FOTO´S: Russisch militair hulpkonvooi in Italië


Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Gefira Foundation)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Italië, Rusland. Bookmark de permalink .

35 reacties op FOTO´S: Russisch militair hulpkonvooi in Italië

 1. klaas zegt:

  Like

 2. karton zegt:

  t Is natuurlijk hevig zonde om die vrachtauto’s zónder lading weer terug te laten rijden naar Rusland. Weet je wat ? Laad ze vol met EU-“leiders” en drop dat zootje maar ergens in de
  Goelag Archipel.
  En de EU doet nog steeds geen ene flikker voor Italië, is toch niet te bevatten ? Miljarden worden ter beschikking gesteld aan de economie, door Annie Lagarde, maar voor de Italiaanse bevolking is nog géén cent gefourneerd, althans ik heb er niks over gehoord/gelezen. Terwijl ik zeker weet, dat, als de EU bijv. € 100 zou hebben geschonken, ons áller Fransje Timmermans vanaf de barricaden zou staan blèren : “Potverdeurie, kijk eens wat wij doen mensen, en dat gaat allemaal ten koste van mijn Green Deal “!!!

  Geliked door 6 people

 3. Lucky zegt:

  China heeft moedwillig het virus aan de rest van de wereld toegebracht. De WHO heeft meegedaan met China aan het downplayen van het virus.

  Geliked door 2 people

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Wat voor mij wederom bevestigd dat het een grote kwade opzet is van de NWO figuren om het corona virus te gebruiken om hun macht verder uit te breiden en over te pogen gaan tot één wereldregering.
   Als je namelijk alles bij elkaar op telt en ziet wat de media wereldwijd uit spuwt aan fake nieuws en bangmakerij en daarbij het supersnelle 5G om de mensheid te controleren weet Ik zeker Dr Rath een juiste voorstelling van zaken geeft wat betreft de invloed van de groot banken en de Big Pharma.
   Gewoon geen andere conclusie mogelijk.
   Nog een keer https://www.youtube.com/watch?v=CfXA-jXJQrE

   Geliked door 2 people

 4. Nemesis zegt:

  En wat zal er gebeuren als ze die 20.000 Amerikaanse militairen tegen komen, of zitten die in Italie ook al binnen vanwege virusbesmettingen?

  Like

 5. Cathja zegt:

  Op naar Italië. Wat een mooi gebaar van Rusland.

  Geliked door 6 people

 6. Henk der Niederlánder zegt:

  Europa.
  Russen beinvloeden de verkiezingen.
  Russen schieten airliner uit de lucht.
  Russen vermoorden Syriërs, geen IS dus.
  Ik kan niet scheiten schuld van Poetin.

  Rusland.
  Omdat Europa Italië kapot laat vallen met hun probleem, zegt Poetin, okee we gaan eens een aantal militairen naar Italië sturen met de nodige hulpmiddelen en helen op de eerste plaats de EU zo ver naar beneden dat ze hun plaats weer kennen tegelijkertijd bouwen we onder de Europese bevolking zo veel goodwill op dat men kan zien wat voor “kut” volk wij zijn door waar het nodig is dus met echte hulp te komen met als bijkomend voordeel dat mocht in Rusland dat corona virus ook voor een hoop last gaat zorgen, we in ieder geval een hoop praktische kennis hebben binnen gehaald.
  En in Brussel stonden ze eerbij en keken er naar.

  Geliked door 3 people

 7. Kuu zegt:

  De autochtone bevolking is voor de EU kennelijk niet van belang. Dan doen de Russen het wel. Dit blijft niet zonder consequenties!!!!!

  Geliked door 3 people

 8. roheline1 zegt:

  Dit toont aan hoe lamlendig en incapabel de Europese leiders zijn.

  Geliked door 3 people

 9. Leo 1 zegt:

  Putin zet Timmermans MOOI voor LUL…….. !!!!

  Geliked door 3 people

 10. Harry zegt:

  Vreselijke vent , die Putin , toch ?
  Wel gek dat ie niet te beroerd is om ellende aan te pakken of te helpen bij problemen die men zelf niet aankan !

