Ons land, ons Europa wordt door het mondiale Agenda 21-beleid bedreigd!

Screenshot_113

(Door: “Elise Nijmegen”)

Ons Nederland, ons Europa, het land van de Europeanen, wordt doelbewust door globalisten veranderd, omdat dat zo is vastgelegd in Agenda 21 van de Verenigde Naties, die van ons Europa, inclusief Nederland, één grote (chaotische, moraalloze) EU-staat willen maken waarin de EU (met medewerking van de VN) een dictatoriaal beleid wil gaan voeren. Er zijn allerlei resoluties stiekem getekend door politici die niet de bevolking representeren maar de VN en Agenda 21. Zo is er resolutie 1743, voor mensen die de islam aanhangen, en er is ook een resolutie voor mensen uit Afrika…

Hieronder de ontwerpresolutie over de mensenrechten van mensen van Afrikaanse afkomst in Europa. Er staat onder andere in: verzoekt de lidstaten en Europese instellingen te erkennen dat er sprake is van structureel racisme tegen mensen van Afrikaanse afkomst… Volgens mij is er juist sprake van structureel racisme tegen de echte nationalistische Europeanen, maar goed, dat is mijn mening.

“Verzoekt de lidstaten tevens om ervoor te zorgen dat mensen van Afrikaanse afkomst vaker in de media en in televisieprogramma’s verschijnen, de discriminatie van mensen van Afrikaanse afkomst op de woningmarkt tegen te gaan en te zorgen voor gepaste woningen, en verzoekt (commandeert) de lidstaten om bij bestrijding van “afrofobie” op internationaal niveau nauw samen te werken met de VN, de OVSE, de Afrikaanse Unie, de Raad van Europa en andere internationale partners”.
https://ejbron.wordpress.com

Agenda 21. Daar draait het allemaal om. Het wereldwijde (krankzinnige) klimaatbeleid is daarvan afgeleid. 178 landen, inclusief Nederland, hebben hun handtekening gezet onder “Duurzame Ontwikkeling”, het VN Global Biodiversity Assement Report.

Die VN-agenda bepaalt wat u eet, wat u drinkt, waar u woont, hoe warm of koud uw woning is, en hoeveel benzine u mag gebruiken voor uw auto, als u überhaupt nog een auto mag bezitten. Iedereen die niet meewerkt aan deze ideologie zal worden geclassificeerd als iets negatiefs (hatespeech, gevaar voor de samenleving, enz.) met het daarbij bijbehorend beleid, en kan worden opgesloten.

Het wordt verkocht als een mooi praatje over natuurbescherming en duurzaamheid, het redden van de aarde, maar het gaat eigenlijk om iets heel anders: het weghalen van macht bij bestaande overheden door herstructurering van de politiek. Deze Agenda wil de wereldbevolking reduceren tot 500 miljoen. Het doel is om iedereen absoluut afhankelijk te maken van de overheid, opdat beweging, acties, en zelfs de wensen, verlangens en gedachtes van de wereldbevolking gecontroleerd kunnen worden (met behulp van 5G).

Er staat nog veel meer informatie in onderstaand artikel dat bijna niet te geloven is omdat het krankzinnig is, maar lees het, print het uit en deel het zoveel u kunt, aangezien nog veel mensen geloven in de kartelpartijen die geen greintje vaderlandsliefde meer in zich hebben.
www.alwareness.org

Dan vraagt iedereen met gezond verstand en een realistische kijk op dingen zich af waarom politici zich daarvoor lenen. Waarom vertegenwoordigen ze niet meer hun bevolkingen? Waarom verdedigen ze de identiteit en cultuur van het land niet meer en doen ze mee aan deze klimaatideologie? Volgens onderstaand bericht zou dat komen omdat globalisten aan de top van de piramide satanistische culten gebruiken om nieuwe psychopaten in hun rangen te werven.

