Erop of eronder!

Screenshot_20

(Door: “bozeoudeman”)

Als je wordt aangevallen mag je jezelf beschermen, daar zal zelfs geen D66-rechter onderuit kunnen, dus wat is het probleem: wij worden aangevallen door een meute opgezweepte misdadigers, want mensen die de grens van een land tegen de wil van dat land willen overschrijden zijn misdadigers, dus zet er tanks en machinegeweren tegenover en blaas en maai ze weg. 

Ik betwijfel of die Turk met zijn toch al versnipperd leger dan ook Europa zal proberen binnen te vallen. En zo ja, dan is hij net zo stupide als zijn grote voorbeeld Hitler, die ook de strijd verloor vanwege de twee fronten. Dan heeft deze Turk natuurlijk de mazzel dat er door toedoen van EU rubberen poppen politici er inmiddels vele miljoenen Turken en andere islamieten binnen Europa wonen die zal hij trachten uit te lokken tot het starten van een burgeroorlog. 

Aan de andere kant, het zal toch tot oorlog gaan komen, daar helpt waarschijnlijk niets meer tegen, lijkt mij. De enige kans om dit nog te vermijden, is dat deze man met spoed van het internationaal politieke toneel verdwijnt, maar dat is weinig realistisch. Hij heeft de touwtjes in Turkije nog steeds strak in handen en vrijwel de volledige oppositie laten opsluiten.

Ja het is een echte democraat waar Merkel en Timmermans in 2015 zaken mee gingen doen, dat soort drollen als die twee hebben niets anders dan ellende aangericht op politiek terrein. De oorlog waar de drol Timmermans constant mee stond te dreigen, is de oorlog die mede hij door incompetent handelen van hem op termijn zelf heeft uitgelokt en veroorzaakt; bravo Fransje, je bent een kanjer van een drol!

Laten we niet vergeten de man te bedanken na de oorlog, er is wat mij betreft al een leuk kamertje voor hem gereserveerd in dat Haagse hotel waar ook al eerder types als hij hebben gelogeerd. Er zijn al meer kamers gereserveerd voor grootheden als Macron, Merkel, Juncker, Verhofstadt en talloze leiders van diverse politieke partijen.

Hoe dan ook, ik hoop dat er voldoende Europese steun is voor de Grieken en dat dit die Turk wellicht op andere gedachten brengt en hij zijn invasiemacht van misdadigers, want dat zijn illegalen, terugtrekt naar zijn eigen speelhelft. Maar dat is dan een dermate gezichtsverlies voor deze super machiavellist dat ik eigenlijk betwijfel of de man dat zal doen. Dat doen, kan in eigen land zijn einde als ‘leider’ betekenen. Het is en wordt spannend!  Het is erop of eronder!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, cultuurrelativisme, dictatuur, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Griekenland, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op Erop of eronder!

 1. Jan zegt:

  gevangenen

  Daar zijn zij weer, de NSB’ers:
  Dutch aid workers in hiding after Lesbos attack
  Dutch aid workers from foundation Bootvluchteling are in hiding after they were attacked on the Greek island of Lesbos. “During an evacuation of colleagues in the [refugee] camp, we were driven into a kind of trap. We were attacked with steel tubes and our cars were attacked,” one aid worker said to NOS.

  “It is currently not safe as an aid worker on Lesbos”, the aid worker, who asked to remain anonymous for their own safety, said to the broadcaster.
  ….
  https://nltimes.nl/2020/03/03/dutch-aid-workers-hiding-lesbos-attack

  Like

 2. Lucky zegt:

  Turkish President Erdogan threatening the EU that if it will label Turkish operations in #Idlib as an “invasion”, then Turkey will send 3.6 million migrants to the EU

  Turkse president Erdogan bedreigt de EU dat als het Turkse operaties in #Idlib zal bestempelen als een “invasie”, Turkije 3,6 miljoen migranten naar de EU zal sturen

  Like

 3. Lucky zegt:

  Migrants throw rocks at the Greek border patrol but take a break as a Turkish military vehicle drives past them, in order to salute and cheer the Turks

  Migranten gooien stenen naar de Griekse grenspatrouille maar nemen een pauze als een Turks militair voertuig langs hen rijdt om de Turken te groeten en toe te juichen

  Like

 4. Lucky zegt:

  Turkish police threaten migrants with a gun and beats them in order to force them out of a bus and across the border to #Greece.
  The Turkish police says “you will go, the military will take you across the border”.

  Turkse politie bedreigt migranten met een pistool en slaat ze om hen uit een bus en over de grens naar #Griekenland te dwingen.
  De Turkse politie zegt: “Je gaat, het leger brengt je over de grens”.

  Like

 5. John van antwerpen zegt:

  Alle Turkse bruiloften onmiddelijk boycotten, allemaal oppakken en naar Syrie sturen.
  Alle Erdoganisten in Europa achtervolgen, oppakken en buiten smijten met grove middelen.

