Milla: Een Frans meisje heeft kritiek op de islam – de staat en moslims verklaren haar vogelvrij

Screenshot_90

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

Milla Oriol, een meisje van 16 jaar dat in Frankrijk op Instagram de islam bekritiseerde, krijgt nu heftige moorddreigingen en moest onderduiken. De chef van de moslims van Frankrijk vindt deze dreigingen in orde en het Franse ministerie van Justitie is een procedure tegen haar gestart wegens “hatespeech”.

philosophia perennis

“Ik haat religie, de koran is vol haat… Jullie religie is shit”, aldus de Franse scholier Milla Oriol (16) op haar Instagram-account, die op dit moment in heel Frankrijk voor krantenkoppen zorgt.

Nu krijgt ze talrijke moorddreigingen, die ertoe oproepen de “goddeloze slet” volgens de koran te bestraffen. Ze gaat op advies van de politie niet meer naar school en bevindt zich op dit moment in een onbekend dorp. Maar op de solidariteit van de verantwoordelijken in het voormalige laïcistische Frankrijk kan ze niet rekenen. Integendeel.

Chef van het staatsbureau tegen islamofobie: “Nu moet ze rekening houden met gevolgen”

Maar het protest van vele verantwoordelijken in Frankrijk over de zaak blijft binnen de perken. Integendeel. De algemene afgevaardigde van de Franse Islamraad CFCM en leider van het staatsbureau tegen islamofobie in Frankrijk, Abdallah Zekri, beschouwt de moorddreigingen tegen het islam-kritische meisje zelfs als gerechtvaardigd: wie wind zou zaaien, zou storm oogsten en nu zelf de gevolgen moeten dragen:

“Het meisje weet heel goed wat ze zegt. Ze heeft de religie beledigd, nu moet ze de gevolgen van haar woorden dragen”, aldus Zekri.

Nu heeft ook Marine Le Pen zich met de discussie bemoeid en is als enige bekennende politicus aan de kant van het meisje gaan staan: Milla zou niets anders hebben gedaan dan destijds de redactie van Charlie Hebdo:

“Men kan de uitlatingen van Milla vulgair vinden, maar we kunnen niet accepteren dat iemand in Frankrijk daarvoor ter dood veroordeeld wordt”, aldus Marine Le Pen op Twitter.

Minister van Justitie: procedure tegen “hatespeech” gestart

Opvallend tegenstrijdig, alsof ze het met haar uitspraken iedereen naar de zin zou willen maken, laat zich daarentegen steeds opnieuw minister van Justitie Nicole Belloubet uit, die Milla beschuldigt van belediging van religie, wat een schending van de vrijheid van geweten zou zijn. Uit voorzorg heeft het ministerie van Justitie – nog voordat het tegen de moorddreigingen is opgetreden – een procedure tegen Milla wegens de verdenking van “hatespeech” gestart, deze echter ingetrokken, nadat de onvrede in de bevolking te groot werd.

Milla blijft tot nu toe – ondanks de drijfjacht op haar door linkse politici en georganiseerde moslims – hard: ze zou geen racist zijn, waarvan zij door linkse politici zou worden beschuldigd en ze zou blijven zeggen wat ze zou denken.

Hoe lang zal het duren totdat Frankrijk´s fanatieke moslims de zaak zelf in handen nemen? Hiertoe indirect gemotiveerd door Franse politici.

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, Frankrijk, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Milla: Een Frans meisje heeft kritiek op de islam – de staat en moslims verklaren haar vogelvrij

 1. dolphin zegt:

  een ding is duidelijk , met de islam is vrijheid van meningsuiting verleden tijd , nou weest welkom hoor (volgens sommigen dan)
  Nee dan liever “leuk” christenen bashen dat is nog eens stoer huh ?
  Afijn het volk krijgt vanzelf wat het verdient , maar leuker gaat het in elk geval niet worden zo veel is duidelijk inmiddels

  Geliked door 3 people

 2. Harry Willemse zegt:

  Hoeveel meer bewijs wil je hebben? islam is vrede. Dat weet toch iedereen.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   De islam en links zijn niets anders dan een hele hoop klootzakken die oorlog voeren tegen iedereen die zich niet aan hen aanpast! Wat mij betreft gooien ze daarginds in Frankrijk molotovcocktails in moskeeën waar haat tegen het westen wordt gezaaid, bij die linkse justitie en alle kantoren van de linkse islam-knuffelaars!
   Die akelige lui willen namelijk gewoon gehaat worden en als ze eenmaal haat krijgen te verduren van degenen die ze terroriseren dan moeten ze hierna niet een potje gaan janken! Wat de huichelachtig ongedierte zijn die radicale moslims en de linkse justitie en politici die je het hellevuur kunt gaan toewensen!

   Like

 3. karton zegt:

  Door dit soort handelen en/of niet-handelen van een “staat” ontstaat er alleen maar steeds méér haat jegens islamieten.
  Ééns loopt dit totaal uit de hand ! (Ik kan niet wachten op dát moment !)

  Geliked door 2 people

  • R Thomasson zegt:

   @karton. Het zal op een dag uit de hand lopen. Op deze dag zouden ook de politiek-correcte islamknuffellaars de rekening betalen. Er zijn zeer weinig verraders en veeradertjes die buitenschot blijven; vooral de minder bedeelden onder hen die niet op tijd kunnen vluchten.