  Of om zijn eigen middelen en manschappen ter beschikking te stellen om een buur te helpen !
  danwel om die verdomde moordzuchtige islam aan te pakken .

  Italië geeft een prima suggestie om die dwaze sancties tegen Rusland op te heffen .
  De Russen zijn een taai , afgehard en ongelikt volk .
  Een softe leider zoals die halve homo waar wij mee opgescheept zitten , MAAKT DAAR NIKS KLAAR !

  Putin is geen doetje , tegenstanders worden nogal eens fors aangepakt of zelfs kwijt gemaakt , maar in dergelijke landen kan het niet anders !
  Zo ook in Zuid Amerika , in islamitische landen , in Afrika , is het tuig nou eenmaal groter tuig dan “het onze” , zeg maar .
  Slechts keihard meedogenloos optreden , is de enige methode om de boel daar in het gareel te houden .

  Die ene president in Amerika , sinds Reagan , waar je wat aan hebt , maakt alles wat ze daar tientallen jaren fout hebben gedaan ook niet goed .
  Hij is puur vóór Amerika , maar niet persé vóór óns !

  Hier krijgt zelfs de grootste crimineel , zoals Holleeder nog een gratis hartoperatie cadeau om hem in leven te houden .
  Zó achterlijk “menselijk” zijn WIJ .
  Ik had hem fijn de moord laten steken , deed ie met anderen ook .
  Nou ja , die linkse idioten onder ons houden liefst het tuig in leven , ouderen die heel hun leven hard gewerkt hebben en haast al hun geld aan belastingen weer ingeleverd hebben , laten ze gewoon in hun eigen uitwerpselen uren liggen , zonder hulp .
  Maar die achterlijke asielparasieten moeten we wel helpen ?
  Denk nog even terug aan die rotsmoel van Jetten !
  ONDANKBAAR LINKS SCHOREM IS HET !

  Geliked door 5 people

 11. Lucky zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2020/03/autocraat-vladimir-poetin-lijdt-enorm-gezichtsverlies-van-corona-ontkenner-tot-corona-deskundige-in-een-week-tijd-rusland-ziet-haar-grootste-crisis-in-jaren-tegemoet/

  Autocraat Vladimir Poetin lijdt enorm gezichtsverlies. Van corona-ontkenner tot corona-deskundige in één week tijd: ‘Rusland ziet haar grootste crisis in jaren tegemoet’

  Een week geleden keek heel de wereld nog jaloers naar Rusland. Verdomd, dacht men, die Russen hebben dat goed voor elkaar. Bij de eerste tekenen van het coronavirus in China gooide Rusland haar grens dicht, bij de uitbraak in Italië deed Rusland hetzelfde met haar grenzen aan de Europese kant. Vol trots en bravoure vertelde Vladimir het volk dat Rusland niks heeft te vrezen, de coronacrisis zal Rusland niet bereiken. Dit was een grove inschattingsfout.

  Gisteren erkende Poetin dan toch dat ook Rusland gevaar liep voor het coronavirus, het virus viel dan ook niet meer te negeren. Het aantal besmettingen steeg zo explosief de afgelopen dagen. Het Kremlin moest dan ook wel ingrijpen!

  Vanmiddag sprak Poetin dan ook het land toe dat ook in Rusland de crisis is uitgebroken. Voorlopig worden de grondwetswijziging-verkiezingen uitgesteld, dit omdat Rusland mogelijk op een lockdown gaat.

  Like

  • LUCIA zegt:

   Nou ja kan verkeren toch.. je hebt ook als beste leider van de hele wereld, de zaak nooit 100% in de hand. Ik las op een thaise website (voertaal engels) waar ze alle medische onderzoeken over Covid publiceren dat chinees onderzoek uitwees dat het virus AIrborn is, er schijnen 2 strains te zijn dus of dat voor alle 2 geldt, dat weet ik niet en ook als het airborn is, wat is dan de actieradius b.v. als ik op mijn balcon sta en mijn bovenbuurman op de zijne en een van ons zou het virus hebben en hoesten.. is het dan nog een gevaar?? Dus mensen nooit “panieken’ eerst zeker weten, hoe of wat.

