Maak zoveel mogelijk gebruik van de vrijheid van meningsuiting!

Screenshot_1

(Door: “Elise Nijmegen”)

Er zijn te veel mensen, zo is er besloten. En de mens is slecht voor het voortbestaan van de aarde, is bedacht. Als de mens zich schuldig voelt, zal hij eerder meegaan in het politieke beleid dat hem wordt voorgeschoteld op televisie, in de krant en met gesponsorde internetadvertenties. Op al deze nieuwskanalen ziet u hoe goed de EU is, terwijl het tegenovergestelde waar is. Ze is een dictatoriaal instituut die alle EU-lidstaten wil verbinden op een dusdanige manier dat er geen plek is voor nationalisme of vrijheid; u zag het aan het afscheid van Nigel Farage en zijn partij, de nationale vlaggen van de EU-staten zijn ongewenst.

De vrijheid van meningsuiting wordt niet meer op prijs gesteld, behalve als die overeenkomt met die van de nationale en EU/VN globalisten. Dat heb ik gisteren op de onderstaande gemeenteraadsvergadering meegemaakt, waar een burgemeester zit die duidelijk een dictatoriaal beleid voert, mijns inziens misschien wel aangestuurd door het nationale politieke kartel.

Ze kwam te laat, deze burgemeester, en begon de sessie met een gedicht over het klimaat en alle bijbehorende angst en bangmakerij. Het leek op een kerk-preek, maar er werd voor geapplaudisseerd. Daarna was er een korte speech van deze burgemeester, Marriet Mittendorff, waarin ze zei dat de vele aanwezigen maar als participanten gezien moesten worden en daar konden ze dan wel blij mee zijn. Er waren zoveel mensen, omdat er politiek wanbeleid gevoerd wordt, denk ik…

De burgemeester deelde mee dat het verboden was om mens te zijn, herstel, ze deelde mee dat het verboden was om emoties te uiten. Er werd afscheid genomen van iemand, daarvoor werd geapplaudisseerd.

Daarna kwamen de insprekers, de terecht bezorgde burgers die lijden onder beleid dat wordt opgelegd van bovenaf, van de VN naar de EU, naar de nationale politiek, de provincies, Provinciale Staten en de lokale politiek.

De eerste spreker was klaar, mensen klapten en werden berispt. De tweede spreker was klaar en er werd weer geklapt, waarop een waarschuwing volgde. De derde spreker, een zeer moedige vrouw die de waarheid sprak, was klaar en er werd weer geklapt. Waarop de burgemeester de vergadering schorste, op hoge poten naar de achterkant van de zaal liep en eiste te weten wie er had geklapt. Dat waren een vrouw en een man, keurige mensen trouwens, maar die moesten de zaal en zelfs het gebouw verlaten… Omdat ze applaudisseerden voor de sprekers. Een bizarre ervaring vond ik het.
www.gelderlander.nl

Ik snap waarom mensen vele dingen afdoen als een complottheorie, omdat het voor iemand met gezond verstand, een geweten en empathie niet te behapstukken is soms, dat wereldleiders en politici tot dingen in staat zijn die u nooit voor mogelijk had gehouden…

Maar Agenda 21/2030 van de Verenigde Naties bestaat echt en wordt uitgevoerd door de landen die hun handtekening daaronder hebben gezet, waaronder Nederland!! Die Agenda wil 90% minder mensen! Laat dat even inwerken… Dat om de aarde te redden. Mensen zoals Bill Gates, Ted Turner, linkse beïnvloeders en komieken zoals Bill Maher bepleiten nu openlijk deze plannen. Mensen doden wordt in deze tijden door sommige mensen echt gezien als noodzaak om “de aarde te redden”. Misschien is dat wel de reden dat het immigrantengeweld niet aangepakt wordt, wie zal het zeggen…

In onderstaand bericht staat dat de staat Washington op het punt staat om menselijke lijken te composteren en te recyclen in de voedselvoorziening.  De Wall Street Journal meldde dat tegen 2035 de trustfondsen uitgeput zullen zijn. Het reduceren van de wereldbevolking, de genocide, wordt een kwestie van overheidsbeleid en zelfbehoud van de wereldregering.
www.worldunity.me

We worden al jarenlang bedrogen en belogen door de politiek, die achter de schermen wereldpolitiek bedrijft en Nederland wil laten regeren door de EU en de VN. Die bepalen dan wat goed voor u is, zelfredzaamheid zal worden vervangen door afhankelijkheid, de Europese nationale identieke bevolkingen worden vervangen, de nationale banken worden ondergebracht bij de EU, de politie, beveiligingsdiensten ook, en het Verdrag van Lissabon, dat politici zwijgplicht oplegt, doet de rest… Vrijheid wordt vervangen door dictatuur!!!

Wat de boeren zeggen, is waar. Ze worden bedonderd, de metingen die gedaan zijn kloppen van geen kant. Als ik de boeren en bouwers was zou ik alles, maar dan ook alles na laten rekenen, het is al vaker bewezen dat ze in Den Haag niet erg goed zijn in rekenen. Anders hadden ze vooruit kunnen rekenen/denken en kunnen zien dat de immigranteninvasie Nederland uiteindelijk failliet zal doen gaan, maar goed dat is mijn mening.
https://jdreport.com

Het is krankzinnig, bizar, schandalig en absurd wat er gebeurt, overal in het land ontstaan er problemen doordat Nederland met open armen meer en meer buitenlanders binnenhaalt. In vele steden en dorpen voelen mensen zich onveilig, vragen ouders zich af of hun kind wel heelhuids thuiskomt, of überhaupt nog thuiskomt. Om over huisvestingsproblemen maar niet te beginnen.

Niet alleen in Nederland zijn er problemen, maar in elk “ontvangen met open armen” land, en doordat de EU goed beleid tegenwerkt, de boten zouden namelijk ook vol weer terug kunnen keren, zullen de problemen die we ondervinden als Europese bevolking, net zoals die in Grave, niet minder worden.
www.powned.tv

Laten we vooral de vrijheid van meningsuiting gaan gebruiken met zijn allen, de ene mening is niet meer waard dan de andere, alle meningen zouden gewoon openlijk gehoord moeten worden. Laten we mens zijn, ons gevoel en onze emoties tonen bij elke aangelegenheid, boosheid, onvrede, empathie, tolerantie (maar niet te veel), of het nu wel of niet gewaardeerd wordt! Eerlijke gesprekken en discussies, dit is ons land en hier gelden onze regels en normaliteit. En dat zouden ze in Den Haag eens moeten gaan begrijpen.

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op Maak zoveel mogelijk gebruik van de vrijheid van meningsuiting!

 1. Tistochwat zegt:

  Eerlijke gesprekken en discussies, dit is ons land en hier gelden onze regels en normaliteit. En dat zouden ze in Den Haag eens moeten gaan begrijpen.

  In Den Haag begrijpen ze alles juist verdomd goed; ze willen ons op alle fronten (mond)dood maken.

  Geliked door 1 persoon

 2. Klaas zegt:

  Like

 3. Lucia zegt:

  Met alleen maar je mening laten horen zijn we veel te laat . U denkt toch niet dat den Haag wakker ligt van wat wij denken, daar regeert alleen hubris en ego in overdrive. Het is tijd voor geen woorden maar daden maar ik ga u precies vertellen wat er mis is met deNnederlander ; In de winter blijft ie lekker op de bank zitten, buiten is het koud en nat en in de zomer blijft ie op de bank zitten want dan is er overal voetbal. De hippiementaliteit is allang dood en als we maar voor de helft , de straat op gingen, a la de Fransen, dan was het hier toch wel anders.

  Geliked door 2 people

 4. Kijk naar “Ongehoord”, hoe het mediakartel, waarschijnlijk op bevel van het haagse partijkartel, weigert om ruimten op het mediapark aan de nieuwe omroep”Ongehoord” te verhuren. Dat zijn maffiapraktijken. Rutte wist ervan en zag dat het goed was, zoals zo veel dingen die hij onder de pet houdt. Over vrijheid van meningsuiting gesproken, die bestaat nog wel maar dan alleen op papier want wee degenen die iets verkeerds zegt over allochtonen, hij/zij kan zich voor de d666 rechters moeten verantwoorden.

  Geliked door 1 persoon

 5. Marc zegt:

  @Elise,

  Bill Maher is geen linkse komiek. Integendeel: hij muntte het begrip ‘politiek incorrect’. Daarnaast staat hij buitengewoon kritisch tegenover de islam.

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Laat ik bij de eerste alinea beginnen;
  “Er zijn te veel mensen, zo is er besloten.”
  Dat is niet zo besloten dat is een realiteit die iedereen kan zien (mits men daartoe bereid is).
  Wie had er voor de uitbraak van het virus van gehoord ? Het is een stad met schrik niet 11,8 miljoen mensen ! En er zijn meer van die mega-steden, denk bv aan Mumbai 19,8 miljoen en vele andere. Alleen in Azië ? Nee hoor, denk aan Los Angeles, New York.

  Als je de bevolkingsgroei en daarmee samenhangende overbevolking erkent dan volgt de vraag hoe komt dat.
  Nou dat is simpel, er worden meer mensen geboren dan er doodgaan.
  Dan zou je er een hele hoop kunnen uitmoorden maar daarna begint het gewoon van voren af aan en zit je na enige tijd met hetzelfde probleem.
  Je zou ook kunnen zorgen dat we minder nakomelingen krijgen, dat gaat langzaam maar het werkt wel.
  Kijk naar Europa, we hebben al decennia een negatief aantal geboorten, ware het niet dat er nieuwkomers zijn en worden binnengelaten dan zouden we qua inwonersaantal krimpen.
  Een erg vergaande mogelijkheid is het Chinese voorbeeld van de 1 kind politiek maar er moet een andere mogelijkheid zijn om hetzelfde resultaat te verkrijgen.

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Heb je ’t weleens zo beschouwd dat je NL eigenlijk kunt zien als één grote stad.
   De dorpen en steden klonteren aan een, er is nauwelijks open ruimte op het noord-oostelijke deel na.
   Toen ik als kind in Rotterdam Z woonde, op ijsselmonde, was dat op de dorpen na nog een groene open ruimte, jaren ’50.
   Nu is het volgebouwd vanaf oude Maas [ Barendrecht ] tot aan Nwe Maas [ R’dam Zuid ].
   Verschrikkelijk, nergens waar je heen kunt om eens alleen te zijn.
   idem dito het Westland nu.
   Vroeger nog de dorpen apart, nu allemaal een massa.
   Wat N.Y betreft, heel grote stad, zowat een NL-provincie, maar als je b.v. de Hudson oversteekt kom je in New Jersey, Noordelijk.
   Overal bossen en nog open ruimten.
   Nederland was in de jaren 50 Emigratie-land en had dat moeten blijven.
   Werkelijk stompzinnig om het over IMMIGRATIE te hebben.
   Nederland is overvol……………

   Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    We zijn het eens Delamontagne, leuk weetje; ook Pim Fortuyn was die mening toegedaan, met dat verschil dat hij het niet als negatief beoordeelde.
    Persoonlijk zie ik het met lede ogen aan, lieflijke plattelandsdorpjes als Zoetermeer, Pijnacker, Nootdorp, Voorschoten, Monster, Wateringen zijn uitgegroeid tot steden ofwel betonnen gruwelen. Enig onderling verschil is nauwelijks waarneembaar, als ze je geblinddoekt in een van de vinexlocaties neerzetten is er geen hond die met zekerheid durft te zeggen in welk voormalig gehucht hij staat.
    Van veel fantasie kun je de dames en heren architecten niet beschuldigen.
    Heb nog meegemaakt hoe het huidige Zoetermeer ontstond, duidelijk zichtbaar was nog waar het oorspronkelijke dorp was geweest terwijl er links en rechts wijken werden neergeplemd die meer inwoners kregen dan voordien het hele dorp.
    Als je van Den Haag naar Rotterdam rijd (of andersom) zie je vlak voor Overschie nog een klein stukje dat nog niet volgebouwd is, verder is het net alsof je de stad niet uit bent geweest.
    De gemeente Monster presteert het zelfs om in de duinen te bouwen, dat was nog niet zo heel lang geleden volkomen taboe, daar bleef je vanaf, dat was onze zeewering, daar moest je zuinig op zijn.
    Helaas, niets is meer “heilig”.

    Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Dat is dus wat ik bedoelde, het volledig tegen elkaar aan bouwen van stadjes/steden.
    Bij Overschie weet ik ook, ik herinner me nog duidelijk dat die weg naar Den Haag 2 x 2 baans was met middenberm zonder vangrails.
    Iepenburg was vroeger vliegveld, nu Vinex-wijk.
    Geen idee waar “Vinex” voor staat.?

    Geliked door 1 persoon

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Delamontagne ; Vinex is de afkorting voor Vierde Nota Ruimtelijke Ordening Extra, een nota ruimtelijke ordening van het Nederlandse ministerie van VROM uit 1991.
    En de tijd dat Ypenburg nog een vliegveld was heb ik nog meegemaakt, we woonden er hemelsbreed niet zo heel ver van vandaan en eens per maand of zo moesten de motoren van de straalvliegtuigen getest worden of zo, het gaf in elk geval een oorverdovend lawaai.
    Dat is nu niet meer denkbaar, dan staan de actiegroepen zich te verdringen, de Vereniging voor mensen met Migraine (VVMM) samen met de Vereniging voor vogels met Gevoelig Gehoor VVGG) plus natuurlijk de Vereniging Tegen Zinloos Brandstofgebruik. (VTZB)
    😀

    Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   “Men” stopt tegenwoordig van alles in alles, zo moet het geen probleem zijn om anti conceptie bijvoorbeeld door al het drinkbare te mixen, in eerste instantie water, zeker daar waar de bevolkingsaanwas het grootst is.

   Geliked door 1 persoon

   • scherpschutter1943 zegt:

    Nemisis, dat is een oude links methode. Vroegere pvda.minister Irene Vorrink, wilde fluor in het leidingwater doen, want dat was goed voor het gebit. Dat er ook mensen waren die een kunstgebit hadden, daaraan ging zij voorbij. Diezelfde minister verkondigde het standpunt van de dolle mina’s van “Wel baas in eigen buik, maar geen baas over je eigen gebit “.
    Dat toevoegen van middelen aan het drinkwater, is een glijdende schaal naar euthanasie van rechtswege. Die middelen zijn er al. Tot je 65e levensjaar, niets aan de hand. Daarna slaat het middel toe en word je gedood door het middel in het leidingwater. Ik denk dat dit idee koren op de molen is van partij Dood66

    Geliked door 1 persoon

 7. Klaas zegt:

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Ja en wij moeten maar geloven dat de Chinese overheid met die vergaande maatregelen komt omdat er 2 à 3 duizend besmettingen zijn en 250 doden.
   Daarvoor snijd je 45 miljoen mensen af van de boze buitenwereld.
   Hoe dat verder moet met de bevoorrading of hoe mensen het zonder inkomsten verder moeten redden daar hoor je niemand over.
   Ze kunnen nog zo communistisch zijn maar ik geloof niet dat de overheid straks op grote schaal gratis voedsel gaat verstrekken.
   Enkele duizenden besmettingen maar er wordt binnen de kortste keren ineens een groot ziekenhuis gebouwd.
   Denk dat het vele malen erger is dan men ons doet geloven.

   Like

 8. Pingback: Maak zoveel mogelijk gebruik van de vrijheid van meningsuiting! | eunmask

 9. Lucky zegt:

  Ontslag nieuwslezer voor citeren Shakespeare
  https://www.irishpost.com/news/veteran-news-presenter-alastair-stewart-forced-step-following-outrage-angry-ape-tweet-178310

  Veteran news presenter Alastair Stewart forced to step down following outrage over ‘angry ape’ tweet

  Veteraan nieuwspresentator Alastair Stewart moest aftreden na verontwaardiging vanwege tweet over ‘boze aap’

  ITV NEWSREADER Alastair Stewart has been forced to step down following what ITN called “errors of judgement” in the 67-year-old’s use of social media.

  He was accused of comparing a black person to an ape, though the line he used was in fact a quote from Shakespeare.
  The award-wining presenter was embroiled in a Twitter debate three weeks ago with a man named Martin Shapland.
  They were discussing the relationship between the Crown and taxpayer funds, and during the row Stewart quoted from Shakespeare’s Measure for Measure, which included the words “angry ape”.

  Mr Shapland, a black man, described Stewart’s words as “a disgrace”, suggesting that the tweet was racist.
  “‘But man, proud man, Dress’d in a little brief authority, Most ignorant of what he’s most assur’d – His glassy essence – like an angry ape’,” the tweet read.
  Shapland took a screenshot of the tweet and reposted it, adding: “Just an ITV newsreader referring to me as an ape with the cover of Shakespeare.

