Corona: een dodelijk virus en een hoax?

Screenshot_240

(Door: “bozeoudeman”)

Omvolking komt vandaag wereldwijd in no time in een hogere versnelling. Het ‘per ongeluk’ ontsnapte Corona-virus, dat vooral ouderen schijnt te treffen, komt de globalistische omvolkers uitmuntend van pas. Want welke groep burgers weet vaak nog wat het betekent om geen vrijheden te hebben, om onder een dictatuur te moeten leven, al is dit soms enkel nog via overlevering? Juist, de ouderen onder ons.

Ouderen die soms zelf de oorlog nog hebben meegemaakt of anders ouderen die door verhalen van grootouders of ouders weten wat het is om geen vrijheden te hebben. Min of meer kan worden gesteld dat heel veel mensen van beneden pakweg de veertig, misschien zelfs wel beneden de vijftig, zich met betrekking tot vrijheid niet goed bewust zijn wat dit precies is en dat zoiets niet een bij het leven horende zekerheid is. Evenals democratie en iets als rechtstaat geen vast verankerde criteria voor iedere maatschappij zijn.

Zo snel als de groep die de sharia eist groot genoeg is, kan en zal sharia democratisch kunnen en worden ingesteld om vervolgens de dan nog heersende democratie eveneens democratisch af te schaffen. Dit is enkel een kwestie van zorgen genoeg kiezers achter een idee te krijgen om dan dit idee, hoe bedenkelijk het ook mag zijn, als wet in het parlement aangenomen te krijgen. Door de ontwikkeling van onze democratie via de veelal populistische ‘linkse’ partijen is dit vandaag niet langer ondenkbaar.

Met name de ‘linkse’ partijen zitten vol warhoofden, narren en krankzinnigen die ons naar een nieuwe DDR willen brengen, wat hen door veel onnozele kiezers die zich laten misleiden op termijn dreigt te gaan lukken. Deze partijen zullen vast en zeker sharia wetgeving in de maatschappij instellen als de islam partij met iets meer zetels in de Kamer zit en daarmee voor de machiavellistische ‘linkse’ dwazen en andere onnozelaars, voor wie het doel alle middelen heiligt, groot genoeg is om als serieuze coalitiepartner te worden gezien.

Vanwege een maatschappelijk groeiende weerstand inzake hun denken moeten ‘linkse’ gekken hun strategie versnellen en daar is dan Corona: komt dat virus even goed uit. De epidemie, echt of niet, is tot pandemie verheven; een geweldig middel om bestuurlijk de teugels fors aan te kunnen halen via het scheppen van paniek en de daaruit voortkomende anarchie, die zich reeds aankondigt via het terecht hamsteren van de bevolking, omdat men vanuit politieke en deskundige kringen veelal enkel tegenstrijdige berichten te horen krijgt. Dus, voilà, dictaten, het kan nu eenmaal niet anders!

Is Corona een echte ramp of wordt een en ander opgeblazen vanuit onbetrouwbare politiek en idem media, omdat dit één gebeurtenis is die de globalistische profeten en andere gestoorde narren geweldig goed uitkomt. Zweden lijkt weer, net als min of meer al jarenlang gebruikelijk is, het goede dictatoriale voorbeeld te gaan geven hoe het Corona-virus heel fijntjes voor het ‘links’ politieke, globalistische karretje van de hebzuchtige hypocrieten kan worden gespannen.

Vooral ouderen worden door het virus getroffen, zo stellen vele ‘deskundigen’ vanaf het begin. Nu is er de vervolgstap? Doordat het aantal zieken door een schrikbarende toename van dat aantal niet langer allemaal kunnen worden behandeld, moet een schifting worden gemaakt in welke zieken de beste kansen op overleven, en dus recht op behandeling, hebben. En wie trekken zo per definitie het kortste strootje? Juist, alle ouderen en de grens ligt volgens sommige ‘deskundigen’ al bij 60 jaar.

Laten nu juist velen van die ouderen via overlevering van grootouders of ouders zich de terreur van de Tweede Wereldoorlog nog kunnen herinneren en laten het vooral veel van die ouderen zijn die zich soms ook verzetten tegen de hypocrisie van de ‘linkse’ globalisten, die nu via voorstellen in Zweden, min of meer net als eens, conform de gedachten van de nationaalsocialisten, de slachtoffers dreigen te worden van een soort ‘passieve’ vorm van door de staat afgekondigde gedwongen euthanasie. Het kan nu eenmaal niet anders! Ja, ja?

