Treurig maar waar . . .

Screenshot_48

Antwoord van een werver voor het Amerikaanse leger op een vraag van een leerling van een openbare middelbare school, die denkt dat hij wordt opgeroepen om te vechten in Iran…:

“Niemand wordt opgeroepen… 99% van jullie is te dik, aan de drugs, heeft geen diploma behaald, kan niet hardlopen en heeft geen grammetje onbaatzuchtigheid in zich. Rustig maar. Jullie land zal niet op jullie vertrouwen voor zijn bescherming.”

 Geplaatst door:
E.J. Bron
(via Twitter; “Conservative Bill”)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Treurig maar waar . . .

  1. Blaffertje zegt:

    Goed antwoord.
    Die patat en cola drinkers lopen liever te zeiken over de ‘zielige’ zwarte mensen en het klimaat dan dat ze ruggengraat kweken om hun land te beschermen.

    Like

  2. Hovawart zegt:

    Een krijgsmacht met combattanten die skinnies dragen en nektasjes, een iphone-appendix in de hand en airpods in de kroepoekjes . Ik vrees met grote vreze dat de intelligentie van de nakomelingen bij deze generatie niet al te groot zal zijn……..hoe anders is het gesteld met de Nederlandse vredestakenridders, een wegbezuinigd en leeggelopen organisatie, zonder enige instructies of bevel, met een handvol munitie in oorlogsgebieden moeten opereren, en bij levensbedreigende bedreigingen eerst een ambtenaar in Den Haag moeten contacteren of er gereageerd mag worden……..
    Een EU-Force of Europees leger zal bestaan uit buiten-Europese voetsoldaten, omdat onze jeugd te beschermd is opgevoed, geen rolmodel meer heeft in zijn jeugdjaren, geen enkel moraal is bijgebracht, en op school al is voorbereid om snel op te geven en te gaan huilen……..

    Geliked door 5 people

  3. henk verhoef zegt:

    het leger van de usa verloor in 1962 de oorlog in Vietnam

    Nee niet door de tegenstander maar aan de drugs
    De amerikaanse Yoe kon niet meer vechten want was verslaafd
    hij moest love maken
    hoe oud waren ze in 1962-=- zeg eens 22 gemiddeld
    dus nu 80-
    zij waren wel de verwekkers van de huidige 40-50
    en die waren zo voor bamiboy
    veel veranderd– nee toch
    oh de ss( 1935-1945) en zo deden het ook allemaal op de drug en of drank

    hoeveel mensen zijn er nu echt nuchter op maandag morgen na een weekendje snuiven slikken zuipen en ede buurman/vrouw pakken

    moet kunnen

    Geliked door 1 persoon

  4. guusvelraeds zegt:

    Een divisie transgenders zou dat iets zijn. De Al Quds brigade rolt dood over de grond. Vergeet niet de gender neutrale veld toiletten in te schepen want stel je voor de handtassen brigade moet zonder doen.

    Geliked door 1 persoon

  5. Ondertussen staat Muhammed / Mohammed in de Top 10 van jongensnamen in het land van Trump! Zegt genoeg!

    Like

  6. Hovawart zegt:

    Een leger van uitsluitend homofielen en lesbiennes is misschien wel de beste optie voor de toekomst, geen wapens of ander oorlogstuig, want ik weet dat zij met enkel hun woorden en meningen elke tegenstander tot op de grond kunnen afbranden, vernederen en verjagen…………

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie