Europa gaat op slot: migranten brengen mogelijk corona naar Europa

Screenshot_110

Wat velen achter de schermen durven zeggen, is nu bevestigd door een senior arts in een opvangcentrum voor migranten. Immigranten brengen lang uitgeroeide ziektes, infecties en epidemieën zoals corona-virus naar Europa.

De volgende informatie wordt door de “kwaliteitsmedia” voor u geheim gehouden. Daarom moet u des te aandachtiger lezen, want het gaat ook om uw gezondheid! De Italiaanse verslaggever Francesco Fossa heeft in het tv-programma “La Quarta Repubblica” ontdekt wat velen van ons al een tijdje vermoedden. Hij hield een interview met Mariarosaria Ferrante, een senior arts in het opvangcentrum voor asielzoekers in de regio Apulië.

Lees verder>>>
(h/t “Lis”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op Europa gaat op slot: migranten brengen mogelijk corona naar Europa

 1. koddebeier zegt:

  Dat vermoeden bestond allang maar de debielen gutmenschen en achterlijke politici bleven maar asielparasieten promoten en importeren !!
  Bedankt he, dwazen !!!! Jullie zouden allemaal gestraft moeten worden met vele jaren gevangenis straf !

  Geliked door 1 persoon

 2. karton zegt:

  Dat Europa op slot gaat is niet te vroeg !
  Het, eventueel met zéér harde hand, terugsturen van de z.g. “vluchtelingen” is niet alleen héél goed voor onze lichamelijke gezondheid maar óók én vooral voor onze geestelijke gezondheid !!

  Geliked door 2 people

 3. Hovawart zegt:

  Humaniteit als ondergang van onze samenleving, geen praatjes maar keiharde constateringen, vele jaren onderzoeken,……Het Linksche Looney Asylum n Brussel heeft Europa op alle fronten de dood ingejaagd………en durft het Socialisme te noemen.

  Geliked door 2 people

 4. Jan zegt:

  Plunderingen door, wie anders, moslims, in St. Denis

  video met Eric Zemmour
  https://3speak.online/watch?v=rairfoundation/vwdlznfh&jwsource=cl

  Geliked door 2 people

 5. Bob Koster zegt:

  De longpest of Zwarte Dood die in Europa miljoenen slachtoffers maakte verspreidde zich vanuit Turkije. Alleen de huidige Visegrad landen bleven gespaard. Hoe zou dat toch komen?

  Geliked door 2 people

 6. oudmarinier zegt:

  Joh..je meent ’t ??? Beetje erg laat wakker geworden .

  Geliked door 2 people

 7. Eppo zegt:

  Ongelooflijk: Pakistaanse migrant (patiënt nul) met Coronavirus in Italië weigerde zichzelf te isoleren.
  De man waarvan wordt aangenomen dat hij Coronaviruspatiënt Nul is in Italië (de eerste gedocumenteerde patiënt bij het begin van een epidemiologisch onderzoek), is een Pakistaanse migrant die weigerde zichzelf te isoleren nadat hij positief op het virus had getest en bleef voedsel bezorgen.

  De gezondheidsautoriteiten vroegen de man om zichzelf voor twee weken in quarantaine te plaatsen in zijn woning in de buurt van Pavia, maar hij negeerde het verzoek en ging door met werken in een Chinees restaurant.

  Vervolgens heeft hij het risico van verspreiding van het virus vergroot door thuisleveringen van Chinees eten te verrichten

  Autoriteiten werden op de situatie gewezen en het leger greep in om de man naar zijn appartement terug te brengen.

  “De Carabinieri zijn druk bezig geweest met het reconstrueren van alle bewegingen van de jongeman, om zo veel mogelijk mensen te identificeren met wie hij in contact kwam. Ondertussen heeft het leger het Chinese restaurant gesloten”,

  Like

 8. Dr. Heinz zegt:

  Migranten, immigranten lees ik.
  En dan heb je nog vluchtelingen en de rest, die worden door de deskundigen gewoon economische profiteurs genoemd.
  De deskundigen roepen al jaren en jaren, dat van die vluchtelingen ruim 97% economische profiteurs zijn.
  Als ze worden toegelaten, dan zit men de rest van hun leven aan het Staatsinfuus.
  Alles word voor hun betaald, lees wij allemaal moeten die kosten betalen!!
  En dat over die ziektes, dat klopt!!
  Gevaarlijke dodelijke ziektes die hier al 70 jaar niet meer voorkomen, komen weer terug door dat volk!!
  De grenzen dicht met controle door het leger!!
  Nu!!

  En NEXIT!!

  Geliked door 2 people

 9. Jean zegt:

  Dat zeg ik al vanaf dag één en het betreft niet alleen ziektes maar ook barbaars geweld, criminaliteit en nu willen die EU misdadigers nog 2 landen met een slechte reputatie erbij halen….
  Wanneer gaan wij Europese burgers ingrijpen en die misdadigers in dat EU gedrocht oppakken én opsluiten voor de rest van hun smerig leven….
  Leve een Europa van samenwerkende onafhankelijke republieken en naar de hel met dat U gedrocht volgepropt met uitgerangeerde leeglopers.
  Duizenden burgers verliezen hun werk en een deel van hun inkomen, waarom halveren wij het inkomen van die misdadigers niet? ze zijn zelden tot nooit aanwezig maar elke maand staan de duizenden euro’s wel op hun rekening……
  Ik moet nog maar de koppen zien van verrotstad, timmerfrans, michel, merkel, rutte, macron & co en ik sta al te braken.

