VIDEO Arnold Karskens: “Bij discriminatie en racisme loopt de Nederlandse televisie voorop”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Bananenmonarchie Nederland, belangenverstrengeling, Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, discriminatie, Elite, establishment, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, NPO, political correctness, praatjesmakers, propaganda, publieke omroep, Racisme, Rotzakken, RTL-Nieuws, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO Arnold Karskens: “Bij discriminatie en racisme loopt de Nederlandse televisie voorop”

  1. Zwaar kut zeg.
    Loopt die Karstens toch zo maar weer een waarheid te vertellen.
    Morgen de reactie van onze eigen home maar weer afwachten, die nog niet weet dat hij als eerste een duik van een flatgebouw mag maken.

    Geliked door 2 people

  2. guusvelraeds zegt:

    Kijk en hierom geen ruimte te huur voor hun op het mediapark.

    Geliked door 2 people

  3. Tistochwat zegt:

    Huichelaars:

    Geliked door 3 people

  4. Klaas zegt:

    Like

  5. andre zegt:

    De moraalridder tv tja het is inderdaad zichzelf belangrijker vinden dan het onderwerp zelf van “kijk mij eens goed zijn op tv”. En iemand zwart maken zonder wederhoor is triest.

    Like

  6. h zegt:

    Secreet Jinek kon het ook niet nalaten |Dion |Graus de grond in te boren, maar gelukkig laat hij zich niet kennen … hoe zit het eigenlijk met haar Tsjechische achtergrond ?

    Geliked door 1 persoon

Plaats een reactie