Kabinet komt belofte niet na: Nederland stuurt helft uitgeprocedeerde asielzoekers niet terug

Screenshot_23.png

(Door: Bas Paternotte)

 Handels- en diplomatieke banden met landen van herkomst wegen zwaarder

Meer uitgeprocedeerde asielzoekers terugsturen naar hun land van herkomst is tot nu toe mislukt, meldt Nieuwsuur op basis van onderzoek. Drukmiddelen die in het regeerakkoord staan om andere landen te bewegen onderdanen terug te nemen, zijn in de afgelopen kabinetsperiode nooit toegepast. Ook is nauwelijks werk gemaakt van het streven greep te krijgen op de grote groep vreemdelingen die jaarlijks in de illegaliteit verdwijnt. De Adviesraad voor Migratie zegt naar aanleiding van het Nieuwsuur-onderzoek dat op deze manier het asielbeleid wordt ondergraven.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Bananenmonarchie Nederland, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, liberalen, Linkse christenen, Linkse Kerk, Multiculti, Naïviteit, onwetendheid, Overheid, praatjesmakers, Rotzakken, Rutte, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op Kabinet komt belofte niet na: Nederland stuurt helft uitgeprocedeerde asielzoekers niet terug

 1. Yvonne zegt:

  Typisch binnen halen lukt aardig maar terug sturen dat gaat niet
  Alles kan als je maar wil maar dat wil dit kabinet niet nee laat ze maar in de illegaliteit verdwijnen
  En waar leven ze dan van en waar wonen ze?

  Geliked door 3 people

 2. voorziener zegt:

  Dit is op voorzieners herblogden reageerde:
  Hoe is het mogelijk dat er nog steeds mensen stemmen op de verkeerde partijen

  Geliked door 3 people

  • M. zegt:

   Als alles tot op het bot corrupt is kan u zeker vertrouwen op een eerlijke uitslag van de verkiezingen, denkt u ook niet ?
   Zou het daar niet door komen dat er zoveel mensen schijnen te zijn die zichzelf en hun land het liefst naar de afgrond brengen met stemmen, precies zoals de agenda van de serpenten wenst?
   Dat men een zo goed als waterdicht stemsysteem afwijst en voor de meest fraudegevoelige manier van stemmen kiest waarbij in de grote steden de mensen die ons land willen overnemen de stemmen mogen tellen is uiteraard allemaal toeval.
   Dat de uitslag van de verkiezingen direct vernietigd moest worden na het stemmen is uiteraard gewoon omdat ze niets te verbergen hebben, toch?

   Geliked door 2 people

   • Blaffertje zegt:

    “Als alles tot op het bot corrupt is kan u zeker vertrouwen op een eerlijke uitslag van de verkiezingen, denkt u ook niet ?”
    Ik weet wel zeker van niet.
    Ten eerste de laatste tweede kamerverkiezingen waren er in sommige plaatsen niet voldoende stembiljetten, ten tweede sommige stembureaus waren te vroeg gesloten en er is met stemmen gerommeld.
    Een kennis van mij zat als teller op een stembureau in Pekela en zag dat na zijn toiletbezoek de stapel van de PVV ineens opvallend lager was dan voorheen en die van PvdA aanmerkelijk hoger.
    Hij heeft daar melding van gemaakt maar daar werd uiteraard niets mee gedaan.
    Ondanks alle misstanden is er geen hertelling of herverkiezing gekomen, waarschijnlijk omdat de uitkomst goed beviel want als de PVV de grootste was geworden dan waren er waarschijnlijk nieuwe verkiezingen uitgeschreven.
    https://www.rtlnieuws.nl/nederland/politiek/artikel/146866/van-alles-misgegaan-bij-optellen-stemmen-verkiezingen

    Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  De enige belofte die dit kabinet niet breekt of al gebroken heeft, is de belofte die schuld maakt……

  Geliked door 3 people

 4. Is dit nieuws?? Dit gaat toch al decennia! De grote steden zitten vol illegalen. Zullen wel bij hun Nederlandse soortgenoten werken en op de zolder zitten. Het is 1 Grote niet meer te behappen PUINZOOI geworden! Komt nooit meer goed! De BEERPUT van Het Binnenhof gaat steeds verder open. De stank is niet te harden en…….. 500 M I L J A R D aan belastingcenten pleite! We zijn de afgelopen decennia “geregeerd” door een Misdadige Bende!