  Geliked door 2 people

 10. Harry Willemse zegt:

  Hoe kan dat nou? Tandartsen en apothekers zijn toch mensen die een hele hoge persoonlijke hygiëne kennen.

  Like

 11. fleckie zegt:

  DAT. ‘ moet mij wel van het hart ‘ DEZE. ELLENDE, ( OPEN. GRENZEN o.a. .?) hebben we in eerste instantie. eigenlijk ALLEMAAL te danken aan de zich. ‘CHRISTELIJK’ – noemend. CDA- .lid……. BALKENENDE, die, ondanks dat er ‘N.E.E.N.’ gekozen was voor ‘aansluiting’ bij DE. EU.( EUROPESE . UNIE, ) ons. er desalniettemin. TOCH. BIJ. AANSLOOT,…….<~<~<~<~<~<~<

  Geliked door 1 persoon

 12. Rensk. zegt:

  Ik zie hierboven staan dat Europa op slot gaat. Heb er zelf nog niks over gelezen dat Europa op slot gaat. De EU bobo´s zitten ondergedoken in hun bunkers. Die komens straks weer tevoorschijn als de weg veilig is om vervolgens Afrika weer welkom te heten.

  Geliked door 2 people

 13. fleckie zegt:

  EN als ‘gekleurden’ wat te zaniken hebben over onze zogenaamde ‘welvaart’….., deze welvaart is door ‘arbeidzaamheid’, ( waar zij O.a. in het geheel niet in uitblinken,)Kinder beperking! etc. zodoende teweeggebracht,.terwijl in loop der jaren naar. HUN. landen. MILIARDEN zijn gesluisd, overgemaakt, …vanuit de in gekleurde ogen, DE. VLEESPOTTEN. VAN. EUROPA,,,,,WEL. opgebracht door meestal. DE. WERKENDE KLASSE…………DAN wordt het nu de hoogste tijd dat DE. GEKLEURDEN. BIJGEBRACHT. WORDT. HOE. RIJK DIVERSE ‘GEZAGSVOERDERS’. uit. HUN. EIGEN. GELEDEREN. ZIJN!!!!! …….op ejbron 3.9.2016 onder de 8 rijkste heersers van Africa, en hun bankrekeningen’.
  …….<~<…<…<…<…<~>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Fleckie: er zullen zich waarschijnlijk nog diverse bij mogen voegen,…….zoals bijv. . P.L.O.- leden, die meestal via o.a. madam KAAG? hun bank conto mogen zien vermeerderen.?? WEL. vanaf. ONS. NEDERLANDERS. AFGEFUTSELD . BELASTINGGELD!!.……,<~<~<~<~<~<~<~

  Geliked door 1 persoon

 14. M. zegt:

  Men had de pest ook al mee laatst maar daar werd geen drukte om gemaakt want ze waren van de vrede en voor de vrede moet alles wijken en in de onvrede gestort worden.
  Dat u werkelijk dat Rutte die geschiedenis heeft gestudeerd niet weet dat het op elkaar loslaten van een tegengestelde cultuur een beproefde methode was om slachtingen teweeg te brengen?

  Like

  • fleckie zegt:

   Om geen ‘kanonnenvlees’! meer te kweken, werden er ook al minder kinderen geboren,…….maar dat beviel een ‘bepaalde’ ( kapitalistische )groep OOK weer NIET, Gewend als men was, aan ‘onderlinge’ ’KIBBELARIJEN’ ‘! ( zachtkens! Uitgedrukt). ……. zich daarover te kunnen ‘vermaken’ / amuseren…, EN. …er. MUNT. uit te kunnen. slaan!!……..<~<~<~<~<~<~<

   Like

 15. LUCIA zegt:

  @M Hij heeft geschiedenis gestudeerd maar HIJ HEEFT ER FUCKING NIKS VAN GELEERD ONZE NATIONALE SCHANDE, LEUGENAAR & BRABBELAAR!!!!

  Like

  • M. zegt:

   Ze worden betaald om er een bende van te maken.
   Als je weet welke Hitlerlovers de EU opgericht hebben waar ze allemaal zo hoog mee lopen dan weet je toch genoeg en ook waarom men Hitlerlovers ons land binnen haalt en zelfs uit ‘risico’ gebieden.
   Ze hadden protesterende boeren en gele hesjes over de wereld en met de corona is elk protest weer over.
   Je kan de verkiezingen die je had verloren anders uitstellen met corona.
   De vergrijzing opruimen zonder pottenkijkers vanwege ‘besmettingsgevaar’ kan men iedereen weg houden.
   Mensen bang maken met corona om ze thuis voor de buis te houden zodat 24/7 gehersenspoeld kunnen worden zodat ze zelf om hun eigen ellende gaan vragen.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s