Time to say goodbye . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

26 reacties op Time to say goodbye . . .

 1. flo zegt:

  👌🏻Geweldig!!

  Geliked door 1 persoon

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Stuur ze terug naar het rijk der demonen.

  Geliked door 7 people

 3. Republikein zegt:

  It is the final countdown zong Europe😁 .

  Geliked door 1 persoon

 4. guusvelraeds zegt:

  Bij een acute psychiatrische toestand met gevaar voor de lijder en zijn omgeving kan in Nederland door een arts een IBS aangevraagd worden. Een in bewaring stelling. De burgemeester moet hieronder zijn handtekening zetten. Binnen 6 weken moet dan een second opinion onderzoek zijn geweest en vanaf dag een juridische bijstand. Meestal wordt in Nederland na die 6 weken de IBS opgeheven en wordt de patiënt gevraagd vrijwillig mee te werken aan een behandeling. Dit is het moment waarop in Nederland meer dan de helft van alle gevallen de mist ingaan en na verloop van tijd de brokken bijelkaar geraapt kunnen worden. Nederland heeft teveel rechten gegeven aan psychisch zieken en ook misdadigers de rekening wordt betaald door de burger die eigenlijk beschermd zou moeten worden maar deze bescherming niet krijgt omdat de elite graag de progressivo uithangt.

  Geliked door 2 people

 5. klimaatkosten gaan af van ziekenhuisbudget

  Like

 6. Jean zegt:

  Die 2 moeten minimaal levenslange opsluiting krijgen “zonder korting”.

  Geliked door 1 persoon

 7. Lucky zegt:

  Ondertussen
  https://tpo.nl/2020/03/22/transavia-probeert-500-nederlanders-uit-marokko-te-halen-faalt-schuld-van-marokkaanse-overheid/

  Transavia probeert 500 Nederlanders uit Marokko te halen, faalt, schuld van Marokkaanse overheid
  ‘Doordat landingsrechten voor de vluchten naar Nador en Marrakech werden ingetrokken’

  Het uitroepen van de noodtoestand door de Marokkaanse overheid heeft de repatriëring van circa vijfhonderd mensen in het water doen vallen. Transavia zou dit weekend drie volledig volgeboekte vluchten tussen Marokko en Nederland uitvoeren. Doordat de landingsrechten voor de vluchten naar Nador en Marrakech werden ingetrokken, gingen die echter niet door

  Like

 8. Mr Dumass zegt:

  Europe:

  Geliked door 1 persoon

 9. Tistochwat zegt:

  BEAT IT, SCUM!

  Geliked door 3 people

 10. Rensk. zegt:

  Die Verhofstad vind ik heel erg lijken op zo´n Middeleeuwse dorpsgek. Iedere keer als ik die man zie dan doet me dat daaraan denken.

  Geliked door 2 people

 11. Republikein zegt:

  Die blinde kon wel goed zingen, time to say goodbye, ooit nog gezien in Ahoy, in de tijd. dat Cox zich afvroeg of er ook een kerk was in Mekka.

  Geliked door 1 persoon

  • Piet Snot zegt:

   Deze bedoel je?
   Hij zingt het met verschillende mensen.

   Geliked door 1 persoon

   • Republikein zegt:

    Vaak wordt het Oude Griekenland aangewezen als beginpunt van de moderne Europese geschiedenis — Griekenland wordt dan ook de bakermat van Europa genoemd. Hoewel dit eigenlijk onterecht is, is dit niet verwonderlijk, omdat het culturele erfgoed van de Oude Grieken tot op de dag van vandaag tot de verbeelding spreekt. Tot 1000 v. Chr. werd Griekenland geregeerd door vele verschillende leiders van diverse afkomst. Het gebied groeide uit tot een mengsel van onafhankelijke stadsstaten, waarvan velen kolonies in het Middellandse Zeegebied vestigden. De klassieke Griekse cultuur, die rond Athene wordt gecentreerd, bereikte haar hoogtepunt in de vijfde eeuw v. Chr., alvorens door Philippus II van Macedonië in 338 v. Chr. te worden veroverd.

    Onder Philippus had Macedonië diplomatiek en militair gezien de leiding gekregen over Griekenland (definitief na de Slag bij Chaeronea). Toen de dood van Philippus de Grieken ter ore kwam, meenden zij dat onder diens onervaren zoon de Macedonische hegemonie snel zou eindigen, maar na een onverwachte inval van Alexander de Grote (Pella, 26 juli 356 v. Chr. — Babylon, 10 of 13 juni 323 v. Chr.), moesten zij zich toch weer onderwerpen. Hierbij richtte hij in Thebe een bloedbad aan. Daarvoor nog trok hij ten strijde tegen de opstandige gebieden Thracië en Illyrië, in het noorden van Macedonië. Alexander de Grote verenigde de elkaar bevechtende Griekse poleis en veroverde onder meer Perzië en Egypte.

    De geschreven geschiedenis van het Romeinse Rijk begint wanneer de Grieken enkele steden stichten in het zuiden van het land. In het noorden heersten de Etrusken en in het zuiden de Grieken, en precies tussen die twee gebieden lag de omstreden provincie Latium, waar de Romeinen woonden. Rome werd de belangrijkste stad van dit gebied en trok steeds meer macht naar zich toe. Nadat de Romeinen eerst de omliggende steden hadden veroverd, versloegen ze de in de 4e eeuw v. Chr. de Etrusken en in de 3e eeuw v. Chr. de Grieken in het zuiden. Zo verkregen zij uiteindelijk het gehele Italiaanse schiereiland en begonnen hun vele expansie-oorlogen.

    Wiki is ook niet alles, wanneer er altijd oorlog is wordt het tijd om deze dimensie te verlaten, via allerlei methoden kan dat.

    Like

  • Republikein zegt:

   De tranen springen in m’n hol, wat een misére.

   Geliked door 1 persoon

 12. Lucky zegt:


  Can I play with madness

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s