De CORONA-hype gaat gewoon door bij gebrek aan leiders en bakens

Screenshot_155

(Door: “Weethetwel”)

De mensheid heeft behoefte aan zinvolle vastigheid. Dat kunnen duidelijke regels zijn, maar ook een bepaald geloof of de tien geboden van de kerk. Daarnaast is er behoefte aan leiders die die regels uitdragen en ondersteunen, vooral als de regels democratisch zijn vastgesteld. Het is droevig te moeten constateren dat aan al deze voorwaarden al lange tijd niet meer wordt voldaan. Dat heeft de burger cynisch gemaakt. Datgene wat er rondom hem heen gebeurt, klopt gewoonweg niet maar hij heeft niet meer het gevoel daar enige invloed op uit te kunnen oefenen. Er gebeuren zóveel onzinnige dingen dat men alleen nog achteloos de schouders ophaalt en zich niet meer verzet. Met een wazige blik in de ogen ziet men de boel ineen zakken.

De band met de natuur is doorgesneden

Een mens kan alleen goed functioneren als hij een gezonde dosis overlevingsdrang heeft, een soort egoïsme om niet ten onder te gaan. Dat is de natuur. Dit mechanisme is het belangrijkste kompas dat een mens heeft, want hij kan bij alles de afweging maken: is dit goed of slecht voor mij. Vijftig jaar socialistische hersenspoeling heeft dat mechaniek  kapot gemaakt. De mensen denken nu: is dat goed of slecht voor een ander. Maar omdat jij de ander niet bent, ben je aangewezen op informatie die niet uit jezelf komt en daar gaat het mis. De hersenspoelers hebben in de gaten dat ze daar in kunnen vullen wat ze willen, als je het maar vaak genoeg zegt of slimme methoden gebruikt. En dàt doen ze.

Zo is er een maatschappij ontstaan die compleet van zijn basis is losgeraakt. Een beperkte groep manipulatoren vult in wat goed is voor de mensheid en dat gebeurt zó indringend dat het bijna niet meer mogelijk is daar je eigen koers te varen. Toch blijft diep innerlijk dat natuurlijke gevoel aanwezig. De mens voelt instinctief nog steeds dat er iets niet klopt. En het gevolg is dat men zich van de maatschappij afkeert met als tragische gevolg dat men alles maar laat gebeuren.

De logica is compleet zoek

Er gebeurt zóveel in de maatschappij dat geen enkele logica meer bevat, dat iemand met gezond natuurlijk verstand het niet meer kan of wil bevatten. Het begint met politici die zich met beloftes laten kiezen en daarna compleet naar het tegendeel handelen. Maar mét de leugens en de onzin die ze verkopen, weet je vaak niet of het om te lachen is of juist om te huilen. Deze ontwikkeling begon ermee dat zo’n beetje álles goedgepraat werd wat fout of krom was en toen dat goed lukte, werden vervolgens steeds baarlijker nonsens verkocht en, wellicht tot hun verbazing, niet tegengesproken. Enkele voorbeelden hiervan:

– misdadigers hadden een slechte jeugd gehad, herinnert u het zich nog?
– immigranten kwamen hier naartoe om een bijdrage te leveren aan de maatschappij en kregen tégen hun zin een uitkering, omdat ze liever zouden werken
– draaideurcriminelen mochten gaan, omdat ze tóch niet  te helpen waren
– moslims moesten moskeeën hebben, want het was zoiets als het christelijk geloof
– de belastingen moesten omhoog uit solidariteit met de minderbedeelden

In het begin werd er in ieder geval nog een poging gedaan te motiveren waarom deze onzinnige dingen gebeurden, maar gaandeweg werd de toon absoluter en werd er geen tegenspraak meer geduld:

– als er tegels op de autoweg worden gegooid, moet je een hoger hek op de brug zetten
– als vrouwen verkracht worden in een bos kap je het bos, zodat ze niet meer in dat bos verkracht kunnen worden
– alle blanken zijn racisten
– er zijn tientallen gendersoorten van mensen
– als de politie op moet treden, mag dat pas ná toestemming van de politiek gekleurde korpsleiding
– Israëli’s zijn oorlogsmisdadigers
– iedereen heeft het recht overal op de wereld te gaan leven, ook als hij niet in zijn eigen levensonderhoud kan voorzien

En zo zijn er zoveel abnormale dingen dat een gewoon mens zich er al lang vanaf heeft gekeerd. En dat maakt de weg vrij voor de definitieve krankzinnigheid; idioten worden niet meer tegengesproken (ook al niet omdat ze dan zéér agressief worden en de kritiekgever uitschelden voor racist , nazi, enzovoorts).

