Zonder Turkse invasie in Syrië zouden er geen vluchtelingen zijn

 

(Door: “Balkanske priče”)

De Turkse invasie in Syrië vormt een ordinaire gebiedsuitbreiding(net zoals in Noord-Cyprus). De plannen van Turkije om het noorden van Syrië binnen te vallen, waren niet nieuw. Al meermaals heeft de Turkse tiran Erdoğan openlijk verwezen naar een Nationaal Pact uit 1920, dat een stuk van Noord-Syrië en Noord-Irak als Turkse grondgebied beschouwt. Turkije beschikt ook over een aantal militaire bases in Noord-Irak, waarvan een deel eveneens Turks grondgebied behoort te zijn volgens datzelfde Nationaal Pact. De Turkse tiran beweert dat het om een veiligheidszone gaat, hoewel er van de Democratische Federatie van Noord-Syrië geen enkele dreiging uitgaat. Hij verkoopt zijn militaire Ottomaanse avontuur door de YPG af te schilderen als een louter verlengstuk van de PKK en dus als ‘terroristisch’…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Irak, islamofascisme, kwaadaardige opzet, machtswellust, nieuw fascisme, Rotzakken, Syrië, Turkije. Bookmark de permalink .

8 reacties op Zonder Turkse invasie in Syrië zouden er geen vluchtelingen zijn

 1. zouden het alleen Syrische vluchtelingen zijn zou het zelfs nog overkomelijk zijn maar diehele golf aan gelukzoekers bestaat maar voor 5% uit Syriërs.
  De rest is van Afghanistan, Pakistan, Irak. en bijna alle landen van Nord Afrika.
  En in Brussel blijven ze maar slap lullen over Syrische vluchtelingen, terwijl zelfs de meeste Syriërs die hier naartoe komen niet eens vluchtelingen zijn maar gewoon profiteurs die gehoord hebben dat je in Europa alles gratis krijgt zonder een vinger uit te steken.
  En ondertussen wordt de Europeaan tot op het bot uitgekleed door de belasting om dat hele circus te blijven betalen.

  Geliked door 3 people

 2. delamontagne zegt:

  Het Griekse leger gebruikt héél grote verplaatsbare ventilators om het traangas, dat door de “migranten” wordt gelanceerd, terug te drijven naar Turkije….

  Geliked door 2 people

 3. Luchtpint zegt:

  Erdogan is een megalomaan, hij loopt volledig naast zijn schoenen, want hij heeft een neo-Ottomaans project voor ogen. De Sultan worden van de Levant + alle andere gebieden die het Ottomaanse Rijk ooit verloren heeft, waaronder Iraq en zelfs Egypte, dat is zijn droom.

  Het valt in die zin niet moeilijk te begrijpen dat hij o.a. de Moslim Broederschap in Egypte probeert te steunen. Dat de oorlog in Syrië hem nu bovendien een massa vluchtelingen oplevert die hij kan inzetten tegen Europa, is een welkom neveneffect voor hem, want op die manier probeert hij een nieuw soort doorbraak te forceren voorbij de poorten van Wenen, met het mislukte Beleg van Wenen (1683) indachtig. Voor hem is het dus niet voldoende dat Turkse immigratie al een soort doorbraak was de afgelopen decennia, hij moet en zal nu ook vluchtelingen als hulptroepen uitsturen zoals de Ottomanen het vroeger al deden.

  Het Ottomaanse Rijk converteerde minderheidsgroepen in de veroverde gebieden als hulptroepen, zoals Armeniërs, Grieken, Albanezen,…etc. tot stoottroepen die via de Balkan in West-Europa lelijk gingen huishouden, nu rekruteert hij vooral uit Arabieren, plus al wie van verder komt, zoals Afghanen e.d.

  Vergis je niet : dat is een doelbewuste strategie van hem. Hij heeft zelf geen hart voor bv. vluchtelingen, of het nu Arabieren zijn of niet, zolang het maar moslims zijn die hij als wapen kan gebruiken, dat is het enige nut dat ze dienen voor zijn neo-Ottomaans project.

  Ik vergelijk die “vluchtelingen” vaak met Basji-bozoeks, ongeregelde Turkse troepen, die door verschillende sultans werden ingezet tijdens veldtochten en die werden gerekruteerd onder verschillende bevolkingsgroepen in het Ottomaanse Rijk, zoals Turkmenen, Kozakken en Koerden. sommige Basji-bozoeks werden zelfs uit Soedan gerekruteerd.

  Die irreguliere troepen waren berucht om hun gebrek aan discipline en werden vaak ingezet om volkeren in de door de Ottomanen bezette gebieden tot totale onderwerping te intimideren. Want ze plunderden, verkrachtten en moordden er op los.

  En dat gaan we nu nog maar eens te zien krijgen als het zo voort gaat.

  https://www.wikiwand.com/en/Bashi-bazouk

  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/0f/Konstantin_Makovsky_-_The_Bulgarian_martyresses.jpg/640px-Konstantin_Makovsky_-_The_Bulgarian_martyresses.jpg?1584044406901

  Batak massacre

  Geliked door 1 persoon

  • Maar vergis je niet @ Luchtpint.
   Hij moet nog naast iemand anders en die iemand anders is een persoon die zijn land.s geschiedenis niet heeft vergeten en hem een paar dagen geleden in Moskou zwaar voor lul liet staan.
   Gaat hij te ver krijgt hij geheid trammeland met Vlad.

   Like

   • Luchtpint zegt:

    Putin kon hem natuurlijk vernederen, dat is wel zo. Het enige probleem dat ik zie is dat Rusland zelf met een levensgroot probleem zit : heel de noordelijke Kaukasus zit vol met moslim etnische groepen. Ik ben er vrijwel zeker van dat Erdogan die ook even goed tegen Rusland kan inzetten om die delen van de Kaukasus in de fik te zetten door opstanden uit te lokken.

    Een tijd geleden had ik ergens een docu gezien waarin je o.a. kon zien dat veel “migranten” uit de voormalige Sovjet staten (Oezbekistan, Turkmenistan, Kazachstan en zelfs Kirgizië) de boel aan het verzieken zijn in de Russische steden. Daar komen nog Tsjetsjenen, Dagestani en Ingoesjen uit de Kaukasus bovenop. Het verbaast mij niet dat de gemiddelde Rus geen hoge pet op heeft van die volkeren. De Ottomanen hebben hen regelmatig tegen de Russen gebruikt in het verleden.

    Als er ergens een conflict op til zou zijn tussen Rusland en Turkije, dan kan het ook daar uit de hand lopen. ’t Is maar een theorie, maar Erdogan blijft wel gevaarlijk op meer dan één manier met zijn waanzin.

    Like

  • Tineke zegt:

   Allemaal waar,maar de EU en Turkije dienen dezelfde agenda.
   Ze wilden hem niet voor niets bij de EU,nu nog effe niet,maar die optie is nog steeds niet van de baan,
   Sterker nog,deze barbaar krijgt geld op bestelling van de EU.
   De rode loper was zelfs uitgerold voor hem in Brussel maandag.
   In Brussel kruipen ze voor deze tiran !

   Geliked door 1 persoon

 4. Jan zegt:

  De lamstralen in Brussel komen eindelijk in actie, hoewel zelf zullen zij geen poot uitsteken

  FINALLY! Special Forces from European Union members mobilize to help protect Greece’s borders from the illegal alien Muslim invasion instigated by Turkey
  ….
  https://www.youtube.com/watch?v=4Mk9cCglUvMFoto's van het uitschot in Turkije
  https://www.breitbart.com/europe/2020/03/07/pictures-greek-border-flames-migrants-keep-trying-break-through/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s