Eindelijk krijgen zo op deze manier dit soort verwerpelijke ideeën van neonazistische clubjes en partijen, die zich via dit soort bedenkelijke nationaalsocialistische “Übermensch”-gedachten ver verheven voelen boven de rest van de bevolking, nu de mogelijkheid en kans waar ze vanaf 1945 al op wachten? Het Vierde Rijk is door dit soort elitaire dwazen in aantocht en Corona biedt hen de gelegenheid om (veel) tegenstanders op een ‘fatsoenlijk ogende wijze te ruimen’.

Maar dit is een complottheorie van een geestelijk totaal ontspoorde, waarschijnlijk zwaar dementerende, dwaze, ongeletterde, oude idioot! Hoewel?

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op Corona: een dodelijk virus en een hoax?

 1. jegeloofthetniet zegt:

  Ik geloof dat Corona teveel overdreven wordt.
  Een vooropgezet plan. Dit is niet toevallig.
  Als dit voorbij is zal er weer zoiets komen tot de bevolking murw is.
  We moeten zsm uit de EU. Sinds Rutte en de EU gaat het slecht met Nederland.

  Geliked door 1 persoon

  • M. zegt:

   Is ook geen toeval en men moet nog even van de huisdieren af.
   En van de laatste vrijheden en men kan ongemerkt mensen isoleren en laten verdwijnen.
   Dat men ook geen afscheid mag nemen en niet bij de ‘overledene’ mag komen maakt het wel heel erg makkelijk.
   Dat Tom Hanks ,carona zou krijgen wist men ook al dik van tevoren.
   Dat die bolle Timmermans het heeft geloof ook geen reet van.

   Geliked door 2 people

 2. Lucky zegt:

  Oplichters, phishing: criminelen proberen je bankgegevens te ontfutselen.

  Geliked door 1 persoon

 3. Lucky zegt:

  Oplichters: Supermarkten sluiten, dus voedselpakketten te koop…
  OPGELET! Deze brief is NIET van de gemeente, er is hier sprake van oplichting.

  https://mobile.twitter.com/KaagenBraassem/status/1239521281189568512/photo/1

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Politici vertrouwen we niet, dat is ook niet zo heel verwonderlijk gezien hun bijzondere gedrag, niet alleen recent maar al decennia, den Uyl, Lubbers, Kok, Balkenende hebben allemaal dingen gedaan die niet in ons voordeel uitpakten.
  Zij hebben ons vertrouwen verspeeld.
  Gezien het artikel hebben nu ook wetenschappers hun hand overspeeld, enigszins begrijpelijk gezien het gehaspel over het klimaat en wat daar tegen of juist voor gedaan zou moeten worden.
  Er zijn al mensen die vaccinaties niet meer willen nemen ‘omdat er allerhande rommel in zit’.
  Nu gaan we kennelijk nog een stapje verder, de medici worden gewantrouwd omtrent wat de een een griepgolf en de ander een pandemie noemt.
  Tja, als we die nou ook al niet kunnen vertrouwen dan gaat er wel iets goed mis met ons.
  Niet elke medicus is per definitie een heilige maar als specialisten ons waarschuwen dat het corona virus extreme gevolgen kan hebben dan lijkt het mij toch dat we dat serieus moet nemen.
  Gretha legt er vaak de nadruk op dat we slechts een wereld hebben, in het verlengde daarvan zou je ook kunnen zeggen dat we maar een gezondheid hebben en dat snijd in mijn ogen meer hout.

  Like

 5. Blaffertje zegt:

  Prima verhaal “bozeoudeman”.
  Ik kan mij er wel in vinden.

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Er zit een smerig ‘globalistisch’ luchtje aan.

  Geliked door 2 people

 7. Lucky zegt:

  https://www.geenstijl.nl/5152421/koningsdag-afgelast-wegens-coronavirus/

  KONINGSDAG AFGELAST WEGENS CORONAVIRUS

  De provincie Limburg en de gemeente Maastricht hebben bekendgemaakt dat Koningsdag is afgelast vanwege het coronavirus. Nu moet iedereen op 27 april in thuisquarantaine met anderhalve meter afstand van elkaar koekhappen, klompen maken en/of hiphopdansjes doen. Of alle virus verspreidende vrijmarkten wel doorgaan, is nog niet bekendgemaakt. Weet u trouwens wat het Latijnse woord voor ‘kroon’ is?

  Geliked door 1 persoon

 8. Lucky zegt:

  https://www.geenstijl.nl/5152419/binnenkort-bij-ons-alle-winkels-in-duitsland-dicht/

  Binnenkort bij ons? Alle winkels in Duitsland dicht

  Alleen supermarkten, kiosken, kappers, apotheken en krantenwinkels blijven open

  Mutti Merkel gaat das schaffen. Terwijl Nederland nog aan het bijkomen is van De Nacht Van De Lange Rijen Voor De Coffeeshop, gooien de Oosterburen alle winkels dicht. En als wij minister Bruins (zie hieronder) goed begrijpen, zijn we in Nederland niet ver van die maatregel verwijderd.

  Like

 9. henk verhoef zegt:

  die jonge lulletjes hebben niet eens in de gaten dat zij ook soms oud kunnen worden== als ze niet verdwijnen door overdosis

  Like

 10. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/03/premier-rutte-doe-dit-ook-corona-reddingsplan-zweden-een-jaar-geen-belasting-betalen-en-geen-btw-afdragen/

  Premier Rutte, doe dit ook! Corona-reddingsplan Zweden: Een jaar geen belasting betalen en geen BTW afdragen

  Zoeken…
  De Dagelijkse Standaard
  LOGIN
  REGISTREREN
  Politiek
  Binnenland
  Buitenland
  Economie
  Europese Unie
  Entertainment

  Premier Rutte, doe dit ook! Corona-reddingsplan Zweden: Een jaar geen belasting betalen en geen BTW afdragen

  Het is ongelooflijk, maar zelfs het socialistische Zweden heeft besloten om het MKB uit de brand te helpen. Let wel, niet door met subsidies te strooien, maar door iets te doen waar linksmensen normaal gesproken letterlijk lichamelijk ziek van worden: even geen belastingen te innen.

  Het plan van de Zweedse regering is zo’n 30 miljard dollar waard (dus zo’n 26 miljard euro). Bedrijven mogen de betaling van belastingen en het afdragen van de btw een jaar uitstellen — met terugwerkende kracht tot begin 2020.

  “Dit is een uiterst complexe situatie voor de Zweedse economie,” aldus Economie minister Magdalena Andersson. “We willen ervoor zorgen dat zoveel mogelijk bedrijven door deze crisis komen zodat we Zweedse bedrijven en Zweedse banen kunnen beschermen.”

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Uitstellen hè, het is niet zo dat ze het niet moeten betalen, alleen op een iets later tijdstip.
   Uitstel van executie dus.

   Like

   • Frans Brassens zegt:

    Juist!
    En de betalingsproblemen komen dan wellicht na dat jaar.
    Waardoor er alsnog van alles mis kan gaan.

    Like

 11. guusvelraeds zegt:

  Met een bevolking die bang geworden is kun je alles doen.

  Geliked door 3 people

 12. De Russen zeggen dat het griep is en ze hebben geen maatregelen genomen.Bij hun zijn er 40 mensen ziek van “corona”-griep…

  Like

 13. Gerrit zegt:

  Beste oude man,
  U ziet het heel goed en ben het volkomen met u eens.

  Like

 14. Trucker zegt:

  ZE blijven met bosjes opstaan zij die denken dat het 1 een onschuldig griepje is, 2 een “plan uit de koker van” –>INVULLEN NAAR KEUZE<– (het éne nog stompzinniger al het andere).
  Nu begrijp ik ook waarom Geert Wilders nooit percentages als onze partij zal halen en er een linkse groepuscule met nep rechtsen aan de macht blijft.
  GOED BEZIG en stel me niet teleur zodat ik nog wat kan lachen als ik jullie geneuzel lees over wat het corona virus volgens jullie niet is.
  🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 :- ) 🙂

  Like

 15. Mario Schettini zegt:

  @trucker
  wat is nu je punt? blijkbaar weet je hier alles van. misschien wil je ons, simpele zielen, uit de brand helpen door e.e.a. iets duidelijker te formuleren?

  Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   U had het nog niet door maar Trucker is niet zo van de discussies, meer van het schofferen van iedereen die er anders over denkt dan hij.
   Zelfs mensen die over dit probleem niet veel anders denken dan hij worden geschoffeerd.
   Ja ook ik heb altijd gedacht dat Belgen en dan met name Vlamingen hoffelijker en minder direct waren dan wij Nederlanders maar hij zal wel de spreekwoordelijke uitzondering op de regel zijn.

   Like

 16. oudmarinier zegt:

  @BozeOudeMan ….exact mijn visie …!!!

  Like

 17. kampersrene zegt:

  ontsnapte Corona-virus, dat vooral islamieten schijnt te treffen, ! er is nog geen verbod op dromen van betere tijden..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s