De meest fantastische nonsens worden nu als feiten verkocht:

– de zeespiegel gaat meters stijgen
– de temperatuur op aarde vliegt omhoog door toedoen van de mens
– de temperatuur op aarde kan weer omlaag door toedoen van de mens
– 100 of 130 km per uur rijden op de snelweg maakt verschil over hoe de aarde zich gedraagt
– een maatschappij met verkrachters en messentrekkers is bonter en inclusiever

Het is allemaal zó bizar dat de meeste mensen hun schouders ophalen en denken: het zal mijn tijd wel duren.

En toen was er het CORONA-virus

Na de eerste schrik zijn het virus en de gevolgen ervan minutieus door de Zuid-Koreanen onderzocht. Daaruit is gebleken dat het te vergelijken is met een griepvirus. Van de besmette mensen gaat 0,6% of nog minder dood. Dat is vergelijkbaar met een stevige griep. Uiteraard is het raadzaam hygiënische maatregelen te nemen en de bevolking daarin voor te lichten. Maar dit virus is door de media zó enorm opgeblazen dat de bevolking, door angst gedreven, zich álles op de mouw liet spelden. Maar wat wil je als men inmiddels al vijftig jaar dag in dag uit steeds grotere onzin moet verwerken?  Wat in dit geval echter een zéér ernstig gevolg is: de economie wordt afgebroken waar men bij staat. Door hele landen en provincies af te grendelen wordt een onnoemlijke schade aangericht. Over twee maanden hoor je niets meer over het virus, maar de economische schade zal nog járen voortduren.

De CORONA-onzin accepteert men gelaten, wat kun je er aan doen? De enige die leiderschap toont is Trump, de president van Amerika. Hij is een leider die zich tégen de hype in aan de feiten houdt: het virus is niet ernstig. Maar ook de Nederlandse regering heeft tot nu toe de eerste daad van goed bestuur laten zien, namelijk: niets doen. Ze is te laf om er tégen de publieke opinie in voor uit te komen dat het niet ernstig is. Daarom maakt Rutte er een show van: uitgebreid handen schudden terwijl hij dat nét afgeraden had. Zo laat hij zien dat hij lak heeft aan zijn eigen advies.

Zo’n virus vindt zijn weg heus wel en zoals gezegd: gedraag je hygiënisch en meng je niet in de massa als je je ziek voelt. Vanzelfsprekend. Of ga ’s winters lekker thuis zitten. Nóg zo’n voorbeeld: Merkel denkt dat 60% van de Duitsers de corona-besmetting zullen krijgen. Bijna in één adem wil ze bijeenkomsten verbieden. Twee dingen die elkaar volstrékt tegenspreken.

Het kost nauwelijks moeite de wérkelijke feiten over het virus boven water  te halen. Het is daarom jammer te zien dat mensen en partijen, die zich doorgaans kenmerken door een scherpe geest en opmerkingsgave, nu ineens hun oor laten hangen naar de opgejutte panische massa. Dan ben je geen held.  De maatschappelijke schade is toch al groot genoeg en het voert te ver daar een politiek slaatje uit te willen slaan. Een advies: als je het niet meer weet, kijk dan naar Trump, dan zit je zéker goed.

Door:
“Weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

32 reacties op De CORONA-hype gaat gewoon door bij gebrek aan leiders en bakens

 1. flo zegt:

  “Weet het wel” Heeft dit prachtig omschreven, wat zou het mooi en goed zijn als dit voor iedereen hier te lezen was in alle media. Helaas zal dit niet gebeuren in deze mede door dezelfde linkse shit media veroorzaakte waanzin.

  Geliked door 2 people

 2. Tom zegt:

  Ik weet het ook niet maar het sterftepercentage in Italië stond gisteren op 6,6%
  Dat is het aantal sterfgevallen delen op het aantal besmette personen (die geregistreerd staan).

  Dat vrouwtje, die viroloog die we steeds op tv zien, heeft aangegeven dat er nu een Chinese en een Italiaanse variant is van het Coronavirus.

  In Zuid Korea hebben ze dan de Chinese variant en hier hebben we de Italiaanse variant.

  Geliked door 4 people

 3. droevige mof zegt:

  Trouwens, de corona nep-pandemie:
  https://www.transitieweb.nl/gezondheid/de-corona-nep-pandemie-wat-is-eigenlijk-het-gevaar/
  Of zoals een Duitse commentator zei: De eerste algemene staking die door de staat zelf werd uitgelokt.

  Geliked door 2 people

 4. LUCIA zegt:

  HOE JE GEMAKKELIJKE FAUTEUIL EEN DOODSKIST WERD!!!

  Het keerpunt is gekomen toe men uit gemakzucht/luiheid,M het denken aan anderen begon over te laten, dus niet meer je eigen nieuwsgaring en dan standpuntbepaling maar het aan derden overlaten, zo van als pietje dat vind zal het dan zo zijn, BN’ers en Influencers… vaak de domste en oppervlakkigste mensen, die er zijn, gaan dan voor jou een waarheid voorkauwen/bepalen en je hoeft het alleen nog maar door te slikken. Uiteindelijk krijg je van het soort mensen, die een stemadvies op internet moeten vragen en dat gaat maar door met alles … . Ik ben bang dat de dag aangebroken is dat men niet eens meer weet hoe zelf na te denken, hoe onderzoek je iets, wat is waarheidsvinding.Waar ligt de waarheid… ligt het te rotten bij de sla van 2 weken geleden in je groente-la of ligt het in de WC-pot en heb je het net doorgetrokken, ligt het op straat als een kapotte paraplu of was het nog in goede staat en ligt het bij de kringloop. Klinkt je Oma’s waarheid zo heel anders en is dat de echte waarheid of is ze aan het dementeren. Heeft die vreemde-eend- in-de-bijt-broer-van-jou, toch gelijk gekregen en had je misschien vaker naar hem moeten luisteren. Beste mensen neem beetje bij beetje de regie van je leven terug en geef het nooit meer uit handen, je zal fouten maken maar daar leer je van liever en veel beter dan in een ander zijn fouten te leven.Wees je eigen Guru hoe meer je op jezelf gaat vertrouwen , hoe gelukkiger je wordt. Durf ook een oordeel te vellen, want je mag oordelen laat je dat nooit verbieden !!

  Geliked door 2 people

  • M. zegt:

   Oma’s waarheid staat nog steeds.
   Ik werk met de kroonjuwelen van onze samenleving en zelfs als ze dementerend zijn denken ze haast nog helderder dan de massa die zich in slaap heeft laten wiegen.
   Het rare broertje wat ze al 20 jaar de waarheid laat zien daar kunnen ze inmiddels niet meer omheen nu alles zichtbaar word waar men je eerder voor gek voor verklaarden.
   Zo’n 20 jaar terug zei een mij onbekend meisje dat we vergiftigd werden en onze kinderen extra en omdat ik niet zomaar mensen wil beledigen door te denken dat men maar wat uit de duim staat te zuigen en ik geen afgestompte zombie ben die liever iemand voor gek verklaard dan eerst eens te onderzoeken of dat wat ze zegt werkelijk zo is of niet heb ik dat onderzocht.
   Aangezien ik wel om mijn kinderen geef wilde ik wel graag even weten of dat zo was.
   CODEX ALLIMENTARIS.
   Niets complotgelul maar keiharde waarheid.
   Die vrouw waarschuwt de mensen ook al decennia lang met onderbouwde feiten.
   Mensen willen het niet eens weten, ze geven in mijn ogen geen moer om hun kinderen.
   Als ze meer dan drie regels die niet over neuken of daten gaan moeten lezen worden ze al moe.

   Oma wil alles wel weten wat de massa niet wil horen dus zelfs half dement zijn ze nog slimmer dan de zombies die denken Smart te zijn.
   En oma weet als geen ander hoe smerig de wereld kan zijn en nog steeds is gezien de afstraffing die ze krijgen, voor hun trouwe goede gedrag, een afstraffing die ze elke dag mogen meemaken.
   Dat ze niet klagen is niet omdat ze niets te klagen hebben maar omdat ze zo opgevoed zijn.
   Een afstraffing die steeds beroerder word omdat ze de mensen die er schande van spreken er uit werken of met zwijgplicht contracten de mond laat houden.
   De hufters beloond en de lieve eerlijke mensen in de stront met een dekentje tegen de kou en een heel volk staat er naar te kijken en het handjevol wat wel om ze geeft kan het verschil niet maken.
   Ongelofelijk.

   Mensenrechten?
   Een gevangene heeft recht op elke dag luchten een bejaarde niet en omdat niemand om het voorland geeft zitten ze straks zelf tot hun oksels in de stront of krijgen direct een spuitje om een einde te kunnen maken aan het leven, omdat het naar voor ze is gemaakt.

   Geld is er alleen voor mensen die de boel aan stront komen helpen in ons land.

   Like

   • LUCIA zegt:

    @M ben het 1000% met je eens, in alles wat je hierboven stelt . Ik ben de rare eend in de bijt geweest in de familie, steeds gewaarschuwd en helaas vaak gelijk gekregen. Een ding is zeker als je niet meedoet aan het… alles is goed, denk wat iedereen denkt, verlies je vrienden en familie en mijn hart krimpt ineen iedere keer als je mensen zaken hoort verdedigen of wegkijken, bij zulke schrijnende zaken als hoe men met ouderen omgaat en mensen die op straat komen te staan en mensen praten erover met een onverschilligheid die je hart in je lijf doet omdraaien.

    Like

   • M. zegt:

    Ik moet je even hier antwoord geven Lucia want er onder kan niet meer.
    De onverschilligheid van de mensen is bizar en inderdaad als je niet meedoet in het alles is gaaf en niets aan de hand sprookje van de massa dan verlies je een hoop mensen.
    Je houdt wel de echte mensen over die niet schuw van de waarheid zijn en wel checken wat je zegt.
    Ook al zijn het een handjevol mensen, welke je wel dankbaar zijn voor de waarschuwingen waardoor ze hun kinderen niet ziek hebben laten spuiten of hun onderkantje kapot hebben laten spuiten met HPV vaccin, of zich niet hebben laten slopen door chemo en het nu jaren later nog steeds goed doen terwijl de mensen met behandeling al blauw in hun kist liggen na vijf jaar beroerd te zijn geweest, is het toch een handje vol wat altijd nog beter is dan een lege hand zonder mensen.

    Omdat de mensen geen moer om het leven van een ander geven zal er niets veranderen.
    Dat je van een griepje niet zomaar omrolt en met corona ook niet maar van 5g op 66 Giga Hertz wat de zuurstof letterlijk uit je lijf trekt wel.
    Wuhan was de pilot city.
    Corona is waar men het achter verschuilt.
    Hier heeft men de 5G ook op 66 GH….samen met Wuhan op 66 terwijl de rest van de landen iets lager zitten, rond de 60.
    We zijn hier nog niet volledig operationeel dus we kunnen nog even wat zuurstof opnemen tot de uitrol hier ook volledig is.
    Zelfs dat interesseert de mensen niet ze denken wel zonder zuurstof te kunnen want de zon denken ze ook al niet nodig te hebben.

    Zo lang een ander omrolt en zij nog niet zal het ze niets boeien want ze geven werkelijk geen moer om hun medemens alleen om zichzelf anders zouden ze op zijn minst wel luisteren en willen kijken of het waar is wat je zegt.