  Geliked door 1 persoon

 5. Eppo zegt:

  Er gaat er geen 1 uit . Alles halen Ze hier heen binnen en naar toe .
  De kolerezooi en wie het mag opknappen en er mee opgescheept zitten is toch een ander .
  dat Plebs mag het lekkers doen .
  Ik steek er geen klauw vooruit.
  Laat maar lekkers naar de kalote gaan dit land.

  Geliked door 1 persoon

 6. koosv8 zegt:

  Ik weet niet wat iedereen altijd maar weer bedoeld met het zegje dat ze verdwijnen in de illegaliteit. Maar dan zijn ze er gewoon nog, het klinkt wel leuk, maar verdwenen zijn ze niet. Sterker nog de Nederlander die ze in donker tegenkomt is vogelvrij verklaard, zeker de vrouwen. En wat doen we, ofze hieraan……….NIETS. DUS WORDT HET TIJD OM HEN VOGELVRIJ TE VERKLAREN.!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 7. andre zegt:

  En wij moeten ons afval maar gescheiden weggooien in de juiste kleur container? Den Haag flikkert hun zooi na gebruik zo op straat! Statiegeld op asielzoekers gaat nog eens heel groot worden in 2020.

  Geliked door 2 people

 8. Pietersen zegt:

  Alleen sukkels hebben geloofd dat het kabinet werk zou maken van het asielbeleid.

  Geliked door 2 people

 9. Trucker zegt:

  Voor zover ik weet (als Vlaming 🙂 ) heeft dit kabinet (de voorgaande) zich nog nooit aan een belofte gehouden.
  Hetzelfde in Vlaanderen, teveel idioten/onwetenden/verraders die de mainstream partijen (dus ALLES wat niet DE partij is (Vlaams Belang) blijven (ver)kiezen boven rechtse nationalisten die tegen de islamieten invaders zijn en ook tegen de eu (HQ brussel).
  Populisten heten ze ons maar ze doen het nu wel in hun broek en durven geen nieuwe verkiezingen uit te schrijven ondanks dat de regeringsvorming geblokkeerd is.
  Als Vlaamse mietjes/multikullers mij een populist heten ben ik een tevreden man is niks minder als een compliment 🙂

  Geliked door 2 people

 10. M.A.L. Sion zegt:

  Illegalen nemen ruimte en voorzieningen in die niet voor hen bestemd zijn. Dat gaat ten koste van degenen die zich legaal in Nederland bevinden.
  Aangenomen kan worden dat de meerderheid van die legalen het niet eens is met de aanslag op hun welvaart. Dat geldt zeker voor de werkenden.
  De bevolking moet via de politieke partijen EISEN dat de regering een eind maakt aan deze misstand.
  Illegalen moeten opgespoord worden. ALLEMAAL.
  Illegalen moeten ondergebracht worden in gesloten opvangcentra.
  Illegalen moeten daarna overgebracht worden naar een opvangfaciliteit in het werelddeel waar ze oorspronkelijk vandaan komen.
  Dit zijn de minimale basiseisen. Er moet nader gesproken worden over de details van de opvang in het buitenland. Bijvoorbeeld hoe men de illegalen daar voor zichzelf laat zorgen. De kosten voor de Nederlandse belastingbetaler moeten op die manier tot een minimum beperkt worden.
  Het is te hopen dat één of meer politieke partijen deze basiseisen overnemen. De bevolking weet dan waar men op moet stemmen.

  Geliked door 1 persoon

 11. Nederland is overgeleverd aan geïnstitutionaliseerde topcriminelen ,die aan hun eigen autochtone bevolking lak heeft !!De meeste politici in de tweede kamer hebben geen boodschap aan Nederlanders!!