Daarbij is het noodzakelijk, zo zegt Brock Chilsolm, voormalig directeur van de Wereldgezondheidsorganisatie van de VN, voor het bereiken van één wereldregering om individualisme, loyaliteit aan familietradities, nationaal patriottisme en religieuze dogma’s te verwijderen.
www.worldunity.me

Er zijn politici, veel te weinig nog, die het allemaal ook niet meer kunnen rijmen met hun gezonde verstand en die wel een geweten hebben en die opstappen. Zo ook VVD-Statenlid Brommer. Brommer vindt dat alle stikstofmaatregelen die de provincie Overijssel presenteert, en die er in werkelijkheid niet zijn, te ingrijpend zijn, speciaal voor de boeren. ”Met de natuur in de mond worden prachtige familiebedrijven het bestaansrecht ontnomen”, en hij heeft genoeg van het motto dat de VVD voorschrijft: “Ja knikken en zwijgen”.
www.rtvoost.nl

In Duitsland wil men het internet aan banden leggen, een communistisch internet creëren, aangezien er dan geen vrije keus is en iedereen mee moet doen aan de mondiale dictatoriale VN- ideologie.
www.youtube.com

Het zijn de politici die uit naam van het opgelegde VN-wereldbeleid handelen, en die zitten in allerlei organisaties, instituten, universiteiten en andere invloedrijke groeperingen, en zo is het ook in Amerika; een muur van weerstand, waar president Trump ook steeds weer mee te maken krijgt.

Een auteur onthult de corruptie, de massale fraude en verduistering binnen het CDC. Big Pharma wordt beschermd en de bevolking wordt voorgelogen. Het kwik en de aluminium in vaccins heeft de afgelopen twee decennia veel kinderen geschaad. Een man kan doodgaan aan een bijensteek, en waarom is het dan zo moeilijk voor de mensen om te geloven dat baby’s met een gewicht van zeven tot vijfentwintig pond nadelige reacties kunnen hebben op de injecties met gifstoffen, vooral wanneer hun lichamen – van centraal zenuwstelsel, de hersenen, de longen en het immuunsysteem- in ontwikkeling zijn. Minder is meer gaat zeker op voor alle vaccinaties die verviervoudigd zijn ten opzichte van vroeger… Maar meer, meer, meer levert natuurlijk meer geld op.
www.worldunity.me

We hebben veel te danken aan Rutte en de VVD, en dat zijn geen positieve dingen, maar de VVD is volgens onderstaand bericht ook een partij van dwang, uitbuiting en klassenhaat. Mark Rutte wil, net zoals de meewerkende partijen, CDA, PvdA en D66, de arbeidersklasse laten bloeden om het kapitalisme van dienst te zijn. De ongelijkheid neemt sinds 2012 toe en dat is geen toeval, dat is het gevolg van een neoliberale partij die met dwang regeert en die niet luistert naar de Nederlandse bevolking.

Persoonlijk kan ik niet wachten totdat kabinet Wilders 1 het stokje van dit onrealistische anti-Nederlandse vernietigingskabinet overneemt. Dan kunnen er veel mensen terug naar hun geliefde vaderland, kunnen we bij de grenzen weer controleren wie er wel en niet ons land wordt binnengelaten, hoeven we niet van het gas af en gaan we uit de EU, die ons onze vrijheid, onze identiteit, cultuur en tradities wil afnemen.
https://indignatie.nl

Ook om die Klimaatagenda 21 van de VN moeten we, als enige land in Europa, van het gas af, maar Rusland schiet te hulp en levert vanaf januari gas aan de EU. Nord-Stream 2 levert gas via Turkije aan de EU. Ondertussen is Bulgarije begonnen met het betrekken van Russisch gas via de Turk Stream-gaspijpleiding, de nieuwe route vervangt leveringen via Oekraïne en bespaart ongeveer 35 miljoen euro aan transport.  De gasprijs daalt met 5%. Dat hele “van het gas af” idee is er mijns inziens alleen maar om de bevolking financieel nog meer uit te kleden. Het herverdelen van de rijkdom (Agenda 21).
https://connectiv.events

Laten we in dit nieuwe jaar ons voornemen om zoveel mogelijk mensen in onze omgeving op de hoogte te brengen van de plannen die achter deze klimaatwaanzin zitten. Maak uw medemensen wakker, zorg dat ze inzien dat niet de Nederlandse regering ons land regeert, maar het pro-islamitische dictatoriale VN-instituut in samenwerking met de EU.

“Agenda 21” van de VN en de “Green Deal” van de EU zijn bijna identiek, daarom is het mijns inziens het beste als Nederland uit deze instituten stapt en we onze soevereiniteit weer terugkrijgen, de grenzen sluiten en het nationalisme, onze Nederlandse identiteit, familiaire waarden, vrijheid van geloof, de gelijke rechten van vrouwen en onze Nederlandse cultuur een aantal jaren over-gepromoot worden.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op Ons land, ons Europa wordt door het mondiale Agenda 21-beleid bedreigd!

  1. Statler & Waldorf zegt:

    Prima zo’n Wilders I kabinet maar het zal tientallen jaren duren voordat dit huidige absurde beleid zoals hierboven omschreven ook maar enige koerswijziging zal gaan opleveren omdat de ambtenaren, de instituten, de scholen en universiteiten zijn vergeven van dit giftige linkse NWO beleid en de uitvoerende organen juist bij een kabinet Wilders alle medewerking aan een koerswijziging niet zullen leveren.
    Du moment dat is wet is aangenomen wi absoluut niet zeggen dat die wet dan ook voelbaar is en zeker niet met de koerswijzigingen die Wilders, en terecht, voorstaat.
    Kijk naar de Brexit hoe deze al ruim drie jaar voort blijf etteren.
    Het linkse NWO gedachtengoed zit tot diep in de haarvaten van alles wat met bestuur te maken heeft en dat zijn tenslotte de uitvoerende organen.

    Geliked door 2 people

  2. Henk.V zegt:

    Dank voor dit artikel, ”Elise”!
    Dat een zichzelf respecterend land ( wat Nederland natuurlijk BEHOORT te zijn) zich bij deze verdragen nooit behoort neer te leggen, behoort voor zichzelf te spreken,want die zullen tot totale verloedering leiden.
    Een van de dingen die een ooit te vormen nieuwe regering van nuchter, redelijk denkende mensen dan ook beslist op haar agenda moet plaatsen, zodra die in functie zou zijn getreden,is dat men uit de EU moet stappen en uit deze godslasterlijke V.N.

    Geliked door 5 people

  3. henk verhoef zegt:

    en wat is dan het uiteindelijke doel
    Allemaal op niveau afrika of islam dus nauwelijks te vreeten en elkaar afslachten en de vrouwen verkrachtren of europees niveau– allemaal aan de poep/slaap/depri pilletjes enb met een 30 urige werkweek en een onderwijs niveau met een hoge werkdruk omdat we te dom zijn- wat tegen de afrikaanse/islam aanscheurkt
    We zijn zo verstandig in eurpopa-=- willen niet meer inenten want ja – gevaarlijk en onze vrijheid
    ( wel een 60000 mazelen doden in de Congo– 6000 omdat ze niet verder konden tellen–want ja in europqa kunnen ze olok nog nauwelijks tellen)

    {Pr4obeer wel altijd tekens te zien — hoe ver is de menselijke diersoort al op weg naar totale uitroeiing== men doet nu reeds ernstige pogingen de blanke man als eertse op te ruimen
    Dat ze dan het kind met badwater weggooien– zal niet veel meer uitmaken- met de blanke man ben je gelijk 70 pct van denkkapaciteit kwijt( noem eens een uitvinding/ontwikkeling van een zwarte/islam figuur

    Geliked door 1 persoon

  4. Lars030 zegt:

    Zooooo raak waar, Elise. Het worden barre donkere tijden. Zie o.a. mijn stuk op EJ Bron over ‘afrikanisering’. En bijna niemand die het in de gaten heeft. Kippenvel.

    Geliked door 5 people

  5. Taljaard zegt:

    We weten het.
    Bijna IEDEREEN weet het zo langzamerhand.
    En steeds meer politici en media outlets zullen dit ook vaker openlijk bekennen.
    Maar het grootste probleem is, dat het multinationale grootkapitaal, sinds de val van de Sowjet Unie, steeds meer ”om” is gegaan. En vandaag de dag voor vrijwel 100% achter deze globalistische neo liberale agenda staat. Want men ziet hier een lucratief verdienmodel in.
    Wat nog het meest verbazend lijkt is dat links, wat zich per traditie altijd tegen dit multinationale grootkapitaal heeft gekeerd, zich vandaag de dag als de grootste propagandisten van dit globalisme profileren.

    Geliked door 4 people

    • Ivanneau zegt:

      Mijn ervaring is dat bijna niemand op de hoogte is van wat er werkelijk speelt. Men kijkt naar de NPO en aanverwant leugengeleuter en slikt het voor zoete koek. Men heeft geen tijd om sites als deze te lezen. Het enige waar men tijd voor heeft is met rode oogjes op een schermpje turen en er als een zwakzinnige op gaan zitten timmeren. Ik werk parttime als chauffeur in het OV en zie niets anders. Als je achter je twee mensen hoort praten zit je verbaast in je spiegels te kijken om te kunnen ontdekken wie er zoveel lawaai maakt. Ga je een gesprek aan en wijs je op wat er speelt dan wordt je aangekeken of je van Mars komt. Je ziet ze denken “die spoort niet” want op tv zien ze heel iets anders. Een enkele slimmerik zegt nog “ja maar ik heb het zelf op tv gezien”. Mijns inziens de reden dat er maar weinigen tegengas geven is dat niemand zich geroepen voelt om voor de op hun schermpje turende en timmerende massa zijn nek uit te steken. Het maximale dat je kunt bereiken is een hoop stront over je heen. Jammer maar helaas…..

      Geliked door 1 persoon

  6. koddebeier zegt:

    Nederland uit de EU en VN, het zijn beide corrupte en dictatoriale organisaties !!
    Nexit NU !!

    Geliked door 6 people

  7. vangie1206j zegt:

    Als dit wat Elize omschrijft werkelijkheid wordt en wij nu als giga hoge belastingdruk hebben.
    Wat zal dat worden met die agenda 21.
    Ik denk dat dan de belasting druk niet meer op te brengen is voor de NEDERLANDER.
    Ik verwacht een burgeroorlog want dit zal/kan de bevolking nooit accepteren langzaam vermoord te worden door de NL overheid.

    Geliked door 1 persoon

  8. Nemesis zegt:

    Moet me schamen, want ik weet niet meer welke Amerikaanse president de VN gedreigd heeft er uit te gooien, weg daar uit New York en geen cent meer van de USA aan die criminelen en het gebouw waar ze in huizen met de grond gelijk te maken, want dat is niet van de VN.
    Had die man zijn dreigingen nu maar waar gemaakt.

    En een heel flink leger hebben ze al op de been dames en heren. Enige tijd geleden werden er voortdurend, door de alternative media, video’s en films op internet geplaatst, als ze weer eens bezig waren hun troepenmacht naar elders te verplaatsen. Niet alleen in de USA maar ook in Europa en Afrika.

    Geliked door 3 people

  9. LadyL zegt:

    Beste Elise,

    Is het niet mogelijk- voor zover de hierna genoemde partijen niet corrupt zijn – om bijvoorbeeld ‘Wilders – Baudet – De Ombudsman – Raad van Wijze Mannen – De Hoge Raad cq het hoogste Gerechthof ‘, aan te schrijven met puntsgewijs hetgeen gaande is over de ruggen van de NEDERLANDSE Bevolking.
    Dat wij niet op een Volkopstand willen aansturen, maar dat dit bijna onvermijdelijk is, als wij niet langer als vrij democratisch personen cq land behandeld worden!

    Ik wil uiteraard helpen, maar ben beperkt.

    Vriendelijke ‘democratische’ groet,
    LadyL

    Like

  10. Bob Koster zegt:

    Elise Nijmegen.
    Vaccins bevatten geen kwik en aluminium maar volkomen onschadelelijke kwik- en aluminium VERBINDINGEN.
    Als men redeneert zoals u is keukenzout een dodelijk gif, omdat er giftig chloor en natrium in zit. Nee dus, het het is een onschadelijke VERBINDING van chloor en natrium.