    Like

 5. verwardeman zegt:

  Beste Weethetwel , zo denk ik er ook al lange tijd over : we worden murw gebeukt met een
  constante stroom aan shit , MURW gebeukt , geestelijk gecastreerd .
  En dan al die – wat ik noem LANGSPEELPLATEN – welke door die NPO telkens weer worden
  afgedraaid :
  We hebben de Marianne Vaatsraa langspeelplaat .
  We hebben de Mickey Verstappen langspeelplaat .
  We hebben de Mitch Rodriguez langspeelplaat.
  We hebben de MH 17 langspeelplaat.
  We hebben de Groninger aardbevingschade langspeelplaat.
  En dan natuurlijk de ZORG / ONDERWIJS soap……………
  Het BEUKT maar door en door tot die NPO / NWO Bilderberg kliek alles en iedereen
  geestelijk heeft AFGESTOMPT , makkelijk te manipuleren ZOMBIE’S van ons hebben
  gemaakt, FEARFACTORY !
  MAAR ……..een ontwaakt mens is door niets en niemand te manipuleren , dus ONTWAAK
  beste kudde , KIJK om je heen , KIJK en luister niet naar het gelul , KIJK , KIJK , ZIE wat
  ze doen i.p.v. wat ze lullen ! KIJK !!!!!

  Geliked door 6 people

  • M. zegt:

   Voor een verwarde man bent u erg scherp.
   U heeft helemaal gelijk.

   Het volk is zo afgestompt dat zelfs als alle leiders over de Nieuwe Wereld Orgie gesproken hebben men het nog afdoet als onzin.
   Als de spuitmaffia zelf heeft gesproken over het reduceren oftewel wegwerken van mensen doet men het nog steeds af als onzin.
   Dan flikkeren ze van hun roze met linkse leugens gevulde wolkjes af.
   In plaats van zich leugens te laten voorkauwen moet men dan zelfstandig gaan denken naast de 99 kanalen leugens van hun tv.
   Iets wat voor velen al onmogelijk is.
   De uitvinders van wat ze zelf noemen een massa vernietigingswapen de tv en de smart Phone doet zijn vernietigende werk uitstekend.
   Men is er zo verslaafd aan dat ze zichzelf en hun kinderen voor een beetje gemak laten vernielen en al niet eens meer in staat zijn om een paar minuten ergens aandacht bij te houden zonder op de gsm te loeren.
   Voorheen waren feestjes nog wel leuk nu staan ze allemaal in hun smart Phone te loeren of bij elkaar in de smart Phone te loeren.
   Bij het belachelijke af met die zombies.

   De waarheid kunnen ze al niet meer aan met hun teer gemaakte zieltjes.

   Like

 6. Denker zegt:

  Totaal fout wat Trump betreft. Hij heeft een juist alle passagiersreizen uit het Europese vasteland naar de VS voor dertig dagen opgeschort. Van paniek gesproken …

  Geliked door 1 persoon

 7. Tistochwat zegt:

  Een advies: als je het niet meer weet, kijk dan naar Trump, dan zit je zéker goed.

  https://ejbron.wordpress.com/2020/03/12/de-vs-vaardigen-wegens-de-uitbreiding-van-het-nieuwe-corona-virus-een-algemeen-inreisverbod-uit-europa-van-30-dagen-uit/

  De VS vaardigen wegens de uitbreiding van het nieuwe Corona-virus een algemeen inreisverbod uit Europa van 30 dagen uit. Het inreisverbod dient morgen in te gaan, zoals Trump in een tv-toespraak aankondigde.

  Geliked door 2 people

  • R Thomasson zegt:

   @Denker en @Tistochwat.De maatregelen van Trump m.b.t. vluchten van en naar Europa zijn een zuivere politieke zet. Hij heeft geen vluchten van en naar de VK verboden. Waarom? Heeft Engeland geen Corona? De Corona is reeds in de meeste staten van de VS en eist een dagelijkse tol. Juist in Amerika zouden, waarschijnlijk, miljoenen van mensen doodgaan aan de Corona. In Europa melden de meeste zieken zich direct bij de gezondheidzorginstanties (huisartsenpraktijken, ziekenhuizen, GGD’s enz.). In Amerika heeft een schrikbarend aantal mensen geen zorgverzekering. Ze kunnen het gewoon niet betalen. Zie wat op het internet staat: “44 million Americans are uninsured, and eight out of ten of these are workers or their dependents. Why is being uninsured a problem? About 44 million people in this country have no health insurance, and another 38 million have inadequate health insurance”. Het is te begrijpen dat mensen die niet zijn verzekerd, gaan niet direct naar de dokter, omdat ze achteraf geen gepeperde rekening willen ontvangen. Zij gaan, zolang zij op hun benen kunnen staan, naar hun werk; anders worden ze ontslagen. Ondertussen hebben ze gelegenheid iedereen op hun weg te infecteren. Veel van deze mensen, al hebben ze een baan, hebben geen huis in te wonen. Zij kunnen de huur niet betalen, dus ze wonen in hun auto of op een caravan park. De hoge voedselprijzen completeren het geheel. Men hoeft geen Nostradamus te zijn om in te zien dat van deze groep mensen zouden enorm veel aan de Corona bezwijken; ongeacht hoe oud ze zijn!. President Trump is niet geïnteresseerd in hoeveel Amerikanen zouden aan de Corona bezwijken. Amerika is in veel opzichten een Derde Wereldland. Hij is zelfs van plan de voedselbonnen voor de alle armsten af te pakken. Daar spaart men X miljoen dollar op de begroting. Deze maatregel moet nog door de Congres. Amerika is in de tengels van de Globalistische Bilderberg/NWO geldvampiers. Zij zijn allang blij dat arme mensen doodgaan. De Corona is een onzichtbare natuurlijke Dr. Mengele die selectie voor de dood maakt.

   Like

 8. Alfred zegt:

  En wat hebben wij de afgelopen 35 jaar gehad als “regeringsleiders”? De ene natte dweil na de andere.

  Geliked door 3 people

 9. 3 doden op 17 miljoen inwoners kan nooit ernstig zijn

  Geliked door 1 persoon

 10. Taljaard zegt:

  De informatie uit een land als Italie is toch wel behoorlijk verontrustend.
  Dit lijkt geen gewone griep te zijn, maar een buitengewoon agressief virus, wat bij sommige mensen, in het bijzonder ouderen, een ernstige virale, dus niet met antibiotica te behandelen, longontsteking kan veroorzaken. Het sterftepercentage loopt daar in de 4%.

  In NL waren gisteren al meer dan 500 geregistreerde besmettingen.
  Exponentieele berekening over 14 dagen als dit zo doorgaat;
  1. 500×2=1000, 2. 1000×2=2000, 3. 2000×2=4000, 4. 4000×2=8000, 5. 8000×2+16000, 6. 16000×2=32000, 7. 32000×2=64000, 8. 64000×2=128000, 9. 128000×2=256000, 10. 256000×2=512000, 11. 512000×2=1024000, 12. 1024000×2=2048000, 13. 2048000×2=4096000,
  14×2=8192000.
  8192000×4% (81920×4)=327680 sterfgevallen!
  Uitgaande van Italiaanse gegevens en puur cijfermatig berekend.

  Zo’n vaart zal het hopelijk niet lopen.
  Maar ik ga, met mijn boerenverstand, wel uit van minstens 30.000/50.000 sterfgevallen in de komende 2 maanden
  (Hoor nu buiten een ambulance-sirene.)

  Sterkte en wees alert en voorzichtig allemaal.

  Geliked door 5 people

 11. Blaffertje zegt:

  Alleen de negatieve zaken over dit virus worden naar buiten gebracht.
  “Te weinig mondkapjes. Te weinig IC bedden. Te weinig tests. Te weinig medisch personeel.”
  Vooral bangmakerij.
  Je kan je ook afvragen of dit niet het resultaat is van het uitkleden van de zorg, bezuiniging zus bezuiniging zo.
  Hoor je berichten over hoeveel mensen er inmiddels al zijn genezen van dit virus?
  Amper.
  Je moet je de pleuris zoeken.
  Dit is een betrouwbare site;https://www.arcgis.com/apps/opsdashboar … 7b48e9ecf6
  Besmet 126.392
  Genezen 68.288
  Doden 4639 wereldwijd.!!!
  Waar hebben ze het over.
  Jaarlijks gaan er alleen in Nederland al tussen de 250 en 2000 dood aan griep.
  Wereldwijd sterven gemiddeld tussen de 300.000 en 700.000 mensen per jaar aan de reguliere griep en hoor je daar zulke paniekberichten over?
  Nee.