  Geliked door 1 persoon

 12. Tijl Uylenspiegel zegt:

  In feite is dit niet veel anders dan velen al dachten, de vraag is alleen; hoe komt het dat uitgerekend de NOS nu met dit verhaal op de proppen komt ?
  Normaliter is de NOS er eerder om het *ahum* beleid van Rutte & Co te verdedigen en nu ‘out of the blue’ ineens een frontale aanval op het niet uitvoeren van de regeringsovereenkomst.
  Zou er een partij erop uit zijn om het Kabinet te laten ploffen?
  En zo ja, wie zijn er dan verdacht ?
  De PvdA is volgens de peilingen bijna terug op haar oude sterkte, aangewakkerd door de populariteit van Timmerfrans.
  Naarmate er meer bekend wordt van de desastreuze plannen van de TimmerKoning zou dat weleens snel af kunnen nemen.
  De ‘Groene vleugel’ van de PvdA juicht nu nog maar zullen best in de gaten hebben dat zodra de financiële realiteit tot de mensen gaat doordringen de populariteit weleens snel gedaan zou kunnen zijn. Tijd om te oogsten voordat de oogst verloren gaat…
  Minder verdacht is het CDA, zeker zij zullen wellicht voorstander zijn van een strikter uitzettingsbeleid omdat ze weten dat ze daarmee kunnen scoren maar zij hebben veel minder invloed in Hilversum dan de PvdA (en in hun verlengde GroenLinks en D66)
  Het is nog een hele puzzel maar belangrijk is zoals Sherlock Holmes zei tegen Watson; who benefits. (wie heeft er profijt van)

  Geliked door 1 persoon

 13. vangie1206j zegt:

  Diplomatieke en handelsbelangen wegen zwaarder dus de NL bevolking hebben we schijt aan hè Rutte.
  Wat ben jij een ploert het doodschoppen niet waard.
  Grenzen dicht ruggengraat loze zak en laat de EU MAAR DE PLEURIS KRIJGEN.
  Wat een zooi ongedierte zit daar in Brussel willens en wetens Nederland naar de verdommenis helpen.
  Ik stop maar wordt alleen maar nijdiger als ik dit allemaal lees en hoor.

  Geliked door 1 persoon

 14. Klaas zegt:

  Like

 15. Welke belofte is de regering dan na gekomen die ten gunste van de gewone Nederlander zou zijn.
  Ik kan me er geen herinneren.

  Like

 16. Peter zegt:

  Ik wordt misselijk als ik die uitgestreken smoel van Rutte zie .

  Like

 17. Meine zegt:

  Illegaliteit zou ooit bij Rutte-1 strafbaar worden gesteld, en het gekonkel dat daarop volgde is te smerig voor woorden.

  Via een omweg wordt er dan door een “rechter” in Brussel, “wetgeving” gemaakt, dat je illegalen niet mag terugsturen………

  Like

 18. Pieter zegt:

  Als nou een bevlogen idealist naar de rechter stapt om de regering te dwingen haar beleidsplan mbt milieu uit te voeren, dan krijgt hij gelijk. Bouwers, boeren en burgers ondervinden hier allemaal de gevolgen van nu.
  Is het dan geen optie om een rechtszaak te starten om de regering in deze zaak te dwingen haar beleid uit te voeren…..

  Like

 19. karton zegt:

  Kabinet komt belofte niet na ! Is géén nieuws ; dit Kabinet doet niks anders !
  Of zou er nog een échte Nederlander zijn die niet in de gaten heeft dat het leugens zijn i.v.m. de komende verkiezingen ?

  Geliked door 1 persoon

 20. henk verhoef zegt:

  en dan worden ze bijna uitgezet komt half nederland in opstand en moeten Lil en Howard [plus gekke moeder )op staats kosten blijven en het gesoepsideerde linkse deel van de bevolking verbergt ze ook nog eens zponder gevolgenm van onttrekking en onwettig handelen- De rechters– staan nvoor lul en halen gram met Urgenda zaak–
  en daarna– alles weer bij het oude– ze mogen nu wel blijven
  stas wel met de wachtgeldregeling
  \EN het volk– koos– op nieuw

  Geliked door 2 people

 21. Horatius zegt:

  Op de korte en langere termijn zal er helemaal niets gaan veranderen want we zitten vast aan talrijke internationale vluchtelingenverdragen en alleen een Nexit zou uitkomst bieden.
  We zullen zien wat de Brexit gaat opleveren in de praktijk van het opvangen van nepvluchtelingen, ook wel invasietroepen genoemd en het repatriëren van ongewenste vreemdelingen.