   Like

  • bobzelf zegt:

   WHAHAHAHAHAHA DIE LUCKY TOCH ???????

   DE D D S ???? ECHT WAAR JOHH ?????

   DUS EEN SOROS GESPONSORD KUT BLOG / KRANTJE !!!!!!!

   WAAR ALS OOM BOB , 171 X VRAAGT OF DIE LAMLUL VANDER GALIEN EVEN DE LIJST PLAATST VAN ALLE RUSSISCHE MISDADEN VAN MIJN OOM SINDS 1990
   EN DIE AARDIGE OME BOB DAN GEBLOKT WORDT ,,,,

   HET WAS TE MOEILIJK DENK IK , OM 0 TE ROEPEN ???

   WAAR ANNABEL VAN DE FVD ACHTER DE LAKENS , BIJ JALTA WERKTE !!!!

   EEN MOSLIM van der Galien ALS EX EIGENAAR / EEN ECHTE BOERKA BONKERT

   ISLAM FAN ,,,,, EN EEN PUTIN HATER TOT IN ZIJN TEENNAGELS ??

   EIGENAAR LIVESTRO EEN VVD , CORYFEE EN HOLMAAT VAN RUTTE

   heb je niks anders om uitgelachen te worden ???

   HAD HIJ DE BOERKA BONKERTTTTT ,,,,,, GEDACHT DAT ER IEMAND, DAN WEL 1 LAND ZOU KUNNEN ONTSNAPPEN ???

   MAAR VOORLOPIG HEEFT DIT LAND MET 145 MILJOEN INWONERS EEN

   BELACHELIJK LAAG DODENTAL ,

   MAAR IK WIL ONS HAAGS FENOMEEN WHAHAHA ER WEL EFFE BIJHALEN HOOR,

   DIE DOET OOK GRAAG VOORSPELLINGEN EN VOORAL AANNAMES

   RUSLAND MOET EN ZAL AFGEZEKEN WORDEN !!!!!!!

   HOE GROOT WAS HET STUK BIJ DDS OVER AL DIE RUSSISCHE VLIEGTUIGEN
   MET HULPGOEDEREN EN DIE TIENTALLEN AFGELADEN VRACHTWAGENS ???

   VERTEL EFFE

   PLAATS DAT OOK EFFE , WHAHAHAHA

   ZO GENOEG GELACHEN VOOR VANDAAG

   TOT MORGEN ,,,,,,

   VAN DER GALIEN EX PUTIN FAN

   Like

 12. LUCIA zegt:

  Even nog een aanvulling, was ik vergeten, virus kan in Rusland (in een aangrenzend land/gebied) ook verspreidt zijn via de lucht.. chemtrails b.v.

  Like

 13. fleckie zegt:

  HET. RUSSISCH. VIJANDSBEELD. . MAG. voorlopig in de kast opgeborgen worden !!!
  ( en de Amerikaanse. soldaten mogen zolang, : ‘ op rust’. gecommandeerd worden!…….Want …Rusland, ( met zijn enorme rijkdom aan bodemschatten, waar al diverse ‘landveroveraars’ watertandend op loerden om het in \‘onder / in hun. beheer’ / macht te krijgen ,( tot zelfs de RUSSISCH ORTHODOXE. KERK. in. HUN,,, beheer!!! TOE!!! ………. heeft een behoorlijke helpende hand uitgestoken,.( waarvoor alle waardering !!i In deze gevaarlijk/ ‘bittere ‘ tijden, waardoor ook nog. DE. ECONOMIE behoorlijke klappen mag ‘incasseren’.)…….<~<~<~<~<~<~<

  Like

  • fleckie zegt:

   Hoe zit het eigenlijk met DUITSE waardering ten opzichte van de Russische hulp aan Italie,? of……vinden ze het nog ( stiekum) jammer dat men zoals een. SS- kolonel – medewerker v.h. Wannsee Instituut een soortgelijke oplossing wou voorbereiden voor definitieve oplossing /. vernietiging. van het. Russische volk, na de Duitse. overwinning.??…….( er werd na hun nederlaag immers alleen maar een ‘ANDERE. TERM’ / naam , gebruikt, bij voortzetting van. …en bezetting van diverse invloedrijke. PLAATSEN. !! het boek ( ‘en de laarzen dreunen weer’ …. geeft daar een mooi voorbeeld van!. …….( op ejbron 2.6.2015 onder: ‘Merkel : Duitsland is een…’
   .14.5.2015 , onder ‘eu, niemand tegen zijn wil…’ …….<~<~<~<~<~<~<~

