Straatrovers (12, 13) met flink wapenarsenaal opgepakt in Amsterdam

Screenshot_72

AMSTERDAM – Agenten hebben zondag in Amsterdam een aantal “jongeren” aangehouden na een melding van een straatroof. De jongens hebben volgens de politie een leeftijd van gemiddeld 12 à 13 jaar. Ze hadden een flink wapenarsenaal op zak toen ze werden aangehouden.

De Telegraaf

’Beste ouders van Amsterdam e.o., maar eigenlijk van heel Nederland, weet u wat uw kind doet buiten op straat? Weet u waar ze mee bezig zijn op de telefoon (want hoe denkt u dat ze hieraan komen?) Vraagt u uw kind weleens wat hij/zij (voornamelijk hij) in zijn jaszak of rugtas heeft zitten?’ schrijft de politie op Instagram.

De agenten schrijven zich ernstige zorgen te maken en vragen ouders, leraren en sportleraren dergelijke zaken te bespreken: „Kom in actie! Want er gaan nog veel meer incidenten als hierboven plaatsvinden als we er met z’n allen niets aan doen.”

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Amsterdam, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op Straatrovers (12, 13) met flink wapenarsenaal opgepakt in Amsterdam

 1. Rensk. zegt:

  Tja we hebben jarenlang zwakzinnige mensen binnen gehaald. Zwakzinnig jazeker. Maar dat is volgens de heersende elite not done om zoiets te zeggen. Want als je hun waanideeen niet volgt dan ben je racist. Want door de achterstand en dergelijke kunnen ze er niks aan doen. (Jan Mulder.ook zwakzinnig) Nee hoor chinezen. indiers, indonesische en vietnamese mensen geven allemaal ontzettende problemen kuch. Nog eemaal. Islamiten van het mannelijk geslacht worden niet opgevoed. Zij zijn vanaf baby de baas over de moeder en zusters en alle vrouwen. Zo is het en zo blijft het. Die macht zullen deze machofiguren nooit uit handen geven. Islamieten is een totaal anders volk dan waar ter wereld ook.

  Liked by 4 people

 2. rottenpikwick zegt:

  Ook deze ellende wrijf ik die ZOOI op Het Binnenhof persoonlijk aan! Decennia van laf wegkijken, politiekcorrecte LULKOEK, heeft er voor gezorgd dat wij al maanden, eigenlijk al jaren, dagelijks met dit soort berichten geconfronteerd worden. Het is al lang duidelijk; Het Land van Onze Voorouders is niet meer! Opdat de Verantwoordelijken hun dikverdiende straf niet ontlopen!

  Liked by 3 people

  • Jules Vismale zegt:

   Dat niet alleen! Het zijn vooral de ouders van dit soort “jongeren” die altijd lief en aardig tegen hun kroost waren, hen verwaarloosden door oververwennerij, verkeerde dingen van hen gedoogden, hen overbeschermden niet of nauwelijks normen en waarden bijbrachten! Deze ontspoorde jeugd heeft, zodra zij eenmaal volwassen worden, helemaal GEEN toekomst meer daar ze die niet alleen voor anderen verknallen maar vooral voor zichzelf!

   Liked by 2 people

 3. vangie1206j zegt:

  Ik denk dat mijn reacties alhier waarheid worden.
  BEWAPEN U ZELF VERDOMME DIE KUT REGERING DOET NIETS VOOR #### UUUUU ####

  Liked by 5 people

  • Izaak Sierd Huizinga zegt:

   het word tijd als het al niet te laat is om duidelijk aan te geven wat voor nationaliteit of dubbele nationaliteit of alleen Nederlandse nationaliteit ze hebben,en niet zoals Ascher zegt over Marokkanen ze hebben ook een Nederlands paspoort dus zijn het Nederlander s,of is dat niet politiek correct,maar zelf vinden zij van niet

   Like

 4. John van antwerpen zegt:

  Midas Dekkers zei het van de week nog; vooruitgang bestaat niet.

