2370 Arabische terreuraanvallen tegen Joden in 2019, waar je nooit iets over hoort

 

(Door: David Israel – Vertaling: J.C. Th. Köhler)

Boomerang’s Jaarlijks Terreurverslag.

1671 x  stenen slingeren
568   x   molotovcocktails
36     x    pijpbommen
81     x    brandstichting
14     x    schietpartijen

Al jaren vallen Arabieren dagelijks de bewoners van nederzettingen in Judea en Samaria aan, blijkt uit een nieuwe video, deze week gepubliceerd door Boomerang Fighting for Israel.

Deze aanvallen bestaan onder andere uit het gooien van stenen en molotovcocktails naar rijdende voertuigen, het plaatsen van explosieven en het rammen van auto’s. Sommige van deze aanvallen waren dodelijk. En de mainstream media brengen er geen verslag van uit.

Daarentegen krijgt elke anti-Arabische leus, op een muur of op een auto geschilderd door Joden, onmiddellijk internationale publiciteit. In feite noemen de media de afbeelding van een Davidsster of een onschuldige opmerking als “Dit is ons land” al een haatstrijdkreet.

Het resultaat is dat alles wat de wereld hierover weet, is dat onschuldige Palestijnen aangevallen worden door kwaadaardige Joodse bewoners van nederzettingen. Het omgekeerde is echter waar.

Een van de taken van Boomerang is om dit verwrongen denkbeeld recht te zetten. Dat is waarom zij iedere aanval tegen Joden documenteren in hun wekelijkse rapport.

Hun opsomming over 2019 telt 2370 Arabische aanvallen op Joden. Deze cijfers zijn gebaseerd op de rapporten van zeven gemeenten in Judea en Samaria, die de eerstehulpcentra beheren, waar hulp verleend wordt aan de Joodse slachtoffers van deze dagelijkse aanvallen.

Bron:
www.jewishpress.com
Door: David Israel

Vertaald uit het Engels door:
J.C. Th. Köhler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", antisemitisme, Arabieren, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, demoniseren, Desinformatie, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, kwaadaardige opzet, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Terrorisme, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

4 reacties op 2370 Arabische terreuraanvallen tegen Joden in 2019, waar je nooit iets over hoort

 1. guusvelraeds zegt:

  De manipulatie uitgevoerd door linkse media (dat is helaas bijna alle media) bestaat naast verdraaiing en ideologische duiding vooral uit verzwijging. Door te zwijgen over (voor links) ongemakkelijke waarheden kan men zonder kleerscheuren op te lopen de opinie in de gewenste richting krijgen. De meeste aansagen worden gepleegd door Arabische jongeren die vanaf de kleuter leeftijd geindoctrineerd worden met haat voor de Joden. Kun je het deze kinderen kwalijk nemen? Nauwelijks maar de westerse media ongetwijfeld. Zij hebben letterlijk bloed aan hun handen want zij brengen de Arabische Jodenhaat ook over naar Europa.

  Like

 2. Jan zegt:

  Iedere gelegenheid wordt aangegrepen om zich tegen Joden te keren

  Video’s van gedegenereerd Amerikaans linksvolk

  ‘Anti-War’ Protests In New York City, Washington Quickly Turned Anti-Semitic, Anti-U.S.

  Like

 3. M. zegt:

  Het merendeel van de vluchtelingen worden geselecteerd op haat tegen het westen want onze satansknechten in dienst van de satansknechten van de EU zien dat het liefste zo.
  Als men de Jodenhaat zou bespreken en verslaan dan zouden ze er wat tegen moeten doen maar men houdt als knechten in dienst van de satanisten liever alles onder de corrupte verraders pet zodat de haat tot een climax gebracht kan worden en de grens open gehouden kan worden om u expres dat meer in gevaar te brengen.
  Elke groepering die hetzelfde zou doen en zou oproepen tot geweld tegen wie dan ook zou direct verboden worden als terreurorganisatie maar deze dansen voor de duvel met een gruwelijke hekel aan alles wat met de Schepper te maken heeft dus daar word niets tegen gedaan want daar dansen ze zelf ook voor.
  14 Mei komen de satanisten tesamen om de nieuwe wereld religie van Satan op te richten waarna de strijd tegen iedereen die met de Schepper te maken heeft het leven zuur te maken van start zal gaan.

  Like

 4. Jan zegt:

  Enorme toename van aanvallen van zwarten tegen Joden, New Jersey

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s