  Geliked door 2 people

 12. Blaffertje zegt:

  Ik ben er helemaal klaar mee met dat gedoe over Corona.
  Iedereen schiet in de kramp als hij/zij nu een fikse verkoudheid heeft.
  Het is geen pretje omdat het nogal een stevig virus is maar deze paniekzaaierij gaat ons straks economisch heel veel meer narigheid opleveren.
  We moeten weer een recessie in gedrukt worden en dat gaat lukken op deze manier.

  Geliked door 2 people

 13. nomade zegt:

  Wanneer Holland het mooiste land van de wereld is moet het absoluut mogelijk zijn dat de gehele wereld in Holland kan komen wonen.Totdat het volkomen afgegraasd is en men een nieuw land opzoekt en dat ook gelijk afgraasd.Zo word de hele aarde gelijk.Wel met uitzondering van die groep die gelijker is.

  Like

 14. koddebeier zegt:

  Chapau “Weethetwel” !! Triest maar waar.

  Like

 15. Torsten Himmelstoss zegt:

  Kwaad geboren, denk ik… (zie foto/ze moet naar de psychiater)
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/391890874/greta-thunberg-ga-niet-demonstreren

  Geliked door 1 persoon

 16. J.A. Kapteyn zegt:

  Goed verwoord allemaal, Weethetwel, de gekte heeft inderdaad Volk en Vaderland in de greep. Het wordt hoog tijd dat Het Gezonde Verstand weer gaat regeren. Hopelijk gaat dat er binnen niet al te lange tijd van komen. Ik sluit me aan bij jouw advies: kijk naar Trump, en ik vul aan: kijk ook regelmatig naar http://www.jensen.nl, De Jensenshow, één van de zeldzame shows waarin Gezond Verstand voorop staat !

  Geliked door 3 people

 17. boorzalf zegt:

  Heeft iemand de spelregels nog?

  Like

 18. M. zegt:

  Als je van de Europeaan af wil dan doe je zo weinig mogelijk en kan je straks de dissidenten of oude mensen met geld aan een corona laten overlijden.
  Huizen zijn nodig en de vijand moet ook nog onderhouden worden.
  Of je kan ze gewoon opsluiten.
  Mensen die de kassa van de vaccinatie maffia niet wensen te spekken omdat ze over gezond verstand beschikken kan je laten demoniseren en bedreigen door de angsthazen en tv verslaafde stomkoppen die wel vertrouwen op leugenaars die graag veel geld verdienen aan de ellende die ze zelf rondstrooien.
  Geen haai die er naar kraait en wie kan het contoleren?
  Vuiligheid van het ergste soort overgoten met een sausje van linkse goed doeners om de vuiligheid te maskeren.

  Like

  • LUCIA zegt:

   Ik heb het stellige idee dat het virus gepolitiseerd is en er daarom meerdere strains zijn o.a. ook hele heftige . Zolang je als land politiek in het gareel loopt krijg je de milde variant, doe je dat niet dan krijg je de helse variant dat is een factor.
   Verder is mensen angst aanjagen, historisch gezien de beste manier om ze onder een politiek bewind te krijgen die hun zo weinig mogelijk rechten laat/garandeert, het virus wordt ook internationaal gebruikt om de kapitaalmarkt naar beneden te drukken( zou toch al gebeuren) en je mag 3X raden wie er straks daarvoor garant mag staan( zogenaamd is de economische crisis dan door het virus veroorzaakt en in jouw belang zijn daarvoor grote investeringen gedaan). Niemand vraagt zich dan nog af hoe komt zo’n lego geknutseld virus überhaupt in de roulatie, is een combi van SARS , HIV en Corona iets wat zich buiten de “behulpzame handen “van een naar zeggen WHO-lab , nooit ontwikkeld had/zou kunnen ontwikkelen. Ik denk ook dat na dit virus onze pensioenpotten aardig verdampt zijn want ze zijn bij de EU geparkeerd dankzij verrad op links van Asscher en Klaver voor mij 2 vuurpeleton kandidaten, als het volk ooit wakker wordt.