   ,

   Like

 14. fleckie zegt:

  Klopt, moeten alleen in leven blijven om de onuitgenodigde binnendringers, …maar vooral de salarissen opbrengen, voor diegenen, in Brussel, die uit dank daarvoor. de ene wet na de andere ons. opdringt!!!…….<~<~<~<~<~<~<~

  Like

 15. fleckie zegt:

  In het Algemeen Dagblad van 25 april 1987,!! werd vermeld …’China houdt de deur naar het Westen wijd open’……..door drs. ARIE M. De Boo .
  Peking:’- In Zhong- na hai , het goed bewaakte machtscentrum van.de. Chinese communistische leiders , gesitueerd vlak bij de Grote Hal van het volk en naast de oude verboden stad van. de. Mingdynastie , gaat het spel van de gelovigen en. Marxisten. om wat meer of minder orthodox nog elke dag door. De hervormingsgezinden en de orthodoxen houden elkaar goed in evenwicht, want geen van de partijen slaagt erin de ander definitief een nederlaag toe te brengen.
  Intussen gaat het leven van alle dag in China zijn gang ,en doen de vakministers hun werk zoals
  gewoonlijk . Het uitgangspunt blijft de modernisering van het beleid en de geopende deur naar het westen zal ook open blijven. In deze houding worden de technocraten trouwens gesteund door verschillende uitspraken van premier Zhao Zhiang en opper baas Deng Xiaoping tegenover prominente buitenlandse bezoekers.
  ZONNIG. Op het ministerie van buitenlandse economische betrekkingen en handelen, het voor iedere buitenlandse zakenman onontkoombare Moffert, zien en de toekomst zonnig tegemoet. Woordvoerder Zhou Keren vertelt dat de export vorige jaar met 4 .2 procent is gegroeid naar 27 miljard dollar., terwijl de import wat afzwakten met 4:6 procent. naar 32:75 miljard dollar. Dat bracht het tekort op de handelsbalans op 5,75 ofwel 31,.6% Onder dan in 1985.
  Dat is een gunstige ontwikkeling, omdat z China enerzijds zuinig is op zijn reserves, en anderzijds buitenlands leengeld bedraagt”, zo zegt Tang Gengyao, lid van de bestuursraad van de. Volksbank van China( centrale bank) een paar dagen later,” thans ongeveer 10 miljard dollar.
  ZORGVULDIG. Daar kan nog bij worden opgeteld wat de verschillende gespecialiseerde banken. aan reserves mogen aanhouden en dan komen we op een bedrag van ongeveer 14 miljard dollar”. Een bedrag dat weinig verschil van dat van drie jaar geleden, wat betekent dat China haar reserve positie zorgvuldig. in de gaten. houdt. We maken van de gelegenheid gebruik om de top bankier naar. zijn. oordeel. Z te vragen over de invloed van de campagne tegen Westerse. democratische ideeen, en de vervanging van partijleiders Hu. Yaobang op de verdere economische Ontwikkelingen. Tang:” Ik zeg. U. dat wij niet zullen terugkeren naar de situatie van voor. 1979. Het Chinese volk is tevreden met de ontwikkelingen. En de politiek van de open deur is gebaseerd op ervaringen die doorgaans gunstig zijn en die we daarom ook al niet zullen veranderen. De groeikracht van onze economie. is. er. enorm door versterkt”.
  ZHANG:” Wat de directe buitenlandse investeringen in China betreft, waren het aantal projecten en de contractwaardev van buitenlandse. Investeringen minder dan in 1985. Nieuw ondertekende. contracten beliepen. 3.3 miljard dollar en 1.462 nieuwe. joint ventures of puur buitenlandse v ondernemingen. werden goedgekeurd. Bovendien bleek. dat. het. werkelijk geïnvesteerde bedrag. in ondernemingen 2,1 miljard dollar bedroeg en dat is 10 procent meer dan in 1985.
  Dus uiteindelijk. zijn. we. niet. ontevreden”.