  “Measure for Measure, Alistair is a disgrace. [sic]”

  Nl
  ITV NIEUWSLEZER Alastair Stewart werd gedwongen af ​​te treden na wat ITN “beoordelingsfouten” noemde bij het gebruik van sociale media door de 67-jarige.

  Hij werd ervan beschuldigd een zwarte persoon met een aap te hebben vergeleken, hoewel de quote die hij gebruikte in feite een citaat van Shakespeare was.
  De prijswinnende presentator was drie weken geleden verwikkeld in een Twitter-debat met een man genaamd Martin Shapland.
  Ze bespraken de relatie tussen de kroon en de belastingbetaler, en tijdens dat gesprek citeerde Stewart uit Shakespeare’s Maatregel voor Maatregel, die de woorden “boze aap” bevatte.

  De heer Shapland, een zwarte man, beschreef de woorden van Stewart als “een schande” en suggereerde dat de tweet racistisch was.

  “‘Maar man, trotse man, gekleed in een klein kort gezag, meest onwetend van wat hij het meest verzekerd is – zijn glazige essentie – als een boze aap’,” las de tweet.

  Shapland nam een ​​screenshot van de tweet en plaatste deze opnieuw, en voegde eraan toe: “Gewoon een ITV-nieuwslezer die naar mij verwijst als een aap met de cover van Shakespeare.

  Like

 10. Horatius zegt:

  De aarde is overbevolkt met 6 miljard inwoners en daar weet de natuur via een zelfregulerend mechanisme wel raad mee d.m.v. wereldwijde epidemieën, bosbranden, burgeroorlogen, klimaatverandering etc.

  Toch blijft de wereldbevolking maar stijgen met als resultaat enorme economische vluchtelingenstromen met name naar de gebieden waar de sociale voorzieningen en de open grenzen hun de gelegenheid geven om daar zich te kunnen vestigen. Op een gegeven moment komt er echter een einde aan de opnamecapaciteit van al die gastvrije landen, de verzorgingsstaat komt onder druk te staan en moet dus noodgedwongen sterk inkrimpen met grote maatschappelijke onrust als gevolg.
  In Nederland zitten we met 17 miljoen inwoners en volgens Brussel kunnen er nog wel 6 miljoen(!) bij om o.a. de vergrijzing te bestrijden.

  Als West-Europa wordt misbruikt om de algehele problematiek van deze aarde op te lossen moet dit dus leiden tot een totale ontwrichting van onze samenleving en dit gebeurt dus bewust via een links gedachtegoed wat volkomen haaks staat op een realistisch kijk op de gevolgen van deze grootschalige volksverhuizingen.

  Daar komt nog bij de alsmaar stijgende moslimpopulatie wat garant staat voor geweld in alle mogelijke vormen, zie het voorbeeld van de al vele decennia durende bloedige burgeroorlogen in het Midden-Oosten. En dat halen wij hier binnen onder het mom van humanitaire hulp aan zielige vluchtelingen terwijl het draagvlak onder de autochtone bevolking voor deze omvolkingspolitiek zeer sterk is afgenomen.

  Dat is dus vragen om problemen met rampzalige gevolgen. En we stonden erbij en keken ernaar want we leven in een democratie en de stembus geeft de gevestigde politiek om de vier of vijf jaar weer de kans om dit beleid voort te kunnen zetten.
  Tot zoals gezegd de natuur gaat ingrijpen via een wereldwijde epidemie met negatieve gevolgen voor de economie, het vrije verkeer tussen landen en continenten en uiteindelijk een wereldwijde crisis.

  Dit is blijkbaar een natuurwet want stel dat de twee Wereldoorlogen niet hadden plaatsgevonden inclusief de Spaanse griep en de Holocaust en alle mensen honderd jaar zouden worden dan stonden we nu schouder aan schouder opeengepropt op deze aardkloot. Dus een onleefbare situatie.

  Of er een religieuze of misschien zelfs wel buitenaardse intelligentie achter dit scenario zit laten wij maar in het midden. Dat is voer voor theologen en schrijvers van sciencefiction.