    Cellphones werken met microgolven zoals u weet. Magnetrons werken ook met microgolven, maar het is idioot om te beweren dat gsm-antennes als magnetrons werken. Daartoe zouden die een vermogen vele megawatts, nee gigawatts moeten uitzenden.
    Overigens is uit Brits onderzoek gebleken dat sommige mensen inderdaad last hebben van gsm golven. Ingebeelde last, wel te verstaan.

    Het is inderdaad waar dat militairen al langer 5g gebruiken. Ook de AIVD doet dat, bv bij het afluisterstation in Burum. Gewoon vanwege de 100 maal snellere informatieoverdracht. Ook bij de olympische spelen in Z-Korea/Japan werd om die reden 5g gebruikt.
    Dit is allemaal te vinden op internet, maar u schijnt het leuk te vinden om onwetende mensen de stuipen op het lijf te jagen met volkomen onzinnige indianenverhalen. Daardoor moet ik nog langer wachten op de uitrol van get 5g netwerk. Bedankt!

    Geliked door 1 persoon

    • Tineke zegt:

      Voor wie werkt u eigenlijk ?

      Geliked door 3 people

      • E.J. Bron zegt:

        Goede vraag! In ieder geval hier niet lang meer! 😉

        Geliked door 5 people

      • Bob Koster zegt:

        @Tineke.
        Antwoord: voor niemand. Ik heb nu eenmaal bètabloed in de aderen, mijn hele leven lang vroeg ik me af hoe dingen werken. In mijn reactie put ik uit de kennis die ik heb opgedaan over fysica, chemie en dat soort dingen. Als jochie bouwde ik al radio’s en maakte ik explosieven, niet om dingen op te blazen maar gewoon om te zien of het werkte. Mijn kennis gebruik ik nu om paniekverhalen die tegenwoordig op internet de ronde doen te ontkrachten.
        Zoals ik al zei is alles wat ik beweer over radiogolven en chemische verbindingen op internet te vinden, hetzelfde internet waar @Elise Nijmegen gebruik van maakt.

        Like

    • Ik weet het niet Bert.
      Laat de man zijn stelling onderbouwen.
      Ik heb geen verstand van stralingen maar laat me met liefde en plezier voorlichten.
      Kijk kwik en Aluminium in je lichaam is zeker helemaal fout maar misschien weet de man meer van de materie.

      Like

      • Bob Koster zegt:

        @Henk der Niederlánder.
        Dank voor uw bijval, eindelijk een normale reactie. “Beproeft alle dingen; behoudt het goede. Onthoudt u van alle schijn des kwaads” is mijn leefregel.

        Kwik in je lichaam is idd foute boel, maar kwikVERBINDINGEN kunnen heilzaam zijn.
        Wat aluminium betreft, in Suriname viel het me op dat zandwegen daar rood gekleurd zijn door aluminiumoxide. Daar heb ik in de droge periode ongetwijfeld grote hoeveelheden van ingeademd. Zonder schadelijke gevolgen.

        Like

  11. ronjaspers zegt:

    Agenda 21 is een depopulatie (genocide) agenda,de satanische globalistische elite wil 90% van de wereldbevolking uitmoorden voor hun N.W.O.

    Geliked door 3 people

  12. vangie1206j zegt:

    Geachte EJ BRON mag ik zo vrij zijn ook even te reageren op het schrijven van Bob Koster.
    Ik heb ook enige kennis van electronica en microgolven.
    Eerst zijn schrijven is wat agressief maar bv. micro oven vermogen versus 5G antennes is enorm.
    Een magnetron levert een vermogen geleverd met een hoogspanning van 2850 Volt tussen de 600 en 1000 Watt.
    En daar staat de mens bij korter dan 1 meter.
    Het vermogen van GSM zenders is ik weet niet exact circa 20 Watt en de afstand mens antenne is meer dan 10 meter.
    Ik wil niet beweren dat die draaggolf niet schadelijk is of kan zijn ik ben geen medicus.
    Verder is het stuk van ELIZE zeer interessant.

    Like

Plaats een reactie