  Like

 5. Peter zegt:

  Ze komen er straks met een vermaning vanaf,het kan niet zo zijn dat de zoon van de burgemeester met een gun loopt te zwaaien ,en deze jongens naar een jeugdgevangenis moeten,
  Justitie heeft de blinddoek allang afgeworpen ,men zou die moeten vervangen door objectieve rechters zonder politieke motieven en invloed .
  Vis rot bij de kop ,en het OM heeft jarenlang een pedofiel aan het hoofd gehad ,nu zitten er zijn vrienden ,en dat klopt voor geen meter .

  Like

 6. M. zegt:

  Tijdens en voor de 2e wereldoorlog werd het eigen volk ook verraden en nu nog veel meer dus neem uw maatregelen en voelt u zich daar niet schuldig over ze dwingen ons er toe met de oorlog die men tegen ons voert.
  U bent niet verplicht aan uw eigen slachting mee te werken ook al vind de wet van criminelen dat wel zo.
  Dat vonden ze met de 2e wereldoorlog ook die verraders.

  Liked by 4 people

 7. Laura van der Storm zegt:

  Ik zit al een tijd te denken….die oorspronkelijk Nederlandse jongeren moeten zich toch opvreten vanwege het feit dat bijna alle ellende door “jongeren” gepleegd op hun conto geschreven wordt! Het zijn niet de Nederlandse jongeren, maar de allochtonen met een Nederlands paspoort die alle ellende veroorzaken. Als ik een van oorsprong Nederlandse jongere was, zou ik een oproep doen om het Malieveld te bezetten en eisen dat deze Nederlandse jongeren gevrijwaard worden van alle beschuldigingen, veroorzaakt door import jongeren en voortaan gemeld wordt waar de jongeren van oorsprong vandaan komen, die deze misdaden plegen. Met andere woorden….opzouten met je privacy wet.

  Liked by 5 people

 8. Richard zegt:

  Is volgens de linksen natuurlijk weer de schuld van het slechte klimaat waarin zij verkeren waardoor deze zielige kansarme jongeren in het crimminele millieu terecht zijn gekomen. Waarschijnlijk spijbelen zij ook heel veel. Voor het klimaat natuurlijk.
  How dare you!!!

  Liked by 1 persoon

 9. Hovawart zegt:

  Als hun godsdienstige ouders van de jeugdige onverlaten dagelijks worden opgeroepen om mes-aanvallen uit te voeren op de Joodse bewoners, dan kun je maar beter vroeg beginnen, als dat later van je gevraagd gaat worden…..immers ‘zoals de ouden zongen piepelen de jongen.’
  Als ik enkel maar de berichten mag lezen die wél in het wereldnieuws gebracht worden, en reken dat het maar het topje van de ijsberg is, dan geloof ik dat men de situatie en de oorzaak volledig buiten beschouwing houdt……bewust een angstcultuur creëren, door het gedogen van ideologisch geweld en terreur, wegkijken en googelen met geweldstatistieken en misdaadcijfertjes, en de daders stelselmatig bestempelen als ‘verwarde mannen’, ook al zijn ze vér onder de volwassenenleeftijd, dat buigen moet maar eens verboden worden, de oproep tot geweld zwelt enkel maar aan…………nu met Iran, de vlam slaat er van in de pan.
  De kneusjes op het Binnenhof zullen wel weer geschokt zijn, een commissie zal zich er over gaan buigen, Een Glas, een Plas, wéér een reces en alles holt alsmaar achterwaarts.

  Liked by 1 persoon

 10. bigljohn zegt:

  Bedoeld word natuurlijk Marokkaanse jongeren. Die thuis een opvoeding krijgen gelijk als in het huishouden van Jan Steen. Of de ouders hier eens naar willen kijken…Dit soort – jongeren – die ervoor gezorgd hebben dat er een vuurwerkverbod komt. Ze worden beschermd door de overheid, want de misdaadcijfers zouden jaarlijks maar blijven dalen. Turken en Marokkanen zijn trots op hun cultuur (in zoverre wij daar trots op moeten zijn). Maar Nederlanders zijn niet trots op hun cultuur, zij zijn er trots op dat ze onze cultuur aan de straat kunnen zetten bij de vuilnisbak….

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s