Vol gas tegen Agenda 21 van de VN!

Screenshot_63

(Door: “Elise Nijmegen”)

Er is een migratiecrisis waar elk mens met gezond verstand grote vraagtekens bij zet. Het is een vooropgezet plan, opgezet door de VN en de EU met behulp van waardeloze politici en de financiën van Soros en andere miljardairs die de VN als de autoriteit van de wereld zien en slaafs opvolgen wat de VN ze dicteert. Er zijn vele zaken die meespelen en bijvoorbeeld de Black Vests in Frankrijk die voor chaos zorgen, worden ondersteund door Soros, net zoals in Nederland de mafkezen van KOZP, Extinction Rebellion en Antifa. Diegenen die altijd amok maken… Het grote “vervangen” van de Europese bevolking door middel van miljoenen niet-westerlingen is in volle gang. Hieronder een interessant stuk.
https://indignatie.nl

Klokkenluiders, u weet wel, die mensen die de waarheid en het leed van mensen belangrijker vinden dan de machtsstructuren en dreigementen, zijn mijns inziens moedige mensen waarnaar geluisterd zou moeten worden. Zeker door topambtenaren van de Inspectie voor Justitie en Veiligheid, maar juist die hebben jarenlang, zo blijkt, onderzoeksresultaten aangepast waardoor gevoelige informatie niet in de Tweede Kamer kwam. Politiek onwelgevallige conclusies uit onderzoeken werden geneutraliseerd of zelfs achtergehouden.  Bijvoorbeeld het feit dat er terroristen in AZC’s zitten, dat soort informatie werd zorgvuldig achtergehouden uit opdracht van, ik denk, het politieke kartel, dat kostte wat kost Agenda 21 van de Verenigde Naties door wil voeren. Laat dit dwazenkabinet alsjeblieft uit elkaar vallen, er is door het politieke wanbeleid van de afgelopen jaren geen mens met gezond verstand die nog maar enig vertrouwen heeft in de capaciteiten van dit kabinet en de zogenaamde ministers en laat Kabinet Wilders-I het maar overnemen.
www.ad.nl

De politie in Schotland heeft iets goeds gedaan, maar het geheim gehouden, aangezien de opgelegde mondiale politieke correctheid de waarheid vaak blokkeert. Het zou groot nieuws moeten zijn dat er weer een grooming-gang is opgerold toch? Er waren minstens 44 jonge slachtoffertjes, één is er door 28 mannen misbruikt een ander door 23… De 55 pedofiele verdachten van de groep waren van Koerdische, Afghaanse, Egyptische, Marokkaanse, Turkse Pakistaanse en Irakese afkomst.
www.thescottishsun.co.uk

Die hele CO2-hysterie is nergens op gebaseerd. Volgens onderstaand artikel wordt het klimaat bepaald door de wisselwerking tussen de wolken, de zonnewind, kosmische straling en het magnetische veld en heeft het niets te maken met CO2! Dat betekent dat de 11 biljoen die de EU wil gaan uitgeven om zogenaamd “klimaatneutraal” te worden volslagen zinloos is. Die biljoenen zouden verdeeld moeten worden over de EU-lidstaten, zodat er weer ziekenhuizen open kunnen, de bejaardentehuizen teruggehaald kunnen worden, ouderen een extraatje kunnen krijgen, de armoede aangepakt kan worden, de leraren salarisverhoging krijgen, de grenzen dicht kunnen enz.…
https://jdreport.com

Het Coronavirus; er is al veel over gezegd en het is diep triest dat er zoveel mensen ziek van worden en er ook mensen dood aan gaan…

Bill Gates heeft blijkbaar voorspellende gaven, aangezien die drie maanden geleden voorspelde dat er doden gingen vallen door het Coronavirus. Hij voorspelde dat er 65 miljoen mensen zouden sterven aan het Coronavirus… De Bill en Melinda Gates Foundation heeft ook de ontwikkeling van het Coronavirus gefinancierd en het zal u niet verbazen dat deze mensen, die geld verdienen het belangrijkste vinden in hun leven, schijnbaar al een vaccin klaar hebben staan tegen het Coronavirus…

In oktober 2019 organiseerden de Bill & Melinda Gates Foundation, de Johns Hopkins Bloomberg school of Public Health en het World Economic Forum gezamenlijk een evenement in New York waar “beleidsmedewerkers, ambtenaren, managers en gezondheidsdeskundigen samenwerkten aan een gesimuleerde uitbraak van het Coronavirus.” Je zou toch bijna gaan denken dat er opzet in het spel is.
https://jdreport.com

Bij alles wat er nu gebeurt, minder en minder auto’s, minder en minder boeren, meer natuurgebieden, windmolens en zonnepanelen, het is allemaal terug te leiden naar Agenda 21, waar ook Nederland voor getekend heeft. Een hele goede reden om uit de VN te stappen, aangezien deze Agenda ook het grootste gedeelte van de mensheid wil reduceren…
https://ejbron.wordpress.com

Vrijheid, westerse en familiaire waardes, onze Nederlandse identiteit, onze boeren, cultuur en tradities zijn geen dingen waar over onderhandeld kan worden en het is tijd dat Den Haag dat gaat begrijpen!

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Vol gas tegen Agenda 21 van de VN!

 1. Tistochwat zegt:

  SCHURKEN!
  Bijna overal zijn schurken aan de macht in een schurkenstaat.
  Wat zijn ze toch gek op geld, want dáár gaat het altijd om.
  Waarom gunnen ze óns dan niet genoeg geld om onze basisbehoeften te kunnen bekostigen?
  Wat is daar nu zo erg aan? Waarom mogen wij geen leven zonder zorgen leiden?

  HEBBERIGE EGOÏSTEN!

  Geliked door 3 people

 2. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Wie en wat is de VN ?
  De VN werd in 1945 opgericht door 51 landen, inmiddels is zij gegroeid tot 193 lidstaten.
  Je moet je voorstellen dat 193 lidstaten een delegatie afvaardigen die dan met elkaar Agenda 21 moeten opstellen en wat daar voor af geouweneeld moet worden want ja, ze moeten het wel eens worden. Iedereen wil zijn zegje doen want anders is het net of je er niet bij hoort.
  Nou het vergt weinig fantasie te bedenken wat een kakofonie dat is !
  Per definitie komt daar op zijn best een boterzacht compromis uit want als meerdere landen zich er niet in kunnen vinden en niet ondertekenen dan is de uitkomst sowieso rijp voor de afvalbak.
  De uitvoering ervan is zo mogelijk nog zachter, als je als land commentaar krijgt dat je niet genoeg doet kun je altijd zeggen dat je er druk mee bezig bent maar…. vult u maar iets in, alles geld.
  Welke macht heeft de VN om een gesloten overeenkomst af te dwingen ?
  Minder dan niks !
  Het is een papieren tijger en eigenlijk dat nog niet eens, het is gebakken lucht.
  Het is gewoon de Volkenbond in een nieuw jasje en die hadden ook al niks te vertellen.
  Nou ja, ze vertellen een hoop maar er wordt niks mee gedaan. Op zijn best rolt er zo nu en dan een resolutie uit en ik ben onderhand de tel kwijtgeraakt hoeveel Israël er naast zich neer heeft gelegd.

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   ja, ze vertellen een hoop, een hoop woorden, maar die zeggen dus helemaal niks.

   afdwingen? Kan niet, maar als het te pas komt voor een land, kun je er zo mooi mee schermen,, het domme klootjes volk trapt er wel in-

   Geliked door 3 people

 3. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  Via de VN rolt de EU de communistische agenda 21, 2030 & 2050 over ons uit. Communisme zorgde voor meer dan 100 miljoen doden in de 20e Eeuw. Denk bijv. maar aan de Holodomor (hongersnood in de Oekraïne uitgelokt door de Sovjet-Unie in de jaren ’30 van de vorige eeuw), Mao’s Culturele Revolutie en Pol Pot en zijn Rode Khmer in Cambodja.

