ADIEU ENGELAND, het ga u uitstekend!

Screenshot_89

(Door: “Peter Selie”)

Dankzij Nagel Farage heeft Engeland ons alleen gelaten met de terreur van het Vierde Rijk. Alle dreigementen van de linkse propagandamachine ten spijt om het Engeland zo lastig mogelijk te maken, heeft Boris  Johnson het door kordaat op te treden en zich niet te laten intimideren voor mekaar! Wat ik mij afvraag; wie is de tweede? Nederland vast niet, want  onder de dwaas Rutte, steunend op en kijkend naar Macron maar vooral naar die  ex-STASI Merkel, zal het er nooit van komen en zullen wij ten eeuwigen dage als melkkoe voor de  EU o.a. voor Frankrijk in onze portemonnee moet blijven tasten. Het laatste kwartje  zal er uit geramd worden.

Engeland is het eerste land dat zijn verstand heeft gekregen en er volgen er meer die zich uit het monster vechten dat gecreëerd werd door psychopaten. Misschien is Nederland de volgende, want de mensen leren van al die  discriminerende maatregelen. Maar de nar Rutte zegt tegen alles “JA” wat ze ‘eisen’  en een groot deel van het domme Nederlandse volk gaat overal mee akkoord.

Ondertussen zijn ze bezig een revolutie te ontketenen waar ze straks het leger tegen in kunnen zetten. Dan kunnen ze over 75 jaar weer eens herdenken en uitroepen dat zoiets nooit meer mag gebeuren. Anderzijds; wellicht bestaat dit monster over 75 jaar niet meer en ook niet over 50 jaar, maar wat zal het allemaal nog aanrichten?! Bereid u voor op het ergste!

Nederland moet zich terdege bewust worden van de consequenties die het lidmaatschap van zowel de EU als van de VN met zich meebrengt. Het zijn beiden baantjesfabrieken voor uitgerangeerde  politici. Het zijn beide immorele instellingen die ons niet alleen heel veel geld kosten, maar ook onze persoonlijke vrijheid en  veiligheid  in gevaar brengen. Ze hebben allebei geen enkel nut!

BRITTEN,  het ga jullie goed!

Door:
“Peter Selie”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op ADIEU ENGELAND, het ga u uitstekend!

 1. Eppo zegt:

  In Nederstan gaan ze eerst nog even door met alles te slopen dat kliekje in t Haagje .
  De spaarrekeningen zijn ze aan begonnen al en ook de pensioenpotten te verkloten .
  En hordes Murken en dobbers binnen halen zodat het Plebs zich daar mee bezig kan houden .
  i.p.v. na te denken en iets anders te stemmen PVV of FvD .

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Peter Selie.
   “Onder Rutte zal het er nooit van komen…”, zegt u.
   Maar Rutte zal bij de eerstkomende verkiezingen zo ongenadig worden afgestraft dat hij nooit meer terug hoeft te komen.
   Zo somber ziet het er dus niet uit.
   Nederland NEXIT !!!

   Like

   • M.A.L. Sion zegt:

    Het is nog de vraag of Rutte afgestraft zal worden. Hij is als een kat met negen levens. Ik ben bang dat we hem met HARDE hand uit het torentje moeten verwijderen en daar met onmiddelijke ingang Wilders moeten neerzetten. Anders zijn we reddeloos verloren.
    malsion@orange.fr

    Like

 2. voorziener zegt:

  Dit is op voorzieners herblogden reageerde:
  Goed stukkie en inderdaad goed geformuleerd dat Rutte een dwaas is en niet te begrijpen dat zo zoveel mensen op hem en zijn club stemmen!

  Like

 3. EU lidmaatschap kost jaarlijks 7 miljard euro, exclusief natuurschade door immigratie

  Geliked door 1 persoon

 4. Bob Fleumer zegt:

  UK go in peace and prosper!!

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Let op straks streven de Britten de EU voorbij, de EU zit in een neergaande spiraal die ons allemaal noodlottig gaat worden !! Nexit Nu !!

  Like

  • karton zegt:

   De Britten zullen ons vast en zeker voorbij streven ! De EU is een doodgeboren kindje, maar omdat héél veel “politici” er een veel te goed belegde boterham aan verdienen, zullen ze dat doodgeboren kindje blijven koesteren.
   Aan ons, óók u én ik, de taak om te zorgen dat we er een einde aan maken, aan de EU bedoel ik uiteraard !
   ’t Is een dictatoriaal gebeuren zónder enige inbreng van de bevolking, een bevolking die alleen maar goed genoeg gevonden wordt om hun gigantische salarissen op te hoesten. Voor het overige dient de bevolking hun bek dicht te houden en de opgelegde EU-dictaten uit te voeren. Machtswellustelingen en oerstomme figuurtjes als Pinokkio Rutte vinden de EU iets “geweldigs”, maar dat komt alleen omdat zij gaan voor hun eigen belang, ze hebben maling aan de bevolking, alleen als er verkiezingen in aantocht zijn, dan wil die zooi ons wel in de kont kruipen.

   Geliked door 3 people

   • guusvelraeds zegt:

    Alleen al door de Brexit zijn ze ons mijlen voorbij gestreefd. Wat nu volgt zal alleen maar een bevestiging zijn van de goede keuze.

    Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Nexit zal straks een daad van overleven worden.

  Like

 7. Gerrit zegt:

  De waarde van het pond is in enkele maanden met 12% gestegen. Een indicatie dat de financiële wereld de munt wel ziet zitten. Heb nog niets gelezen over de Britse visgronden. Minister Schouten zit weer te slapen. Die kunnen we kwijt raken voor onze visserijvloot. Net als bij de pulsvissers, men let niet op welke spelletjes er al gespeeld worden. En dan vist men plotseling achter het net.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s