Grenzen dicht!

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Grenzen dicht!

  1. karton zegt:

    Er is maar een enkele échte leider on de EUSSR die dat ook werkelijk doet, n.l. Dhr. Orbán in Hongarije ! Maar ja, wij hebben geen échte leider, maar een weekdier die niet weet waar hij zich bevindt, domme figuur.

    Geliked door 2 people

  2. droevige mof zegt:

    Het is interessant om te zien hoe de linkse media omgaan met het onderwerp coronavirus:
    Negeren, bagatelliseren, gedeeltelijk toegeven, op internationale organisaties en experts vertrouwen, quarantainemaatregelen goedkeuren, reizigers controleren, en nu nog een laatste stap: grenzen dicht. Ja, inzicht groeit met angst. Soms, niet altijd.

    Geliked door 2 people

    • Nemesis zegt:

      Het is inderdaad ook mee een reden de grenzen voor de gelukszoekers, die en masse binnen komen rollen, dicht te gooien.

      Coronavirus, over bijna de gehele wereld worden ziekte gevallen gemeld, maar het valt me op, dat er niets, maar dan ook helemaal niet wordt gemeld vanuit de continent dat Afrika heet. Hebben die dat virus niet of is het de hypocrisie van de ons overheersende kliek ??? Zodat het binnenhalen van Allah strijders gewoon doorgang kan vinden???

      Geliked door 1 persoon

      • droevige mof zegt:

        Ik zou verbaasd zijn geweest als het anders was geweest. Het eerste officieel toegelaten geval van het coronavirus in Afrika betreft Botswana. Waarschijnlijk is dat aantal veel groter, want er zijn intensieve handelsbetrekkingen tussen China en Afrika en dus dienovereenkomstig ook lucht- en zeetransport.
        https://www.voanews.com/science-health/coronavirus-outbreak/botswana-registers-first-suspected-case-coronavirus

        Geliked door 1 persoon

      • Nemesis zegt:

        Daarom was ik al zo verbaasd, dat er schijnbaar niets in Afrika gebeurde, gezien dat China zich daar behoorlijk breed maakt. Wie weet hoeveel “onontdekte” gevallen daar nog en al rondlopen. en hoeveel er al aan overleden zijn.
        Heel sneu voor juist Botswana, het één oftewel het meest rustige land in Afrika en ook nog eens heel mooi en vruchtbaar,

        Like

  3. henk verhoef zegt:

    het mooie ervan is– nederland over klein poosje 20 milloen inwoners– niet noodzakelijk met de nederlandse nationaliteit– lekker “gezellig” hutje bij mutje
    Toch wel een voortrekkers rol in de eu he– gaaf land bomvol met niet nederlanders
    En volgens ruttetrutje leugenaar is nederland 4e rijkste land ter wereld– vandaar dat er ool zoveel nieuwe komen
    4e Rijksre land– helft van de bevol.king heeft problematische schulden- de rest heeft geen nagels om aan kont te krabben– of is zwak begaafd dan wel geestelijk gehandicapt
    \Mooioe is wel dat de hopmo/rechterlijke macht partioj -dram 66 alles boven de 75 de oprotpil wil geven== dan hoeft men geen aow meer uitte keren bij inleveren organen
    en kunnen de pensioenbgelden gebruiklt worden om gratis huizen te bouwen voor de nieuwkomers

    Leuke vind ik wel– brabant wil een 4 miljoen bomen planten( waar halen ze demensen vandaan) maar zou men geleerd hebben van de eiken processen rups ellende doordat men als alles weten we beter land- ja een beetje verkeerd plantte
    jammer– nu zitten we met de kont op de eiken processie rups en dan op de de hoofddoekjes/besneden …. vreter bacterie

    nou ja tegen die tijd-= is nederlands lezen toch verdwenen

    Like

  4. delamontagne zegt:

    Toch zijn er blijkbaar wel landen die niet gewenste vreemdelingen het land uit kunnen zetten
    / / /
    Australië heeft 5000 gewelddadige “migranten” gedeporteerd, het land uit gezet.

    De Minister van Binnenlandse zaken, Peter Dutton verklaarde:”mijn absolute voorkeur ligt bij het beschermen van de Australische burger-gemeenschap tegen hen die hierheen komen om ons kwaad te doen”.

    Als U een misdaad heeft begaan en in ’t bijzonder tegen vrouwen of kinderen, dan bent U niet welkom in Australië.
    En ik verontschuldig me niet voor ’t feit dat ik U het recht ontneem om in Australi|e te verblijven.

    https://fr.metrotime.be/2020/01/31/must-read/laustralie-a-expulse-pres-de-5-000-migrants-violents/

    Geliked door 1 persoon

  5. Lucky zegt:

    Ondertussen,
    https://www.xandernieuws.net/algemeen/indiase-virologen-constateren-dat-coronavirus-hiv-inplantingen-bevat-toch-een-biowapen/

    Indiase virologen constateren dat coronavirus HIV inplantingen bevat – toch een biowapen?

    Oorsprong mogelijk toch het lab in Wuhan
    Omdat het coronavirus voor 96% overeenkomt met het virus dat in vleermuizen wordt aangetroffen, werd aanvankelijk gespeculeerd dat het virus uit het lab in Wuhan is ontsnapt en op de een of andere manier op de vismarkt in Hunan terecht kwam.

