Asielinstroom van week 1 bedroeg ongeveer 600

Screenshot_79

(Door: “Pritt Stift”)

Nieuw jaar, nieuwe mensen!

Welkom, bij de terugkeer van de oude vertrouwde stijlloze rubriek De Asielinstroom van Week X, waar wekelijks wordt gemeld hoeveel asielinstromiërs nu weer het rijk zijn ingestroomd. Deze week (1) van het Jaar des Hugo’s (2020) waren dat er ONGEVEER 600, aldus de rijkswebsite die de cijfers bijhoudt. Voor de volledigheid en ondergesneeuwd door vuurwerk vermelden we ook nog maar even dat de asielinstroom van week 51 van het vorige jaar ONGEVEER 700 bedroeg. Dus we hebben er zomaar weer opeens 1300 mensen die nieuw lijken te zijn bij.

Lees verder>>>
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Multiculti, Overheid, politici, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Asielinstroom van week 1 bedroeg ongeveer 600

  1. Rensk. zegt:

    En dan nu de tweet van de VVD: wij willen dat asielzoekers in de regio worden opgevangen. Hahahahahaha VVD heeft niks te willen. Zij hebben de soevereiniteit allang afgegeven aan de EU en zitten er alleen nog om te vangen en te roepen waarvan ze weten dat het volk dat graag hoort. Verder gebeurt er nul nada. Normaal is die betaalt die bepaald. Bij die parasieten is het burger betaald en de niet gekozen EU bepaald. Dat hele stel daar zit er voor jan lul Geven zelfs schade met hun geestelijke terreur.

    Geliked door 6 people

    • Nemesis zegt:

      Is de verkiezingstijd nu al aangebroken? En Pinokkio heeft zeker vergeten, moet haast wel want vergeet van alles, dat hij dezelfde slogan al járen geleden uitkraaide.

      Geliked door 2 people

      • Mary zegt:

        Ja en is waarschijnlijk ook vergeten dat hij Rutte/VVD, koste wat het kost, het pact van Marrakech er door heeft gedrukt……….de ruimhartige immigratie verplichting.

        Geliked door 1 persoon

      • Nemesis zegt:

        Niet te vergeten, het zogenaamde inlegvelletje !

        Like

  2. Rensk. zegt:

    Plus dat die 600 per week allemaal handen aan het bed zijn volgens 1 hele domme psuedo intelligente doos. Hoe gek kun je verder nog in je kop zijn.

    Geliked door 2 people

  3. van Colle zegt:

    Ondertussen is er weer een kapitaal verdampt die gebruikt had moeten worden voor de echte Nederlandse misères oa gezondheids zorg schandalig Die binnenhalers horen ze op te nemen in hun huizen en ze ook te financieren Vooral die EU parlementariers

    Like

  4. Tineke zegt:

    Godverdomme nog an toe,wat zei die gluiperd van het CDA?
    Donderstraal er maar een bom op,op dat binnenhof !

    Geliked door 4 people

    • vangie1206j zegt:

      De NEDERLANDER heeft nog maar 2 mogelijkheden om te overleven en dat is zich zwaar bewapenen of emigreren.
      Deze tyfus regering heeft gewoon schijt aan de belasting betalende loonslaaf de NEDERLANDER.

      Geliked door 1 persoon

  5. Eppo zegt:

    Opvang EIGEN GELOOFS REGIO is het Allerbeste voor deze Lui ..
    Als het aan PvdA /Groen-Links en nog wat Clubs ligt maken Ze van elk dorp en stad een Township ala Soweto

    Geliked door 3 people

    • Tijl Uylenspiegel zegt:

      En laat dat nou precies zijn wat Wilders helemaal aan het begin van de ‘vluchtelingen’stroom zei ! En waarom hij verguisd werd overigens.

      Maar ja dat zul je nu nergens lezen of horen want dat is een ongewenste waarheid.
      Hoe het hele zootje werkt was vanavond weer mooi te zien in het Journaal, het ging over het eventueel afschaffen van vuurwerk, er was slechts een hele kleine meerderheid voor te vinden, alle partijen werden aangegeven behalve de tweede partij van Nederland !!
      PVV ? Geen letter !
      Nee de mening van SGP en CU díe zijn pas belangrijk ! 😦

      Geliked door 2 people

  6. flo zegt:

    Het wordt anders hier, héél anders……

    Geliked door 2 people

  7. rottenpikwick zegt:

    Onze eigen Lulletje Rozenwater, die zijn eigen land naar de Filistijnen heeft geholpen. Die zijn hypocriete muil nog geen seconde openheeftgedaan over de anarchie met oud/nieuw, doet ook nog even een duit in het zakje in…………..Irakl! Wat zal de Irakees gedacht / gezegd hebben na het gesprek???????????? Hahahahahahahahahaha….
    https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/rutte-dringt-in-gesprek-met-premier-irak-aan-op-kalmte/ar-BBYFQSw?li=BBoPOOe&ocid=mailsignout

    Like

  8. boorzalf zegt:

    Moet er wel een heel snelle aannemer zijn die 600 huizen in 1 week weg zet.

    Like

  9. voorziener zegt:

    Dit is op voorzieners herblogden reageerde:
    Nou we kunnen een sociale huurwoning wel schudden dus?

    Like

Plaats een reactie