  Aangezien wij in Europa veel vijandige 7e Eeuwers hebben die gaan voor 100% consensus is een catastrofe voor de Europese Volkeren onvermijdelijk. Wij zijn helemaal gepacificeerd en onze legers (in West-Europa) stellen niets meer voor. Een Europees leger gaan ze eerder inzetten om de eigen burgers AF TE KNALLEN, dan om vijandige 7e Eeuwers aan te pakken. Beschamend slecht! Dat is LANDVERRAAD, CONTINENTVERRAAD en HOOGVERRAAD van de globalistische misdadigers!

  Geliked door 1 persoon

 4. dpelayocmartelmihaiviteazuljsobieskievsavoye zegt:

  Korte aanvulling laat de VN wat doen aan het tegengaan van woestijnvorming en wat doen aan de explosieve bevolkingsgroei in andere delen van de wereld! Dat in plaats van elk Westers land de Derde Wereld tegen te gaan. Arme landen gun ik zeker meer welvaart. Dit is gewoon verdeel en heers wat de globalisten doen. Het is een pure MISDAAD!!!

  Like

 5. Lucky zegt:

  Frankrijk Parijs

  Politie schiet op demonstrerende brandweer

  Like

  • karton zegt:

   @ Lucky.
   Het zou me niks verwonderen als deze Franse brandweerman door de Franse politie werd neergeschoten. Zóóóó diep is de “regerende” rotzooi al gezonken dat ze haar eigen hulpverleners neerschiet !!! En dan verwacht dat zootje óók nog respect enz. van de burgers ? Ik spuug erop, zowel in Frankrijk als in Nederland, want niet alleen de “leiders” in Frankrijk zijn van het allerlaagste allooi, vergis u niet, ook wij worden “geregeerd” door gasten zónder enig geweten, zónder normen en waarden. Alles draait om henzelf !!

   Geliked door 1 persoon

 6. Lucky zegt:

  Interessant?

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Nederland uit de VN en EU, weg met dat zooitje oplichters, leugenaars en dictators !!

  Geliked door 2 people

 8. Lucky zegt:


  Duitsland officieel in recessie – Europese economische instorting.

  Geliked door 1 persoon

 9. Lucky zegt:

  Shockerend!

  De werkelijke reden waarom men cash-geld wil afschaffen

  Geliked door 1 persoon

 10. Lucky zegt:

  Ondertussen
  https://www.breitbart.com/europe/2020/01/29/13-police-injured-following-antifa-far-left-riot-in-leipzig/

  13 Police Injured Following Antifa Far-Left Riot in Leipzig
  13 Politieagenten gewond na Antifa Far-Left opstand in Leipzig

  Police in Leipzig, Germany arrested six Antifa far-left extremists following a riot which led to thirteen officers being injured by leftist attacks.

  The six suspects were soon released following their arrest, with a police spokeswoman saying that officers had no grounds to keep them in detention but an investigation into the four men and two women, aged between 18 and 39, would be launched, Bild reports.

  The riot took place on Saturday evening following a demonstration by leftist extremists against the ban on the radical website Linksunten which was banned by the German government in 2017, following the massive Antifa violence at the Hamburg G20 that year that saw hundreds of police officers injured.

  Nl
  De politie in Leipzig, Duitsland, arresteerde zes extreem-linkse extremisten van Antifa na een rel waarbij dertien officieren gewond raakten door aanvallen van links.

  De zes verdachten werden snel vrijgelaten na hun arrestatie, met een woordvoerster van de politie die zei dat officieren geen reden hadden om hen in hechtenis te houden, maar een onderzoek naar de vier mannen en twee vrouwen in de leeftijd tussen 18 en 39 zou worden gelanceerd, meldt Bild.

  De opstand vond plaats op zaterdagavond na een demonstratie van linkse extremisten tegen het verbod op de radicale website Linksunten dat in 2017 door de Duitse regering werd verboden, na het massale geweld van Antifa op de G20 in Hamburg dat honderden politieagenten gewond raakte.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s