Burgeroorlog in Straatsburg

 

(Door: Manfred Rouhs – Vertaling: E.J. Bron)

Jeugdbendes uit de Maghreb steken ongeveer 200 auto´s in brand

Op Nieuwjaarsdag lijken veel straten in Straatsburg op een burgeroorlogsgebied. In totaal zouden jeugdbendes uit de Maghreb in de nacht van 30 naar 31 december ongeveer 200 auto´s in brand hebben gestoken. Het aantal werd tot nu toe niet officieel bevestigd, maar video-opnames uit Straatsburg laten hier geen twijfel over bestaan: hier stonden complete series auto´s in vlammen.

PI News (2)

Erger nog: toen de brandweer kwam om de branden te blussen, werden brandweerlieden door de Maghrebijnen met bruut geweld aangevallen en moesten zij zich terugtrekken. Ze kregen geen kans om de branden te blussen.

Thierry Carbiener, chef van de Franse brandweer- en reddingsdiensten in de regio Bas-Rhin, verklaarde dat in die nacht “uiterst gewelddadige leden van georganiseerde bendes brandweerlieden met ijzeren stangen aangevallen” zouden hebben. Hij vermoedt da tin ieder geval een deel van de branden doelbewust zou zijn aangestoken om brandweerlieden te lokken en ze dan aan te vallen.

De Duitse “kwaliteitsmedia” hebben de dramatische beelden uit Straatsburg en de berichten van de Franse reddingskrachten tot nu toe niet gepubliceerd. Blijkbaar moet de Duitse brave burger niet onzeker gemaakt worden. Per slot va rekening bestaan er ook jeugdige immigranten-bendes in Duitsland. En de auto is en blijft het liefste kindje van de Duitsers…

Bron:
www.pi-news.net
Door: Manfred Rouhs

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Frankrijk, Islamisering, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Maghreb/Noord-Afrika, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Burgeroorlog in Straatsburg

 1. Heniusz zegt:

  Als je al eens een vermoeden uitspreekt in welke richting de dadergroep gezocht moet worden, ben je in dit land meteen xeno/islamo/rattenfoob. Dit artikel (dat ook onze vaderlandse MSM kennelijk niet de moeite waard vonden!) is wat dat betreft slechts een bevestiging van wat ik toch al vermoedde. Het is al lang oorlog, maar bijna niemand heeft het nog in de gaten.

  Geliked door 5 people

 2. vangie1206j zegt:

  Het ondermijnen van de democratie door deze monsters is zeker toegestaan door Rutte Merkel en Macron.
  Moeten wij de autochtone bevolking eens proberen sturen ze hete leger op ons af.

  Geliked door 2 people

 3. delamontagne zegt:

  Filmpjes, heel veel videos waarop het Franse racaille, sorry Nieuwe “Franse-Burgers” alles in de fik steken.
  Op een ervan kun je zien hoe met een of ander brandbaar spul-flesje in auto wordt gegooid.
  Straatsburg, na Brussel de 2e Hoofdstad van de EU. ? ? ?
  / / /
  #Strasbourg, 1er janvier 2020.
  Des images que vous ne verrez pas dans les médias. pic.twitter.com/jZYq9EERSL

  — Damien Rieu (@DamienRieu) January 1, 2020

  https://twitter.com/hashtag/Strasbourg?src=hash

  Geliked door 4 people

 4. Renato zegt:

  Wat mij altijd opvalt is dat er nog nauwelijks schot is gevallen. Het zal wellicht niet lang meer duren voordat de autochtone bevolking zich met vuurwapens gaat organiseren. Dit kan niet uitblijven. De wapenhandel zal gaan floreren.

  Geliked door 1 persoon

 5. Cleo zegt:

  Achterlijk spul; zelf komen ze niet verder in ontwikkeling dan een kameel of ezel…
  Blijkbaar uit jaloezie op Westerse inventiviteit kunnen deze mislukkelingen slechts vernietigen wat zíj zelf niet kunnen maken!
  Afvoeren dat spul!

  Geliked door 1 persoon

 6. rottenpikwick zegt:

  Ik reken dit DIE EU-ZOOI in Brussel/Parijs/Den Haag/Berlijn persoonlijk aan! Het is om te janken. Alles wat Onze Voorouders in eeuwen hebben opgebouwd, is verkloot! Vergeer niet dat er in NL in een jaar ook meer dan 5000 auto’s zijn opgefikt! Heel West-Europa stort per dag verder in. Het is oorlog!

  Geliked door 1 persoon

 7. Wim zegt:

  Het voorspel. Nu zijn het nog auto’s…

  Geliked door 2 people

 8. Rensk. zegt:

  Islam in combinatie met niet opgevoede mensen van mannelijk geslacht in een democratie en je gaat langzamerhand richting dictatuur.

  Geliked door 2 people

 9. Lucky zegt:

  Parijs lala-hakkebarrrr
  https://tpo.nl/2020/01/03/man-in-parijs-steekt-in-op-willekeurige-voorbijgangers-politie-schiet-man-neer/

  LIVE – ‘Man’ in Parijs steekt in op willekeurige voorbijgangers, politie schiet ‘man’ neer
  ‘Incident heeft mogelijk terroristisch karakter’

  Een man is in de Parijse voorstad Villejuif door de politie neergeschoten, nadat hij willekeurig drie mensen met een mes had gestoken. Een van zijn slachtoffers is volgens de krant Le Parisien overleden. Ook zijn twee agenten gewond geraakt bij het incident, dat mogelijk een terroristisch karakter heeft. De dader droeg mogelijk een bomvest.

  Like

  • Heniusz zegt:

   Klopt, nergens echt overduidelijk genoemd in de MSM , maar een echte hakbar slager Uitschot is wel afgeschoten dus kans op recidive is er in zijn geval niet.

   Like

 10. koosv8 zegt:

  Zwarte piet is ERGER. Eigen volk eerst is ERGER, DUS STOPPEN MET VUURWERK. AUTOOTJES ZAT ……TOCH! Het zijn uitgezochte regerings leiders. Ze blijven op het pad van vernietiging van de oude beproefde structuren van de samenleving van vele Europese volken. Sponsers gezocht voor echte oplossingen.

  Like

 11. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Kan natuurlijk niet oordelen over de Duitse situatie maar ook in Nederland is men weer flink tekeer gegaan.
  In de regio Den Haag zijn 33 auto’s in vlammen opgegaan, vreselijk natuurlijk.
  Maar dan denk ik terug aan mijn jeugd lang geleden, Den Haag spant van oudsher de kroon als het gaat om allerhande narigheid rond Oud&Nieuw.
  Vroeger was dat hoofdzakelijk in arbeidersbuurten, Schilderswijk, Transvaal, Laakkwartier, Spoorwijk om er maar eens een stel te noemen.
  Ook heden concentreert zich veel van de ellende in die wijken alleen zijn het nu geen arbeiderswijken meer maar allochtonenwijken. Nou ja wijken is een understatement, zo’n 80 % van Den Haag is ‘allochtonenwijk’ onderhand.
  Maar het is een misvatting te denken dat we alleen narigheid hebben omdat we allochtonen hebben, toen ik een jaar of tien was (1960) werd er op de Gouverneurlaan in Spoorwijk een compleet tramstel omgegooid door een menigte ondanks dat er vlakbij op het Lorenzplein een grote politiemacht aanwezig was. (ME zouden we dat nu noemen)
  Het punt is natuurlijk dat men het heeft laten ontsporen door te zachtzinnig optreden, arrestaties worden zelden gedaan en als het al gedaan wordt dan staan ze eerder buiten dan dat de agent zijn papierwerk heeft ingeleverd.
  Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

  Geliked door 3 people

 12. Hovawart zegt:

  Straatsburg, is dat niet de (deeltijd)zetel van Der Frans und Toyboy Diederik, die er namens het Europese Project de vrede bewaren en de stikstof verlagen?………….goed begin van 2020.

  Geliked door 1 persoon

 13. Hovawart zegt:

  De Linksche Looney Brigade, die zich met hart en ziel inzet om hun klimaatleugens op te dringen binnen alle lidstaten, zijn niet eens bij machte om hun Riffiaans buurtbewoners voor zich te winnen, de Groene Leugen gaat hun achterbuurtje/banlieue voorbij……de stringente EU-regelzucht word slechts opgelegd aan die slinkende groep mensen die wél bijdragen aan de maatschappij, De PvdA heeft immers al decennia het patent op het ringeloren van loonslaven en ondernemers……nuff said.

  Geliked door 1 persoon

 14. Jules Vismale zegt:

  Hier trouwens eens ook weer een goed bericht om te vernemen uit Frankrijk wat zulk soort tuig betreft:

  Toedels! Messteker doodgeschoten door Franse politie

  Vandaag is in Villejuif, een voorstad van Parijs, een “verwarde” messteker doodgeschoten door de Franse politie. Bij de Telegraaf is ‘terrorisme niet uitgesloten’ (wat hadden ze anders verwacht?) maar al hun bronnen noemen de messteker wél gewoon een ‘terrorist’!

