Hoe vreselijk en inhumaan! Erkrath: een derde deel van de “vluchtelingen” nog zonder “gratis” Wi-Fi

Screenshot_28

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Ongelooflijk, in Erkrath hebben niet alle vluchtelingenonderkomens gratis Wi-Fi. Dat is een onhoudbare toestand en de politiek wil er snel iets aan doen. Per slot van rekening zijn de “vluchtelingen” er op aangewezen. Ze willen Duits leren en zoeken naar banen en woningen. Of eerder met diegenen die thuis zijn achtergebleven communiceren dat er in Duitsland inderdaad “melk en honing” vloeien?

politikstube

Hoe verschrikkelijk en inhumaan. Eerst moesten de “vluchtelingen” de ontberingen van de lange vluchtroute ondergaan, waarschijnlijk ook nog de Middellandse Zee overwinnen, en nu deze tragische noodtoestand: geen gratis Wi-Fi. Hoe voelen de mensen die een Hartz-IV uitkering hebben of de arme gepensioneerden zich eigenlijk, die geen gratis Wi-Fi thuis krijgen?

[…] De bewoners van de niet voorziene vluchtelingenonderkomens moeten zo snel mogelijk tot gratis Wi-Fi krijgen. Daarvoor heeft de politiek in Erkrath zich nu in de commissie Sociale Zaken hardgemaakt.

Nu komt er beweging in de zaak, waarvan het belang door Dieter Thelen van de “Vriendenkring voor Vluchtelingen” nog een keer werd benadrukt: “Veel vrouwen, wier familiaire situatie dat niet anders toelaat, zijn op Wi-Fi aangewezen, zodat ze bijvoorbeeld via YouTube-tutorials Duits kunnen leren. Dat lukt ook heel goed. Bovendien proberen veel vluchtelingen via internet ook zelfstandig naar banen en woningen te zoeken. Dat is allemaal heel wezenlijk voor het lukken van integratie. Iedereen profiteert er uiteindelijk van wanneer deze mensen zelfstandig worden.” […] Meer informatie op “Rheinische Post”.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Duitsland, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Naïviteit, Overheid, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Hoe vreselijk en inhumaan! Erkrath: een derde deel van de “vluchtelingen” nog zonder “gratis” Wi-Fi

 1. flo zegt:

  En niet te vergeten behoefte nummero uno… porno kijken, rukken en inspiratie opdoen om westerse vrouwen te verkrachten, en eventueel om te brengen. En niets anders.

  Liked by 2 people

 2. bozeoudeman zegt:

  Ze hoeven geen Duits te leren ze mogen met spoed terug naar de landen waar zij hun door sociale zaken bekostigde vakanties houden: Irak, Iran, Afghanistan, Syrië, Pakistan, Bangladesh, Marokko,Nigeria, Ghana, Niger, Egypte, Algerije, Tunesië, Turkije en al die andere zogenaamd onveilige landen. Hoe zo onveilig, als ze er met vakantie gaan! Wanneer keert de wal hier eindelijk het mensensmokkelschip? Wanneer gaat gezond verstand de dienst in de maatschappij uitmaken? Wanneer wordt het zogenaamd links dat de maatschappij wenst te verwoesten bij wet verboden? Wanneer nemen wij de controle over ons eigen huis terug en schoppen de EU en VN eruit voordat die twee nazi groeperingen ons ons huis uit schoppen!

  Liked by 2 people

 3. karton zegt:

  t Is bij het criminele af om die “arme vluchtelingen” géén gratis wifi te verschaffen, naast een gratis woning + inrichting + ziektekostenverzekering + geld zónder te werken enz. enz.
  Die bende ligt de hele dag met hun luie kont in bed of op een autochtoon meisje, flikker ze ’t land uit, of ’t nu Duitsland of Nederland betreft. Die zooi hoort hier niet, ze vreten het land én de bevolking op !!!! Stem PVV of FvD !!!!!

  Liked by 2 people

 4. Mary zegt:

  Duitsland is zo ongeveer een dierentuin geworden alleen het wild loopt los…………

  Liked by 3 people

 5. Lekke Fietsband zegt:

  Stammenstrijd negerts en afganen…………:

  Like

 6. Lekke Fietsband zegt:

  Socialisme, niet immigratie, is het fundamentele probleem./

  Toen ik klein was, bestond er een receptvrij medicijn, Stop & Groei genaamd. Dat waren druppels die erg bitter smaakten en werden gebruikt om kinderen te laten stoppen met bijten op hun nagels. Zelf heb ik het gebruikt om gekheid te maken met mijn broers, zussen en vrienden: Een paar druppels op een appel of een ijsje was alles wat nodig was voor het gewenste effect. Er was niets goeds dat niet volledig vernietigd kon worden met een paar druppels. Berlijnse DDR muur, “Mijn God. Help me. Deze dodelijke liefde te overleven”.
  Socialisme werkt op dezelfde manier. Neem iets in de samenleving en voeg een paar druppels socialisme toe. Hoe goed het ook is, het kan worden vernietigd met socialisme. Zodra politici het geld van de burgers afpakken en “onder democratische controle” plannen gaan maken en het verdelen, loopt het uit de hand, schrijft auteur Johan Varland op het Zweedse opinie- en nieuwsblog Nyheteridag.

  Sport, onderwijs en ondernemerschap zijn slechts enkele voorbeelden. Sport verandert in miljarden verspilling en corruptie wanneer de politiek er socialisme toevoegt en naar de Olympische Spelen vist van het geld van de belastingbetalers. Onderwijs verwordt met miljarden van de belastingbetalers een identiteitspolitiek en een cultuur-marxistische onderwijsideologie.

  Het allerslechtste voorbeeld is echter immigratie. Immigratie is een relatief onproblematisch concept in een rechtsstaat met markteconomie. Onder de juiste omstandigheden is het een positieve kracht die het leven van miljoenen mensen kan redden en natiën, volken en individuen uit de armoede kan opheffen. De vreemdelingen die in een land willen verblijven, doen dit met hun eigen middelen of met vrijwillige steun van burgers van het land. Ze tonen identificatiedocumenten bij binnenkomst en voldoen aan wet- en regelgeving. Wie de wet overtreedt, gaat eruit. Degene die zichzelf legaal kan verzorgen door zakendoen, werk enz. kan blijven en zal uiteindelijk deel gaan uitmaken van het nieuwe land. Er zullen geen gigantische volumes zijn, omdat er geen vooruitzichten zijn om zichzelf hier financieel door anderen te kunnen laten ondersteunen.

  In Zweden is inplaats daarvan al lange tijd een gesocialiseerde immigratie. Deze slecht geplande planeconomie pakt met dwang miljarden van de belastingbetalers af en investeert het in immigratie. Zoals verwacht vertoont dit alle ziekten die het socialisme te allen tijde met zich meebrengt: wanbeheer, verkeerde investeringen, grootschaligheid, bedrog, leugens, onderdrukking van meningsvrijheid, corruptie, intimidatie, propaganda, en erosie van de instellingen, deugden en vertrouwen. Bovendien vindt dit alles, net als in andere socialistische systemen, volledig plaats zonder rekening te houden met de wensen van de burgers.

  Enige vanzelfsprekende barrières of belemmeringen bestaan ​​niet in een grootschalig socialistisch systeem. Het was lange tijd taboe om commentaar te leveren op volumes. Volgens de sociaal-democratische premier Stefan Löfven was er “geen limiet” voor het aantal asielzoekers dat kon worden ontvangen. Het rolde gewoon door. Zoals in een oude propagandafilm van de Sovjet-Unie: een tractor, een andere tractor, nog een tractor… een psychiatrisch ziekenhuis.

  Dus wat doen we nu? Kunnen we niet het socialisme afschaffen op het gebied van migratie en in plaats daarvan een deel van de goede migratie terugkrijgen? Helaas is het niet zo eenvoudig. Zoals Lech Walesa, de eerste president van Polen na het communisme, het uitdrukte: Het is veel moeilijker om een ​​aquarium van vissoep te maken dan andersom.

  In de averij dat het socialistische immigratiebeleid heeft gecreëerd, volstaat het niet om de ​​politie te bellen of naar de wetgeving te verwijzen. Wanneer overbelasting een feit is, is de rechtsstaat gedeeltelijk buiten spel en is een goede immigratie een onmogelijkheid. Zweden heeft vele jaren nodig om de problemen aan te pakken die zijn ontstaan.

  Maar als we verhoopt eruit komen, moeten we op zijn minst hebben geleerd geen druppels socialistisch Stop & Groei te laten vallen op zoiets als immigratie.

  Liked by 1 persoon

 7. BigLJohn zegt:

  Waarom word hun geen leventje aangeboden zoals in de Flodder films ? Gratis een grote bungalow of villa met daarbij vette uitkeringen, maar ook gratis een nieuwe Mercedes Benz, Porsche of Audi naar keuze. En dit nog afgezien van de vele andere gratis toestanden die hun al ten deel vallen. We zullen het misschien nog gaan meemaken, want onze wereld word steeds gekker ! WiFi is het zoveelste gratis item wat hun natuurlijk ook ten deel gaat vallen !

  Like

 8. Claudia Millenaar zegt:

  Margaret Thatcher; “The problem with socialism is that you eventually run out of other people’s money.”

  En zij heeft gelijk, het geld raakt op, sterker nog het is al op en dan/nu?

  Like

 9. Jan j zegt:

  @ bigLjohn
  Dan hoeven de fabriekanten geen personeel te ontslaan en de middestand verdiend veel aan “asielzoekers”. Dat de “verwende” hardwerkende Duitsers dit moeten opbrengen is een nevenzaak. Per slot van rekening geldt: Arbeit macht Freude”

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s