VIDEO: Sympathieke trend in Italië

 

In Italië worden onder het spelen van het volkslied EU-vlaggen in brand gestoken, waarna men zegt: “Wij redden onszelf”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, gezond realisme, Italië. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO: Sympathieke trend in Italië

  1. Rensk. zegt:

    Kijk dat ze die EU vlag verbranden of wegsmijten heb ik zelf totaal geen moeite mee. Wat Merkel deed met de Duitse vlag schokte me toen ik dat zag. En idd onafhankelijkheid is ongelofelijk veel waard. Als je je afhankelijk opstelt dan vraag je er om slaaf te zijn. Ik vind het Spaanse en Italiaanse leven op zich best relext en geef ze in zekere zin groot gelijk. Je leeft maar 1 keer. Nu hier die corona is merk ik dat het gekkenhuis wat tot stilstand is gekomen. Ik zag net tijdens mijn fietstocht mensen voor hun huis heerlijk op een bankje zitten en kijkend naar hun kinderen.Maar dat leven van zuidelijke landen heeft ook consequenties en daar kun je dan andere meer calvinistische landen niet mee opschepen Hier kan het allemaa wel wat minder wat materie betreft. Iets minder werken en minder kopen. Maar niet zoals Rutte wil: heel veel werken voor steeds minder. Nee dat mag niet zo zijn.

    Like

    • droevige mof zegt:

      Hier is de scène waarin Merkel zich ontdoet van de Duitse vlag. De twee gelukkige medeplichtigen zijn ook interessant: Ursula von der Leyen en Armin Laschet.
      Beiden hebben daarna een geweldige carrière gemaakt.

      Geliked door 1 persoon

  2. guusvelraeds zegt:

    Laat het waar zijn laat het waar zijn. Laat doorzetten deze initiatieven. Maak er een verkiezingspunt van. De smoelwerken van die psychopaten in Brussel wil ik graag zien. Verhofstadt, Timmermans en die gemankeerde arts met 7 koters thuis. Kan ze zich niet beter aanmelden op een IC dan lullig haar handen staan wassen in een EU spotje. Normale vrouwen met 7 kinderen hebben andere prioriteiten. Zij woont zelfs in het Berliage gebouw heeft daar een appartement laten inrichten naast haar office. Je hebt een klap van de “new green deal” windmolen of niet.

    Geliked door 3 people

  3. Hovawart zegt:

    Na ikweetniethoeveel milarden aan steun ontvangen te hebben…….je lidmaatschap opzeggen.
    De crux ligt bij Brussel, die geven ongelimiteerde sommen geld weg aan Jan en Alleman, over de gehele wereld, zelfs miljoenen aan zogenaamde klimaatclubjes op de Atollen van Polynesië ,Melanesië en Micronesië, (of las ik Ayatollah), het oncontroleerbare financieren van de gehele wereld,……………behalve aan de EU, dat moet dringend aan banden worden gelegd, onder curatele van een EU-accountantskantoor, want die zullen vast wel eerlijk en oprecht recht kunnen breien wat krom moet blijven……….zucht, arm volk.

    Like

  4. Monalisa zegt:

    Doorgestuurd naar Italië

    Geliked door 1 persoon

  5. Alphons Mantel zegt:

    de EU koos ervoor om het virus uit China binnen te te laten, door open grenzen

    Geliked door 3 people

    • Monalisa zegt:

      Als je dit beweerd in een krant dan spoor je niet. Dan word je vergruist door de euroviellen

      Geliked door 1 persoon

      • Nemesis zegt:

        Weet je Monalisa, wat die euroviellen zo alles van me denken of me vergruizen, dat kan me, je weet wel oxideren. Wat die alles zo uitbraken, daar zou iedereen nu eens totaal sc+++t an moeten hebben. Het allerbeste is, ruimen dat zogenaamde deugjes volk en wel zo snel mogelijk.

        Like

  6. LUCIA zegt:

    Ik weet een goeie om ze pisnijdig te maken daar in de EU, bestaat aan de top toch uit satanische
    hEUmEUfielen maak er maandverband van (die vlag) en verzamel het en stuur na gebruik naar hen toe. Met tekst; Zo vuile vampieren hier een toetje van een heleboel Mona’s

    Like

Plaats een reactie