Stikstofidioot . . .

Door:
“Ben”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Stikstofidioot . . .

 1. koddebeier zegt:

  Weg met de zwakzinnige van D66, opsluiten die dwazen !

  Like

 2. Hovawart zegt:

  De bouwprojecten werd ogenblikkelijk stilgelegd vanwege de CO2-uitstoot, en nu een paar weken later moeten er zo spoedig mogelijk tienduizenden woningen gebouwd worden op voormalige weidegronden, gecompenseerd door belastinggeld op een klimaatbank te storten waar men het natuurbehoud uit wil financieren,……..het is te zot voor woorden, het politieke onvermogen is paniekvoetbal, de Haagse incompetentie heeft de Hollandse maatschappij uitgehold en als schroot verkocht aan de hoogste bieder……Brussel lacht in hun vuistjes, Rutte met zijn praatjes heeft geen poen meer……Nexit Nu, er nog iets aan spaargeld en pensioenen over is, binnenkort ook op.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Een cordon sanitaire om D66…., wanneer gaat dit gebeuren? Deze partij met al haar plannen zijn gericht op het afschaffen van een soeverein Nederland.
  Weg ermee!

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Te beginnen bij GROEN. LINKS, herinneren aan. DE.’ MOTIE. HALSEMA’, en. wat. ‘KONINGIN. UTOPIA’. ( madam HALSEMA) toendertijd. ‘orakelde’, betr. ONTEIGENING. vanweidegronden van boeren, ten behoeve. van te Bouwen verwachten ,…. ‘woonobjecten’, …………. en MEN. vergete zeker. OOK niet hoe het. christelijk democratisch. APPEL,(CDA) – lid. BALKENENDE , ondanks. NEEN- zegging, ons. TOCH. de. EU. ‘ inrommelde’, …….dan nog maar niet te vergeten, ( 13.3.2013, op ej.bron, hoe pensioengelden. werden. opgesoupeerd. door…………..<~<~<~<~<~<~<~

   Like

 4. Hovawart zegt:

  Het lumineuze idee van dit kabinet om de Natuurbank op te richten, het moet een soort fonds worden waarin belastinggeld wordt gestopt als compensatie voor natuurschade, en nu het verkeer in de Pays-Bah als grootste veroorzaker van de stikstofuitstoot word aangewezen zal de wegenbelasting en brandstofaccijns wel weer verhoogd worden, of zelfs een NatuurTax worden ingevoerd met vignetten op de ramen om al die filerijders te laten betalen voor het staren naar het groen in de bermen………….dit land gaat kruipend ten onder.
  Over de (lokale) overbevolking en de ecologische draagkracht van de aarde hoort men de Linksche Looney Brigade niet, die geloven enkel in hun linkse mantra dat “Gedeelde Weelde Is Gedeelde Rijkdom”, en geen Gedeelde Armoede.

  Geliked door 1 persoon

 5. Monalisa zegt:

  je hebt bepaalde bier drinkers daar die deze partij steunen, het is zelf family van u, de verwende kinderen van hun babyboom kinderen die denken dat ze alles kunnen met hun twee duimen op hun smardfoon.

  Like

 6. LUCIA zegt:

  We zitten met een moord en brand schreeuwende domste jeugd aller tijden, “met de complimenten aan jaren linkse onderwijzers”, die simpele dingen niet snappen b.v. dat als je langer gestudeerd hebt om op hoger onderwijs niveau te kunnen lesgeven, dat het meer schuift dan die paar jaren als je gestudeerd hebt , overtrokken woord overigens, en op de lagere school les geeft. Ik wil daarbij niets ten nadele zeggen van de inbreng van deze mensen maar het is nog altijd zo dat hoe meer je gestudeerd hebt, hoe meer de maatschappij dat eert door je beter te betalen.
  Overigens diezelfde verwende nesten, die nu de Boomers van alles verwijten, terwijl ze een luxe hebben van kinds af aan waar de Boomers niet eens van konden dromen, want er was niks, de wereld had net in record tempo 2 wereldoorlogen gehad. Het was al een luxe sec om te leven.
  Met keihard werken werd alles opgebouwd, die jankerds van nu raken al gestrest als ze een lullig bijbaantje naast hun studie hebben want oh, de druk van de social media , hun studie en dan ook nog een baantje van enkele uren per week , dat is toch echt te veel d.w.z. behalve als het door Soros betaald wordt en ze een beetje kunnen rondlummelen op straat.
  Dan heb je ook nog een paar rund-stomme-opa’s/oma’s die ook hun steun betuigen… want deze generatie heeft het zo moeilijk… MOEILIJK, sinds wanneer is gepamperd worden op alle niveau’s alles gratis afdwingen MOEILIJK. Blijkbaar is de definitie van Moeilijk ook al aan het devalueren ook met dank aan links. Deze narcistische strontstomme generatie is de enige reële kans, die ik in jaren gezien heb, op een bedreiging voor de mensheid richting ondergang… daar kan geen enkel deeltje PFAS, Stikstof of CO2 aan tippen.
  Weg met deze Gratis-Narcisme-Generatie en hun valse goden.