  Like

 6. Jan zegt:

  Invasoren bewapend door Turkse politie met traangas

  Exposed: Turkish Government arms Migrants with ‘Tear Gas drones’ to attack Greek border agents!
  https://rairfoundation.com/exposed-turkish-government-arms-migrants-with-tear-gas-drones-to-attack-greek-borders-agents/

  Vrijgelaten Turkse gevangenen

  https://rairfoundation.com/exposed-turkeys-erdogan-releases-prisoners-on-the-condition-they-invade-greece-must-watch/

  Milieuvervuiling veroorzaakt door invasoren en LINKSVOLK (die zo ‘miljeubewust’ zijn (zeggen zij)

  Geliked door 1 persoon

 7. bobzelf zegt:

  het gaat goed nu , de hulptroepen uit servie, hongarije en polen tevens uit bulgarije zijn gearriveerd ,
  heerlijk als je ziet hoe onze oude CCCP vrienden het wel begrijpen

  NEDERLAND STUURT DEKENS DENK IK , WHAHAHAHAHAHAHA

  WAT EEN KUT LAND IS DAT NEDERLAND TOCH GEWORDEN,,,,, ALLES WEGGEGEVEN , GAS OP , WELKOM WELKOM ZINGEN . EN DE EERSTE DIEFSTAL DUS NOT GUILTY , WHAHAHAHAHAHA

  EN DE NEDERLANDER ?? DIE STEMT NOG 1 X OP VVD EN VVD 2.0 LIGHT, WEDDEN

  U WILT NAAR UW GRAF ???? , HET STAAT HELEMAAL KLAAR, !!!!

  OME BOB

  Geliked door 1 persoon

 8. bobzelf zegt:

  LIEVE BESTE OUDE BOZE MAN ,,,,

  ZOLANG MIJN OOM VLADIMIR NOG MEEDOET, GAAT HET GOED,

  HET IS ZO OP DIT TORENHOGE ZENUWLIJERS GEDOE , GEWOON ZO !!!

  DAT LEERDE IK VAN DE GROOTSTE BAAS VAN MITSUBISHI

  HET GROOTSTE BEDRIJF TER WERELD !!!!

  DAT ZOLANG PUTIN MET ZE PRAAT GAAT ALLES GOED

  HET GAAT MIS EN JE MOET JE ECHT ZORGEN MAKEN

  ALS HIJ NIET MER MET ONS PRAAT !!!!

  HUGGGGGG

  OOM BOB

  Like

 9. Lot zegt:

  verdomme tuttebel boze man wat ben je toch een stomme tuttebel, die invasoren IS het leger.

  Waar wordt er oorlog om gevoerd door stammen? nou nou. Voor land, voor vrouwen stelen, voor dieren stelen of goederen. Meestal om landje in te pikken. Hoe doe je dat? Door massaal een land binnen te lopen en je daar te settelen. Een stam overvalt massaal een andere stam, dood ze, verdrijft ze, en land is van hun. Dat gebeurt nu toch? Of denk je dat de mensen apepakken van soldaten aan moeten hebben. Dat is iets sinds de british empire. Vroeger hadden ze gewoon hun eigen kleren hoor.

  De Moriscen of arabische moren werden spanje uitgezet. Eigenlijk wilden ze dat ze terug gingen naar noord afrika. Echter ze trokken massaal zuid frankrijk binnen, en raad eens, ze zijn er nog steeds. Allemaal donkere mensen, tussen de blonde franken of gauls. Ze schelden je uit als je als kind licht haar hebt en trekken je aan je haar, hebben wij nooit gedaan naar hen, maar ik weet het nu wel.
  Simpel de sterkste wint biologisch, en zal er fysiek overblijven. Overigens heb ik weinig hoop als de wereld gevuld is met slavische en turkse mensen. Zelf bakken ze er niets van. Ook ons land is gevuld met dat oosterse volk, daarom is praten met hun ook nutteloos, het zijn slaven, communisten, die doen wat de magyar priesterelite, de maister (komt daar vandaan) zegt. Zelf denken hebben ze nooit gekund is mijn ervaring. Het is hun aard. Je ziet snel of het er een is. Overigens zet ik de ‘daft’ asblonde duitsers en zweden daar ook onder.

  Like

 10. vangie1206j zegt:

  Als de Turken traangas granaten af schieten naar de Grieken moeten de Grieken Brisantgranaten afschieten naar de Turken.

  Like

 11. Een verstandig land als Griekenland wil geen mensen erbij krijgen die hen haten (moslims), dus is de keuze tot het toelaten van maximaal nul nieuwe mensen/gelukzoekers uit Turkije zeer rationeel. Griekenland beschermt hiermee zeer effectief de natuur, het milieu en de openbare orde.

  Like

 12. fleckie zegt:

  En…de delfstoffen! niet. te vergeten, …die. ontdekt zijn, voor de. GRIEKSE!!! eilanden, …….( dan kun je wel als. EU, ( etc,) ietwat. meegaand. zijn?!… toch? …., en zoals de islam en het vaticaan eisen dat ze. Fleckie de BALKAN. …ORTHODOXVRY …wilen. hebben,…….( . immers als alle orthodoxen. ‘ verwijderd ‘, zijn. dan. …..( ..kan men het begrip zelf. invullen, )…….in. Wereld-OORLOG ll, is dat immers ook al geprobeerd, via de. rooms- katholieke. Kroaten, … o.a. 487.000 ORTHODOXE . SERVIERS, in o.a. concentratiekampen, etc. met aan het hoofd. VEELAL. r.k.- GEESTELIJKEN!!!~<~<~<~<~<~<~<

  Like

 13. fleckie zegt:

  Excuses de naam Fleckie was niet bedoeld er tussenin te typen,( herhaaldelijk diverse dwarsliggingen meegemaakt , of. doodgewoon. ‘uitgerangeerd’. ( div keren al) van ‘buitenaf’’!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s