Finland haalt “onbegeleide minderjarige vluchtelingen” uit Griekenland

Screenshot_5

(Vertaling: E.J. Bron)

Linkse vrouwenregering in de sporen van Zweden

Maria Ohisalo (35, foto), de Groene minister van Binnenlandse Zaken van Finland, maakte gisteren bekend dat Finland graag 175 “onbegeleide minderjarige vluchtelingen” rechtstreeks uit Griekenland, Cyprus, Malta en Italië zou willen opnemen. De kosten daarvoor zou de EU dragen.

Blick Oostenrijk

Sinds de linkse regeringscoalitie haar werk heeft opgenomen, verandert het land in de sporen van Zweden. Verleden jaar nam Finland ongeveer 2500 zogenaamde vluchtelingen op.

Minister-president is 35-jarige socialiste

Finland wordt sinds december 2019 door een coalitie van vijf partijen, ex-communisten tot “liberalen”, geregeerd. Minister-president is de 35-jarige Sanna Marin van de Sociaaldemocratische Partij. Marin is internationaal vooral bekend vanwege haar jonge leeftijd en haar goede uiterlijk. Tot haar kabinet behoren 12 deels net zulke zeer jonge vrouwen en 7 mannen.

Kosten worden gedragen door het Europees Integratiefonds

Minister van Binnenlandse Zaken Ohisalo staat bekend als lid van de linkervleugel van de “Groene Bond”, waarvan zij partijvoorzitster is. De 175 “vluchtelingenkinderen”, die zij graag in haar land zou willen opnemen, moeten geen deel uitmaken van de door de UNHCR voorgestelde opnamequota van 850 personen. De kosten worden gedragen door het asiel-, migratie- en integratiefonds van de Europese Commissie, dat is uitgerust met een bedrag van € 3,137 miljard belastinggeld uit de lidmaatschapsbijdragen van de EU-landen.

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "migratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, cultuurrelativisme, Eurabië, Europese Commissie, EUSSR, Finland, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op Finland haalt “onbegeleide minderjarige vluchtelingen” uit Griekenland

 1. karton zegt:

  En plots blijken de veerponten uit Syrië en Irak volgeladen te zijn met “onbegeleide minderjarige vluchtelingen”. (afkomstig uit landen zónder oorlog !!!!)

  Like

 2. Monalisa zegt:

  De EU kosten die betalen alle mensen in Europa, tja mijn woorden komen steeds uit, voor het jaar 2050 moeten 25 miljoen kansloze parels in Europa komen, het kan niet op. Euro word een tweede Afrika.

  Geliked door 2 people

  • Jan zegt:

   Ruggengraatloos figuur

   Finnish minister apologises for Instagram poll asking if jihadi brides should be allowed to return from Syria after criticism embarrasses Sanna Marin’s new women-led government
   …..
   Katri Kulmuni, 32, who became finance minister only this week, had posted an informal poll on whether the government should allow Finnish women with links to Islamic State to return from Syria, or just their children.

   The poll asked her Instagram followers whether they backed repatriating ‘children only’ or ‘children and mothers’
   ….
   https://www.dailymail.co.uk/news/article-7789369/Seriously-Finland-Red-faced-minister-deletes-Instagram-poll.html

   Like

  • karton zegt:

   @ Monalisa.
   Europa IS reeds een tweede Afrika !
   “Wandel” maar eens door A’dam, Rotterdam of een andere wat grotere stad.
   Trouwens, eigenlijk wel makkelijk………..je hoeft niet meer naar Verweggiestan te reizen voor vakantie want Verweggiestan is naar óns gekomen !

   Like

   • Monalisa zegt:

    Heer karton?? Ik ben een Amsterdammer die er niet meer woont kijk in de Afrika buurt alle maal buitenlanders kijk naar Osdorp precies het zelfde kijk naar Geuzenveld nog erger. Kijk naar de Kinkerstraat en omgeving daar wild u zeker niet wonen. Gr

    Like

 3. Eppo zegt:

  Die hebben daar ook nog niet genoeg geleerd .
  De rest van de familie en het hele dorp zal er wel snel achter aankomen daar.
  Ze zullen wel snel de zegeningen van ze er varen .

  Geliked door 3 people

 4. Lucky zegt:

  Horen onbegeleide minderjarigen niet terug naar hun familie gebracht te worden?
  Ik kan me trouwens nog gevallen herinneren van oudere bebaarde mannen die 15 of 16 jaar claimden te zijn maar het niet waren? Hoe gaan ze dit controleren?

  Geliked door 2 people

  • R Thomasson zegt:

   @Lucky. Ze gaan zeker niet hen baardgroei en hun kloten controleren. Ze durven dat niet, anders valt de hele zielige vluchtelingenindustrie in diggelen. De meeste 14 – 16 jarige onbegeleide jongetjes zijn kerels van midden dertig …en hebben een wijf of twee en kinderen thuis.

   Geliked door 2 people

 5. R Thomasson zegt:

  Kan men niet al deze regerende rotwijven terug naar de aanrecht sturen? Overal waar ze aan de top komen, maken ze slachtoffers. Kennelijk is regeren of ministerschap geen vrouwenwerk. Opdonderen.