  Geliked door 2 people

 7. Lucky zegt:

  Like

  • Harry zegt:

   Ze zouden Plassterk leider van de pvda moeten maken .
   Dan hebben ze er tenminste nog eentje met een normaal werkend verstand , die in tegenstelling tot die smerige Asscher ook nog geen leugenaar en feiten-omdraaier is .
   Denk dat dan groen links en Drugs 66 ook flink verlies kunnen incasseren .

   Like

   • Tineke zegt:

    Nou Harry,
    Deze cowboy lulde wel altijd met de PVDA mee.
    Nu die daar niet meer zit,durft ie pas eerlijk te zijn.
    Dan ben je wat mij betreft ook een liegende graaiende meeloper geweest.

    Like

  • Lucky zegt:

   Fleur:
   Hoogbejaarden, die het vaak kouder hebben, moeten maar een fleecedeken gebruiken want de zorginstelling draait de temperatuur omlaag. Want CO2.

   Onze alleroudsten in de kou ipv behaaglijk warm om een gekte. Ik huil 😢

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    Lucky 21 februari 2020 om 12:29

    Ik ook. Wat een ellende staat ons te wachten…

    Like

   • fleckie zegt:

    Wie op. t.v. op de ouderenzender. O N S,, via. K p n 89 kijkt, ziet geregeld het plaatje. …LANGSKOMEN!!! waarin. diverse. (arrogante) jongeren, menen. ouderen. ‘de les mogen . .lezen’. (dag in, dag uit) …….( schuldbewustzijnscomplex. ‘aanpraten’ soms??!!…. schandalig, gewoonweg…😡’wie wind zaait,zal storm oogsten’, (als zijzelf ooit. ouder zijn)…….<~<~<~<~<~<~<~

    Like

 8. D66 = Dom66 + Dictatoriaal 66 + Drugs 66

  Like

 9. Lucky zegt:

  Faal
  https://tpo.nl/2020/02/21/energieboeren-waarschuwen-energierekening-fors-omhoog-dankzij-elektrische-autos-en-warmtepompen/

  Energieboeren waarschuwen: Energierekening fors omhoog dankzij elektrische auto’s en warmtepompen
  Nederlands netwerk helemaal niet geschikt voor miljoenen warmtepompen en laadpalen

  Het Nederlanders elektriciteitsnetwerk is veel te zwak voor de stijging aan die eraan komt. De drie grote netbeheerders zeggen in het AD dat ze miljarden moeten investeren en sluiten niet uit dat de energierekening met tientallen euro’s stijgt.

  Tot 2030 moeten er 1,7 miljoen openbare laadpalen geplaatst worden, daarnaast gaan er 1,5 miljoen huizen van het aardgas af. Als die allemaal in bedrijf komen, vergt het een ongekende hoeveelheid stroom. De kabels in de grond en de transformatorhuisjes zijn te dun en te zwak om al die energie te kunnen leveren. Er wordt nu al gewerkt met laadpalen die op piekmomenten slechts de helft van het vermogen leveren om te voorkomen dat de wijktransformator het begeeft

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  Jetten is een ‘doorgesnoven’ machtswellusteling.
  Ik zou met plezier die eeuwige, arrogante, oliedomme, irritante grijns van zijn smoel vegen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s