How dare you . . .!

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

30 reacties op How dare you . . .!

 1. koddebeier zegt:

  De waanzin slaat toe.

  Geliked door 3 people

 2. Lucky zegt:

  Iets anders,
  https://tpo.nl/2020/01/30/apocalypswatch-wereldgezondheidsorganisatie-who-coronavirus-is-internationale-noodsituatie/

  Apocalypswatch – Wereldgezondheidsorganisatie WHO: Coronavirus is internationale noodsituatie
  ‘Noodzakelijk om landen met zwakke gezondheidssystemen te helpen’

  De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft de uitbraak van het nieuwe coronavirus bestempeld als een internationale noodsituatie. Het virus krijgt van de VN-organisatie de ‘PHEIC-status’. Dat is de Engelse afkorting van Internationale Noodsituatie in de Publieke Gezondheid. Directeur-generaal Tedros Adhanom Ghebreyesus van de WHO zegt dat het aantal ziektegevallen buiten China tot dusver relatief beperkt is gebleven. Het gaat om 98 besmettingen in 18 landen buiten China, waar het virus het leven heeft gekost aan zeker 170 mensen.

  Like

 3. Lucky zegt:

  Off topic,
  WTF
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/01/achterlijke-leugenaar-erik-mouthaan-woest-alleen-maar-witte-mensen-in-taskforce-coronavirus/

  Achterlijke leugenaar Erik Mouthaan WOEST: ‘Alleen maar witte mensen in Taskforce Coronavirus

  Als je wilt weten hoe radicaal-links CNN én onze eigen Erik Mouthaan zijn hoef je alleen maar te kijken naar hun reactie op het nieuws dat President Trump een Coronavirus Taskforce in elkaar heeft gezet. De betrokkenen moeten ervoor zorgen dat a) het virus zich niet verder kan verspreiden en b) dat er een vaccine wordt ontwikkeld (indien mogelijk en nodig).

  Mouthaan maakt het nóg erger door te stellen dat er alleen maar “witte mannen” in de taskforce zitten, wat een pertinente leugen is.

  Geliked door 2 people

  • Nemesis zegt:

   Witte? Blanke zal hij bedoelen dit onderkruipsel. Als er zo nodig meer kleurtjes bij moeten, dan moet deze Mouthaan maar gaan zoeken, naar de wetenschappers die nodig zijn en de kennis hebben en dus kleurtjes hebben. Anders moet hij zijn waffel houden.

   Geliked door 3 people

  • Tistochwat zegt:

   Lucky 31 januari 2020 om 10:40

   Geesteszieke klootzak, die Mouthaan!
   Het gaat om deskundigheid en NIET om kleur!

   Of heeft zakkenwasser Mouthaan liever deze behandeling tegen het Coronavirus?

   Geliked door 3 people

  • Zou mouthaan misschien denken dat de mensen die eventueel gered worden het niet uit maakt wie dat dan gedaan heeft.
   Ik denk niet dat de mensen het dan uit maakt of zijn ze groen.

   Like

 4. Lot zegt:

  Greta benoemt dingen die anderen gedaan hebben…, net als rechts die de criminaliteit van links benoemt, en vervolgens als slecht nieuwsbrenger, met het slechte nieuws vereenzelfigd wordt, alsof rechts dat gedaan heeft. Nee de linksen internazi’s hebben dat gedaan. Die vreemd genoeg met het gedrag zelf weg kunnen komen. (misschien omdat de hoogste regent ook de crimineel is).
  Daarom LIJKT rechts zo impopulair omdat ze de lelijke dingen benoemen.

  Greta heeft met bepaalde dingen wel gelijk, gebruik van plastic, wegwerp en veganisme en haar kleine postuur hierdoor.
  Ik zie namelijk deze overeenkomst. Greta benoemt de lelijke dingen (waar/onwaar) en wordt gezien als het kwaad en daar staat een vredes nobelprijs vreemd tegenover.
  Daarom moeten wij ook niet blijven benoemen, wat wij al 1500 jaar doen. Wij moeten het kort benoemen en gelijk praten over de oplossingen en hoe het eruit moet zien, wat het wel moet zijn.en hoe wij daar gaan komen met welke maatregelen.
  En dat is nu net wat Greta niet doet. Zij lijkt alleen te beschuldigen. Moedeloos wordt je ervan en mensen luisteren ook niet zo, ik weet ook niet alles wat zij zegt. Zij lijkt een kind, maar is volwassen en is 16 jaar, klein door het veganisme, een kop kleiner dan een normale vrouw. Haar vader is ook niet groot. Toen ik 12 was had ik al een normale vrouwenlengte. Greta is dan ook een goede spiegel om naar te zien.
  Overigens doet de heer Bosma dat heel goed, en brengt het op een licht satische grappige manier. Hij heeft zelfs debatprijzen gewonnen. Hierdoor lijkt het niet alsof de slechte dingen van rechts komen.

  Like

  • Nemesis zegt:

   De zogenaamde slechte dinge die u benoemt, die komen zeer zeker niet van dat deel van de bevolking (zoals hier op dit blog) die u rechts noemt, alsof het iets vies is. Nu dat is het dus niet,

   Greta is een geindoctrineert meisje. en ik leerde van thuis al bij mijnopvoeding, wat wel en niet kon en mocht. Dus geen goede spiegel dat arme kind.

   De heer Bos ma is een zeer intelligente man, hij zegt het zoals het is en daar is niks grappigs aan. Maar hij heeft wel de juiste toon.
   Het lijkt niet alleen zo maar de slechte dingen komen zeker NIET van wat u rechts noemt.
   Gebruik liever eens uw gezond verstand indien u daar nog over beschikt, dan is ook uw eventuele opleiding niet voor niets geweest.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Lot zegt:31 januari 2020 om 10:48

   Greta heeft met bepaalde dingen wel gelijk, gebruik van plastic,

   Praat van een augurk!
   U hebt de plastic vuilnisbelt in de Tesla van gekke Greetje nog nooit bekeken?

   https://www.dumpert.nl/item/7806243_d38a7a56

   ‘Groen’ lullen en liegen, en… ach, barst toch met dat kleine, krankzinnige, agressieve krengetje. Het krijgt veel te veel aandacht.

   Geliked door 1 persoon

  • Lucky zegt:

   Greta is fake!
   Greta schrijft haar teksten en speeches niet zelf, ze is slechts een instrument dat ge/misbruikt wordt.
   Ze doet zelf ook niet mee aan die zgn “schoolstaking”, ze heeft een school voor special-needs kinderen waar aanwezigheid niet nodig is, je kan gewoon wegblijven zolang je de leerboeken maar gebruikt.

   https://detheorist.nl/ontmaskerd-fb-pagina-greta-thunberg-niet-door-haarzelf-volgeschreven

   Ontmaskerd! FB-pagina Greta Thunberg niet door haarzelf volgeschreven

   Een fout in de codering van Facebook heeft iedereen een halve dag toegang gegeven tot wie achter een specifieke Facebook-pagina schuilgaat. Zo ook bij de persoonlijke pagina van de Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg, waarop ze zelf – naar iedereen aannam – zou schrijven. Dit blijkt, na deze fout van het sociale mediabedrijf, een leugen, de pagina wordt beheerd door twee volwassenen, namelijk haar vader Svante Thunberg en de Indiaanse klimaatactivist Adarsh Prathap

   Like

   • Lucky zegt:

    Moddergooien bij FFF…
    https://deutsch.rt.com/inland/97515-dreckige-geheimnisse-schlammschlacht-bei-fridays/

    “Dreckige Geheimnisse”? Schlammschlacht bei “Fridays for Future” in Hamburg

    “Vuile geheimen”? Moddergooien op “Fridays for Future” in Hamburg

    Ein Klimaschutzaktivist und Politiker der Linken hat beklagt, dass “Fridays for Future” Hamburg Lügen über ihn verbreiten würden. Sollte die Bewegung diese nicht richtigstellen, werde er “dreckige Geheimnisse” ausplaudern, unter anderem über Pädophile in der “Klimaschutzbewegung”.
    Tom Radtke, Kandidat der Linken für die Hamburger Bürgerschaftswahl, hat der sogenannten Klimaschutzbewegung “Fridays for Future” (FFF) mit der Enthüllung “dreckiger Geheimnisse” gedroht, falls diese weiter über ihn Unwahrheiten verbreiteten. Auf Twitter schrieb Radtke am Donnerstagabend:

    Fridays for Future Hamburg, Nele Brebeck, bleibt bei der Wahrheit. Wenn ihr über mich lügt, sehe ich nicht, warum ich eure dreckigen Geheimnisse (z. B. den Pädophilen bei FFF Hamburg) noch für mich behalte. Wenn keine Richtigstellung kommt, dann werde ich morgen alles erzählen. Auch zu Luisa

    Der 18-jährige Radtke, der sich selbst als einen der Organisatoren der FFF-Bewegung in Hamburg bezeichnet und noch zur Schule geht, hatte Anfang der Woche Kritik auf sich gezogen, als er den Massenmord an den Juden mit dem gegenwärtigen “Klimaholocaust” verglich und das NS-Regime für seinen CO2-Ausstoß kritisierte:

    “Die Nazis gehören auch zu den größten Klimasünder*innen, da ihr Vernichtungskrieg und ihre Panzer riesige Mengen an CO2 produziert haben.

    Nl
    Een activist van de klimaatbescherming en politicus van links heeft geklaagd dat “Fridays for Future” Hamburg leugens over hem zou verspreiden. Als de beweging ze niet corrigeert, zal hij “vuile geheimen” onthullen, onder andere over pedofielen in de “klimaatbeschermingsbeweging”.
    Tom Radtke, linkse kandidaat voor de Hamburgse verkiezingen, heeft de zogenaamde klimaatbeschermingsbeweging “Fridays for Future” (FFF) bedreigd met de onthulling van “vuile geheimen” als ze onwaarheden over hem blijven verspreiden. Radtke schreef op donderdagavond op Twitter:

    Fridays for Future Hamburg, Nele Brebeck, blijft waar. Als je over me liegt, begrijp ik niet waarom ik je vuile geheimen (bijvoorbeeld de pedofiel bij FFF Hamburg) nog voor me bewaar. Als er geen correctie is, zal ik morgen alles vertellen. Ook aan Luisa

    De 18-jarige Radtke, die zichzelf beschrijft als een van de organisatoren van de FFF-beweging in Hamburg en nog steeds naar school gaat, had eerder deze week kritiek ontvangen toen hij de massamoord op de Joden vergeleek met de huidige “klimaatholocaust” en het nazi-regime bekritiseerd voor zijn CO2-uitstoot:

    “De nazi’s behoren ook tot de grootste klimaatzondaars omdat hun vernietigingsoorlog en hun tanks enorme hoeveelheden CO2 hebben geproduceerd.

    Like

 5. Lucky zegt:

  https://www.breitbart.com/europe/2020/01/30/greta-thunberg-moves-to-trademark-her-name-and-fridays-for-future/

  Greta™: Thunberg Moves to Trademark Her Name and ‘Fridays for Future’
  Greta ™: Thunberg maakt Trademark van Haar Naam én ‘Fridays for Future’

  Swedish climate alarmism activist teen Greta Thunberg has made steps to trademark her name and the “Fridays for Future” term, claiming both were being used by others to make a profit.

  Thunberg announced her intentions to trademark the terms “Fridays for Future,” “Skolstrejk för klimatet,” and her own name on social media platform Instagram, complaining that, “my name and the #FridaysForFuture movement are constantly being used for commercial purposes without any consent whatsoever.”

  Nl
  De Zweedse klimaatalarmactivist tiener Greta Thunberg heeft stappen gezet om haar naam en de term ‘Fridays for Future’ te handelsmerken, en beweerde dat beide door anderen werden gebruikt om winst te maken.

  Thunberg kondigde haar intenties aan om de termen ‘Fridays for Future’, ‘Skolstrejk för klimatet’, en haar eigen naam op het sociale mediaplatform Instagram te merken, en klaagde dat ‘mijn naam en de #FridaysForFuture-beweging voortdurend zonder commerciële doeleinden worden gebruikt welke toestemming dan ook. “

  Like

  • Tistochwat zegt:

   #FridaysForFuture-beweging voortdurend zonder commerciële doeleinden worden gebruikt welke toestemming dan ook.

   #FridaysForFuture-beweging voortdurend voor commerciële doeleinden worden gebruikt zonder welke toestemming dan ook. 😉

   Like

   • Lucky zegt:

    Het is google translate waar ik de tekst doorheen gooi, meestal haal ik de rariteiten wel eruit, maar deze zag ik over het hoofd. 👍

    Like

  • Maar ter verduidelijking.
   Zou dat autistische kind dat zelf bedacht hebben on degenen die buiten het zicht de zaken sturen.
   Ik denk de laatsten.

   Like

 6. vangie1206j zegt:

  Als die asperge de Nobelprijs voor de vrede krijgt is vanaf dat moment deze prijs van nul en geen waarde meer.

  Geliked door 3 people

 7. Peter zegt:

  Ze is met haar volgers rijp voor een gesticht .

  Geliked door 3 people

 8. guusvelraeds zegt:

  Vanmorgen in het nieuws. Opnieuw bush branden in Down Under. Terloops werd nog een “deskundige” erbij gehaald die context gaf. Oorzaak lange hete zomer met veel droogte door klimaat verandering. Het is maar dat U het weet.

  Like

 9. Torsten Himmelstoss zegt:

  Perfecte analyse van Klima-Flitchen G.Thunberg door Nausicaa Marbe.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/3094976/onfris-kinderen-als-klimaatmartelaars

  Geliked door 1 persoon

 10. hannah zegt:

  wie heeft dit misbaksel voorgedragen voor de Nobelprijs ? moet wel iemand/iets zijn die net zo gek is of er aan verdient !!!!!

  Geliked door 1 persoon

 11. kampersrene zegt:

  Die Greta zou zich beter bezighouden met de opwarming van de islam

  Like

 12. M. zegt:

  Dat arme kind staat haar zakgeld in de broek te lullen om het zakgeld van u uit de zak te lullen voor de zwendelaars om haar heen.
  Zwendelaars die allemaal belangen hebben bij ‘klimaatproblemen.’
  Misschien is het wel handig als de wereld het inzetten van kinderen voor eigen gewin of macht massaal veroordeeld zodat het meisje weer een gewoon leven kan hebben.
  Zonder gestuurd in de rondte te moeten lopen en zichzelf belachelijk te moeten maken om anderen om haar heen te verrijken.
  Zodat het andere kinderen bespaart word om als ‘klimaatkind’ zichzelf belachelijk te moeten maken.

  Vroeger hielden we de grote mensen problemen weg bij de kinderen nu tegenwoordig worden ze misbruikt voor grote mensen problemen en door de onderwijzers bang gemaakt met grote mensen problemen die er niet zijn.
  Te ziek voor woorden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s