VIDEO Sietske Bergsma: Angela Merkels zuivering – Duitse Liberalen en Conservatieven moeten weg

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Henk der Niederländer”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", AfD (Alternative für Deutschland), Barbarisme, belangenverstrengeling, Censuur, christendemocraten, Communisme, cultuurrelativisme, democratie, demoniseren, dictatuur, Duitsland, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, liberalen, Links fascisme, machtswellust, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

2 reacties op VIDEO Sietske Bergsma: Angela Merkels zuivering – Duitse Liberalen en Conservatieven moeten weg

  1. droevige mof zegt:

    In Thüringen zijn er barsten gekomen in de cordon sanitaire. CDUSPDGrüneDieLinke zijn één partij, de AfD is een min of meer gecontroleerde oppositie. De afspraken in de eenheitspartij, die al decennia lang regeert, hebben niet meer gewerkt en sindsdien is het desintegratieproces versneld. De AfD was een van de vele redenen hiervoor, maar niet de oorzaak.
    De situatie in Duitsland spitst zich toe en de stemming is hier slecht, want de samenleving is verdeeld, tweederde pro, een derde contra. Heel gevaarlijk.

    Like

    • Maar Ik kan me toch niet aan de indruk onttrekken Droevige dat toen Merkel vanuit Zuid Afrika liet horen dat het feest met de AFD niet door zou gaan ze ook een duidelijksignaal af gaf aan de burgers.
      Iets van als je AFD stemt pas maar opk
      (Werk, toekomstperspectief, Huurwoning, )
      Je begrijpt me wel.

      Like

Plaats een reactie