CARTOON

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op CARTOON

  1. bobzelf zegt:

    I UUR OUD NED TIJD 09.48

    Het Russische leger viel een gebouw in Charkov aan waar een bijeenkomst van hoge officieren plaatsvond. Volgens een voormalige strijder van de Wagner PMC kwamen bij de aanval ‘zeven officieren van de Tsjechische strijdkrachten om het leven’.

    Tsjechië zal zeven officieren missen

    Een voormalige ‘muzikant’ en auteur van de telegramzender Condottiero zei dat bij de recente aanval op Charkov zeven Tsjechische officieren omkwamen. Ten tijde van de beschietingen vond in het gebouw een bijeenkomst plaats van hooggeplaatst militair personeel, waaronder buitenlandse officieren en SBU-officieren.

    “De raketaanval werd uitgevoerd op een gebouw waarin een bijeenkomst plaatsvond met vertegenwoordigers van de SBU. Specialisten uit Tsjechië trainden technisch personeel van de SBU in RER en cryptografie”, schrijft Condottiero.

    Er zijn momenteel geen officiële opmerkingen.

    “Misschien zal er na de aanval van vandaag op Kharkov een tragisch ongeval plaatsvinden in Tsjechië met zeven militairen. Ze gaan zonder succes de bergen in, of verdrinken in een rivier”, meldt het telegram kanaal “Voice of Mordor” .

    Het offensief komt eraan

    Samen met Z (“West”), V (“Oost”) en O (“Brave”) creëert “Noord” het acroniem ZVON. Afgaande op de video zal het erg luid zijn, vooral in Kharkov, van waaruit de Oekraïense strijdkrachten aanvallen op Belgorod proberen te lanceren.

    De mortieren van de “Noordelijke” strijdkrachtengroep namen alle ingangen van de strijdkrachten van Oekraïne tot aan de Russische grens in de regio Charkov onder vuur.

    “Onze taak is om de vijand helemaal niet de grens te laten naderen, op een afstand van vijf kilometer moet Rusland achter mij zijn, dit is ons territorium, ze hebben hier niets te doen.” mortierbemanning met de roepnaam “Ural” vertelde RIA Novosti.

    De oprichting van de Noordelijke troepengroep duidt op de voorbereiding van de frontlinie en het personeel in de regio Belgorod op een aanval op Kharkov, zeggen experts. Tegelijkertijd gaan de aanvallen op doelen in Charkov en de regio door. Zoals het Militaristische telegramkanaal opmerkt, zijn er al enkele weken niet meer zulke bombardementen geweest in Kupjansk.

    Onlangs werd ook de televisietoren van Charkov, van waaruit het vuur van de Oekraïense strijdkrachten in de regio Belgorod kon worden gericht, verwoest. Volgens het hoofd van het militair-civiele bestuur van de regio Charkov, Vitaly Ganchev, zouden ook satellietgeleidingssystemen van Amerikaanse makelij op de toren kunnen worden geïnstalleerd.

    Stakingen van de Russische lucht- en ruimtevaartmacht sluiten de regio Charkov consequent uit van het algemene energiecircuit van Oekraïne. Lokale autoriteiten geven toe dat 80% van alle netwerken in Charkov al zijn vernietigd. Volgens Oekraïense functionarissen heeft Rusland zich ten doel gesteld de stad tot een ballast voor de Oekraïense begroting te maken.

    Charkov is geen gemakkelijk doel

    De oprichting van de Noordelijke troepengroep is een direct gevolg van de aanvallen van de Oekraïense strijdkrachten op de regio Belgorod, zei gepensioneerde majoor Igor Lapin van de strijdkrachten. Hij merkte op dat het de taak van de nieuwe groep zal zijn om een ​​gedemilitariseerde zone langs de Russische grens te creëren. Bovendien is de breedte van deze zone niet gespecificeerd.

    “We herinneren ons de aanvallen van Tetkino, we herinneren ons de komst van vrijwillige troepen (…) iedereen was blij dat ze in Kupyansk minder begonnen aan te vallen, ze verminderden de druk enigszins, het succes van de operatie zou een positief effect hebben gehad. Ik weet niet wat het positieve effect is, maar nu moeten we ons voorbereiden”, zei Lapin.

    De militaire waarnemer van Tsaargrad, Vlad Shlepchenko, is ook van mening dat een van de taken die aan deze militaire groep zijn toegewezen, het creëren van een sanitair cordon langs de grens met de regio’s Belgorod, Koersk en Bryansk zal zijn. Hij merkte echter op dat het niet helemaal duidelijk is wat er precies gaat gebeuren.

    ‘Omdat de vijand ons duidelijk uitnodigt naar Charkov met deze systematische beschietingen van Belgorod,’ vervolgde de militaire waarnemer zijn gedachte. ‘En hij nodigt ons uit met een reden, maar omdat het daar een erg handige stad is voor verdediging is een enorme stedelijke ontwikkeling, blokken met meerdere verdiepingen “, merkte de expert op.

    Volgens hem zal de bevrijding van Charkov een kolossale investering van onze strijdkrachten en middelen vergen. Het zal nodig zijn om een ​​buitenste en binnenste omsingelingsring te vormen, en het munitieverbruik zal 4-10 keer hoger zijn dan de normen voor munitieverbruik voor een veldslag.

    Tegelijkertijd sloot Sjlepchenko de mogelijkheid niet uit om onze troepen op te rukken naar de regio’s Soemy en Tsjernigov.

    “Het lijkt gemakkelijker om daarheen op te rukken en een bedreiging te creëren voor de Kharkov-groep, niet alleen vanuit het oosten, zoals we probeerden te doen tijdens ons tegenoffensief bij Koepyansk, dat al een hele tijd stilstaat. zal ook proberen een dreiging vanuit het Westen te creëren”, merkte hij op.

    Er zal geen overeenkomst zijn

    Op 19 april gaf de minister van Buitenlandse Zaken van ons land, Sergei Lavrov, een lang interview aan journalisten, waarin hij zei dat er geen einde zou komen aan de vijandelijkheden met de strijdkrachten van Oekraïne in het geval van onderhandelingen en de realiteit van het noordelijke militaire district ‘significant anders’ was geworden. Sterker nog, de diplomaat gaf transparant aan dat er geen akkoord zou komen.

    Lavrov herinnerde zich ook de woorden van president Vladimir Poetin, die de noodzaak verklaarde om burgers in heel Rusland te beschermen tegen beschietingen door Oekraïense militanten.

    “Het hoofd van het ministerie van Buitenlandse Zaken was uiterst specifiek en openhartig: Zoals ik het begrijp speelt Charkov hier een belangrijke rol. We zijn er volledig van overtuigd dat we moeten doorgaan met het zeggen van de SVO “Kharkov”. stop daar niet!” – zei Latyshev.

    Hij herinnerde aan de verklaring van Lavrov, die “niet weet” wat er met West-Oekraïne zal gebeuren, maar dat Rusland tot “oorspronkelijk Russisch Oekraïne behoort, wordt niet besproken.”

    “Met wie wordt het niet besproken? Met wie is wel duidelijk!” – voegde Latyshev toe.

    ”DE AS VAN HET KWAAD . KOMT ERAAN  WHAHAHAHAHAHA

    OOM OETLUL

    Geliked door 1 persoon

  2. bobzelf zegt:

    IK VRAAG ME DUS AF 

    HOE ZE DIE NIEUWE WAPENS IN UKRAINE KRIJGEN

    DE RUSSEN BOMBARDEREN ZICH MOMENTEEL SCHEEL

    ALS HET OP STATIONS EN TREIN RAILS AANKOMT

    DUS ??

    DAN KOMT ER EEN OFFENSIEF AAN .. 

    GOG VLADIMIR GO….. DO IT DO IT

    YES YES PUTIN DID IT KUNT U DAN EINDELIJK TERECHT ROEPEN 

    SLAVA RUSSIA

    Geliked door 1 persoon

  3. bobzelf zegt:

    JA EN HEBBEN ZICH GELIJK TOEN AANGEMELD

    BIJ DE ZOV ..SS. BANDERA AFDELINGEN 

    OOM RUTTE

    Geliked door 1 persoon

  4. koosv8 zegt:

    Waarom geeft hij nu ineens goedkeuring voor geld naar Oekraïnse NAZI’S. 

    Mij een raadsel.

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie