Door importbelasting van de dictatoriale EU zult u nog meer gaan betalen!

Screenshot_93

(Door: “Elise Nijmegen”)

Er zou volgens Ursula von der Leyen een belasting op importgoederen moeten komen en er zou dan geschat moeten worden hoeveel CO2 er is vrijgekomen tijdens de productie.  Er zou dan bij de invoer in de EU overeenkomstige belasting over moeten worden betaald. Dat betekent dat een nieuwe belasting wordt toegevoegd en dat de consument, u en ik, weer meer zullen moeten gaan betalen voor producten.
https://politikstube.com

Analisten zeggen dat de EU-CO2-belasting meer gaat over politieke ruzie en het verhogen van inkomsten dan over het aanpakken van het klimaat. Het klimaat dat zichzelf al miljoenen jaren zelf regelt… Professor Werner zegt terecht: “Europese landen zijn complete grondstoffen importeurs, ze hebben bijna alle grondstoffen in de hele wereld nodig en het zou de Duitse economie erg schaden als importeurs meer belasting moeten gaan betalen wat zijn weerslag natuurlijk weer heeft op de consument. Dat geldt natuurlijk ook voor Nederland en andere EU-lidstaten…
www.worldunity.me

Er was 25 januari een wereldwijde protestdag tegen de uitrol van 5G en 28 landen deden mee, ook in Amsterdam protesteerden vele mensen, die eisen van de overheid dat het voorzorgsprincipe wordt toegepast. Ook waren er speeches van Jan van Gils van de “Stichting Stop 5G NL”, Rob Verboog van “CPLD  Vereniging”, Alja Hoeksema en Miriam Bout, die u terug kunt zien in onderstaand artikel. Ook werd daar “De Andere Krant” gelanceerd, een krant die in beeld brengt wat het normale nieuws niet belicht. Ook Milieudefensie, een van de sponsoren van de 5G-protestdag, roept de overheid op tot het toepassen van het voorzorgsprincipe.
https://stralingsbewust.info

Ooit was Zweden het “voorbeeldland” van de EU en dat heeft geresulteerd in een onhoudbare chaotische situatie in vele delen van Zweden, die mijns inziens, als Nederland niet heel gauw een ander beleid gaat voeren, hier ook vaker zullen gaan voorkomen. Het is niet zo dat wij als Nederland een ander soort immigrant krijgen denk ik…

Er is een demografische impact van migratie die de nationale en culturele identiteit van Zweden beïnvloedt, evenals de verpletterende economische impact op de welvaartsstaat van Zweden. “De staat” moet meer inkomsten aan belastingen innen dan uitgeven aan uitkeringen en daar gaat het nu mis, aangezien het overgrote merendeel van de immigranten niet wil of kan werken.

De sociaaldemocratische gemeentecommissaris in Stromsund, een Zweedse gemeente met 11.669 inwoners, waarschuwde: “Alle kosten worden gedragen door de gemeenten. We hebben nog nooit zo’n lage werkeloosheid in de gemeente gehad onder autochtonen, maar we zitten op onze knieën, en de verklaring is dat we nog nooit zo’n hoge werkeloosheid hebben gehad onder allochtonen. En ze belanden regelrecht in het uitkeringssysteem, wat in de praktijk voor velen levenslange steun is”.
www.zerohedge.com

Volgens gegevens die door de Zweedse Nationale Raad voor Criminaliteitspreventie zijn vrijgegeven waren er vorig jaar zo’n 263 misdaden met explosieven in Zweden, een stijging van 60% vergeleken met 2018.
www.theguardian.com

In Hamburg gebeurt hetzelfde als in ons land; de mooiste huizen gaan naar mensen die nog geen jaar in het land zijn en de nationale bevolking staat jarenlang op een wachtlijst. Op een deur van een appartementencomplex in Hamburg staat dat de appartementen niet te huur zijn! Niet voor de Hamburgers, maar wel gebouwd met het geld van de inwoners van Hamburg. Voor de immigranten.
https://politikstube.com

Een professor in de moderne geschiedenis aan het St. Hilda’s College, Selina Todd, uit Oxford heeft beveiligers gekregen na bedreigingen van transgender-activisten. Dat komt omdat ze heeft opgeroepen tot de noodzaak om de ruimtes voor vrouwen, zoals bij vrijgezellenfeesten, te beschermen tegen mensen die zichzelf identificeren als vrouw, maar anatomisch man zijn. Ook waarschuwde ze ervoor dat de democratie wordt bedreigd, en dat de vrijheid van meningsuiting en de vrijheid van debat moeten worden beschermd. Ik denk dat geen enkele vrouw die naar het damestoilet gaat erop zit te wachten om gestoord te worden door een man die zich al dan niet “eventjes” vrouw voelt…
https://news.sky.com

Het is duidelijk dat er geen stop zit op de klimaatnoodsituatie-hysterie die voortkomt uit de EU en de VN en die u langzaam maar zeker armer zal maken en de welvaart in vele EU-landen en andere westerse rijke landen langzaam zal vervangen door een maatschappij waarin iedereen “gelijk” is, ook financieel… waar geen zelfredzaamheid meer is, waar iedereen (verplicht) hetzelfde doet en denkt en waar voor u bepaald wordt wat u eet, wat u verbruikt en welk transport u zou moeten gebruiken. Dat allemaal om het “klimaat te redden”… Waanzin als je het mij vraagt.

Gelukkig zijn er leiders in de wereld die door hebben dat de mondiale plannen die door nationale regeringen geïmplementeerd worden niet goed zijn en een bedreiging zijn voor de identiteit, cultuur en tradities van elk aangesloten land, om nog maar te zwijgen over de vrijheid, veiligheid en de volksgezondheid voor de nationale bevolking.

Het is tijd dat we opstaan voor onze idealen, voor toekomstige Nederlandse generaties die het recht hebben om in een veilig en vrij Nederland op te groeien waar ze kunnen genieten van de Nederlandse cultuur en tradities zoals Kerstmis, Pasen en Sinterklaas en Zwarte Piet, die ondanks alle tegenwerking van dwazen toch altijd zullen blijven bestaan.

Sluit u aan bij het boerenprotest, de regering maakt het de boeren en ook u onmogelijk om een normaal leven te leiden, te genieten van het leven, u wordt geacht alert te zijn, u staat constant onder (financiële) druk, u moet uw ogen open te houden, steeds meer betalen, er wordt u geadviseerd om zelfverdedigingscursussen te nemen en dat allemaal omdat de regering niet genoeg ruggengraat heeft, in tegenstelling tot de PVV, om de grenzen te sluiten, de EU gedag te zeggen en de islam aan banden te leggen.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Door importbelasting van de dictatoriale EU zult u nog meer gaan betalen!

 1. Peter zegt:

  Ursula von der Leyen komt uit de koker van Merkel ,die zelf uit het Oostblok komt, het oude systeem heeft ze hier bijna doorgevoerd ,en zijn we een groot Oostblok geworden .Weg met de EU,en wel zo snel mogelijk .

  Like

 2. Juanito zegt:

  Ordinair protectionisme en geldgraaierij, verpakt als ‘milieu’ maatregel van een zichzelf noemende vrijhandelsorganisatie.
  Dat is de Eu van graaiers als Timmerfrans, die schreeuw-Belg, die een snorretje niet zou misstaan en leegheidsdeskundige Von der Leijen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Lucky zegt:

  Dus nog meer armoede?
  https://www.ad.nl/economie/dnb-waarschuwt-1-miljoen-gezinnen-hebben-te-weinig-spaargeld-om-tegenslag-op-te-vangen~adc6e095/

  DNB waarschuwt: 1 miljoen gezinnen hebben te weinig spaargeld om tegenslag op te vangen

  Eén op de zeven Nederlandse huishoudens is niet in staat om binnen een maand 2000 euro bij elkaar te krijgen als zich een onverwachte financiële tegenvaller voordoet. Dat blijkt uit onderzoek van De Nederlandsche Bank (DNB). Met name huurders, alleenstaanden met kinderen en mensen die rood staan op betaalrekeningen zijn vaker financieel kwetsbaar.

  DNB noemt het ‘weinig geruststellend dat ondanks meerdere jaren met een gunstig economisch tij en een dalende werkloosheid, nog altijd een substantiële groep financieel kwetsbaar is bij onvoorziene gebeurtenissen’. ,,Dit betekent dat hoewel Nederlanders over het geheel genomen bekend staan als een spaarzaam volk, circa een miljoen Nederlandse gezinnen zich in een financieel kwetsbare positie bevinden”, zo schrijft de toezichthouder.

  Geliked door 3 people

 4. Pingback: Door importbelasting van de dictatoriale EU zult u nog meer gaan betalen! | eunmask

 5. koosv8 zegt:

  En maar zeiken, allemaal gelijk, WE moeten samen de problemen oplossen etc. Etc. En geen rascisme. Maar ondertussen kweken ZE het zelf. Daar gaat uw goede geld, in de politiek CORRECTE bodemloze immigratie/ klimaat put. Wie denkt dat dit tot een goed einde komt is net zo achterlijk als die Democraten tegenwoordig in de USA.

  Geliked door 3 people

 6. koddebeier zegt:

  ER UIT , UIT….zo snel mogelijk deze dictatuur en poel van corruptie verlaten !!

  Geliked door 1 persoon

 7. Henk.V zegt:

  Voor de ware bewonderaars van de EU zal niets te gek zijn: dus DOKKEN maar voor dit verzonnen CO2 probleem.Dat moet echt de wereld uit.. Per slot van rekening moet je wel iets over hebben voor een mooi ideaal.
  Frau von der Leyen gaat alle belastende CO2 uitstoot zelf op haar telraampje berekenen, denk ik.
  Ik dacht altijd dat onze auto de ideale melk koe van de Nederlandse belasting dienst was,maar met het zelf verzonnen klimaat probleem schiet de EU volledig in de roos. Dat thema kan eindeloos worden uitgesponnen.
  Laat ik mij wat inhouden en stellen dat ik niet van ”links” houd., maar de nare kleur ”politiek rood”, kent als complementaire kleur: GROEN. De hemel sta ons bij wanneer een groene EU ons de das om doet!
  De vluchtelingenstroom richting Europa die per bootje de Middellandse Zee oversteekt zorgt voor heel veel extra CO2 uitstoot.Ook die uitstoot moet worden gecompenseerd.
  De financiële lasten die de EU nu keer op keer op onze schouders gaat leggen zullen beetje bij beetje worden verzwaard.
  In het paradijselijke groen- rode EU wereldje zal het ”heerlijk vertoeven” zijn.
  Wie nu nog niet begrijpt dat wij zo spoedig moeten ontsnappen uit het gesticht dat de EU is geworden, moet vooral blijven stemmen op de partijen die principiële voorstanders zijn van de EU.
  Dat zijn ALLE partijen buiten de PVV en het FvD…
  De vertegenwoordigers van deze grote Haagse EU clan sluiten deze twee partijen dan ook van elke vorm van samenwerking uit..

  Geliked door 6 people

  • Tistochwat zegt:

   Henk.V 27 januari 2020 om 16:14

   We zijn verloren, Henk, echt reddeloos verloren.
   Ik heb het vandaag weer gemerkt toen ik het ‘klimaatprobleem’ ter sprake bracht.
   Ze keken me meewarig aan…

   ‘We hebben het hier toch nog goed vergeleken met andere landen?’
   ‘Er is toch voldoende mantelzorg?’

   Toen ik een kopvod tegenkwam in een wachtkamer, zei ik hardop: ‘Daar loopt er weer eentje met een islamvlag op haar kop.’
   Niemand gaf me bijval.

   Het enige wat ik hoor, is:

   Enz.

   V E R L O R E N, ik voel me verloren…

   Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Niet leuk, helemaal niet leuk, maar hoe moet men zich anders voelen ? Uitgemolken, belogen, bedrogen, nog meer uitgeperst, omgeven van idioten zonder verstand, en ga zo maar door. We kunnen elkaar de hand geven, helaas verandert dat ook niets.

    Geliked door 1 persoon

 8. Jade zegt:

  Rupsje nooit genoeg is weer bezig…

  Like

 9. karton zegt:

  Ik heb lange tijd gedacht dat er maar één totaal gestoord Duits wijf bestaat, maar dat blijkt onjuist !
  Naast Adolfina Merkel blijkt er nóg één te bestaan, n.l. Hursula von der Leyen.
  Weg met de dictatoriale EUSSR ! En wel z.s.m.
  Was ik maar een Brits onderdaan !!!

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   De moffen hebben ons steeds in de ellende gestort .
   Geloof maar niet dat dat nu verleden tijd is !
   Jaren lang hebben ze ons doen geloven dat ze hun leven gebeterd hadden .
   Niks is minder waar .
   En hun volgzame rot-aard doet daar dan ook helemaal geen goed aan !
   Merkel is een neo-nazi .
   En ze heeft nog heel veel volgelingen .

   Like

 10. Tistochwat zegt:

  Ik denk dat geen enkele vrouw die naar het damestoilet gaat erop zit te wachten om gestoord te worden door een man die zich al dan niet “eventjes” vrouw voelt…

  Die gendergekte biedt schitterende mogelijkheden voor vieze gluurders en andere perverselingen.
  Een gratis ‘peepshow’; kan het nog mooier?

  Geliked door 2 people

 11. BigLJohn zegt:

  Vanmorgen in het Brabants Dagblad;
  Miljarden nodig om de dijken op te hogen. Nog voor de volgende tweede Kamerverkiezingen in 2021 hebben ze onze portemonnee leeg geroofd !

  Geliked door 1 persoon

 12. Lucky zegt:


  Practisch Communistisch

  Like

 13. Mary zegt:

  Dus mensen die het nog aardig kunnen betalen emigreren de EU uit zoals in Duitsland nu al duidelijk te zien is………..die criminele lamstralen die ze importeren zullen het geld niet voor ze op gaan brengen!!!!

  Like

 14. Sammy zegt:

  Ik ben het zo zat om nog eens extra heffingen op producten te moeten betalen dat ik ze maar in het schap laat liggen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s