    HIV-elementen opzettelijk in coronavirus gezet?
    Een gerespecteerde viroloog, die onlangs al waarschuwde dat 2019-nCoV veel besmettelijker lijkt te zijn dan officieel wordt toegegeven, wijst nu op specifieke afwijkingen in het genoom van het virus, die erop wijzen dat deze inderdaad kunstmatig in een lab in elkaar is gezet om als biowapen te fungeren – ‘en niet zomaar een biowapen, maar wellicht het tot nu toe meest dodelijke ooit,’ schrijft Zero Hedge.

    Vier aminozuur reeksen in alle onderzochte virusstaaltjes blijken overeen te komen met die in het HIV1 virus worden aangetroffen, behalve de variant die van nature in de vleermuis voorkomt. Ieder van de 4 ontdekte elementen bleken in het coronavirus te zijn gezet, en aan te sluiten bij korte segmenten van menselijke HIV-1 virus proteïnen. Voor 2 segmenten werd zelfs een overeenkomst van 100% geconstateerd.

    De researchers denken dat dit bewust moet zijn gebeurd, omdat het in niet één van alle bekende coronavirusfamilies voorkomt. ‘Het is zeer onwaarschijnlijk dat een virus in zo’n korte tijd op natuurlijke wijze zulke unieke inplantingen heeft gekregen,’ stellen de wetenschappers.

    Like

    • M. zegt:

      Een half jaar terug wist men al dat het ging komen.
      Als er patent op zit weet je dat de bedoelingen niet zuiver zijn en dat er heel veel verdiend kan worden als het een beetje uitgespreid gaat worden.
      Ze hebben wel een oplossing maar die moet nog even een jaar wachten…tot er meer klanten zijn ….of men meer mensen kan opsluiten onder het mom van gevaar voor de volksgezondheid.
      Terreur bestrijden ze toch ook met de grens open?
      Problemen in ons land bestrijdt men toch ook met het binnenhalen van nog meer problemen en het liefst onbeperkt?
      En zo bestrijdt men corona ook door de grens open te houden en wat heen en weer te vliegen met mogelijke patienten.

      Nogmaals, een paar apen in de politiek zouden minder schade aanrichten en minder vijandelijk gezind zijn naar het volk toe dan dit zooitje ongeregeld wat nog beloond word ook voor de schade die ze aanrichten en het volk dat men vernacheld.

      Like

  6. Lucky zegt:

    Vreemden binnenhalen en goed verzorgen, maar ouderen niet… want die moeten dood volgens pia.

    https://www.ad.nl/binnenland/br-piet-93-zag-geen-uitweg-meer-ontbreken-van-zorgplek-drijft-hem-tot-wanhoopsdaad~a62168ec/

    Piet (93) zag geen uitweg meer: ontbreken van zorgplek drijft hem tot wanhoopsdaad
    Omdat hij niet de zorg kreeg die hij nodig had, besloot de 93-jarige Piet Bezemer uit Alphen uit het leven te stappen. De bijna blinde en dove hoogbejaarde was ‘te licht’ bevonden voor een plek in een verpleeghuis. Daarop besloot Piet Bezemer dat het voor hem zo niet langer meer hoefde.

    Haar echtgenoot Wim Schilt (87): ,,Toen we binnenkwamen, zagen we de balkondeur openstaan. Daar stond z’n stoel. Die had hij altijd in de slaapkamer staan. Hij was slecht ter been en nagenoeg blind. Die stoel gebruikte hij om uit bed te komen. Hij moet al schuifelend met die stoel helemaal door de kamer zijn gegaan. Ik keek over de rand van het balkon en zag meteen onder het wateroppervlak z’n grijze koppie.’’

    Like

  7. Lucky zegt:

    https://www.breitbart.com/europe/2020/02/01/islamic-terrorist-who-plotted-danish-newspaper-massacre-released-in-sweden/

    Islamic Terrorist Who Plotted Danish Newspaper Massacre Released in Sweden
    Islamitische terrorist die massamoord op Deense krant voorbereidde, is vrijgelaten in Zweden

    A radical Islamic extremist who plotted to massacre the staff of Danish newspaper Jyllands-Posten in 2010 has been released by Swedish authorities, despite plotting more attacks while in prison.

    The man, who has not been identified by name, is said to be in his forties and was one of three Swedish citizens arrested as co-conspirators in the 2010 plot who were initially imprisoned in Denmark but later moved to Sweden, Aftonbladet reports.

    During his time in prison, the Muslim radical is said to have plotted even more attacks, with instructions on how to make a bomb and a map of Copenhagen’s public transportation system being found in his cell.

    He is also said to have behaved poorly after being transferred to a Swedish prison and told prison officials he was ready to “kill and murder” during his stay.

    Nl
    Een radicale islamitische extremist die het personeel van de Deense krant Jyllands-Posten in 2010 wilde afslachten, is door de Zweedse autoriteiten vrijgelaten, ondanks het plannen van meer aanvallen in de gevangenis.

    Van de man, die niet bij naam is geïdentificeerd, wordt gezegd dat hij veertig is en een van de drie Zweedse burgers was die als samenzweerders in het complot van 2010 waren gearresteerd en in eerste instantie in Denemarken gevangen werden genomen, maar later naar Zweden zijn verhuisd, meldt Aftonbladet.

    Tijdens zijn tijd in de gevangenis zou de moslimradicaal nog meer aanvallen hebben gepland, met instructies voor het maken van een bom en een kaart van het openbaarvervoersysteem van Kopenhagen in zijn cel.

    Er wordt ook beweerd dat hij zich slecht heeft gedragen na zijn overplaatsing naar een Zweedse gevangenis en gevangenispersoneel heeft verteld dat hij klaar was om tijdens zijn verblijf te ‘doden en moorden’.

    Like

Plaats een reactie