voegen, het is de hoogste tijd dat de Nederlandse regering de waarheid eens onder ogen gaat zien, een kind had dit kunnen zien aankomen, gewoon logisch denken maar dat schijnt voor veel politici moeilijk te zijn. En dan hebben we in de EU nog die gek van een Frans Timmermans en de Belgische Guy Verhoffstadt, wat een walgelijke figuren.

  Geliked door 4 people

 5. Tistochwat zegt:

  Staat er bij die nutteloze rijkaard nou een pot met takken van de sneeuwbes?
  W. houdt de mohammedaanse olieboeren graag te vriend, want: GELD!

  Geliked door 1 persoon

 6. Rensk. zegt:

  Vanavond de serie Geert Mak eens bekeken. Eerder zei hij in een progamma dat hij na zn boek Europa dacht: nu is de geschiedenis klaar. We zijn er. Mijn hemel dat te denken zegt alles over de enorme comfortzone waar de heer Mak in heeft geleefd. Alsof geschiedenis zich nooit meer zal herhalen is de meest domme gedachte die iemand kan hebben.

  Je hoorde een voormalige spindokter van Poetin (ontslagen) spreken en waaruit je op kon maken dat het Lenisme nog springlevend in deze mensen zit verweven. Hij zei: wij hebben voor de waarheid twee betekenissen. Namelijk de feitelijke waarheid en de ideologische waarheid. En voor die laatste is alles geoorloofd. Datzelfde zie ik terug bij de EU en de marionettenregeringen ten dienste van de EU. Islam/communisme/nationaal socialisme is nu 1 geheel geworden en komt tot uiting in de EU.
  We gaan nog wat beleven als deze ontwikkeling zich door kan blijven zetten. Doodenge ontwikkeling.

  Geliked door 1 persoon

 7. delamontagne zegt:

  Kijk eens aan, poppen die de koran kunnen citeren.
  Liggen in de Parijse winkels met Kerst voor een zacht prijsje.
  Maar wat zou er een tumult ontstaan als er dergelijke poppen in de Parijse etalages zouden liggen die het “ONZE-VADER” zouden kunnen opzeggen.

  Assalâmou ‘alaykoum ! Je suis la poupée “Chifa”. Viens apprendre avec moi : l’attestation de foi, les sourates Al-Fâtiha, Al-Ikhlass et les deux sourates protectrices (Al-Falaq et An-Nâs), ainsi que le verset du Trône (Ayat Al-Koursî)…

  Grande poupée « Chifa » (peluche parlante) pour apprendre le Coran et les invocations
  Lien : https://www.iqrashop.com/23321
  https://resistancerepublicaine.com/wp-content/uploads/2019/12/Orientica-Iqrashop_SD.mp4?_=1

  Geliked door 2 people

  • delamontagne zegt:

   Stel je eens voor, een pop die in een islam-land Christelijke dingetjes zegt.
   Hoe zou dat aflopen ?
   Wij in Frankrijk zijn lafaards en laf om dit soort dingen maar te accepeteren zonder ertegen te reageren.
   Ook niet als binnen niet al te lange tijd alle vrouwen in Fr verplicht een sluier moeten dragen zoals in Iran omdat ze geen andere keuze hebben en er geen mannen meer zijn die hen helpen zich ertegen te verzetten.
   En de feministen ?, die zijn druk doende de blanke mannen te verketteren en de islam te promoten.
   Ze beseffen niet eens dat zij, de feminsten, zich voorbereiden om zich aan de moslim ( M ) te onderwerpen,


   Inplaats van dat zij zich druk maken om alle verkrachtingen door voornamelijk moslim-mannen, houden zij zich bezig met Kerstversieringen in de vorm van een vagina

   BRON:
   https://ripostelaique.com/pendant-que-les-racailles-violent-les-feministes-font-un-sapin-en-forme-de-vulve.html

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    delamontagne 30 december 2019 om 00:23

    ‘Feministen’. Stomme wijven, eeuwig bezig om hun eigen kut* belachelijk te maken.
    Hinderlijke drammers, wees solidair met je eigen blanke mannen!

    Ik kots van die verraderlijke, agressieve krengen.

    *Excusez le mot, mes amis.

