Na Erdoğan´s grensopening: Griekse politie verdedigt Europa met stungranaten

Screenshot_44

(Vertaling: E.J. Bron)

Nadat de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan zijn dreigingen in de richting van Europa waargemaakt en de grenzen met Turkije geopend heeft, hebben duizenden migranten geprobeerd de grensovergang Pazarkule in de West-Turkse provincie Edirne naar Griekenland over te steken, deels met geweld. Maar de Griekse politie reageert met consequente afweer van de asiel-bestorming. Stungranaten, traangas en afsluiten van de grens waren het antwoord van de politie.

Duits - Zuerst

“Er werden meer dan 4000 illegale grensoverschrijdingen voorkomen”, aldus regeringswoordvoerder Stelios Petsas op de staatstelevisie (ERT). De massale bestorming van de Griekse grens zou georganiseerd en gepland geweest zijn. Echter: “Wij hebben standgehouden en onze grenzen, die ook EU-grenzen zijn, beschermd”, verklaarde de regeringswoordvoerder verder.

Bron:
https://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, belangenverstrengeling, Demografie, Eurabië, Europa, EUSSR, Griekenland, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Na Erdoğan´s grensopening: Griekse politie verdedigt Europa met stungranaten

  1. Lucky zegt:

    Moeilijk te controleren, maar op YouTube lees ik bij de reacties dat de turken van de andere kant hetzelfde doen om ze de grens over te jagen.

    Like

  2. koddebeier zegt:

    Kunnen beter met scherp schieten !

    Geliked door 2 people

  3. Motorman zegt:

    Erdogan zou graag NATO- steun hebben in Syrie. De NATO zou beter hulp bieden aan de Griekse en Hongaarse grenswacht.

    Geliked door 1 persoon

  4. Lilith zegt:

    Erdogan geeft hiermee het sein aan alle islamieten die in Europa zijn op dit moment dat ‘de tijd daar is’. Dit betekent dat hij het sein geeft dat de islam de heerschappij zal overnemen. Daarmee wordt hij als de uitvoerder van Allahu Akbar. ‘Democratie is immers een trein waar je uitstapt als je op de bestemming bent’. We zullen nog wat gaan meemaken. de gekleurde medemensen staan o.g.v. het in islamitische kringen zo populaire en versleten adagium van slachtofferschap aan de kant van de islamgelovigen.

    Geliked door 1 persoon

  5. Ron Rottweil zegt:

    Gewoon een paar bommen erop en de stroom wordt ingedamd

    Like

  6. Wim Vreeswijk zegt:

    Petje af voor de grieken !

    Like

  7. guusvelraeds zegt:

    Zet sluipschutters in aan de grens. Begin met gericht afschieten. Dus niet in het wilde weg maar zeer gericht. Geef opdracht aan de sluipschutter het vizier te richten op de leiders van de groepen die de grens over willen steken. Hou dit een paar dagen vol en laat de lijken liggen en stuur de beelden hiervan over de hele wereld.

    Je kunt natuurlijk ook bloemenmeisjes optrommelen met picknick manden gevuld voor een week en Iphones uitdelen voor het contact met thuis en alvast de voorafingevulde formulieren uitdelen voor bed bad brood en een life time uitkering.

    Alle vluchtelingen verdragen ooit in het verleden gemaakt verscheuren want als iets achterhaalt is dan zijn die het wel.

    Like

  8. ronjaspers zegt:

    Dit is allemaal gepland het is kwade opzet allemaal onderdeel van de N.W.O. agenda.De vijand wordt met miljoenen tegelijk binnengehaald voor een oorlog/genocide tegen de oorspronkelijke europees bevolking.

    Like

  9. LUCIA zegt:

    Ja je kunt van de Grieken zeggen wat je wilt, ze hebben wel eeuwen gebakkeleid met de Turken en hebben wel ballen!!

    Like

  10. Kuu zegt:

    VS zijn bang dat de band van Turkije met Rusland te goed wordt, en gaat Turkije misschien wel steunen. . Strategisch gezien is Turkije van belang als bufferstaat tegen o.a. Irak. Gevaarlijke situatie voor Europa.

    De EU gaat zich natuurlijk als mietjes gedragen (he? Rob Jetten, Klaver4) en wordt de grote verliezer, want Duitsland zwelgt nog altijd in schuldgevoel WOII en Christelijke droom paradijzen. En Rutte, tsja…. schoothondje Merkel. Onderling worden de EU staten het natuurlijk weer niet eens, dus wordt het een zooitje. En alles wat onze (voor-)ouders hebben opgebouwd gaat naar de klote…. Dank u EU.

    Like

  11. Lucky zegt:

    https://www.aljazeera.com/news/2020/03/syria-closes-airspace-idlib-plane-shot-200301094353040.html

    Turkey shoots down two Syrian government fighter jets over Idlib

    Syrian media says no one hurt in the Turkish attack over Idlib with pilots parachuting to safety.
    Antakya, Turkey – Turkey’s military shot down two Syrian government fighter jets over northwest Idlib, hours after forces loyal to Syrian President Bashar al-Assad brought down a Turkish drone over the region.

    In a Twitter post on Sunday, Turkey’s defence ministry said its forces struck two SU-24 aircraft in response to the downing of the drone.

    Syria’s SANA news agency confirmed the fighters were hit over Idlib, but said no one was hurt in the attack. The pilots used parachutes and landed safely, it added.

    Nl
    Turkije schiet twee straaljagers van de Syrische regering neer boven Idlib

    Syrische media zeggen dat niemand gewond is geraakt in de Turkse aanval op Idlib terwijl piloten in veiligheid parachutespringen.
    Antakya, Turkije – Het Turkse leger schoot twee Syrische regeringsjagers boven Noord-Idlib neer, uren nadat strijdkrachten die loyaal waren aan de Syrische president Bashar al-Assad een Turkse drone over de regio neerhaalden.

    In een Twitter-bericht op zondag zei het Turkse ministerie van Defensie dat zijn troepen twee SU-24-vliegtuigen troffen als reactie op het neerhalen van de drone.

    Het SANA-nieuwsagentschap van Syrië bevestigde dat de jagers werden getroffen door Idlib, maar zei dat niemand gewond raakte in de aanval. De piloten gebruikten parachutes en landden veilig.

    Like

Plaats een reactie