Rutger Groot Wassink (communist, GroenLinks – Amsterdam) is een enorm ranzige totaalhypocriete dwaas

Screenshot_55

(Door: Bert Brussen)

FvD demoniseren is “vrijheid van meningsuiting”, maar iets terug zeggen is natuurlijk wél “gevaarlijk”

De Grote Roerganger van PyongYang aan de Amstel, Rutger ‘khmer rouge’ Groot Wassink (GroenLinks), heeft één groot doel in het leven en dat is van PyongYang aan de Amstel een nóg engere stad maken dan het Noord-Koreaanse PyongYang zelf. Een stalinistische dystopie kortom waar ondernemers en mensen met teveel talent met regelmaat van de klok ‘verdwijnen’ (om boven zee uit vliegtuigen te worden gegooid) en waar alle blanke heteroseksuelen op transport naar de goelag worden gezet. Om maar eens wat denkbeelden van kameraad Groot Wassink te schetsen.

Overdreven en demoniserend? Nou en of. Net zo overdreven en demoniserend als de retoriek tegen het FvD in het algemeen en Annabel Nanninga (FvD Amsterdam) in het bijzonder. Retoriek afkomstig van D66 en GroenLinks, bij monde van Rutger ‘mensen met brillen zijn fout’ Groot Wassink zelf. Lees hier even wat Groot Wassink allemaal vindt van FvD, en waarom hij destijds meeliep in een Amsterdamse anti-FvD-anti-democratie-haatoptocht, waar zelfs de PvdA nog voor bedankte.

Lees verder>>>
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Amsterdam, Barbarisme, Communisme, demoniseren, Forum voor Democratie, Groenen, Hypocrisie, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Rutger Groot Wassink (communist, GroenLinks – Amsterdam) is een enorm ranzige totaalhypocriete dwaas

 1. koddebeier zegt:

  Ranzig links tuig !!!!

  Like

 2. Mary zegt:

  Communisten, Islam, EU, VN een groot doodseskader…………

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Denk dat hij samen met Wijnand Duyvendak tot de gevaarlijkste politici van Nederland behoort.
  Ook Groot-Wassink heeft vele jaren op de achtergrond geopereerd als een soort spindoctor, Duyvendak is noodgedwongen naar de achtergrond verdwenen na bekendwording van zijn criminele Rara-verleden.
  Op de achtergrond of niet, ze zijn beiden staatsondermijnend en je moet er niet aan denken dat ze nog meer te vertellen krijgen

  Like

 4. M. zegt:

  Een leugenaar heeft geef feiten om de leugens te staven met bewijs dus dan blijft alleen demoniseren van de waarheid over als zijnde een gevaar.
  De waarheid is altijd een gevaar voor leugenaars.

  Like

 5. Hans van Meijgaard. zegt:

  Vergeet de Fascisten niet die in het Gooi, Wassenaar etc. wonen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s