    Geliked door 1 persoon

 8. Hovawart zegt:

  De elite heeft niet zo veel op met de Joods-christelijke gebruiken, want in hun streven naar maximaal rendement van de 24-uurseconomie, kunnen zij de (vrije) weekenden missen als kiespijn, deze verloren werkdagen ( twee volle rustdagen), die sedert de inburgering van het christendom en het jodendom in de twintiger jaren van de vorige eeuw werden vastgelegd in de Arbeidswet van 1919, zien zij liever een 24-uurseconomie, bedoelend dat bedrijven dag en nacht doorwerken. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Net als grote fabrieken die dag en nacht ‘doordraaien’..een toename van arbeidsproductiviteit en burgers die leven en werken in ploegendiensten van bijvoorbeeld 8 uur. Hierdoor ontstaan drie ‘shifts’ waarbij men in een ochtend-, middag- of nachtritme leeft en werkt……men merkt het al aan de openingstijden van bedrijven, en ook winkels zijn steeds vaker in de avonduren en ook op zondag open door de omstreden verruiming van de winkeltijdenwet uit 1996. Vooral christelijke politieke partijen waren tegen dit besluit vanwege de te houden zondagsrust. De aanpassing van de wet wordt echter door tegenstanders beschouwd als een volgende stap naar een samenleving waar alles draait om consumeren en er geen ruimte meer is voor rust en bezinning……..het internet voorziet hen immers in alles.
  De puissant-rijke elite ziet liever een 7-daagse werkweek, of eigenlijk flexibele deeltijdbanen van 30-uur,( Lagere werkloosheid) in plaats van de bestaande 5-daagse 40-uur……die door vakbonden werd afgedwongen in 1960, toen Oud-M.P Jan de Quay bakzeil haalde voor de multinationals.
  Nu er steeds minder mensen geloven is het vrije weekend ten dode opgeschreven, en de pensioenleeftijd verhoogt blijft worden, en met het alsmaar dalende iq van de jeugd zal kinderarbeid wel weer worden ingevoerd……door de partijen uit naam van de elite.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  De politiek-correcte en multiculturalisten horen in her opvoedkampen thuis !

  Like

 10. Lucky zegt:

  Ondertussen,
  https://www.xandernieuws.net/algemeen/pro-isis-groep-roept-turken-en-marokkanen-op-om-wilders-te-vermoorden/

  ‘Pro-ISIS groep roept Turken en Marokkanen op om Wilders te vermoorden’

  Het laatste nieuws is dat op een afgeschermde pro-IS(IS) groep Turken en Marokkanen worden opgeroepen om Geert Wilders te vermoorden. Daarnaast zou ook een Europese jihadist genaamd ‘Saad’, die donaties ophaalt om de slachtpartijen in (vermoedelijk) Syrië en Irak voort te kunnen zetten, Wilders nu met de dood bedreigen. (4)

  De schattingen van het totaal aantal dodelijke slachtoffers van de islam overtreffen die van alle andere religies, en lopen uiteen van een conservatieve 300 miljoen tot wel een miljard. Tevens zijn moslims historisch met afstand de grootste slavenhandelaren geweest, en zijn dat nog steeds. Bijna overal waar de islam zonder strenge beperkingen wordt toegelaten wordt de oorspronkelijke cultuur uiteindelijk verdrongen, opgeslokt en verwoest.

  Like

 11. Lucky zegt:

  https://wnl.tv/2019/12/28/jezidi-vrouw-dalal-ghanim-walgt-van-laura-h-interview-dit-klopt-niet/

  Jezidi-vrouw Dalal Ghanim walgt van Laura H.-interview: ‘Dit klopt niet’

  Jezidi’s in Nederland heeft het flink pijn gedaan dat in het KRO-NRCV-programma Mensen met M een interview werd gehouden met IS-vrouw Laura H. over haar tijd in het kalifaat.

  Ghanim is zelf Jezidi en vluchtte op jonge leeftijd van Irak naar Nederland. In een openhartig interview vertelt zij over de gruweldaden van IS tegen haar eigen geloofsgemeenschap. “Wij hebben een genocide meegemaakt. Er zijn duizenden mensen vermoord en als seksslaaf meegenomen.”

  Ze kan er dan ook niet met haar gedachten bij dat het programma Mensen met M ervoor koos om kalifaatvrouw Laura H. een podium te geven. “Het gaat om een IS’er, iemand die gruwelijke misdaden heeft begaan. Dit klopt echt niet

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s