   Zie ook deze you-tube video;

   Geliked door 1 persoon

 19. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Gek, ik kan me in het hele verhaal wel vinden behalve het gedeelte over corona.
  De cijfers zijn compleet onbetrouwbaar, velen worden niet getest op de ziekte en zijn wellicht al dood en begraven voordat iemand zich afvraagt of het misschien een besmettingsgeval is geweest.
  Een communistisch land als China dat na vele jaren de weg naar boven had gevonden met een meer dan forse economische groei jaar in jaar uit en plots zet men 45 miljoen mensen in afzondering.
  Dat dit een gigantische invloed heeft op de inkomsten van het land die nog lang door zal dreunen staat boven alle twijfel.
  Dan kun je er dus met een gerust hart van uitgaan dat het meer is dan een griepje.
  Waarbij overigens aangetekend dat men wel heel luchthartig doet over een ‘griepje’.
  Waarschijnlijk omdat men bij een zware verkoudheid al snel over griep spreekt, échte griep daar kun je flink beroerd van worden en kan met name bij mensen die al een of meer andere ziekten hadden wel degelijk terminaal zijn.

  Like

 20. Lucky zegt:

  Mariet Feltkamp
  @MarietFeltkamp
  ·
  22 u
  Dat SARS-CoV2 (RNA) al in de keel kan worden aangetoond voordat iemand symptomen krijgt is niet verrassend (tweette daar al over). Dat een aanzienlijk tdeel van COVID19 infecties op conto lijkt te komen van asymptomatische transmissie is dat wel

  Transmission interval estimates suggest pre-symptomatic spread of COVID-19
  Background: As the COVID-19 epidemic is spreading, incoming data allows us to quantify values of key variables that determine the transmission and the effort required to control the epidemic. We…
  medrxiv.org

  Like

 21. koddebeier zegt:

  En gebrek aan hersens bij hen die denken leiders te zijn !

  Like

 22. Rensk. zegt:

  Scholen gaan niet dicht, omdat er misschien ouders tussen zitten die werkzaam zijn in de zorg/politie/ambulance etc. Kennelijk gaan ze ervanuit dat het allemaal 1 oudergezinnen zijn of tweeoudergezinnen die beiden in dat soort beroepen zitten. Mensen kunnen onderling ook nog wel wat regelen met kinderen.
  Ze hadden direct na Itallie direct drastische maatregelen moeten nemen. Niets word nu verplicht. Liever niet met meer dan 100 mensen. 99 mag wel. Juist nu moeten ze WELverplichten en even dictator spelen. Met dat gas en klimaatgebeuren willen ze dicteren (dan kunnen ze het wel kennelijk) en dan moet het juist niet en als het wel nodig is doen ze het niet. Hopeloos volk

  Like

 23. Aegolius cs zegt:

  Wilt u begrijpen wat het coronavirus over ons heen brengt nadat het na pak weg een maand of 5 is uitgeraasd? Natuurlijk doden, helaas. Maar daarna….
  .
  Lees hieronder de maatregelen van de ECB wat ze met ons spaargeld en pensioenfondsen van plan zijn. Ook als steun het opkopen van bedrijven (…) en ’n klein bedrijf zal daar niet voor in aanmerking komen. Wie wel, denkt u?
  Stapje voor stapje benadert de EU onder het mom van economie/coronavirus het communisme en Merkel zal in haar nopjes zijn.

  Lees ook de grijze inzet:

  https://nos.nl/artikel/2326859-ecb-pompt-extra-geld-in-economie-maar-renteverlaging-blijft-uit.html

  Like

 24. Jan zegt:

  Corona en antisemitisme

  Jordaanse ‘geleerde’: De Joden zijn gevaarlijker dan het coronavirus. aids en cholera gecombineerd

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s