  Hopelijk zullen er meer landen gaan volgen want de ontwrichting van onze Westerse samenleving nadert kritieke grenzen. Een nieuwe financiële crisis zal er ongetwijfeld weer aan gaan komen wat het einde zal inluiden van de verzorgingsstaat. Vervolgens grote maatschappelijke onrust, massale werkeloosheid, demonstraties, grootschalige rellen en uiteindelijk een burgeroorlog.

  Duitsland en Frankrijk houden al rekening met een dergelijk scenario vandaar dat zij een voorstander zijn van het oprichten van een Europees leger om de orde te handhaven in West-Europa, de noodtoestand afkondigen en vervolgens de populistische partijen per decreet te verbieden.
  Dit Europese leger zal voornamelijk worden samengesteld uit Afrikanen en moslims om die het vuile werk te laten opknappen, een soort Vreemdelingenlegioen dus die er geen probleem van zal maken met scherp te schieten op z.g. racisten en ongelovigen.

  Eens zal bij de autochtone bevolking de uiterste limiet worden overschreden op het gebied van de tolerantie en verdraagzaamheid. Liever strijdend ten onder gaan dan te moeten zuchten onder het juk van een Europees Islamitisch Kalifaat.

  Dat de bureaucraten en technocraten in Brussel en Straatsburg ter verantwoording worden geroepen via Volkstribunalen vanwege omvolking, landverraad en collaboratie met de politieke, dus radicale islam.

  Geliked door 2 people

 22. koddebeier zegt:

  Dit kneusjes kabinet functioneert niet……..Justitie, Belastingen,Binnenlandse zaken, Buitenlandse zaken, Landbouw, Defensie, enz, enz

  Geliked door 2 people

 23. bobzelf zegt:

  het hebben van hersens ,,,
  is geen pre ,,,,,,
  om in de nederlandse regering ,,,,,
  gekozen te worden ,,,

  TEVENS ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  KAN IK DE AFGELOPEN JAREN
  buiten mijn geert ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  niemand betrappen ,,,,,
  OP HET VERTELLEN VAN DE WAARHEID !!!

  VUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

  Geliked door 3 people

  • karton zegt:

   @ bobzelf.
   Het hebben van hersens is geen pré om in de regering gekozen te worden, inderdaad.
   Iemand mét hersenen wil toch niet tussen dat zooitje zitten ?

   Like

 24. BigLJohn zegt:

  Dat opengrenzenbeleid en alles wat daar omheen hangt gaat ons allen nog eens de kop kosten. In het eerste halfjaar van 2019 kwamen er al 113000 – immigranten – ons land binnen, Bron het CBS;
  https://www.cbs.nl/nl-nl/nieuws/2019/31/immigratie-in-eerste-helft-2019-toegenomen

  We hebben het hier over het CBS die goede maatjes is met De Haag. Op jaarbasis zouden er vorig jaar dus 226.000 – immigranten – erbij gekomen zijn. Het zouden er rustig veel meer kunnen zijn, want het CBS vertrouw ik niet, ook niet de cijfers over de aanwas van de bevolking. Jaarlijks word de toestroom hoger en hoger. Je merkt het in de grote stad. Je voelt je nu al een vreemde in eigen land. Ik was laatst (sinds lang geleden) weer bij het Kruitvat (Tilburg zuid) aan het winkelen. Het leek wel of ik in een Marokkaanse supermarkt aan het winkelen was. Het krioelde daar van de Marokkanen en de Turken. Tilburg Noord word ook al zo langzamerhand een gekleurde kolonie waar steeds meer criminaliteit voorkomt. Waar gaat dat toch naartoe met ons….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s