   Like

 4. delamontagne zegt:

  Zover ik tot nu toe heb kunnen lezen, gaat die hele procedure niet door.
  Steeds meer [ bekende] Fransen steunen haar, oa. Marine le Pen en de afvallige moslima journaliste “Zineb El Rhazoui” en de schrijver Eric Zemmour en vele anderen.
  Zij is een voorbeeld voor de Franse jeugd, aldus Zineb
  / /
  “Mila est un exemple pour la jeunesse française”, défend Zineb El Rhazoui
  Zeggen dat de islam een en al vuiligheid is, is een grondrecht.
  « Dire que l’islam est de la merde, c’est un droit constitutionnel »
  /x/x/x
  Laten we hopen dat steeds meer Fransen [ Nederlanders / Europeanen ] door gaan krijgen wat
  die vredelievende islam werkelijk inhoudt.
  *
  Abdallah Zekri is afgevaardigde van de CFCM, de |Franse overkoepelende organistaie van moslims.]
  Zijn uitspraak: “Wie wind zaait zal storm oogsten” heeft veel woede opgewekt omdat ’t uit z’n verband wordt gerukt.
  Hij staat volledig achter de woede van de Franse [ gematigde ? ? ? ] moslims.
  Overal cartoons over de “GEMATIGHEID”

  Like

 5. Lucky zegt:

  Ongeveer het volgende ging eraan vooraf:
  Het meisje zingt liedjes en heeft online volgers, één van die volgers maakte avances en begon haar na afwijzing vervelend te bekritiseren en uit te maken voor racist, waarna het meisje zich negatief uitte over over religie en de izlaam.

  Het schoolmeisje zei vervolgens naar verluidt “ik haat religie” in een “verhaal” dat op haar Instagram-account werd gepost en diezelfde dag op Twitter werd doorgegeven. “Ik haat religie. De Koran is een religie van haat. Er zit alleen haat in. Islam is shit, ‘schreef ze naar verluidt. “Ik ben geen racist, we kunnen geen racist van een religie zijn”,

  Geliked door 1 persoon

 6. R Thomasson zegt:

  Helaas voor Milla Oriol, zij leeft in Frankrijk die in veel opzichten net zo erg is als de Frankrijk van Vichy, 76 jaar geleden. In sommige opzichten is deze Frankrijk zelfs nog erger, en op lange termijn vooral GEVAARLIJKER. Tot de herfst van 1944 was Frankrijk onder bezetting van de Duitse Wehrmacht. Zodra de oorlog voorbij was, gingen de Wehrmacht en SS-soldaten naar hun land terug. De collaborateurs gingen de gevangenis in- of de galg. Tegenwoordig zit de islamitische vijand in het land zelf. Hij gaat niet weg en hij heeft tienvoudig meer manschappen dan de Duitse bezetter. Bijna alle politieke partijen in het land steunen MASSAAL de moslims en zijn tegen hun eigen autochtone bevolking; zo ook alle overheidsdiensten. Ze zijn een soort moderne softe inquisitie; zonder autodafe, vierendelen en brandstapels. Hoe linkser de politici, hoe meer ze lijken op de jongens van Tomás de Torquemada. Er zou eens een reconquista in Frankrijk komen, maar deze zal uiterst bloedig worden. Net zo bloedig als de 80 jarige oorlog. De fase waarin zaken nog op vreedzame wijze kunnen worden gesetteld, is al zo goed als voorbij.

  Geliked door 1 persoon

 7. guusvelraeds zegt:

  Gelukkig heeft ze zich niet kritisch geuit over het Christendom want dan was het onmogelijk geweest haar te beschuldigen van hate speech. Zij heeft het geloof van de tollerantie en de vrede bespot en nu zal ze gevierendeeld worden door zowel de verbinding zoekenden en de verbinding verbrekenden. Als U het nog snapt mag U mij schrijven.

  Geliked door 3 people

 8. Tistochwat zegt:

  de koran is vol haat… Jullie religie is shit”, aldus de Franse scholier Milla Oriol (16)

  Ze heeft toch volkomen gelijk? Alle ‘ongelovigen’ moeten afgeslacht worden, volgens ‘mohammed’, ‘allah’ en de koran, hun padvindershandboek.

  Je kunt GVD beter smerige leugens over ‘het klimaat’ de wereld in slingeren, zoals vileine Greta; dan word je aanbeden als een godin i.p.v. met de dood bedreigd.

  Geliked door 1 persoon

 9. delamontagne zegt:

  MARLENE SCHIAPPA

  / / /
  Marléne Schiappa [ Staats secretaris voor gelijke behandeling man/vrouw ]
  Frankrijk is een seculiere Republiek waar iedereen religies mag bekritiseren en bespotten ZONDER hiervoor met de dood te worden bedreigd.
  Godslastering bestaat niet.
  Daarentegen zal het massaal lastig vallen via Internet sinds deze zomer worden bestraft
  * * *
  Het “grapje”van Hugo, ene jongeman, op internet vorige jaar over Mecca met de zwarte omhulling over de gheilige Kaäba mocht ook niet.
  Hij werd ook bedreigd.
  DE BOODSCHAPPENTAS in Mecca

  Like

 10. Jan zegt:

  En in Zweden wordt niet anders gedacht. ” Wij hier in Zweden zijn jullie moslims kotsbeu”

  Geliked door 1 persoon

 11. M. zegt:

  Gelukkig staat de straat weer vol met gematigde vredebrengers die de jacht op zo’n meisje allemaal veroordelen.

  Like

 12. M.A.L. Sion zegt:

  Maar: Jeanne d’Ard kwam TOCH op de brandstapel !!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s