CITAAT van de chef van de Griekse grenspolitie

Screenshot_45

De chef van de Griekse grenspolitie, Panagiotis Harelas: “We hebben problemen hier en doen alles wat we kunnen om onze grenzen dicht te houden. Duidelijk is dat het niet om Syrische vluchtelingen gaat. We spreken van een enorme migrantenstroom van verschillende nationaliteiten.”

Geplaatst/vertaald door:
E.J. Bron (via Twitter; “Herrmann der Hesse“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op CITAAT van de chef van de Griekse grenspolitie

  1. Monalisa zegt:

    Die Erdogan is het westen aan het vernietigen met zulke mensen door te sturen. De chef zijn woorden zegt al genoeg. Dit loopt uit op een krieg no 3.

    Geliked door 1 persoon

  2. Lucky zegt:

    Het hele midden-oosten en afrika…

    Like

  3. Lucky zegt:

    Hakkebarrr…

    Like

  4. koddebeier zegt:

    Het zijn islamitische stoottroepen die het westen komen bezetten !!

    Geliked door 1 persoon

  5. droevige mof zegt:

    Een voorgestelde oplossing.
    De naam klopt, Defender 2020, de troepenmacht ook, 40.000 soldaten, en om Merkel te citeren: “Tja, nu zijn ze er gewoon.”

    Geliked door 1 persoon

  6. Ron Rottweil zegt:

    Het is een stille oorlog hoor, ze nemen gewoon ons grondgebied in beslag dus er moet geweld gebruikt worden om de stroom in te dammen. Gewoon een paar bommen erop en de overlevenden gaan wel terug.

    Like

  7. Hovawart zegt:

    Wat is dan wel een gemeenschappelijk motief van de invasiemacht? het heeft toch zeker niet iets te maken met een bepaalde ideologische boodschap die ze komen brengen….?
    Of komen ze op de (loze) beloftes van ons kabinet af? nou dan kan ik ze alvast vertellen dat ze bedrogen zullen uitkomen, het enige waar ze van gevrijwaard zullen zijn is dat men zich hier hoeft aan te passen.

    Like

  8. ronjaspers zegt:

    Onze toekomstige slachters.

    Like

  9. LUCIA zegt:

    Die mensen worden betaald om dat te doen, bovendien krijgen ze voorgespiegeld dat ze een huis zullen krijgen en een uitkering( gebeurd ook). Ze moeten valse iD-papieren kopen en de reis betalen ongeveer 5000 euri’s hoe denk je, dat je in een arm land daar in grote getale aan komt ???Soros??EU?? FOLLOW THE MONEY!!

    Like

  10. Rensk. zegt:

    Als ze binnen willen komen dan komen ze binnen. Zeker als de hordes steeds groter worden. Ik vraag me af of er nog mensen zijn,. die nog steeds denken dit komt wel goed. Geschoten word er toch niet en men is wel zo slim om hier en daar een vrouw en kind tussen te planten. En zo kun je een land bezetten. Gewoon door emotionele chantage. Ik vraag me af wie die hordes idd betaald heeft zoals hierboven al opgemerkt is. Een duivels plan

    Like

Plaats een reactie