  Terug naar de Mofert waar vice- minister Zhang Haoruo te melden heeft dat China in 1986 voor 6,94 miljard dollar aan buitenlands geld geleend heeft, een stijging van maar. liefst. 96,6% . Dat althans waren de daartoe afgesloten overeenkomsten. Het aantal leningen dat werkelijk werd benut beliep 4.83 miljard dollar, wat 93% meer was dan in 1985. BIJSTAND……………
  De plannen voor dit jaar van Mofert houden in elk geval geen rekening met een terugslag van het beleid. Zhang:” De vorig jaar tot stand gekomen “22 Artikelen. tot. verbetering van het. investeringsklimaat” zullen verder worden uitgewerkt. We zullen zowel op nationaal niveau als op. tegiona@l. en. lokaal. niveau bijstand. verlenen. aan. ondernemingen. die. moeite. hebben de vereiste efficiënte productie verbetering te bereiken. “ Bij de buitenlandse investeringen zullen we wat selectiever te werk gaan en meer buitenlands kapitaal sluizen naar de echt producerende sectoren. Dat betekent minder steun voor hotel bouw in de grote steden, maar meer aandacht voor technisch hoogwaardige bedrijven op sport gerichte. ondernemingen, als mede voor de import vervangende industrie”. Verder liet Mofert weten. Dat investeringssymposia
  in Europa en de VS zullen worden gehouden en dat er een opleidingsprogramma zal worden opgezet om de. Kwaliteit van de Chinese managers te verbeteren. PROBLEMEN…….
  Wat men ook van deze plannen denken mag, dit zijn in elk geval geen plannen die op voorhand rekening houden met het dichtklappen. van. de Chinese. deur. Dat alles neemt vanzelf niet weg dat er in China ook economische problemen zijn waarvan wortels sterk de politiek raken. In een gesprek met MON Enquan van de staatscommissie. voor. de. herstructering van het. Economisch systeem, blijkt dat het eenvoudiger is hervormingen in de landbouw door te voeren dan in de industrie. PRIVATISERING. IN. DE. LANDBOUW. wordt simpelweg een de3l van de arbeidstijd vrij. gemaakt. voor. productie. v o o r . de ‘vrijetijdsbesteding. markt of voor het oprichten van lokale industrieën. Maar in de industrie gaat al gauw de kwestie van de eigendomsverhoudingen een rol spelen evenals de criteria waarop gemaakte winst moet worden aangewend: voor investeringen of voor hoger loon. Ook de vraag welke industrie takken. het. eerst. voor. “ privatisering” in aanmerking zullen komen is een moeilijk te beantwoorden vraag om. nog. maar niet te spreken over de grenzen waarbinnen de prijzen. op. een. “ vrije” markt. mogen fluctueren . Niet in de laatste plaats ten slotte speelt de invloed van de communistische. partij- baas
  in elke onderneming op de vrijheid van de manager een rol bij snel te nemen en efficiënt door te voeren besluiten. Op dit punt mist China vrijwel alle ervaring. De rol van de partijbaas is inmiddels al wat naar de achtergrond gedrongen,maar juist de vraag of dat nog verder moet gebeuren houdt de huidige politiek in hoge mate bezig Beslissende stappen op dit punt vallen niet te verwachten voor het partijcongres van aanstaande najaar. …
  Huo ziet. al. die. problemen . glashelder, maar blijft. zeggen dat deze opplosbaar zijn en dat ook met de hervormingen in de industrie een weg is ingeslagen. die niet meer valt terug te draaien. Kortom China zal blijven moderniseren, alleen. het. tempo. kan. hier en daar wat worden <~<~<~<~<~<~<~. ( ‘Dit is de tweede aflevering van een driedelige serie van onze medewerker. drs. Arie. M. de. Boo. Over de economische vorderingen van China. …….<~<~<~<~<~\~\~

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s