  De man liep vanmiddag rond 14:00 uur met een mes rond in een park ten zuiden van Parijs. Uit het niets begon de man hierna op allerlei voorbijgangers in te steken. In totaal zouden er drie of vier slachtoffers zijn gevallen. Twee agenten zijn op hun beurt gewond geraakt en een slachtoffer dat in kritieke toestand naar het ziekenhuis is gebracht, zou zijn overleden.
  Het heeft dus geen enkele zin om even lief en aardig in discussie te gaan met een dergelijk “verward” personage en aan deze te vragen of hij zich eventueel laat opnemen in een psychiatrische kliniek!

  De dader begon na zijn daad (wat een smerige lafbek!) te vluchten. Niet veel later werd hij door agenten beschoten en zou hij drie keer zijn geraakt. ‘Onbevestigde berichten’ spreken over een mogelijk bomvest dat hij aan zou hebben gehad.
  Als dat zo is heeft hij het in ieder geval niet meer kunnen gebruiken, want de drie kogels bleken (godzijdank!) dodelijk te wezen en hopelijk heeft de smeerlap nog heel lang van de pijn gecrepeerd eer hij stierf!

  De Franse politie meent dat er een kans is dat er een medeplichtige (anders ook gewoon overhoop schieten!) in de buurt is. Het is nog onduidelijk of het afzetten en uitkammen van de omgeving puur routinematig is of dat er concrete aanleidingen zijn die een zoektocht verantwoorden.

  Voor Frankrijk geeft het jaar 2020 in ieder geval geen blijk van verandering. Drie dagen na het nieuwe jaar al een (mogelijke) terreuraanslag. Ongelofelijk…
  En het is sterk te wensen dat ze in Duitsland, Frankrijk en zelfs in Nederland zult ondankbaar en moorddadig uitschot meteen overhoop knallen in plaats van hen in een luxe gevangenis toe stoppen met dure advocaten! En dat dit mispunt hierna het Paradijs NOOIT EN TE NIMMER binnen zal gaan!

  Geliked door 2 people

  • delamontagne zegt:

   In de Franse media wordt gezegd dat de “verwarde”man “allah-hakkelbar” riep.
   Hij zag er ook niet uit, aan de kleding te zien, als een boedist of marsmannetje toen hij met zijn mes de joggers ging Hallaliseren.
   Het mes dat ongetwijfeld bezit nam van de hand van de verwarde.
   Hij kon het zelf dus eigenlijk niet helpen, het was het mes dat ’t ‘m deed…………

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    En thans is de schurk op dezelfde wijze aan zijn einde gekomen als dat hij zijn slachtoffers aandeed! Weer een stuk moslimtuig minder!

    Geliked door 1 persoon

 15. Hovawart zegt:

  West-Europa zal spoedig een tweede GAZA-strook zijn, de Linksche Looney Brigade heeft de PLO-shawls al aan de kapstok hangen……

  Like

  • R Thomasson zegt:

   @Hovawart. “West-Europa zal spoedig een tweede GAZA-strook zijn”. Je kan gerust vaststellen dat West-Europa zal spoedig een tweede Libanon worden, waar 10 en meer milities tegen elkaar vochten. Recentere voorbeeld is nog accurater: die van noord Syrië waar de rebellen van alle soorten, Koerden, het leger van Assad en ISIS tegen elkaar vochten. Vandaag branden in Duitse, Franse en Nederlandse steden auto’s en huizen. De volgende ouderejaars avonden zouden behalve wagens ook honderden levenloze en half verbrande lichamen met afgehakte hoofden en ledematen rollen in de straten. De moslims en negers zouden daar met dolgelukkige krankzinnige ogen rondrennen, terwijl ze AK47 en bloedige machetes in hun handen houden. Zij zouden voor prooi zoeken: jonge vrouwen meisjes en kinderen die ze massaal zouden verkrachten en daarna organen uit hun lichamen vreten. De medewerkers van de COA, die deze smerige menselijke SOA verzorgen, zouden samen met de verraderlijke linksige en liberale politici janken : Wir haben es nicht Gewußt.

   Like

 16. Wie o wie gaat de eigenaren van de in brand gestoken auto’s enigszins compenseren ?Waarschijnlijk zijn de opgegeven verbrandde auto’s wel verzekerd tegen deze moedwillig
  aangerichte schade ,maar er zijn ook mensen die niet genoeg financiën hebben om hun door brand beschadigde auto te vervangen!!Persoonlijk heb ik van dichtbij meegemaakt dat in Nederland in brand gestoken auto’s ,waar zelfs de daders zijn gegrepen er geen euro wordt betaald vanwege de geleden schade ,de politie en justitie laat gewoon niet meer van zich horen!!
  Voor de de autochtone bevolking is weinig hulp te vinden !!Over rechtsstaat gesproken !!
  Het is dweilen met de kraan open in grote delen van Europa!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s