Het gaat om aantallen, niet om de immigrant persoonlijk

Screenshot_92

(Door: “bozeoudeman”)

Het bewust verspreiden van leugenachtige informatie is waar ik van kots en een van mijn redenen om iedere keer weer in mijn pen te kruipen. Vergissen is menselijk, iets dat iedereen die de eerste versie over Renaud Camus heeft gelezen heeft kunnen zien. Ik schreef daar over hogere getallen doden en gewonden dan de werkelijke cijfers zijn, en wat doe je in zo´n geval als je merkt dat je een akelige fout hebt gemaakt: corrigeren en excuus aanbieden voor de domme fout.

Precies dat is wat ik met het rood op mijn kaken deed en gelukkig heeft heer Bron mijn flater direct gecorrigeerd en vervangen door de juiste cijfers, die helaas ook zeer hoog zijn. Dat is wat iemand doet die niet de intentie heeft om anderen met valse informatie te bestoken om hen zo voor zijn karretje te kunnen spannen. En nu kom ik bij weer een lading onlogische lulkoek die een ‘journalist’ in een recensie in Trouw uit.

In de reactie op het zien van ‘Terug naar de Akbarstraat’ verkondigt dit type om te ‘bewijzen’ hoe goed immigratie wel niet is, hoe immigratie cultuur tot bloei brengt, dat zonder immigratie een componist van Joodse afkomst anders nooit in Amerika zoveel prachtige muziek had gecomponeerd. De ook altijd voor dit doel van stal gehaalde Steven Jobs ontbrak dit keer en ook Bob Dylan, die eveneens met ouders ooit in wellicht New York aan land kwamen, maar daar gaat het ook niet om.

Het gaat niet om individuele immigranten die succesvol zijn of juist niet, het gaat om de aantallen bij die immigratie. In het verre verleden zullen trouwens weinig Amerikanen van Indiaanse afkomst het met de ‘journalist’ eens zijn geweest en wellicht vandaag de dag nog niet zijn, toen hun voorouders de bijna eindeloze wagentreinen vol met immigranten voorbij zagen trekken om zich ergens in dat grote land te vestigen. Oorlogen met indianen en de redenen hiervan, ooit van gehoord ‘journalist’?

Keer op keer trachten domme of gewoon gore ‘journalisten’ mensen te bedonderen met vergelijkingen die geen vergelijkingen zijn. Een tijd geleden was dat een drol van de Amsterdamse zender AT5, die stelde dat er altijd al immigranten en vluchtelingen naar Amsterdam waren gekomen die de stad groot hadden gemaakt en wees op een christelijke groep, de Hugenoten, zoals deze ‘journalist’ nu naar Joodse immigranten in Amerika wijst.

Iedere vergelijking met toen en nu loopt mank om twee redenen. Ten eerste, omdat het nu wereldwijd om georganiseerde immigratie gaat gestuurd vanuit Mekka met de bedoeling om de wereld voor islam gereed te maken, en zoiets dus geen immigratie maar invasie te noemen is. En ten tweede dat het bij de immigratie van Hugenoten naar Amsterdam en Joden naar Amerika gaat om betrekkelijk kleine groepen die daardoor nooit de vorm aan konden nemen die de massale islamimmigratie van nu doet.

Wereldwijd leefden er rond 1940 nog geen 20 miljoen Joden. Met andere woorden, al waren toen alle Joden naar Amerika geëmigreerd – en was dat voor zes miljoen van hen maar gebeurd – dan waren zij als grootte van de groep nog steeds te verwaarlozen geweest op de totale bevolking, iets dat nu met de  aanhoudende islamimmigratie uit een groep van bijna 2 miljard islamzielen wel een tikkeltje anders ligt. Het praatje ‘valt best mee’ is lulkoek. Net als het praatje dat ‘gezien vergelijkende cijfers inzake afzonderlijke jaren bewijst dat de immigratie afneemt’ het vergelijken van appels met peren is.

Het kan zijn dat ten aanzien van het door de overheid geschapen dieptepunt jaar 2015 de immigratie in 2019 iets is gedaald, maar dat verandert niets aan het feit dat als men terugkeert naar het begin van die immigratie het volgende zichtbaar is: vrijwel geen islamieten toen tegen nu anderhalf miljoen en nog steeds stijgend in een land als Nederland, en dat getal is toch echt wat hoger dan Joodse immigratie naar Amerika of Hugenoten naar Amsterdam. En dit ontkracht de lulkoek van dit soort ‘journalisten’ en ‘wetenschappelijke’ oplichters die stellen ‘valt mee, niets aan de hand’. Het gaat om de aantallen, niet om de individuele immigrant zelf.

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Het gaat om aantallen, niet om de immigrant persoonlijk

 1. Koos Roegholt zegt:

  Bovendien kwamen de Hugenoten, Antwerpse protestanten, en Portugese Joden uit de regio.
  Uit Europa dus

  Geliked door 3 people

 2. reageerbuis zegt:

  De immigratie van islamieten is niet vergelijkbaar met die van Europeanen of Surinamers, zoals de Leidse hoogleraren Maurits Berger en Leo Lucassen altijd doen. Deze laatsten passen zich aan aan de Nederlandse cultuur, islamieten komen om ons land over te nemen en een kwaadaardige ideologie in te voeren.

  Geliked door 7 people

  • Ton Ruygrok zegt:

   Die islamieten krijgen in Drente een grote begraafplaats… en hun graven mogen nooit worden geruimd kosten € 3000,- … een islamitische verkondigde ; ” wij zijn hier en blijven hier tot in eeuwigheid ..punt.”
   Hoorde ik vanmiddag op radio NPO 1..,
   Ton Ruygrok

   Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  Ik ben het met schrijver eens dat door linksdenkende journalisten, redacteuren en andere nieuwsverspreiders vals bericht wordt over de mosliminvasie. Het lijkt me in dit kader ook nodig te wijzen op het onvergeeflijke foutieve beleid van de regering en de volksvertegenwoordiging die naar mijn mening niet één moslim op Nederlands grondgebied had mogen toelaten.
  Een aanhanger van de ISLAM moet per definitie beschouwd worden als een levensgevaarlijk individu. Een belangrijk uitgangspunt van de ISLAM is dat elke (ELKE !!!) moslim gehouden is tot de JIHAD. De jihad betekent de onverbloemde opdracht aan de moslim om JODEN, CHRISTENEN en ONGELOVIGEN te DODEN !!! De KORAN laat daar geen twijfel over bestaan en geeft deze opdracht op diverse plaatsen!
  Als de Nederlandse wetgevers (regering en parlement) hun werk zorgvuldig gedaan zouden hebben zou er geen moslim op Nederlands grondgebied toegelaten zijn. Dan was de wet daartoe aangepast !!!
  Dank je, domme, domme 2e Kamer en Kabinet. Met jullie verzuim zitten we nu opgescheept met dit miljoenvoudige moordenaars gajes.

  Geliked door 9 people

 4. Lucky zegt:

  Ondertussen in België: 50.000 euro per dag voor isis-criminelen die niet geloven in de democratische rechtsstaat maar de sharia…

  https://www.demorgen.be/nieuws/belgische-staat-moet-50-000-euro-betalen-per-dag-dat-kinderen-niet-teruggehaald-worden-uit-syrie~b3d80dd7/?utm_campaign=shared_earned&utm_medium=social&utm_source=copylink&referer=https%3A%2F%2Fwww.geenstijl.nl%2F

  Belgische staat moet 50.000 euro betalen per dag dat kinderen niet teruggehaald worden uit Syrië

  50.000 euro. Zoveel moet België elke dag betalen aan de families van enkele Belgische IS-leden als het niets doet om hun kinderen uit de kampen in Syrië naar hier te laten komen. De rechtbank gaf België zes weken, en die zijn nu verstreken.

  Half december beval een rechter België om binnen zes weken administratieve, identiteits- en/of reisdocumenten te bezorgen aan tien kinderen in het Syrische kamp Al-Hol, “die hen in staat stellen om onder begeleiding vanuit Syrië naar België te reizen”. België moest de minderjarigen binnen die termijn ook consulaire bijstand leveren. Onze regering ging niet in beroep en de zes weken zijn dit weekend verstreken.

  “We staan in contact met onze cliënten in de kampen, en ze hebben nog niets gehoord van consulaire bijstand en hebben geen reisdocumenten ontvangen”, zegt Mohamed Ozdemir, advocaat van de families. “We zullen vanaf maandag (vandaag, red.) de Belgische staat in gebreke stellen en een deurwaarder vragen om de dwangsommen te innen”, vult zijn confrater Abderrahim Lahlali aan.

  Like

 5. Debbie zegt:

  Bovendien werden die Hugenoten en Joden niet gepamperd toen ze ons land binnenkwamen. Ze kregen geen huis, uitkering etc. maar moesten gewoon aan het werk.

  Like

  • bezigebij63 zegt:

   De overlevenden van de holocaust werden zelfs met de nek aangekeken en soms bespuugd en uitgescholden en beledigd ”zijn ze jullie vergeten op te ruimen?” toen ze terugkwamen en door roofgrage notarissen van hun huizen beroofd waren.

   Like

  • karton zegt:

   @ Debbie.
   De door u bedoelde groepen zijn idd. niet gepamperd. Ook nog nooit gehoord dat een Hugenoot met een vliegtuig de Euromast in R’dam is binnen gevlogen, ook niet gehoord dat een Jood een aantal mensen in een Utrechtse tram heeft vermoord.

   Like

 6. Lucky zegt:

  Iets anders,
  https://www.ad.nl/binnenland/piloot-zet-bezwete-moslim-uit-vliegtuig-op-schiphol-vanwege-bezorgde-stewardessen-45-000-euro-boete~a7b91c96/

  Piloot zet ‘bezwete’ moslim uit vliegtuig op Schiphol vanwege bezorgde stewardessen: 45.000 euro boete

  De Amerikaanse vliegmaatschappij Delta Air Lines heeft een boete van 45.000 euro gekregen omdat een moslim ten onrechte uit een vliegtuig op Schiphol is verwijderd. Een soortgelijk incident deed zich een paar dagen eerder voor in Parijs. Ook hiervoor is Delta Air Lines beboet.

  Het incident op Schiphol speelde zich in de zomer van 2016 af. Stewardessen en passagiers sloegen alarm bij de piloot omdat een passagier met islamitische achtergrond verdacht om zich heen aan het kijken was en opvallend veel aan het zweten was. Hij zou bovendien voor het betreden van het vliegtuig ‘een verdacht pakketje’ hebben aangenomen van een man van dezelfde afkomst. Een gezagsvoerder ging poolshoogte nemen maar merkte niets verdachts aan de man.

  Like

 7. Lucky zegt:

  Iets anders,
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/01/netjes-forum-voor-democratie-nu-grootste-partij-van-het-land-heeft-cda-en-pvda-flink-ingehaald/

  Netjes! Forum voor Democratie nu grootste partij van het land: heeft CDA en PvdA flink ingehaald

  Forum voor Democratie heeft de ledenaantallen van het CDA én de PvdA voorbijgestreefd. Daarmee is de partij van Thierry Baudet nu qua ledenaantallen de grootste van het land. Op plek 2 de PvdA, plek 3 het CDA en plek 9 de VVD.

  FvD ging natuurlijk al als een speer vooruit en behaalde vorige jaar ruim 30.000 leden. Per 1 januari 2020 staat de teller echter op 42.794. De PvdA stond op dat moment op 41.078 leden en het CDA zakte weg naar 39.187 leden.

  Like

  • bezigebij63 zegt:

   Als er verkiezingen gehouden worden, en de PVV scoort ook flink kunnen ze beter eerst met de PVV gaan praten. Lopen ze die voorbij en gaan ze alleen praten met de cordon-sanitaire partijen en daarmee eventueel een kabinet vormen, zal het succes als sneeuw voor de zon verdwijnen.

   Geliked door 1 persoon

 8. Lucky zegt:

  https://www.ad.nl/buitenland/turkse-verpleger-weigert-belgische-patient-hand-te-geven-omdat-het-in-de-koran-staat-zei-hij~ab63c212/

  Turkse verpleger weigert Belgische patiënt hand te geven: ‘Omdat het in de Koran staat, zei hij’

  Een Belgische vrouw wist niet wat ze hoorde toen ze vrijdag een verpleger van het Sint-Franciscusziekenhuis in Heusden-Zolder (nabij Maastricht) de hand wilde schudden. De man zou dat hebben geweigerd, omdat hij zich dan ‘ritueel’ zou moeten wassen. ,,Ik was zijn patiënt en hij wou me niet eens aanraken”, aldus de vrouw. Het ziekenhuis bevestigt dat er een incident is geweest.

  Rachida, die zelf als verpleegster werkt, sukkelde met een zwaar verstuikte teen en bezocht vrijdag de afdeling radiologie van het Belgische ziekenhuis. ,,Ik had veel pijn aan mijn dikke teen en ging voor een CT-scan. Toen een Turkse verpleger mij kwam halen in de wachtzaal, wilde ik hem de hand schudden. Maar tot mijn stomme verbazing weigerde hij. ‘Ik mag geen hand geven aan een vrouw, omdat dat zo in de Koran staat’, zei hij. ‘Als ik dat wel doe, moet ik mezelf ritueel reinigen’.”

  Vernederend
  Ook tijdens het onderzoek weigerde hij me aan te raken. Terwijl ik toch zijn patiënte ben

  Geliked door 1 persoon

 9. Voor de Grote Sloop zag je amper een vrouw alleen op straat in Aleppo. Nu, zo heel anders. De mannen zitten in Ruttelandje en omstreken te “lanterfanten”, dus moeten de vrouwen Aleppo weer opbouwen.
  https://www.ad.nl/buitenland/vrouwen-bouwen-aleppo-op-er-zijn-geen-mannen-meer-in-syrie~ac0699a9/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s