2019: 2000 migranten per boot over Het Kanaal

Screenshot_97

(Door: Marilla Slominski – Vertaling: E.J. Bron)

Het aantal migranten dat Het Kanaal oversteekt, is in het jaar 2019 bijna zeven keer zo groot als in 2018. Schuld daaraan is volgens de organisatie “Human Rights Monitor”: Frankrijk met zijn “onmenselijke”asielpolitiek.

journalistenwatch

“Tot eind 2019 bereikten ongeveer 2000 personen over Het Kanaal met kleine rubberboten Groot-Brittannië. Het aantal nam alarmerend toe van slechts 300 in het jaar 2018”, aldus de in Genève gevestigde “mensenrechten”organisatie in haar mededeling aan het begin van het jaar.

De meeste asielzoekers zouden Het Kanaal in “slecht uitgeruste, niet zeewaardige en overvolle boten oversteken”, aldus de organisatie. Verleden jaar zouden vier mensen zijn verdronken bij de poging om (illegaal) de kust van Groot-Brittannië te bereiken, beklaagt ze en uitte zware beschuldigingen tegen de miljoenen kostende grensbeveiligingsmaatregelen van de kant van Frankrijk en Groot-Brittannië.

Frankrijk en Groot-Brittannië zouden geld uitgeven om “mensen eraan te hinderen Het Kanaal over te steken”, en niet “om asielzoekers te helpen een veilig toevluchtsoord te vinden”, jammert men bij “Human Rights Monitor” op de bekende manier.

Bron:
www.journalistenwatch.com
Door: Marilla Slominski

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, belangenverstrengeling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, demoniseren, Eurabië, Frankrijk, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, moralisme, Multiculti, Naïviteit, NGO, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op 2019: 2000 migranten per boot over Het Kanaal

 1. Tineke zegt:

  Er is geen stoppen meer aan.
  De verkiezingsbeloften zijn alweer door de spindoctors in elkaar geflanst,maar de stroom zal onverminderd doorgaan !
  Grenzen open,landen slopen.
  We verzuipen straks allemaal zelf !

  Geliked door 4 people

 2. Marc zegt:

  Er is maar een manier om die lui van HRW te stoppen: gewapend verzet!

  Want de overheid weigert consequent haar taken uit te voeren!

  Geliked door 3 people

 3. Blaffertje zegt:

  Toen ik de afgelopen week las dat er een stel Urker vissers zo’n stel dobbernegers had gered, dacht ik ‘Hmmm, jammer, had ze maar laten zinken’, maar je, hier worden die vissers tot helden verheven door ze uit het water te vissen.
  Voor mij waren het helden geweest als ze de andere kant op hadden gekeken en weg waren gevaren, maar dat schijnt niet te mogen door een ongeschreven wet in de zeevaart, wat zoiets inhoud als ‘Een drenkeling mag je niet aan zijn lot overlaten op zee’

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s