  Geliked door 2 people

  • Trucker zegt:

   Denkt u dat de “mannelijke” variant beter is/zal zijn?
   Frankrijk, Nederland of moet ik nog meer voorbeelden aanhalen…

   Geliked door 3 people

   • mike zegt:

    “mannelijke” lol, voor u zijn Rutte en Macron “mannelijk”? Geconditioneerde halve vrouwen. Er is in het westen bijna geen man meer te vinden. Kijk anders even naar how women destroy nations/civilisations en why women destroy nations/civilisations.

    Geliked door 3 people

   • Trucker zegt:

    Die “like” die ik net gegeven heb staat niet op zijn plaats soms kan ik ook missen met wat ik wil doen.
    U moet DRINGEND mijn schrijfsels LEREN LEZEN ipv te ZEIKEN
    de aanhalingstekens zijn net om te duiden dat ze alles behalve man zijn.
    Voor de rest HOEPEL OP

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    Trucker 26 februari 2020 om 21:46

    De ‘mannelijke’ cryptohomo Rutte, de nicht Jetten en de ‘mooie jongen’ Klavert?
    Dat zijn ook ‘wijven’.

    Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    @ Tistochwat zegt:27 februari 2020 om 21:32

    Tis het is WIE mij meent te corrigeren waar ik op reageer, lieden die niet kunnen lezen heb ik (ook) de pest aan naast alles en iedereen die ik niet in mijn nabijheid wil.
    Het testosteron gehalte van de Jettes, Klavert’s en Ruttes zal van een te verwaarlozen cijfer zijn dat weten wij (rechtse nationalisten) op deze blog als geen ander, maar ik duid graag aan bemoeizuchtige piepeltjes dat ze eerst wat spek mogen eten vooraleer ze menen mij de les te lezen.

    Like

  • LUCIA zegt:

   EHH… ik besef dat je kwaad bent maar waar wil je het overgrote deel van regerende miskleuners naar toe sturen naar hun mancave???

   Geliked door 2 people

 6. bezigebij63 zegt:

  Daar is links goed in. Als anderen betalen.

  Geliked door 2 people

 7. Trucker zegt:

  zij zal ze vast persoonlijk begroeten, die groene domme mutsen hebben het nog altijd niet begrepen, die peinzen echt dat islamieten hulpeloze wezens zijn.
  ASAP La Veuve uit de kelders halen, het blad hoeft zelfs niet opgeblonken worden en de palen voor de galgen opstellen.
  Zal voor ne keer niet discrimineren dus volksverraders hij/zij uit de wereld helpen.

  Geliked door 2 people

 8. R Thomasson zegt:

  De Finnen zijn zelf schuldig dat hun mooie land wordt nu vervuild. Straks komen de junior jihadistjes, moordenaartjes en verkrachtertjes. Ze kunnen hun hart ophalen.

  Wij wensen ze veel sterkte uit Nederland.

  Geliked door 1 persoon

 9. Tistochwat zegt:

  Minister-president is de 35-jarige Sanna Marin van de Sociaaldemocratische Partij

  GECONDOLEERD!
  Finland zal ook snel naar de kloten gaan.

  Geliked door 2 people

 10. Pietersen zegt:

  Al weer zo’n onnozel wicht aan de top die haar hart wil laten spreken. Ziek word je er van. Die wijven zitten overal.

  Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   Wees maar blij dat vrouwen hun hart laten spreken en dagelijks, da’s de reden waarom een heleboel meppende en vrouwen schofferende mannen, helaas, niet in hun slaap vermoord zijn/worden . Ik hoop dat we wat dat betreft ooit eens net zo “goed” worden als jullie, dat we brallerig in een groep dronken de straat opgaan en iedere vent die we tegenkomen mishandelen en als ie mooi is ook nog verkrachten. Thuisgekomen, als het mannetje slaapt hem wekken, want we willen vreten, nadat we net onze magen uitgekotst hebben, als ie dat niet snel genoeg doet, krijgt ie ook nog een paar trappen en vuistslagen . Tja ik hoop toch dat we een dag echt dezelfde” rechten” pakken die jullie altijd gehadmeenden te hebben en daadwerkelijk geemancipeerd zijn/worden !!!Ga maar eens jullie alimentatie betalen voor jullie bloedjes van kinderen i.p.v. op alle Fora lopen te zeiken over vrouwen, wangedrochten van de evolutie!!!

   Like

   • Pietersen zegt:

    @Lucia
    Dat wijf heeft d’r hart op de verkeerde plaats zitten. Ze denkt dat ze een hart heeft, maar dat heeft ze juist niet, dat maakt haar zo gevaarlijk.

    Like

 11. Jan zegt:

  Zo draag ook ik bij aan de veilge opvang van bedreigde personen. Ik kan nu toch weer gerust slapen.

  Geliked door 2 people

 12. karton zegt:

  Ik heb nu al diep medelijden met de Finse rendieren, ik ben bang dat die beesten toch niet snel genoeg kunnen rennen om te ontkomen aan de vunzige praktijken van de binnenkomende kanspareltjes.

  Geliked door 2 people

 13. Peter zegt:

  Niet een die binnenkomt heeft papieren dus komen er alleen maar minderjarige binnen .

  Like

 14. Jean zegt:

  Is het nog niet bij iedereen doorgedrongen dat die EU bende de totale vernietiging van de westerse seculiere Europese beschaving tot doel heeft?

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Jean.
   Bij veel mensen is dat wél doorgedrongen, maar zij worden door de Haagse én EU-fascisten-bende geblokkeerd in hun handelen en/of uitlatingen door middel van het z.g. cordon-sanitair.

   Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s