Bondsrepubliek Duitsland 2020 . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Bondsrepubliek Duitsland 2020 . . .

 1. karton zegt:

  Ik zie parallellen tussen Duitsland 1935-1940 en Duitsland anno nú !
  In de jaren ’35-’40 jaagden de Duitsers op joden, werden hun winkels vernield en woningen geplunderd. Anno nú wordt er op Duitsers gejaagd door islamieten, worden Duitse winkels vernield o.a. drankwinkels) én bezetten de islamieten Duitse woningen zodat échte Duitsers onder bruggen slapen.
  De situatie in Duitsland anno nú is precies dezelfde als in Nederland anno nú.
  Dank zij onze “regeringen” met watjes als Merkel, Rutte en Macron.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Het kan niettemin ook anders wat de islamieten betreft en dan in België naar aanleiding van dit artikel:

   Moslimhaat ook in België in opmars

   Na de bloedige massamoord op 49 moslims in twee Nieuw-Zeelandse moskeeën, door de extreemrechtse Australische terrorist Brenton Tarrant (28), en dat was ook te verwachten, wijzen de Belgische veiligheidsdiensten en Unia ook hier op de verontrustende groei van haat tegenover moslims.

   “We merken dat het extreemrechtse discours duidelijk in de lift zit, al is er van geweld nog geen sprake geweest”, zegt Paul Van Tigchelt, baas van het antiterreurorgaan OCAD. Toch staan er op de terreurlijst van OCAD sinds kort ook extreemrechtse (en -linkse) personen, niet langer enkel gewelddadige islamisten. Ook Europol waarschuwde gisteren opnieuw voor de groei van rechts-extremistische groepen, die ze een ‘crimineel fenomeen’ noemen.
   En hebben die snert-organisaties dan ook het lef om te vernoemen waarom de moslims in België, Duitsland enz. steeds gehater worden? Dat is grotendeels hun eigen schuld en van hun linkse beschermengelen!

   Deze ‘identitairen’ jutten hun aanhang op door islam en migratie (en volkomen terecht ook!) een existentiële bedreiging te noemen. Daarvan overtuigd schreef de massamoordenaar Tarrant op zijn wapen een verwijzing naar het Global Compact for Migration, het VN-migratiepact waarover onze regering viel.
   DE VN wordt niettemin ook steeds gehater met hun groeiende bemoeizucht naar Europa toe!

   Volgens Unia-directeur Els Keytsman werd in België het maatschappelijk klimaat tegenover moslims negatiever na de IS-aanslagen van 22 maart 2016. “Terwijl we vroeger vooral klachten kregen over discriminatie op basis van geloof zien we dat nu vaker de gehele moslimbevolking als ‘bedreiging’ wordt neergezet”.
   Dit haatdiscours leidde al tot enkele geweldsincidenten op straat, zoals het afrukken van hoofddoeken. Ook gisteren liepen bij Unia klachten binnen, over Belgen die op sociale media “walgelijke” commentaren gaven op gedode moslims in Christchurch.
   En het is best voor te stellen waarom talloze autochtoonse Europese de moslims en de islam de hel toewensen omdat een groot deel van die islamieten zo ondankbaar en verderfelijk zijn geworden naar de Europese gastvrijheid!

   De moslimgemeenschap is ongerust. De Gentse imam Khalid Benhaddou merkte na zijn vrijdagse eredienst dat veel moslims bang zijn en zich de vraag stellen: ‘Kunnen we nog wel vrij en veilig naar de moskee?’ “De moskee is nu een openbare plaats met weinig veiligheid”, zegt hij. “Dat noopt tot nadenken. We bevinden ons duidelijk in een nieuw klimaat en kunnen van die openheid niet meer uitgaan. In Nederland controleert de moslimgemeenschap zelf alle bezoekers. Misschien moeten we dat ook doen.”

   Minister van Justitie Koen Geens (CD&V) kondigde gisteravond in Terzake aan dat hij met zijn Europese collega’s gaat overleggen over een strengere bestraffing van de verspreiding van haatboodschappen op het internet.
   En gaat Geens hierna ook nog de openlijke haat van de radicale moslims strafbaar stellen? Als hij dat niet doet dan is die smeerlap een grote huichelaar die nooit met twee maten kan meten!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s