VS: Hulppakketten van miljarden dollars ten gunste van de bevolking

Screenshot_35

(Door: “Cantaloop” – Vertaling: E.J. Bron)

Verandert Trump Amerika in de corona-crisis in een welvaartsstaat?

Als de Duitse media in één opzicht continuïteit geattesteerd kan worden, dan heel zeker dat hier, onafhankelijk van hun waarheidsgehalte, dagelijks en met absolute garantie tientallen “Trump bashing”-artikelen verschijnen. Daarbij heerst er een brede consensus in de newsflow van de systeem-pers – van de “taz”, de “ZEIT” via de “Spiegel” tot aan de “Süddeutsche Zeitung” toe.

PI News (2)

Zo zeker als het amen in de kerk wordt er altijd negatief over een democratisch gekozen president bericht, hij wordt zelfs als een idioot neergezet. Dienovereenkomstig heeft zich een geprefabriceerde mening in het onkritische deel van de Duitse bevolking gevestigd, die zegt dat niets, maar dan ook helemaal niet wat voortkomt uit de gedachtewereld van Trump ook maar van enig nut zou zijn. Tot zover alles bekend.

Nu hoort men plotseling heel andere geluiden. De Amerikaanse president Trump creëert op dit moment feiten, die de linkse Duitse pers helemaal niet kan ordenen:

“Het is een van de grootste hulppakketten in de Amerikaanse geschiedenis: president Trump wil een biljoen dollar ter beschikking stellen om de gevolgen van de corona-virus epidemie te verzachten. De maatregelen moeten de economie van zijn land helpen, moeten bedrijven en burgers voor het faillissement redden. Ze vinden in beide partijen instemming – en zouden de VS bijna plotseling radicaal veranderen.

Een nieuwe wet schrijft nu in het hele land de doorbetaling van loon in geval van ziekte voor – in andere industrielanden vanzelfsprekend, in de VS een novum. De karige uitkeringen van de werkloosheidsverzekering dienen te worden verhoogd. Wie geen ziekteverzekering heeft, krijgt voor bepaalde handelingen subsidie.”

De randvoorwaarden veranderen met de politieke noodzakelijkheden

Hij zou de beste ideeën gewoon van zijn tegenstanders hebben “gejat”, kopten de in het gebruikelijke hokjes denken opgesloten hoofdartikelen brutaal – en proberen nog steeds de haar in de soep te vinden. Er moet toch iets niet in de haak zijn? Uitgerekend hun grootste vijandbeeld, die enkele weken geleden nog verlagingen van de sociale uitkeringen ten gunste van de bouw van de muur en militaire bewapening wilde uitvoeren, verandert zichzelf plotseling in een mensenvriend?

Heel lang streden de linkse Amerikaanse Democraten voor meer welvaartsstaat. En nu realiseert uitgerekend de door hen zo gehate en volkomen onberekenbare Republikein deze belangrijke wens. Een triple-win situatie voor de strateeg en “doener” Trump. Zodoende neemt hij de Democratische top-kandidaten Biden en Sanders voor de komende verkiezingen de wind uit de zeilen, versterkt hij zijn eigen positie en helpt hij zowel de burgers als de economie.

Uit de crisis komen nieuwe mogelijkheden voort

Net zoals eens ook de Duitse bondskanselier op Groene thema´s anticipeerde, uit machtsbehoud, lijkt de gewiekste tacticus Trump eveneens ingezien te hebben dat het in tijdens van crisis vaak verstandig is om kloppende theses van de tegenstander maar beter over te nemen in plaats van ze te bestrijden. Temeer daar er – in tegenstelling tot Merkel – maar eentje van zal profiteren: het Amerikaanse volk. Well done, Mr. President!

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Cantaloop”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Desinformatie, Donald Trump, Duitsland, gezond realisme, Hypocrisie, Linkse media, mainstream-media, Rotzakken, VS. Bookmark de permalink .

14 reacties op VS: Hulppakketten van miljarden dollars ten gunste van de bevolking

 1. andre zegt:

  De MSM in Duitsland is net zo links als in Nederland. Hier nog een vaag voorbeeld. Viespeuk Weinstein kreeg nogal een podium in de media en na veroordeling van 23 jaartjes om over zn viespeukgedrag na te denken was het ineens in de Duitse media WINESTIEN en dat is fout natuurlijk want het is een naam, een Duitse achternaam die je uitspreekt als WEINSTEIN ))))))))

  Hier de complete aankondiging en al in de 2de dag daadkracht neerzetten is heel bijzonder. Als je naar Rutte kijkt die draait, liegt, schuift vooruit en maakt het hierdoor heel bewust alleen maar erger en beroerder. Alles moet kapot onder het klootjesvolk. Oh en let ook nog even op de zure kop van Pelosi achter Trump, wat een zuurpruim.

  Like

 2. koosv8 zegt:

  Ik heb heel lang heel veel presidenten nooit gevolgd, maar deze man wel, zonder meer van hem te weten dan, dat hij ontzettend rijk was, en ” Hillary Clinton ” helemaal niks vond. En dat trok mij enorm aan. Tegen alles wat juist ook bij mijn bedenkingen had, ging hij tegen in. En niet onterecht. Er zijn heel veel AMERIKAANSE BURGERS die hem zien als de beste president OOIT!!! Laten we het hopen dat hij 2020 overleeft. En korte metten maakt met de DEEPSTATE POLITIEK!!!!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  Hillary Clinton kiest partij voor Chinese regering, Trump is een racist want noemt ‘Coronavirus’ Chinese virus


  (https://twitter.com/RepGosar/status/1241187475957088256)

  Dat rotwijf en Bill Clinton zijn altijd landverraders geweest
  Clinton Foundation scandal echoes Clinton-China controversy from 1998

  In 1996, a U.S. company gave China vital technical information that boosted its missile program, an incident that Clinton’s own national security team said was a major mistake.

  But instead of punishing that company, Clinton rewarded it by approving the sale of another one of its satellites to China, and dismissed national security concerns as he took that step.
  ….
  https://www.washingtonexaminer.com/clinton-foundation-scandal-echoes-clinton-china-controversy-from-1998

  Like

 4. Jan zegt:

  En in het land ten noorden van Amerika, in Canada meent de mislukte skilaar:

  Justin Trudeau
  @JustinTrudeau
  ·
  13h
  Today is the International Day for the Elimination of Racial Discrimination, and as we continue to deal with COVID-19, it’s more important than ever that we fight the spread of fear, misinformation, and stigma – and instead promote diversity and inclusion.

  Like

 5. Piet Snot zegt:

  Ik las ergens dat ze in de VS iets van 3000-4000 Dollar moeten betalen als ze getest willen worden op corona.
  Dat kan toch geen enkel normaal mens betalen.

  Like

  • Monalisa zegt:

   In u Nederland bloedtesten kost ook een vermogen voor twee buisjes bloed u eigen bijdragen is 220 euro,hier bij ons doet de huisdokter dat, kosten 20 euro

   Like

   • Piet Snot zegt:

    Klopt niet, een bloedtest kost je hier ongeveer 40 euro aan eigen bijdrage.
    In december hebben ze er 5 afgenomen bij mij,(omdat ik vrij ziek was) en de rekening heb ik al gehad.

    Like

   • Piet Snot zegt:

    En hier bij ons, doet een assistent dit, in hetzelfde gebouw.
    Daar hoef ik dus niet voor na het ziekenhuis, bloed prikken.

    Like

 6. Monalisa zegt:

  U krijgt van Rutte nog 1000 euro van terug werkende kracht met rente,👎🏻👎🏻👎🏻

  Like

 7. Jan zegt:

  Hulppakket gaat niet door. Democraten maken gebruik van de gelegenheid om Trump en de Trumpstemmers een hak te zetten

  Senate Democrats on Sunday blocked phase 3 of the Coronavirus economic stimulus bill.
  ….

  47-47: Senate fails to advance Phase 3 COVID-19 economic stimulus bill process. 60 votes were needed. All Democrats voted No. McConnell switched his vote to No allowing for 2nd vote. 5Rs Gardner-CO, Lee-UT, Paul-KY, Romney-UT & Scott-FL are in self-quarantine & missed the vote. pic.twitter.com/NRVzlwTyAt

  — Craig Caplan (@CraigCaplan) March 22, 2020

  Remember this. Senate Democrats voted NO on Phase 3 of the #coronavirus aid package. This is the bill that would deliver checks to American workers affected by #COVID19. Why are they playing politics with this? We don’t have the time to go back to the drawing board. https://t.co/nsVKFOMDUM

  — Ken Farnaso (@KLF) March 22, 2020

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/03/mcconnell-furious-after-senate-democrats-screw-american-public-block-emergency-coronavirus-package-video/

  Republican Martha McSally Threatens to Introduce Bill to Withhold Senators Pay “Until Americans are Put Before Politics”

  Martha McSally
  @SenMcSallyAZ
  If the Senate can’t come together in a time of great need, no Senator should receive a paycheck—like millions of Americans. If the urgent COVID-19 relief package fails again, I’m introducing a bill immediately to withhold Senators’ pay until Americans are put before politics.

  ….
  https://theconservativeopinion.com/mcsally-threatens-to-introduce-bill-to-withhold-senators-pay-until-americans-are-put-before-politics/

  Inderdaad, de enige oplossing is het salaris van de Dems inhouden. Net als in ieder land gaat het de Roden slechts om macht en zelfverrijking, de bevolking kan creperen

  Like

 8. Jan zegt:

  Hetze tegen Trump wordt opgevoerd met nepnieuws

  Fake News Hacks Claim Man Died After Ingesting Chloroquine ‘Because of Trump’ – Leaves Out the Fact He Actually Drank Koi Pond Cleaner
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/03/fake-news-hacks-claim-man-died-after-ingesting-chloroquine-because-of-trump-leaves-out-the-fact-he-actually-drank-fish-tank-cleaner/

  Like

 9. Jan zegt:

  Meer schorem: Susan Rice die leugens verspreidt

  Obama National Security Advisor Susan Rice Retweets Call to Remove Trump from Office “Now” Over Coronavirus

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/03/obama-national-security-advisor-susan-rice-retweets-call-to-remove-trump-from-office-now-over-coronavirus/

  Dochter van Dem-heks Pelosi die oproept Rep Rand Paul weer in elkaar te slaan
  https://www.thegatewaypundit.com/2020/03/nancy-pelosis-daughter-endorses-violent-assault-against-senator-rand-paul/

  Like

 10. Jan zegt:

  Wat je als linkswijf wel niet kunt verzinnen

  Michigan Governor Gretchen Whitmer Bans Buying US Flags During Lockdown

  No buying flags in MI. This is Costco.🇺🇸🇺🇸🇺🇸 pic.twitter.com/n5ouXjzJ4M

  — Pure Michigan Girl (@PureMichGirl) April 12, 2020

  https://www.thegatewaypundit.com/2020/04/michigan-governor-gretchen-whitmer-bans-buying-us-flags-lockdown/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s