  Like

 11. M. zegt:

  Het praatje dat de aarde te vol zou zijn gaat er in als koek bij de koffie.
  Zonder ook maar iets te berekenen neemt men klakkeloos het de aarde is te vol praatje over.
  En zonder na te denken vind men wel dat er wel wat minder mensen mogen zijn al rekenen ze zichzelf daar dan weer niet onder want zo hypocriet is men dan wel weer.
  In feite leert men u met een leugen het wel oké te vinden dat er minder mensen moeten komen terwijl als u een beetje gaat rekenen ziet u dat de aarde verre van vol is.
  Dat mensen op elkaar gepropt worden wil niet zeggen dat de aarde te vol is.

  Zonder ook maar een berekening te maken of onderzoek te doen vinden nog een hoop mensen dat er wel wat volk weg kan, als ze het zelf maar niet zijn.
  En wat voor gedachte is dat ?

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Beste M, nederland is als een schipbreukeling op zee, die zich vastklampt aan een stuk drijfhout. Dat drijfhout kan maar 1 drenkeling boven water houden en niet 2. De autochtone Nederlanders zijn de 1e drenkeling en allochtonen de 2e. Die 2e zal dus gewoon moeten verdrinken, Het is niet anders, gewoon overmacht dus. Daar komt nog bij dat ik het meer dan zat ben dat er hele volksstammen van god mag weten waar, hier mede op mijn kosten volledig onderhouden worden. U heeft misschien gelijk dat de aarde niet vol is maar dat nederland meeeeer dan vol is, te vol dus, dat staat buiten kijf.
   Ik heb de pest aan mensen die mij op alle mogelijke manieren er van proberen te overtuigen dat “vluchtelingen” hier welkom moeten zijn. Dat zijn meestal (s)linkse mensen die zelf aan het vluchtelingenprobleem verdienen, is het niet direct dan wel indirect. Maar de nederlandse jan met de korte achternaam heeft geen flikker te vertellen, moet naar rechts richten en naar links buigen en verder zijn smoel houden. Ik ben dat meer dan zat. Ik ben op de eerste dag lid geworden van de omroep”Ongehoord” , uit pure ellende van het andere zooitje. Even terzijde, ik las net de dreigende taal van timmermans over de nederlandse eu.bijdrage. Als ik van iemand moet kotsen is hij het wel, Hij is de personificatie van het slechtste van het slechtste in de mens en van de partij die hij vertegenwoordigd. Met een vriend als timmermans heb je echt geen vijanden meer nodig. Moge de god van de christenen hem gauw tot zich roepen.

   Like

   • M. zegt:

    Dat Nederland te vol is ben ik met je eens, beste Scherpschutter.

    Voor mensen die denken hun god een dienst te bewijzen door wat mensen om te brengen en daarvoor een beloning te krijgen is een leeg land zonder mensen nog te vol.

    Vluchtelingen die nergens voor vluchten opvangen tot je zelf vluchteling word in eigen land is inderdaad niet meer dan waanzin.
    Laat de po migratie waanzin zich eerst maar eens druk maken om de bejaarden die ons land opgebouwd hebben en hun hele leven betaald hebben voor hun oude dag en nu als dank in hun eigen stront zitten zonder recht op luchten, als ze zo nodig zo humaan willen zijn.
    Laat ze eerst onze zwervers een dak geven en voedsel voordat men Sinterklaas gaat spelen aan iedereen behalve hun eigen noodbehoeftigen als men zo humaan wil zijn.
    Die pro migratie domkoppen snappen niet dat ook de zogenaamde zielige vluchteling die nergens voor op de vlucht is ook niet meer te vreten heeft als we de grens open houden en de boeren laten weg jagen.

    Nederland is te vol met idioten die hun eigen volk verraden en laten sterven om vreemden met een onfrisse ideologie tegen de Nederlander welkom te heten.

    Een goede vriend wil je niet lastigvallen met een Timmermans.
    Alles op zijn tijd eerst moet hij zichzelf ten overstaan van de wereld compleet belachelijk maken.
    En dat is Fransje nu aan het doen.

    Like

 12. M.A.L. Sion zegt:

  citaat uit artikel:
  “” problemen doordat Nederland met open armen meer en meer buitenlanders binnenhaalt. “”
  HOE RAKEN WE DAT SCHURFTIGE GETEISEM UIT MIDDENOOSTEN, AZIË EN AFRIKA WEER KWIJT?
  of zitten we daar eeuwigdurend mee opgescheept?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s