Natuurlijk zakt Merkel door de knieën en verspilt meer geld aan afperser Erdoğan

Screenshot_28

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Zoals gevreesd, zakt Merkel in de vluchtelingenruzie door de knieën en heeft afperser Erdoğan een verhoging van de EU-middelen voor de verzorging van de vluchtelingen toegezegd in plaats van paal en perk te stellen aan de despoot. Ook de Franse president Emmanuel Macron, die deelnam aan de videoconferentie, ging akkoord met de herhaalde chequeboekdiplomatie van Merkel. Dat bewijst eens temeer de volledige machteloosheid van de EU.

politikstube

Hoeveel miljoenen of zelfs miljarden euro´s er zullen stromen, is niet bekend. In plaats van de nep-grootheid uit Turkije nog meer geld in zijn strot te gooien, zou men dat geld beter hebben kunnen investeren in de bewaking van de EU-buitengrenzen. Mede gezien het feit dat het spelletje van Erdoğan van voren af aan begint; hij zal de migranten weer naar de Griekse grens sturen om rellen te schoppen en geld eisen, omdat het chantagemechanisme functioneert.

[…] De Turkse president krijgt nu blijkbaar datgene wat hij in de afgelopen weken steeds wilde: meer geld! Bondskanselier Angela Merkel (65, CDU) heeft zich in een videoconferentie met de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan (66) op de late dinsdagavond bereid verklaard om de financiële EU-middelen voor de verzorging van Syrische vluchtelingen in Turkije te verhogen! Aan het gesprek namen ook de Franse president Emmanuel Macron (42) en de Britse premier Boris Johnson (55) deel.

Men zou zich duidelijk bekend hebben tot het EU-vluchtelingenpact, verklaarde Merkel na het overleg. Bovendien zouden de onderhandelingspartners de onderbroken gesprekken over een uitbreiding van de tolunie tussen de EU en Turkije “niet uit het oog mogen verliezen”.

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "migratie", "Nuttige idioten", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, collaboratie, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Duitsland, Elite, Europa, EUSSR, Frankrijk, Groot-Brittannië, Hypocrisie, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid, Merkel, Naïviteit, nieuw fascisme, politici, Rotzakken, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Natuurlijk zakt Merkel door de knieën en verspilt meer geld aan afperser Erdoğan

  1. Piet Snot zegt:

    Terwijl er maar 1 oplossing is.
    Sturen ze 1000 man deze kant op, 10.000 man direct terug sturen.
    En dit zo telkens verdubbelen.
    Als ze toegeven en toch weer betalen, dan zal erdootje steeds meer gaan eisen.
    Daar kan je dan op wachten.

    Geliked door 2 people

  2. vangie1206j zegt:

    Dat moet ik eens proberen M.Rutte chanteren binnen hoeveel tijd staat de mobiele brigade voor mijn deur met machine geweren.

    Like

  3. M.A.L. Sion zegt:

    BEDROG OP GROTE SCHAAL.
    Er wordt gesproken over Syriërs. Als vluchtelingen.
    Op de provincie Idlib na is Syrië bevrijd. Uit een vrij land hoef je niet te vluchten.
    Ook al die Syriërs in Europa die op een eerder tijdstip als vluchteling hier zijn gekomen kunnen terug naar Syrië. NAAR EEN VRIJ SYRIÉ !!!

    Like

  4. Rensk. zegt:

    Twee dicatators tegenover elkaar. Ja dan zal 1 van de twee het onderspit delven.

    Like

  5. Dr. Heinz zegt:

    Die EU proleten zijn totaal geschift!!!
    Die miljarden had men beter kunnen besteden aan een zéér hoge hek cq muur, tussen ons modern westers Europa en Turkije!!!
    En natuurlijk met bewaking door het leger!!!
    Nexit!
    Nexit!
    Nexit!

    Like

  6. IkBenHet zegt:

    Merkel zegt, met instemming van Macron, méér EU geld toe.
    Enig overleg met de overige lidstaten blijkt absoluut niet noodzakelijk!!
    Daarmee is alles toch gezegd!!? Het Vierde Rijk met een Napoleontisch tintje 😦

    Like

Plaats een reactie